Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
  • Nederlands
  • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Reviews

Zedra Netherlands BV

Wij zijn voorafgaand van de vaartocht zeer goed geholpen en geadviseerd door Marieke Wagenmans. Alles was vooraf perfect afgestemd en ... Lees verderkregen een uitgebreide beschrijving van de reservering, een routebeschrijving van zowel de opstap als de afstap plek. De vaartocht zelf was geweldig, onze gasten warden zeer vriendelijk ontvangen en warden goed verzorgd aan boord. De happen waren goed en voldoende. Tevens was er tijdens de tocht een goed evenwicht tussen het vertellen over de bezienswaardigheden, de Amsterdam light Tour en was er tevens voldoende ruimte zodat onze gasten onderling konden kletsen. De vaartocht liep precies op schema en onze gasten hebben erg genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim Bakker | Zedra Netherlands BV

Vrijgezellenfeestje

De lipdub is echt heel leuk geworden! :) Alles was zeker naar wens, bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Annemarie | Vrijgezellenfeestje

Autoriteit Financiele Markten

Onlangs hebben we met de afdeling genoten van een leuke en vrolijke smartlappenworkenshop in een Amsterdams cafŽ midden in de ... Lees verderJordaan. Vokko, de accordeonist, heeft de workshop vrolijk en enthousiast muzikaal begeleid. Heerlijke hapjes en drankjes werden geserveerd tijdens de workshop (we hebben een maatwerkpakket mbt hapjes aangevraagd) en dit alles via Puur Amsterdam voortreffelijk georganiseerd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Caroline Lie | Autoriteit Financiele Markten

Legadex

Het Herken de Mol spel is echt een aanrader! Super leuk teamuitje waarbij je je collega's van een hele andere ... Lees verderkant leert kennen. Spel zit goed in elkaar: van voorpret door het vooraf benaderen van de mollen, via hele fanatieke en argwanende spelers tijdens het spel tot de napret vol nabeschouwing: iedereen was heel enthousiast!! Ook hele goede en flexibele communicatie met de begeleiding, die snel schakelt op last minute wijzigingen. DANK!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rik van Vianen | Legadex

WIJ advocaten

Hilarisch en persoonlijk! Een goed alternatief voor ons jaarlijkse kerstuitje. Leuk dat je in aparte "kamers" kon om te overleggen. ... Lees verderDe host was energiek en actueel.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Daphne G | WIJ advocaten

Heineken

Met een internationaal gezelschap een erg leuke avond gehad. Het feit dat De Strijd in het Engels gedaan kon worden ... Lees verderwas erg behulpzaam. De opdrachten waren leuk. Onze groep mensen kenden elkaar niet allemaal dus het was fijn dat de spelleider het voortouw nam en het ijs brak. Het eten bij The Colour Kitchen was heerlijk.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Madelon van der Wielen | Heineken

Ausnutria

Wij zijn aangenaam verrast tijdens het floating dinner dat we eind juni beleefden in Amsterdam. Het gezelschap van 20 personen nam ... Lees verderplaats aan boord van ''De Roos'', waar we werden verwelkomd door een jonge schipper en haar collega. We hebben met veel plezier geluisterd naar haar verhaal met personal touch tijdens de tocht en genoten van de gerechten tijdens de stops aan wal bij 3 verschillende restaurants. Ik vind het een echte aanrader, ook omdat het een leuke variatie is op het thema ''walking dinner''.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tina Scheffer | Ausnutria

Gemeente Amsterdam

Fantastisch! We hebben een geweldige middag gehad. Ver boven onze verwachtingen. Ondanks het weer, zat het goed met het enthousiasme ... Lees verdervan alle collega''s. De activiteit was uitstekend geregeld door de organisatie. Bovendien werd er snel gereageerd op last minute wijzigingen aan onze kant. Er werd nu al gevraagd om het volgende uitje... :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ammar Khawaja | Gemeente Amsterdam

SMO Verdihuis

Heerlijk gegeten, en ook al waren we met een grote groep de ruimte was precies voldoende. Ook was er goed ... Lees verderrekening gehouden met vegetarische eters en het drinken werd heel fijn continu nagevuld.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Edith Verdihuis | SMO Verdihuis

Prodapt Consulting

Hoi, ja was super. Leuk geregeld. We hadden 1 last minute afmelding maar dat werd goed opgelost door de begeleider zelf. ... Lees verderBedankt voor alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Prodapt Consulting

Wij hebben met ons team genoten! Het was gezellig, goed geregeld en vriendelijk personeel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lisette Dijkstra

Rovawee

Het echte Amsterdam hebben wij ontmoet. Dank je Puur. Het was fantastisch.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marcel de Ron | Rovawee

Meisjes B1 MHC de Reigers Hoofddorp

Het Herken de Mol spel is een echte aanrader om een leuk teamuitje te doen vanuit je bedrijf of sportclub. ... Lees verderWij waren met 15 meiden en 2 begeleiders van de MB1 van MHC de Reigers uit Hoofddorp en hebben een geweldige spelmiddag/avond gehad in hartje Amsterdam. De begeleiding was vlot, duidelijk en snel en de spelelementen erg leuk. De meiden hebben allemaal bijzonder enthousiast en fanatiek mee gespeeld. De prijsuitreiking was de kers op de taart en onze mollen waren goed ingelicht en hebben het ons allemaal bijzonder lastig gemaakt. Prima geregeld en begeleid PuurAmsterdam !
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Meisjes B1 MHC de Reigers Hoofddorp

THNK School of Creative Leadership

Dag Nadieh, allereerst de beste wensen! Alles is naar wens verlopen! Dankjewel voor de organisatie.Vriendelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | THNK School of Creative Leadership

SugarStars Nederland

Superleuk. Chocoladeworkshops mogen ze ons altijd voor inschakelen! Of alles op gebied van taart en chocolade.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | SugarStars Nederland

KroeseWevers BV

Beste Caro, in 1 woord, GEWELDIG! Heb ook meerdere keren aangegeven aan jullie medewerkers dat wij erg enthousiast zijn over jullie ... Lees verderorganisatie. Alles is vlekkeloos verlopen, wij konden niet beter wensen. Leuke activiteiten en gezellige en goede cafŽ / restaurants. Bedankt voor het regelen en mochten wij mensen horen die in Amsterdam op zoek zijn naar leuke activiteiten, zullen we zeker aan jullie denken. Met vriendelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | KroeseWevers BV

NWO

Beste Monique, helaas was ik er zelf niet bij, maar ik heb alleen maar positieve verhalen gehoord! Dank voor de ... Lees verdergoede service.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | NWO

BBQ boot

Puur genieten is het als je Puur alle zorg uit handen laat nemen. Professioneel, vrolijk, meedenkend, vakkundig, flexibel en super ... Lees verderorigineel. Heb al een paar keer een Puur event mogen meemaken en ik kan zegen: Een event van Puur is in alle opzichten een waar feestje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lieke Lamb | BBQ boot

Beste Anouk, we hebben een fijne dag gehad heel leuke boottocht met goed eten. Het was goed georganiseerd en alles ... Lees verderliep op rolletjes.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Een echte aanrader!! 'S middags op de borrelboot geweest, goede organisatie! s'avonds een heerlijk walking dinner gehad. We hebben de ... Lees verderstad echt leren kennen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Milou Post

Puur = altijd goed! Vakmensen met oog voor detail.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne-Kee

Hi Nadieh, we hebben het geweldig gehad. Alles was goed geregeld en georganiseerd. Verder was het eten ook goed. De ... Lees verdervolgende keer zullen we zeker terugkomen bij jullie. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

Voor een 30-jarig jubileum hebben wij met een groep van ongeveer 20 collega''s een hele mooie en gezellige boottocht gemaakt over ... Lees verderde grachten van Amsterdam. De salonsloep zag er prachtig uit en we zaten goed beschermd tegen de regen, waarbij je nog steeds alles goed kon zien waar je langs vaart. Verder waren de schipper en de hostess zeer vriendelijk en heel behulpzaam. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Leonie

Belastingdienst/Douane

De Walking en Floating Lunch was ondanks de bittere kou een succes! Leuke standswandeling en gids. Lekkere gerechten op goede ... Lees verderlocaties. Aanbeveling!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Fabienne Peersman | Belastingdienst/Douane

ABN AMRO

Hoi Nikki, het was echt superleuk, lekker eten, leuke boot, hele aardige mensen en mooie route gedaan met de boot. ... Lees verderBedankt voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | ABN AMRO

AJS

Goedemiddag Edward, het was een leuke avond. Complimenten aan Anna-Maria, ze had alles goed onder controle.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | AJS

Marktplaats

Hi Eline, het was super! Thanks nog voor de organisatie. Solex rijden was een stuk leuker dan verwacht en we ... Lees verderhadden natuurlijk het weer mee. Verder goeie quiz en lekker eten: niks mis mee!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Marktplaats

Ministerie van Justitie

Hallo Caro, ons teamuitje was geslaagd. Wouter, onze ÔmeesterÕ heeft ons keurig naar een prachtig resultaat geleid en iedereen heeft ... Lees verderhet heel leuk gevonden. Vooral de reacties van Facebook/Whatsapp vrienden of je dat echt wel zelf gedaan hebt, geeft aan dat het verbluffend is wat je in twee uur kan maken! Het eten was ook goed en natuurlijk hadden we ook het weer mee om het tot een geslaagde dag te maken.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Ministerie van Justitie

Wat een leuk spel is dit. We hebben genoten van het spel en van de begeleiding. Een gezellige middag met ... Lees verderhet bedrijf!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Milou van Ammers

Lumaforge

Wij hebben een fantastische boottocht gemaakt met 60 internationale gasten ter gelegenheid van IBC. Alles was piekfijn geregeld, tot en met ... Lees verderhet heerlijke "World" buffet op de boot. Onze genodigden waren uiterst tevreden, daarom wil ik Puur Amsterdam graag warm aanbevelen voor het organiseren van al uw events. Ronny Courtens EMEA Business Development Manager Lumaforge Inc, USA
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ronny Courtens | Lumaforge

AMC Amsterdam

Goedemorgen Anouk, het was fantastisch! De gastvrouw, schipper en het bootpersoneel waren erg vriendelijk en gastvrij, zij zorgden voor een ... Lees verderuitermate gezellige sfeer op de boot. Ook in alle restaurants werden we op onze wenken bediend en het eten was heerlijk. Bedankt!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | AMC Amsterdam

Handmade

Heb heel lang gezocht naar het perfecte teamuitje en ik kwam uit bij Puur events. Sophia, mijn contactpersoon, was vanaf ... Lees verdermoment ŽŽn kundig, enthousiast en snel met reageren. Alles was ook mogelijk zonder het gevoel te hebben dat ik ergens toe verplicht was. Ronduit prettige ervaring. Op 19 oktober was ons teamuitje en verdeeld over 3 teams gingen we The Great Escape spelen door de prachtige straten van de Jordaan. We hebben ontzettend veel plezier gehad! Het is een erg leuk spel waar je goed moet samenwerken en soms uit je comfort zone moet stappen voor bijvoorbeeld de foto opdrachten wat een prima manier is om je collega''s op een andere manier te leren kennen:) Het spel zit slim in elkaar, kent veel afwisseling door de verschillende soorten opdrachten waardoor ook iedereen in het team een bijdrage kan leveren. De rivaliteit die tussen onze 3 teams ontstond was overigens hilarisch! Van te voren en na de opdrachten werd alles uitgelegd en begeleid door Erik, een ware topper. Hij kon onze groep binnen 2 minuten uit de werkmodus halen (kwamen direct na ons werk) en meenemen naar Amsterdam tijdens WII. Wat een enthousiasme, echt grote complimenten. Erik heeft veel humor en weet hoe hij een groep moet begeleiden. Na The Great Escape hebben we nog genoten van een 3 gangen menu bij Sonneveld wat gezellig en goed geregeld was. Niks anders dan complimenten voor deze dag, dank je wel Puur!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ellen Gerritsen | Handmade

Insights2020

Goedemorgen, iedereen was zeer enthousiast over de locatie. Dus wij houden deze in gedachte voor andere keren. Dank voor de ... Lees verderorganisatie. Met vriendelijke groeten.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Insights2020

Van den Berg Interieurbouw

Wat een ontzettende leuke middag hebben wij gehad tijdens de rondvaart met de borrelboot. Zowel de schipper als de hostess ... Lees verderwaren erg vriendelijk. Wat erg leuk was dat wij onze eigen muziek mochten draaien. Ook was het erg fijn dat wij van te voren duidelijke gegevens hebben ontvangen met daarop o.a. de opstapplaats. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Natasja Hageman | Van den Berg Interieurbouw

Walking dinner

Het was geweldig! Overdag een rondleiding met een gids gehad en een rondvaart. In de avond een walking dinner. Alles ... Lees verderwas geweldig geregeld en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. Complimenten aan Puur Events!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wouter Verhoeven | Walking dinner

Accenture

Hi Lisa, we hebben ons allemaal bijzonder goed vermaakt, het was echt heel erg leuk om te doen. Iedereen kwam ... Lees verdervrij laat binnen maar gelukkig waren de dames lekker flexibel, dus het is helemaal goed gekomen. Afgelopen week heb ik nog complimenten van collega«s ontvangen, dus die geef ik graag door aan jou en de dames van de workshop.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Accenture

Voor een groep buitenlandse collega''s hebben wij een boottocht inclusief Nederlands buffet gemaakt. De boot was al in kerststemming gebracht ... Lees verderen ook het Amsterdam Light Festival stond op punt van beginnen wat het geheel een andere dimensie aan de tocht gaf. De collega''s vonden het fantastisch! Het was super georganiseerd door Puur en de Rederij, professioneel vriendelijk personeel, heerlijk eten en ook de gids die wij gehuurd hadden wist veel te vertellen. Anouk, dank je wel voor het regelen en voor de fijne samenwerking. Tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Barbara van Eenennaam

Unilever

Veel kunnen leren en tegelijkertijd onwijs veel lol! Bedankt voor de gave middag. De hele groep was enthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tim Hol | Unilever

Vrijgezellenfeestje

Hoi Anouk, Was super leuk de Walking Dinner !!! En ook mede dankzij het weer wat we hadden zaterdag !!! Esther onze ... Lees verdergids was gezellig, spontaan en deed het ontzettend leuk ! Liep met diverse meiden op zodat die ook tussen door vragen konden stellen. Onze groep had zoiets nog nooit gedaan, maar iedereen vond het ontzettend leuk en waren op plekken geweest waar jezelf nooit langs zou gaan in A''dam. De hofjes, grachten. De eet-tentjes waren prima en gezellig. Aan het einde in Club Bling zijn we blijven hangen. Alles was prima geregeld ! Linda onze a.s. bruid heeft zich erg vermaakt en vond dit ook heel leuk om mee te maken. Ze heeft een geweldige dag / avond gehad en alle vriendinnen ook !!! Bedankt voor het regelen Anouk !
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Vrijgezellenfeestje

Feest op eigen locatie

Ik heb tot nu toe alleen maar positieve reacties ontvangen. Dank voor de inzet. Was een top feest. Nu weer ... Lees verderop zoek naar een super toplocatie voor ons kerstfeest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Vistra | Feest op eigen locatie

Goedemiddag Eline, wil je langs deze weg even bedanken voor het verzorgen van ons personeelsuitje van afgelopen vrijdag. Het was ... Lees verderallemaal prima geregeld, en we hebben erg genoten. Heb alleen maar positieve reacties teruggekregen en lachende gezichten gezien; prima dus! Nogmaals dank, ik zal Puur* zeker bij anderen aanraden op het moment dat zij iets leuks zoeken.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Atelier 49 BV

Beste Nadieh, Wij hebben een erg leuke dag gehad, het weer speelde hier natuurlijk ook een rol bij. De gidsen ... Lees verderhebben ons leuke plekjes laten zien en de borrelboot was sowieso super!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Atelier 49 BV

Koninklijke KVGO

Goedemorgen Eline, allereerst wil ik je hartelijk bedanken voor het organiseren van een zeer geslaagd personeelsuitje. Esther heeft ons, met ... Lees verderde nodige dosis humor, een leuke rondleiding door de Jordaan gegeven. Zij deed dat echt fantastisch! Ik hoop dat je, namens ons, dat nogmaals aan haar wilt doorgeven? Het cafŽ was ook helemaal leuk, voor herhaling vatbaar. Tot slot op het leuke bootje met heerlijk eten.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Koninklijke KVGO

Basisschool De Mijlpaal

Geweldige Workshop. Iedereen was enthousiast aan het werk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Agnes Klos-Bogaart | Basisschool De Mijlpaal

Personeelsvereniging Van Ree Accountants

We kijken terug op een zeer geslaagde personeelsdag! Een stadwandeling met gidsen, bezoek aan het Rijksmuseum Žn in hartje Amsterdam ... Lees verderhet spel ''wie is de mol''! Goed georganiseerd, prettig contact, snel tussentijds schakelen en klantgericht. PuurAmsterdam is een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Personeelsvereniging Van Ree Accountants

Prowind BB

Met ons team genoten van een prachtige rondleiding met een enthousiaste gids vol met historische weetjes en antwoord op al ... Lees verderonze vragen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Karin van Daalen | Prowind BB

Hello Fresh

Everything was alright, thank you very much we had a great time. But next time we definitely need to book ... Lees verderat least 4 hours.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Thomas | Hello Fresh

Beste Eline, het was een zeer geslaagde avond, kreeg tijdens de avond en na de avond veel positieve reacties. Ook (... Lees verderinmiddels mijn ex-baas) de afscheid nemende directeur vond het een bijzonder geslaagd event.
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

Beste Eline, het was een geweldige dag. Veel enthousiaste reacties ontvangen van collegaÕs, ook over de GPS-speurtocht. Jullie hebben ... Lees verderhet goed georganiseerd, dank daarvoor!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Sophia en Ben, wat een leuk uitje was dit en jullie organisatie was perfect. :) Heel leuk om met de TukTuk, ... Lees verderSegway en lopend de puzzel opdrachten te doen in de Jordaan. Ontvangst in de bar vooraf en de eet-locatie waren beide zeer gezellig. Wij zullen jullie zeker weer benaderen voor een volgend uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lydia Terlien

Voor mijn moeders 80e verjaardag hadden we via Puur Amsterdam een floating dinner geboekt. Het was een schot in de ... Lees verderroos voor het gezelschap dat qua leeftijd nogal divers was. Speciale pluim voor de Puur Amsterdam collega's aan boord; een van de gasten zat met een been deels in het gips en kon onmogelijk de 350 meter wandelen van het schip naar het restaurant voor het hoofdgerecht. En welke taxichauffeur zit er nou op zo'n ritje te wachten. "Geen probleem, dan brengen we je toch achterop de fiets!".
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Minouche Hegt

Tata Steel

Rondvaart in mooie salonboot incl diner en gids. Uitstekend verzorgd. Geweldige gids die goed op de groep inspeelde. Geen standaardverhaal. ... Lees verderAbsoluut voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Tata Steel

Wij hebben een uitstekend personeelsfeest gehad via Puur. De ontvangst aan boord was heel hartelijk. Het eten van de BBQ ... Lees verderwas goed, en er was genoeg! Het was heel fijn om zoveel ruimte op de boot te hebben. Verder was de muziek en entertainment heel netjes verzorgd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marleen van Loozen

Wij hebben met onze collega''s een erg leuke dag gehad. Vooraf aan de Noord/Zuidlijn Culinair hebben wij gevaren door ... Lees verderde Amsterdamse grachten. Na het aanmeren werden wij opgewacht door onze enthousiaste gidsen die ons Amsterdam en de Noord/Zuidlijn hebben laten zien. Vanuit onze collega''s ook erg veel positieve reacties mogen ontvangen over de combi wandelen, metro, verschillende restaurantjes, steeds een andere collega om mee te praten. Door Puur fijn en flexibel geholpen waardoor het programma precies op onze wensen aansloot.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Anita

De mensen van Puur denken mee, weten en inspireren. Hartelijk dank voor de inspiratie en de persoonlijke touch!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Martijn

a

test
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- c b | a

Kinderopvang Juut & Co

Beste Eline, wij hebben een geweldig weekend gehad! De Floating Dinner was een groot succes!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Kinderopvang Juut & Co

Wij hebben op de high tea boot, Mona Lisa, de 70ste verjaardag van mijn moeder gevierd. Het was best aan ... Lees verderde prijs, maar was het waard. We hadden prachtig weer en de schipper heeft ons veel mooie plekjes laten zien. De jarige heeft enorm genoten!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Debatinstituut

Hoi Eline, het uitje was een groot succes! Goed geregeld, leuk concept erg leuk om te doen. Hartelijk dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Debatinstituut

Van Roon Living

Beste Eline, we hebben gisteravond genoten van de boottocht, het Kerstdiner en de enorm hartelijke ontvangst en service van jullie ... Lees verderlieve medewerkers en het hartelijke welkom van de schipper! Het was super! We hebben een meer dan goede keuze gemaakt met PUUR ! Dank voor alle goede zorgen, wij wensen jullie allen hele fijne feestdagen toe ! Hartelijke groet, Van Roon Living
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Van Roon Living

NKI

Was top! Mooie locatie, alles goed geregeld, prima eten en leuke begeleiding. Dank voor het regelen!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Roel | NKI

Nice flexible packages, great fun team onboard, happy to show you the city from the water. Perfect service.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Solange Merel

Beste Caro, allereerst bedankt voor je hulp ! Het uitje was zeer geslaagd! We hebben het erg gezellig gehad en de ... Lees verderlocatie was erg mooi!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Antera Incasso

ABSA Scholengroep

De wandeling was precies wat het moest zijn! Een fijne, op maat gemaakte activiteit, toegesneden op het gezelschap en een ... Lees verderperfecte start van een geslaagde avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- A. Pander | ABSA Scholengroep

React HQ

Wij hebben een erg geslaagde teambuilding dag op het strand van Zandvoort georganiseerd. Puur events neemt alles uit handen, snelle ... Lees verderen duidelijke communicatie, en onze "expeditie Robinson" was super. Tijdens deze leuke dag werd er goed rekening gehouden met de Coronamaatregelen zodat ook iedereen zich comfortabel voelde om mee te doen. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Karlijn Kerkkamp | React HQ

Samen met het hele team deze breakout sessie gedaan. Het was super leuk om te doen en ook fijn om ... Lees verderiets anders te doen dan de hele dag zitten. Spanning, samenwerken en natuurlijk winnen! Echt helemaal leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Pieter Zwart

We hebben een geweldige middag gehad met superleuke gids Jan. Goede zanger, leuke verhalen over de Jordaan en gezellig meezingen ... Lees verderin de kroegjes. TOP!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- J. Wijsman

Gemeente Leerdam

een prachtige boottocht met de imposante Amsterdam Light Show, goed verzorgd diner in 2 restaurants en aan boord, kapitein Daan met ... Lees verderveel historische kennis en een plezierige presentatie; stuk voor stuk ingredi‘nten om er een fantastische avond van te maken. En dat hadden we!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Bart Bruggeman | Gemeente Leerdam

AHC BV

Het varen door de Amsterdamse grachten tijdens Amsterdam Light Festival vormde een prachtige sfeervolle en kunstzinnige afsluiting van het door ... Lees verderPuur Amsterdam georganiseerde bedrijfsuitje. Op de prachtige designboot met vriendelijke bemanning en super catering konden we intens genieten van het lichtspektakel in de grachten. Aanrader is zeker ook de stadswandeling met als eindpunt het proeflokaal van de jeneverstokerij. Een top georganiseerde dag in een sfeervolle binnenstad van Amsterdam.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eric Schlšsser | AHC BV

Herculan

In ŽŽn woord: SUPER! Slenteren door Amsterdam met regelmatig een drankje en diverse proeverijen (kaas/drop/chocola/jenever) en dat ... Lees verderalles onder leiding van een ongelooflijk enthousiste gids (Ingrid). Onze gasten hebben een fantastische eerste indruk gekregen van Amsterdam/Holland. Complimenten aan Puur Amsterdam; met name Emma!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marika Spek | Herculan

Hi Anouk, Het was echt geweldig! Sharon deed het super en heeft er echt voor gezorgd dat de sfeer er ... Lees verdermeteen goed in zat. Ze leek exact de juiste rollen uit te kiezen voor de juiste personen. Het spel zorgde dat we na een lang dagprogramma niet inkakten tijdens het eten maar actief en vol verwachting de avond hebben beleefd. Dank voor de goede zorgen, we gaan het zeker aanraden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Malou

Bilfinger Tebodin

Wat een fantastische quiz! Super geregeld! Echt een aanader! De beleving is echt geweldig door een geweldige presentor die alles ... Lees verderaan elkaar praat en de deelnemers actief laat deelnemen. Verwacht ook vooral niet dat je gewoon op je stoel achter je scherm kan blijven zitten :-) Daarnaast is de technische kant ook helemaal perfect geregeld! Wil je ontzorgd worden en een geweldig online event hebben, schakel dan vooral Puur in!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Veerle Ruijgers | Bilfinger Tebodin

Uitstekende klantenservice - bijzondere vermelding moet naar Caro, die uit enorm geholpen. Ook echt flexibel, gelukkig om opties op maat ... Lees verderen stuiteren ideeën over mogelijkheden. Gaven veel mogelijkheden voor ons kantoor kerstfeest :)
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Frances Singleton-Clift

Ziggo

Goedenavond Eline, we hebben een super weekend gehad. Tessa de gids van de wallentour was geweldig, wat een enthousiasme. De ... Lees verderkinderen waren erg onder de indruk. De boottocht met lunch was heel goed verzorgd en een leuke kapitein en de dame in de catering was ook super. Het kon echt niet beter. Aankomst Madame Tussauds en Dungeon waren goed georganiseerd. Als ik weer een keer iets moet organiseren denk ik zeker aan jullie en vertel het ook door.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Ziggo

Vorige week hebben wij een Jordaanwandeling gedaan met ons bedrijf met tussendoor leuke stops voor een drankje en hapje. Daarna ... Lees verdergingen we aan boord van de boot, voor een mooie vaartocht met een heerlijk buffet aan boord. Vriendelijke bediening en goede sfeer. Medewerkers van Puur* Amsterdam, bedankt voor de top service!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mike Leegwater

Groot succes! Met een groep van 15 personen een walking & floating dinner. Fantastische boottocht (het weer werkte ook erg mee!) ... Lees verdermet een heerlijk voorgerecht op de boot. Restaurants voor hoofdgerecht en nagerecht waren erg goed gekozen. De gids Bart deed het erg leuk bij de wandeling! Bedankt voor de goede begeleiding en de fijne samenwerking met Sophia en Marjolein!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Chantal de Vries

Beste Anouk, we hebben een geweldige dag gehad! Alles was prima geregeld. Bedankt voor de vlekkeloze organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

Voor onze afdeling een boottocht georganiseerd (Amsterdam Light Festival) met eten en drank aan boord. Super goed geregeld en vooral ... Lees verderheel fijn dat dit op zo''n korte termijn geregeld kon worden. Onze avond was zeer geslaagd!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Inge Vierveijzer

BCC

Onlangs hebben we met een grote groep het escape dinerspel gedaan en we hebben het erg gezellig gehad; de locatie ... Lees verderwas mooi, de begeleiding goed en het eten voortreffelijk. We hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Marijn Tijhuis | BCC

Administratiekantoor E.H. Lookman

Het was een heel leuke rondvaart op een prachtige, antieke salonboot, alleen voor ons groepje van 15 mensen. Het buffet was ... Lees verderecht heerlijk, zo heerlijk dat enkele gerechten al vlug op waren. Dat was het enige minpuntje. De schipper en de hostess waren heel vriendelijk en behulpzaam. Iedereen vond dit tochtje een onvergetelijke gebeurtenis. Interessant was ook de uitleg van de schipper over de gebouwen waar wij langs voeren. De voorpret werd ondersteund door de prima tot in de puntjes geregelde organisatie. Kortom een leuk en een beetje luxe uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Eric Lookman | Administratiekantoor E.H. Lookman

adidas International Trading bv

Met adidas op maandag 7 November 2016 The Great Escape gespeeld. Het is een perfect alternatief als je met een grote groep ... Lees verdereen soort escape room wilt spelen. De organisatie is goed en het is ook leuk dat het spel zich in het centrum [lees de Wallen] van Amsterdam afspeelt. We hebben het spel met 3 teams van 9 personen gespeeld en iedereen heeft zich vermaakt. Het is zeker een aanrader aangezien het spel [in ons geval] ook in het Engels gespeeld kan worden.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Daniel de Vries | adidas International Trading bv

Van te voren kon ik me geen goede voorstelling maken van speeddating als bedrijfsuitje. Mijn conclusie na deze activiteit is ... Lees verderdat als zelfs de meest pessimistische collega positief is over deze activiteit, ik daarmee alles heb gezegd. Aanrader als je meer verdieping wilt om elkaar (nog) beter te leren kennen.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Mobien Kasiem

Ha Lars, we hebben erg genoten van ons feest afgelopen vrijdag, iedereen vond het leuk! Complimenten aan jullie team :-)
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Software Improvement Group

Walking dinner

Het was geweldig! Overdag een rondleiding met een gids gehad en een rondvaart. In de avond een walking dinner. Alles ... Lees verderwas geweldig geregeld en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. Complimenten aan Puur Events!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wouter Verhoeven | Walking dinner

Hoi Anouk, het was een geslaagde dag! Dank voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Goedemorgen Nadieh, we hebben heerlijk genoten en krijg allemaal blije gezichten naast mijn bureau. We hadden mooi weer en niet ... Lees verderkoud. De puzzeltocht daar waren wat veel vragen dus we moesten echt zwoegen om alles voor elkaar te krijgen hoor. De tuktuk zijn ook bevallen de meeste van ons wilde nog wel een rondje. Het eten is bij iedereen in de smaak gevallen en geluiden dat ze daar vaker gaan eten. Dat is mooi. Prima geregeld en je collega deed het helemaal goed. Dank voor het regelen en de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Je eigen feestthema

Beste Edward, onze complimenten voor Puur,( indirect voor jou) we hebben geweldige positieve reacties mogen ontvangen. De band vond iedereen ... Lees verdergeweldig!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- PwC | Je eigen feestthema

Tapasboot

De organisatie verliep zeer gestructureerd en Puur is heel behulpzaam geweest in het meedenken over verschillende opties. De boottocht verliep ... Lees verderhelemaal naar wens, en het eten was heerlijk. Ons team heeft genoten, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Booking.com B.V. | Tapasboot

Wij hebben PUUR ons bedrijfsuitje laten regelen op vrij korte termijn. Alles werd prima geregeld door Eva en we hebben ... Lees verdereen hele gezellige avond gehad in de Waag in Amsterdam met wie is de mol aan tafel. De spelbegeleiding door Oscar maakte het een hele geslaagde avond. Zeer zeker voor herhaling vatbaar om PUUR devolgende keer weer te benaderen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Charlotte Blom

Onze boottocht was echt super voor ons vrijgezellenfeest. Hele vriendelijke mensen, mooie boot en onwijs lekker eten! Iedereen was super ... Lees verderenthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Janne Taks

NKI

Hoi Nadieh, We hebben een heel leuk uitje gehad vrijdag. Wij vonden de jongens ook erg leuk. Het was prima ... Lees verdergeorganiseerd. We zullen volgend jaar weer aan jullie denken als we weer wat gaan doen. Bedankt voor het regelen.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Marcel | NKI

''t Nachlempke

Puur Amsterdam zette voor ons een puike organisatie van een dagje Amsterdam neer. Correcte afspraken, leuke idee‘n, billijke vergoeding.. ... Lees verderBlij dat ik hen de invulling van de dag toevertrouwde.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Mark Stevens | ''t Nachlempke

Ausnutria

Wij zijn aangenaam verrast tijdens het floating dinner dat we eind juni beleefden in Amsterdam. Het gezelschap van 20 personen nam ... Lees verderplaats aan boord van ''De Roos'', waar we werden verwelkomd door een jonge schipper en haar collega. We hebben met veel plezier geluisterd naar haar verhaal met personal touch tijdens de tocht en genoten van de gerechten tijdens de stops aan wal bij 3 verschillende restaurants. Ik vind het een echte aanrader, ook omdat het een leuke variatie is op het thema ''walking dinner''.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tina Scheffer | Ausnutria

Wij hebben onlangs een super gezellige en lekkere walking & floating lunch gehad met ons top team. Het was goed georganiseerd ... Lees verderen verder ook steeds leuk contact gehad! Dik tevreden dus!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Simone Heijnen

Voor een 30-jarig jubileum hebben wij met een groep van ongeveer 20 collega''s een hele mooie en gezellige boottocht gemaakt over ... Lees verderde grachten van Amsterdam. De salonsloep zag er prachtig uit en we zaten goed beschermd tegen de regen, waarbij je nog steeds alles goed kon zien waar je langs vaart. Verder waren de schipper en de hostess zeer vriendelijk en heel behulpzaam. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Leonie

Wij zijn gisteren een dag Amsterdam geweest met ons brandweerkorps. Deze dag was samen gesteld door Milou van Puur Amsterdam. ... Lees verderHet begon met een wandeling door de Jordaan met als gids Bart en Jan, dit was super mede door de gezellig zingende Jan. Top. We werden daarna afgezet bij een prachtig mooi sloep. Kapitein Tim vaarde ons door de grachten en verzorgde heerlijke verkoelende drankjes. we werden met de sloep afgezet bij Loetje aan het ij, waar er een gezellig spel werd georganiseerd, En met als afsluiting een heerlijk biefstuk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Frans Spoorenberg

Kunstatelier ''t Rondeel

Beste Eline, het was een erg leuk avondje, schipper en ober waren hartstikke aardig. We vertrokken op tijd. Het instappen ... Lees verderwas een beetje eng voor sommige deelnemers ( gehandicapt) hoogte verschil tussen kade en boot net iets te groot, een flinke stap was nodig. Maar schipper en ober waren zeer behulpzaam en het is gelukt om er op en af te komen :-) Wij zijn tevreden!
Deze review kreeg als cijfer een 3,5
- | Kunstatelier ''t Rondeel

Het was echt heel erg leuk. Je had helemaal gelijk. We zijn in twee teams uiteen gegaan en hebben ons ... Lees verderkostelijk vermaakt met al die games, filmpjes en foto’s. Super leuke middag. We  hebben nog lang nagekletst. Ik heb echt van iedereen gehoord dat ze het gaaf vonden. Ik heb jullie ook bij andere collega’s aanbevolen. Het is zeker de moeite van het spelen waard en niet al te duur.
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

H3O

We hebben echt een fantastische dag gehad! Het zonnetje scheen heerlijk toen we gingen wandelen en zelfs met varen kon ... Lees verderhet dak open.Ik heb echt nergens iets op aan te merken. Het was van begin tot eind goed geregeld. Ook al mijn collegaÕs waren enthousiast.De gids was erg leuk en heeft ons veel verteld en laten zien. Het museum was zeker een goede keuze in combinatie met de wandeling. Erg leuk om zoÕn oud huis van binnen te zien met alle oude details en inrichting. De lunch op de boot was heerlijk en ook de tocht over het water was leuk in zoÕn oude boot. En als laatste natuurlijk de pubquiz; wat hebben we gelachen. We gingen allemaal met een grote grijns de bus in. Enorm bedankt voor je hulp bij het samenstellen van ons uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marloes | H3O

Concertvrienden, Amsterdam

Interessant en leuk uitje voor een grote groep en een hele prettige en deskundige begeleiding door Nina.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Hugo de Groot | Concertvrienden, Amsterdam

Leuke dag op het water gehad! Het besturen van de sloep was soms door de drukte op het water wel ... Lees verderwat lastig. De puzzeltocht had leuke vragen waar iedereen enthousiast van werd. In de route werd een kleine fout ontdekt, dit heeft Puur Amsterdam gelijk opgepakt als positieve kritiek en gaf aan hiermee aan de slag te gaan. Goede service! Iedereen heeft het ervaren als een leuke ontspannen middag.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Shirley Hagendoorn

Vattenfall

Goedemiddag Anouk, vanmorgen heb ik van de organisatie begrepen dat ze het erg naar hun zin hebben gehad en heerlijk ... Lees verderhebben gegeten. Dus alles is naar volle tevredenheid verlopen!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Vattenfall

Copernicus Interchange Technology

Met collega''s en zakelijke relaties een zeer geslaagd floating dinner beleefd! Voor iedereen dankzij de prima organisatie, de prettige begeleiding ... Lees verdervan Annemiek en het vriendelijke personeel aan boord en in de restaurants een gezellige en ontspannen avond. Ook heerlijk gegeten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nancy | Copernicus Interchange Technology

Via Puur* hebben wij het Herken de Mol spel in Haarlem gedaan, gevolgd door een Walking dinner door het centrum ... Lees verdervan de stad. Wat een top dag was dit, het spel zat goed in elkaar, iedereen was bloedfanatiek en het Walking dinner was een afwisselend programma, met leuke wandelingen en heerlijk eten. Haarlem is een perfecte stad voor een uitje, echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Helen Hoogkamer

Hebben zaterdag een vrijgezellenfeest gehad van me broertje. Hadden de smartlappenboot voor 2,5 uur gehuurd,was in 1 woord GEWELDIG. 2,5 uur plezier,... Lees verdermuziek,en accordeonist,eten en drinken was er volop. Leanne onze schipper was geweldig,en de bediening was in de handen van Ted. En die verdient ook een pluim. Echt een aanrader. Bedankt voor de goede zorgen en service. Echt een dag om nooit meer te vergeten! Mvg, Berry van der Linden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Berry van der Linden

Manual Fysion

We waren in de Schreierstoren, superleuke locatie. gezellig zaaltje voor onze groep, was top. Goede vragen bij pubquiz, welke wel ... Lees verderkort was. Eten was goed, maar prijs/kwaliteit liet iets te wensen over vond ik. Verder was het geheel prima geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 3
- | Manual Fysion

Stichting Zaam

Alvast even eerste reactie: top. Super georganiseerd, alles was helemaal goed. We gaan jullie aanraden :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Frans | Stichting Zaam

Minkels Advies

Beste Nadieh, het was echt leuk! We hebben koffie gedronken in de Sky lounge van het Hilton Hotel. Daarna zijn ... Lees verderwe naar de boot gegaan, waar het lekker warm en gezellig was met sfeervolle muziek. Het eten was heerlijk, het toetje vond ik een beetje tegen vallen, maar verder niets dan lof! Amsterdam was mooi met zijn licht vanuit het water. Iedereen heeft ervan genoten. Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Minkels Advies

De floating dinner in Amsterdam was geweldig! Alles was tot in de details geregeld en het weer zat natuurlijk ook ... Lees verdermee ;) De Puur gids wist ontzettend veel te vertellen over de stad en we konden ook leuk met hem lachen. Voor ons volgende bedrijfsuitje zullen we jullie zeker weer inschakelen. Hulde aan Puur!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Koen Bekkers

Gemeente s-Hertogenbosch

Zoals ik van de directeuren en hun partners begrepen heb, was alles goed georganiseerd en is het bedrijfsuitje naar wens ... Lees verderverlopen. Ze vonden het leuke activiteiten en de dag was geslaagd. Nogmaals dank ook voor de inzet van jou en jullie organisatie Puur Events.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Annemie | Gemeente s-Hertogenbosch

Olympia uitzendbureau

We vonden het allemaal een leuke dag en goed spel en een goede begeleiding gehad van Oscar. We hebben elkaar ... Lees verderals groep beter leren kennen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sarah | Olympia uitzendbureau

Super dag gehad dankzij Puur Amsterdam, nij het spel Herken de Mol! Veel gelachen en alles was top georganiseerd. In 1 ... Lees verderwoord: TOP!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Carry Knopperts

WACKER

great experience with very nice guides. Nice restaurants with high quality food and good atmosphere. Afterwards the canal cruise was ... Lees verderorganized in a very nice, coozy, old Amsterdam canal boat on which we had a high class dessert buffet. Too much to eat everything but very nice and tasty. Thank you Puur for organizing
Deze review kreeg als cijfer een 5
- CornŽ van H. | WACKER

Hallo Anouk, uitje was zeer geslaagd, iedereen had het prima naar zijn zin en vermaakte zich prima. De kapitein en ... Lees verderde hostess waren zeer efficient en legden alles prima uit. Restaurant was prima, al met al zeer geslaagd. Dank je wel voor het inelkaar draaien van een prima programma.
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Floating dinner

Mega leuke ervaring. Met een groep van 12 personen een floating dinner. Fantastische boottocht met aardige kapitein, heerlijke gerechten in leuke ... Lees verderen gezellige restaurants op mooie locaties. Speciaal compliment voor Michelle voor de perfecte verzorging !
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Suzanne Schilder | Floating dinner

ETS Global

Mooie dag gehad met 22 collega''s, waarin we de dag begonnen met de indoor escape room op locatie middenin de stad ... Lees verdervan Amsterdam. We werden daar vervolgens met de boot opgehaald om anderhalf uur te varen in combinatie met een pub quiz. Na anderhalf uur werden we afgezet in de Jordaan om bij Cinema Paradiso te genieten van een joint diner. We hadden nergens omkijken naar, want alles was van tevoren geregeld door Puur Amsterdam, ook de facturen waren van tevoren betaald, dus geen gedoe met rekeningen. Een top afsluiter van het jaar! Dank aan Anouk Slierendrecht voor het alles afstemmen op onze wensen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | ETS Global

Hi Nadieh, the pub cruise was amazing! The experience was perfect, definitely worth it. Thanks again for all your help. ... Lees verderHappy Holidays! Kind regards.
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

Sidcon Milieutechniek B.V.

Beste Caro. De wandeling was erg leuk, Yvonne vertelde enthousiast over de Jordaan en wist leuke wetenswaardigheden te vertellen. Het ... Lees verderwas een leuke aanvulling voor ons Amsterdam uitje. Nog bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Sidcon Milieutechniek B.V.

Met een groep zakenrelaties deze walking-floating diner gedaan. Super geregeld, heerlijk gegeten in leuke authentieke restaurants, leuke gidsen en netjes ... Lees verderopgehaald en teruggebracht door de bus. Dingen te weten gekomen van Amsterdam die ik nooit wist. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jeannette Kok

STEDIN

Beste Anouk, vrijdag was ik er niet, vandaar dat ik vandaag pas reageer. Ik heb alleen maar lovende reacties gehoord ... Lees verdervan mijn collegaÕs. Alles is verder prima verlopen. We hebben erg genoten. Met vriendelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | STEDIN

Wij hebben als verassing voor een vriendin een verjaardag''s feest gepland met de Herken de Mol aan tafel dinerspel. Het ... Lees verderwas zeer geslaagd en wij waren heel tevreden met de avond. Puur Amsterdam (Emma) heeft ons goed geholpen om een vegetarische menu te regelen en om met onze korte deadline te werken. Zeker een aanrader, alles was mooi georganiseerd, en wij hebben veel plezier gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Briana Hoek

Hi Nadieh, Wilde je even wat feedback geven over de workshop. Het was echt super leuk, de collegaÕs gingen ... Lees verderhelemaal los en alle creativiteit kwam er uit. Ik heb ook alleen maar enthousiaste verhalen gehoord en Marleen en Sanne waren erg leuk. Vandaag al even contact opgenomen met de beheerder van het pand ivm het ophalen van de schilderijen. Dit wordt door onze postkamer geregeld. Dus allemaal positief :) Dank voor het regelen en hopelijk tot de volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

UMC Utrecht

Zeer geslaagd afdelingsuitje! Met 40 personen De Strijd doorstaan... Het verkleden, de pittige opdrachten en de begeleiding waren top. Achteraf veel ... Lees verderpositieven reacties gekregen als organisatoren!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anka Snel | UMC Utrecht

British American Tobacco

Dear Monique, thank you very much for your support with arrangements of our team building event! We had a really ... Lees verdergreat time! Best Regards.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | British American Tobacco

Hoi Nadieh, het was zaterdag erg leuk! Ik heb van de collega''s alleen maar positieve reacties gekregen... mede dankzij jullie ... Lees verdergoede zorgen. Wil je Ellen nogmaals bedanken namens ons? Wie weet tot ziens. Groet, Wilma.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wilma

Amsterdam Summer School

De wandeling was erg interessant. Het was prachtig weer en erg gezellig. Ik heb met de tour van Hans meegelopen ... Lees verderen dat super interessant en ontspannen tegelijk.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Maartje | Amsterdam Summer School

We hebben met 10 personenen een mooie avond gehad. Alle afspraken klopten en werden nagekomen. Restaurants waren prima. Prima kwaliteit eten ... Lees verderen goede efficiente bediening. De kapitein was stipt op tijd. Mooie vaartocht gehad door Amsterdam by night. We hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Arjan Van Weele

Super! Samen met een college een bedrijfsuitje georganiseerd. Goede communicatie tussen ons het Puur, goed geregeld. Was voor plus minus 45 ... Lees verderman. Ook de (vele) late afzeggingen waren geen probleem. Ontzettend leuk spel en gezellige begeleiders. Ondanks de koude dag, hartstikke leuk gehad (en dan spreek ik voor iedereen).
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Linsey Vosman

IDEXX

Thank you so much! We had a great day and the event was fantastic.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- David IDEXX | IDEXX

Beste Eline, je bent me net voor!! Het was een zeer geslaagde avond. Goed georganiseerd, leuke boottocht en super eten. ... Lees verderZeker voor herhaling vatbaar. We houden contact!!!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Rabobank

Hallo Anouk, Het was TOP. We hebben een borrel gedaan bij Loetje. Op het terras konden we niet want er ... Lees verderkwam slecht weer aan, zeiden ze, maar er was nog niks te zien. De boot lag op tijd klaar, die zagen we al liggen _ Om 17 uur aan boord gegaan, het voor gerecht stond al klaar. Prima verzorgd. Via het IJ naar de Prinsengracht, naar Van Puffelen. Onderweg zelfs een waterig zonnetje maar het was droog. Bij Van Puffelen stond de tafel al klaar. Prima verzorgd. Al vond een collega de biefstuk koud. Om 1930 de boot weer op en daar stond het nagerecht klaar. De jongen (was het mathijs? Ik ben zijn naam kwijt _) heeft zelfs koffie voor ons gemaakt, heel lief. Via het centrum weer terug gevaren naar het CS. Hartstikke leuk. Net voor het einde begon het hard te regenen. Zo hard dat we nog even in de boot mochten wachten bij CS. De bui duurde 5 min en toen konden wij naar CS lopen waar we nog in het Grand cafŽ wat hebben gedronken. Toen kwam om 21 uur het echte regen, wind en flits werk. Maar daar hadden wij geen last meer van. Al met al een prima verzorgd evenement. Dit was voor ons een afscheid want veel collegaÕs , waaronder ik ook, zijn vanaf morgen boventallig, helaas. Een mooie herinnering! Dank je wel voor de inspanningen, het was ook een mooie boot.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Rabobank

AXA XL

We hebben zeer genoten van een heerlijk diner op een prachtige klassieke salonboot. Alles was tot in de puntjes geregeld. ... Lees verderOnze buitenlandse gasten genoten volop. Hulde aan Sophia van Puur Amsterdam om dit voor ons zo top in te regelen. Alle contact vooraf, prettig, snel, goede follow up. Het is erg fijn, als je zelf het regelwerk los mag laten, wetende dat je evenement straks staat als een huis. DANK!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne-Marie Baggen | AXA XL

A'damser krijg je het nergens! organisatietalenten met humor
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Roos

Hoi Caro, dank je wel voor ons uitje. Het was echt super leuk! Heel goed geregeld alles en Max deed ... Lees verderhet echt heel erg leuk!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

Wij hebben een geweldige rondvaart gehad. Bedankt Anouk voor het regelen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wouter van Veen

PCI Nederland

Wat een toffe dag hebben we gehad afgelopen 20 april tijdens ''Walking Dinner in hartje Amsterdam''. Het eten was heerlijk en ... Lees verderalles goed georganiseerd in de restaurants. Wat een leuke gidsen hadden we, die zoveel grappige en interessante dingen vertelden. Kortom een zeer geslaagde dag. Vast niet de laatste keer dat wij een bedrijfsuitje laten verzorgen door PUUR Amsterdam. Dank je wel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Irma Sloot | PCI Nederland

Infoblox

Voor ons bedrijf op zoek naar een activiteit waar we met 30 personen konden lachen, ontspannen, en feesten. Bij Puur Amsterdam ... Lees verderuitgekomen en die hebben dat gegeven wat we zochten. We hebben een prima avond gehad waarbij iedereen, zonder uitzondering, het naar zijn zin heeft gehad. Veel dank aan Anouk voor het regelen, tot de volgende Party !
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Martin van Son | Infoblox

Top bedrijfsuitje gehad met een competitieve pubquiz aan boord die Sharon heel leuk gepresenteerd heeft. We hadden heerlijk weer, hier ... Lees verderwas rekening mee gehouden door een boot in te zetten waarvan de achterkant en het dak open kon!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- SCIOPENG Ivo Kloosterman

Was een perfecte dag georganiseerd door Eline van Puur Events. De smartlappenboot met Jimmy de accordeonist , perfect !! Marye van de ... Lees verderboot, heel leuk en ook de dame aan boord . Ellen de gids heeft ons heerlijk wat laten genieten van een Jordaan wandeling met zeker ook bezoeken aan Cafe de Prins en Lowietje. Later heerlijk gegeten bij Sonneveld. Deze surprise party voor mijn vrouw, werd 50, zullen wij nooit vergeten. Wij komen zeker vaker in Amsterdam en voelen ons zeker thuis in deze gezellige stad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ronald K

bedank voor alles, het was super leuk en gezellig.. zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- ashanti vos

Eline, we hebben afgelopen zaterdag een heerlijke dag gehad in Amsterdam. Alles was prima geregeld, waarvoor dank!!!! Speciaal nog hulde ... Lees verdervoor de gids die er een gezellige en humorvolle tocht van heeft gemaakt en de schipper die met groot gemak het gevaarte door hele smalle gaatjes wist te loodsen. Erg leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

AFM

11 oktober hebben wij ons bedrijfsuitje gehad op een rondvaartboot met pubquiz. Het was super mooi weer, het dak stond open ... Lees verderen je kon op het achterdek staan. Alles verliep heel soepel en de dame die de pubquiz organiseerde deed het erg leuk. Achteraf hadden we een etentje in CafŽ Sonneveld en ook daar was alles goed geregeld + comsumpties voor de drankjes. Sophia, bedankt voor het meedenken en het organiseren hiervan.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jaimy Krap | AFM

Ontzettend leuke dag gehad.. vrijgezellenfeest! Menno, je was een topper!!! Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sandra de Leng

Voor ons zakelijke relatie event hebben we 3u op de satŽ boot gevaren door de Amsterdamse grachten. Zowel onze binnenlandse ... Lees verderals buitenlandse gasten hebben hun ogen uitgekeken. Het eten was lekker, de drankjes smaakten goed en we hadden een zeer vriendelijke en behulpzame barmatroos en schipper! Zeker voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Pien S.

Greetz

We hebben dit uitje gedaan met het commerci‘le team van Greetz. De locatie was restaurant Van Puffelen. Goed eten ... Lees verderen goede bediening. De spelbegeleider maakte er een leuke avond van en de strijd werd met veel humor gestreden. Al met al een geslaagd uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Linda de Lange | Greetz

ABN AMRO

Hoi Sarah, feest is bij iedereen in goede aarde gevallen. Leuk feest, top geregeld nou daar hebben we het voor ... Lees verdergedaan. Link van de foto''s naar iedereen doorgezet. Top, dank je wel.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | ABN AMRO

Heel leuk! Veel gelachen. Ik hoop dat de begeleidster niet een nervous breakdown eraan heeft overgehouden. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

ScoliX BV

Met ons team een prima tijd gehad aan boord van de borrelboot. Door de grachten langs het Amsterdam Light Festival, ... Lees verdermeegezongen met de accordeonist onder het genot van bitterballen, bier en glühwein. Daarna muzikaal gegeten bij Pasta e Basta. Georganiseerd door PUUR, met dank aan Milou.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Margo Foppen | ScoliX BV

Rabobank

Wij hadden de lunchboot geboekt voor het 25 jarig jubileum van een collega. Op de boot hebben we samen genoten van ... Lees verderlekker eten en drinken, iedereen was met elkaar in gesprek. Het was ideaal en veel mensen waren vergeten hoe mooi Amsterdam is! De schipper was prima, het eten was heerlijk, het zonnetje scheen en aan al onze wensen (zelfs de last minute wensen :) ) was voldaan. Helemaal top! Onze jubilaris kijkt met heel veel plezier terug op een geslaagde middag! Nogmaals dank voor de goede organisatie en fijne contacten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Chantal / Rabobank | Rabobank

Voor een vrijgezellenfeestje hebben wij een lipdub workshop gevolgd bij Puur Amsterdam. We waren met een vrij grote gemengde groep, ... Lees verdermaar de workshop werd door Michel heel goed en leuk begeleid. We hebben een hele gezellige middag gehad met de groep. En het resultaat, het filmpje, is echt heel gaaf geworden. Zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Dessie Lividikou

Gemeente Amsterdam

Voor onze afdelingsbijeenkomst op 7 december jl. was de Haka workshop onderdeel van het programma. Met super veel enthousiasme en humor ... Lees verderheeft de begeleider, Robert, ons meegenomen in het verhaal achter de Haka en ons door een goede opbouw in 3 kwartier een Haka aangeleerd. Wat een energizer deze workshop! Echt heel erg leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Aisling Klosterhuis | Gemeente Amsterdam

boo!brandbuilders

We hebben het met Puur Amsterdam voor elkaar gekregen om een COVID-safe team event te organiseren! De online Bob Ross ... Lees verderworkshop was geweldig en alle collega's hadden zichtbaar plezier. Alles was tot in de puntjes geregeld, van het samenstellen en bezorgen van de pakketten tot het organiseren van de Zoom bijeenkomst. Wij zullen dan ook zeker in het vervolg weer terugkomen bij Puur!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Beau Doorn | boo!brandbuilders

SHELL Global Solutions International B.V.

De City Game 2.0 was een groot succes! De teams gingen fanatiek aan de slag met de opdrachten en hebben veel ... Lees verderlol gehad met het maken van de foto''s. Een leuke manier om te genieten van de stad en je collega''s beter te leren kennen. De prijsuitreiking met slide show van de tijdens het spel gemaakte foto''s was een perfecte afsluiting van een leuke dag.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Marlot Lamers | SHELL Global Solutions International B.V.

Ontzettend leuke avond gehad, geheel corona proof. Leuke tip over restaurant locaties. Juist in deze tijden heel belangrijk om iets ... Lees verderleuks te doen in mijn favoriete stad Amsterdam. Afwisselend programma met heerlijk eten. Fijn alles uit handen gegeven voor mijn verjaardag.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Elisabeth Steenbeek

Gek op Holland dinerspel

Beste Caro, het was geweldig, zo enorm genoten allemaal. Voor herhaling vatbaar. Sharon was ook geweldig!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- AanZ Amstelveen | Gek op Holland dinerspel

Veeva

Alles is goed verlopen en het team was erg te spreken over de walking dinner en vergaderlocatie. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michelle | Veeva

KFC

Een gewelidge organisatie!! Ik heb gekozen voor een rondvaart diner met een Italiaans buffet. Nog het zelfde dag heb ik ... Lees verderhet menu voorstel gewijzigd naar Indonesisch buffet. En dat was geen enkel probleem. Geen extra kosten!! We hebben zelf een glas prosecco gekregen van de zaak!! Verwarming aan boord. Super behulpzaam personeel van Puur Event (Nina, thank you ones again) . zelfs met de las-minute wijzigingen was het geen probleem.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Zeynep Yilmaz | KFC

TNT

Hoi Nynke, Ik kan alleen maar zeggen dat wij het erg leuk hebben gehad gisteren tijdens de Floating/Walking dinner. ... Lees verderDe keuze van de restaurants waren perfect, de kapitein was heel vriendelijk en de gids was een buitengewoon perfecte gids. Wat weet zij ontzettend veel over de geschiedenis van de panden in Amsterdam. In kort - wij hebben genoten. Dank je.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | TNT

Leuk feest op de Supperclub Cruise! Alles was goed geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anita

CBRE B.V.

Hi Eline, we hebben een hele geslaagde avond gehad afgelopen vrijdag en heerlijk gegeten. Bedankt voor de goede organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | CBRE B.V.

Bedankt voor een hele fijne dag. Iedereen was erg enthousiast en vond het heel erg leuk. Waarschijnlijk tot volgend jaar ... Lees verdermet een ander spel.
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Hartelijk dank voor jullie goede service! Voor een bedrijfsuitje van 70 mensen zochten we naar een leuke activiteit en Puur heeft ... Lees verderheel goed met ons meegedacht. Het was een geslaagde ochtend met een heerlijke lunch als afsluiting! Ik kan Puur*Amsterdam zeker aanraden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ardine van den Ende

Hoi Lisa, wij willen je laten weten dat wij afgelopen donderdag een ontzettend leuk en creatief teamuitje hebben gehad! Sanne ... Lees verderheeft ons op een spontane manier kennis laten maken met de technieken van Bob Ross. Het is verbazingwekkend wat je in twee uur voor resultaat krijgt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Handmade

Heb heel lang gezocht naar het perfecte teamuitje en ik kwam uit bij Puur events. Sophia, mijn contactpersoon, was vanaf ... Lees verdermoment ŽŽn kundig, enthousiast en snel met reageren. Alles was ook mogelijk zonder het gevoel te hebben dat ik ergens toe verplicht was. Ronduit prettige ervaring. Op 19 oktober was ons teamuitje en verdeeld over 3 teams gingen we The Great Escape spelen door de prachtige straten van de Jordaan. We hebben ontzettend veel plezier gehad! Het is een erg leuk spel waar je goed moet samenwerken en soms uit je comfort zone moet stappen voor bijvoorbeeld de foto opdrachten wat een prima manier is om je collega''s op een andere manier te leren kennen:) Het spel zit slim in elkaar, kent veel afwisseling door de verschillende soorten opdrachten waardoor ook iedereen in het team een bijdrage kan leveren. De rivaliteit die tussen onze 3 teams ontstond was overigens hilarisch! Van te voren en na de opdrachten werd alles uitgelegd en begeleid door Erik, een ware topper. Hij kon onze groep binnen 2 minuten uit de werkmodus halen (kwamen direct na ons werk) en meenemen naar Amsterdam tijdens WII. Wat een enthousiasme, echt grote complimenten. Erik heeft veel humor en weet hoe hij een groep moet begeleiden. Na The Great Escape hebben we nog genoten van een 3 gangen menu bij Sonneveld wat gezellig en goed geregeld was. Niks anders dan complimenten voor deze dag, dank je wel Puur!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ellen | Handmade

Nooit gedacht dat we zo mooi konden schilderen. Iedereen was achteraf heel tevreden met zijn schilderij en had het enorm ... Lees verdernaar ze zin. Onze instructeur liet ons stap voor stap zien hoe we technieken konden toepassen. Voor ons was dit een hartstikke leuke en leerzame workshop!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patrick van Kleef

Perfect geregeld uitje voor onze vriendengroep. Ondanks dat we een week voor de tijd bericht kregen dat we moesten uitwijken ... Lees verdernaar een andere locatie, zijn we perfect geholpen, en is er gezocht naar een locatie wat bij onze wensen paste. De cd opname was ook leuk om te doen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gertien van der Horst

Leuke verjaardagsavond gevierd op een salonboot met 3-gangendiner en heerlijke wijnen. De schipper en bediening waren ook fantastisch! Alles was ... Lees verdersuper geregeld door Marieke!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura E.

Zelf een keer op het Dak van Amsterdam vergaderd en dat was magisch! Een mooie lentedag, de zon kwam langzaam ... Lees verderop en Amsterdam ontwaakte onder onze voeten. De inspiratie groeide en (vergader)doelen werden behaald. Fijn!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Chantal Dentro

CRH

We booked a BBQ boat tour with PUUR Amsterdam. Due to their professional and competent service, we got to spend ... Lees verdera beautiful evening on the water with a great skipper and even better chef. Thank you PUURAmsterdam, until the next time.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Valerie Zen-Ruffinen | CRH

Heerlijk lunchen in de Jordaan bij Sonneveld lekker ontspannen sfeertje. en daarna door de Jordaan gewandeld met onze top gids ... Lees verderGuido. Het was leerzaam gezellig en ontspannen zeer aan te raden
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marjo Rossa

Floornet.nl

Beste Lisa, hartelijk dank voor het organiseren van het uitje! De boottocht was zeer geslaagd , leuke vrouw en een prima ... Lees verdertocht. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer Amsterdam!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Floornet.nl

Lebara

Hoi Eline, de vergaderruimte was geweldig! Wat een locatie zeg en de catering is echt een 10! We hadden ook goed ... Lees verderweer dus we hadden alles mee!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Lebara

Hanneman de Toerist

Wij en al onze gasten waren zeer tevreden over de rondleiding door uw gidsen. Wij willen uw gids Yvonne bedanken ... Lees verdervoor al haar hulp.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marleen | Hanneman de Toerist

We hebben een ge-wel-dig feest gehad! Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Vooral de DJ deed het erg goed ... Lees verderbij de feestgangers en de fotograaf was zo enthousiast dat iedereen er vast goed op staat. Ik zag dat je de link naar de foto's had duur gestuurd, dank daarvoor! Ook de casinotafels vielen in de smaak. Voor iedereen die de dansvloer nog een beetje te heftig vond was dat een mooie escape ;) Bedankt in ieder geval voor je inzet en je geduld, we zijn erg tevreden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marjolein Meester

Goedemorgen Eline, we hebben woensdag een prima wandeling gehad met Joost in een koud, zonnig en winters Amsterdam. Het was ... Lees verderbij de verhalen en anekdotes duidelijk dat hij wist waar hij het over had en goed in de stof zat. Kortom: een geslaagde dag. Bedankt voor de goede service, die zal zeker worden aanbevolen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Herculan

Doordat we niet op tijd waren in Amsterdam werd deze wandeling a la minute ingekort ... de gids heeft keurig op ... Lees verderons gewacht ... geen probleem! Gezellige wandeling door de Jordaan olv een enthousiaste gids. Een erg leuke manier om onze relaties, maar uiteraard ook zelf, kennis te laten maken met Amsterdam. Bedankt Emma voor al het geregel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marika Spek | Herculan

Een perfecte avond gehad. We waren iets vertraagd, maar de schipper stond rustig op ons te wachten. We waren een ... Lees verdergroep van 36 personen, met 18 verschillende nationaliteiten. Het personeel was fantastisch, fris en voorkomend, service gericht. De schipper heeft ons keurig door alle grachten heen gevaren. Extra hadden we Fokko de accordeonist die een vrolijke (meezing) noot bracht en de gids Hans die ons zoveel op zo''n leuke manier wist te vertellen. Het eten was zo smakelijk. Wij kozen voor een Indonesisch buffert. Meer dan genoeg en bijzonder smaakvol. Complimenten ''Puur'' en collega''s, dit was voor ons een bijzonder geslaagde avond.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Monique de Jager

Aflatoun

Beste Caro, dank voor de link naar de fotoÕs. Ik heb ze reeds gedownload. Ja, het was erg leuk Ð ... Lees verdervreselijk gelachen en veel bewogen. Dank voor het geheel. Ik wens jou en je collegaÕs hele fijne feestdagen en jaarwisseling. Indien er weer iets opkomt, zal ik zeker aan Puur denken.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Aflatoun

Amsterdam UMC

Met een gezelschap van 50 collega''s die elkaar nog niet even goed kenden, een erg geslaagde avond gehad. De afwisseling van ... Lees verderdrie goede eetlocaties en tussendoor de geanimeerde stadswandeling in drie groepen, waren ideale omstandigheden om elkaar beter te leren kennen. Nicole, bedankt voor de hulp bij de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Erik de Noorman | Amsterdam UMC

Atradius

I really enjoyed working with this company! I highly recommend the Mole game activity. It is a city game full ... Lees verderof surprises and sabotage where you need to find out who is the mole in your team. Thanks to Michelle and Eline for planning this event for us. I look forward to many more fun activities with Puur Event.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sandy de Haard | Atradius

Leuke verjaardagsavond gevierd op een salonboot met 3-gangendiner en heerlijke wijnen. De schipper en bediening waren ook fantastisch! Alles was ... Lees verdersuper geregeld door Marieke!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura E.

Gemeente Bunnik

Beste Eline, we hebben het leuk gehad! Ondanks de kou heeft iedereen zich vermaakt. Bedankt voor de organisatie!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Gemeente Bunnik

Rabobank

Goedemorgen Eline, Bij deze willen wij jullie bedanken voor de voortreffelijke avond. Goed georganiseerd, mooie omgeving en prima eten! Wat ... Lees verderons betreft een dikke 9!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Rabobank

Luchtverkeersleiding Nederland

Wij hebben op 12 december met 20 collega''s, waarvan 4 nieuwe, het spel gespeeld in Amsterdam. Ondanks de ijzige koude en spekgladde straten ... Lees verderhebben we een erg lange (meteen door na het werk) maar zeer geslaagde dag gehad, en, we hebben de sfeer in Amsterdam weer eens beleefd. Kortom, een leuk uitje om te doen en elkaar op een informele manier te leren kennen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eric Mohaboe | Luchtverkeersleiding Nederland

Vorige week tijdens een kantooruitje onder andere een boottocht en een gezellige salsaworkshop gehad in hartje Amsterdam. Onze groep van 17 ... Lees verderpersonen, vari‘rend in leeftijd, kwam goed in beweging onder begeleiding van een vrolijke salsadocente. De locatie was een oud cafŽ op de wallen en was wat krap, maar ook sfeervol. Zowel solo als met partner enkele basispassen van verschillende salsastijlen geleerd. Aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Esther den Haan

Hi Anouk, de rondvaart was erg geslaagd en alles was naar wens. Goede en vriendelijke schipper en ook de jongen ... Lees verderdie de catering verzorgde was prima.
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

MovingMedia

Fantastisch uitje met collega's en partners. De hele avond "ontzorgt" door Puur* Amsterdam. Eten was voortreffelijk. Marleen een leuke gezellige ... Lees verdergids en de afsluitende boottocht en dessert memorabel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rianne Veen | MovingMedia

Voor een Vrijgezellenfeest, hebben wij de POPquiz via Puur Amsterdam geboekt. De locatie in Amsterdam was super, service goed en ... Lees verderuiteraard onze quizmaster Charida maakte het compleet. Wij hebben een geslaagde middag gehad door deze activiteit.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- T.E. Vreden

Met een groep van 30 hebben wij een boottocht door het Amsterdam Light Festival gedaan. Het lightfestival zelf was niet erg ... Lees verderspeciaal, maar de boot was top! De schipper en hostess waren erg vriendelijk. Ook de communicatie en cošrdinatie met Puur Amsterdam is goed verlopen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lotte

Bloemenveiling Plantion

Ondanks de voorspellingen met het weer, wat achteraf toch meeviel. We hebben een super leuke dag gehad met een Culinaire ... Lees verdertocht en Walking dinner door Amsterdam met leuke enthousiaste gidsen van Puur. Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Agenita Brink | Bloemenveiling Plantion

Politie Landelijke Eenheid

Goedemorgen Anouk, ik ben zelf niet mee geweest maar heb natuurlijk wel aan het afdelingshoofd gevraagd hoe men het ervaren ... Lees verderheeft. Het weer zat helaas niet mee, maar goed, dat is niet te plannen. Hierdoor hebben zij het eerste wandelstukje iets ingekort. Zij waren erg te spreken over de gids, zij liet leuke plekjes zien en had goede verhalen te vertellen. Het eten was ook erg goed en de restaurants waren leuk. Kortom, het was helemaal top!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Politie Landelijke Eenheid

Atimo Nederland BV

Als bedrijfsuitje genoten van een heerlijke floating dinner in Amsterdam. De combinatie van drie totaal verschillende restaurants en het varen ... Lees verderdoor de Amsterdamse grachten tijdens het Amsterdam Light Festival was super geslaagd! Alle dank aan Nina, de communicatie en organisatie liep super!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marina Boudewijn | Atimo Nederland BV

Wat een TOP bedrijf! Een té leuk uitje beleefd. Fijne samenwerking met kantoor en spelbegeleiding. Absolute aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mirte

Curus Mindmapping: Gegeven door een entousiaste trainer. Het was voor ons een leuke en leerzame middag!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jaime Jeremias

TReNT Glasvezel

Hai Caro, we zijn uiterst tevreden! De pubquiz was zeer geslaagd, het eten was lekker en de stemming zat er ... Lees verderopperbest in. Heel erg bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | TReNT Glasvezel

Zorgeloosch

Hoi Caro, ja alles perfect verlopen, echt een prachtige locatie, midden in de stad! Heel fijn, bedankt voor je hulp.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Zorgeloosch

Bejan Engineering

We hebben een ontzettend leuke walking dinner gehad. Een heel leuke enthousiaste gids leidde ons naar leuke restaurantjes, waar we ... Lees verderheerlijk hebben gegeten en geborreld. Het enige minpuntje was de stromende regen aan het begin van de avond. maar.... het heeft ons de pret niet laten drukken. Dank jullie wel voor deze bijzonder fijne avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Trijntje Jansen | Bejan Engineering

We hebben een hele leuke, gezellige en leerzame middag gehad! We vonden Anna Maria een fijne trainster en er is ... Lees verderzeker een zaadje bij ons geplant om mindmapping te gaan gebruiken in de dagelijkse taken! Nogmaals dank voor het snelle regelen
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

Afgelopen week hebben wij ons bedrijfsuitje via Puur Amsterdam gehad. Wij hebben een hele leuke dag gehad en enorm genoten. ... Lees verderAlles was perfect geregeld. We kijken met een erg goed gevoel terug naar deze dag. Ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen en voor de volgende keer weet ik jullie weer te vinden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Shireen

UWV

Ondanks het wisselvallige weer hebben wij het gisteren enorm naar ons zin gehad. Het was een leuke tocht die jullie ... Lees verderbedacht hebben. De bootjes waren ook zeer geschikt voor beginnende vaarders. Tot slot willen wij als team ook een groot compliment maken aan Thomas de begeleider. Hij heeft het heel leuk gedaan!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marius | UWV

Puur is zoals de naam zegt heel puur! Echte passie voor de stad, unieke uitjes en events en alles met ... Lees verderveel liefde verzorgd. Alles in samenwerking, maar toch dat beetje extra krijgen. Unieke details die je een beleving geven die je niet zo snel vergeet. Mooie mensen die net wat verder gaan en persoonlijk zorgen voor het slagen van je dag.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Esther Gons

Hoi.... S U P E R.....S U P E R.....S U P E R!!! Geweldig echt waar...& echt ... Lees verdercompliment voor Menno! Wat heeft hij het super gemaakt!! Thx!! Van ons Allemaal!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Claudia

CB Caron Recycling

Hi Anouk, het was echt goed geregeld. Top, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | CB Caron Recycling

Café de Witte Zwaan

Fantastisch personeelsfeest gehad op de salonboot met accordeonist! Heerlijk smartlappen gezongen! De stemming zat er goed in! Hulde aan de ... Lees verderschippers en de zanger/accordeonist!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mark de Jong | Café de Witte Zwaan

Brezan Automaterialen

Beste Anouk, we hebben zaterdag een erg leuke dag gehad. Iedereen was enthousiast, en we hadden er fantastisch weer bij! ... Lees verderHartelijk dank voor de goede organisatie. En we houden jullie organisatie in gedachten voor een eventueel volgend uitje. En ook bedankt voor de foto''s. Die ga ik later even samen met een collega bekijken. Hartelijke groeten.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Brezan Automaterialen

Heineken

Met een internationaal gezelschap een erg leuke avond gehad. Het feit dat De Strijd in het Engels gedaan kon worden ... Lees verderwas erg behulpzaam. De opdrachten waren leuk. Onze groep mensen kenden elkaar niet allemaal dus het was fijn dat de spelleider het voortouw nam en het ijs brak. Het eten bij The colour Kitchen was heerlijk.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Madelon van der Wielen | Heineken

Erg gezellige avond gehad. Het smartlappen zingen in café de blauwe pan was erg leuk. Een ontspannen sfeer en leuke ... Lees verderbegeleiding. Er was ruimte om zelf gemaakte teksten op bestaande nummers te zingen en ook melodieën die niet in het boekje staan. Helemaal goed. Daarna eten in eet-cafe Sonneveld was prima. Iedereen heeft lekker gegeten en ook hier een leuke sfeer. Goed georganiseerd door enthousiaste mensen. Alles prima voor elkaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anton Lindenburg

Ministerie van Defensie

Hoi Nikki, Dank voor jullie inzet, ik heb vele positieve geluiden gehoord. Mede door Puur is het een fantastische dag ... Lees verdergeworden. Gr, Paul
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Knops | Ministerie van Defensie

Intertrust Nederland B.V.

Super-leuk afdelingsuitje gehad! Floating dinner! Erg goed geslaagd, mede ook door de pub-quiz aan boord! Verder prima gegeten in cafŽ... Lees verder-restaurant de IJsbreker (voorgerecht) en Sonneveld (hoofdgerecht). Daarna nog een dessert aan boord en iedereen weer op tijd bij Centraal Station om nog op een normale tijd thuis te kunnen komen. Al met al een perfect uitje, prima georganiseerd door Puur Amsterdam, met speciale dank aan Eva. Zij heeft het allemaal prima geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Frank Appel | Intertrust Nederland B.V.

Britvic International

Het was erg gezellig, supergoed geregeld en het weer was uiteraard ook fantastisch! Dank voor de goede service!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Michelle | Britvic International

Café de Witte Zwaan

Fantastisch personeelsfeest gehad op de salonboot met accordeonist! Heerlijk smartlappen gezongen! De stemming zat er goed in! Hulde aan de ... Lees verderschippers en de zanger/accordeonist!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mark de Jong | Café de Witte Zwaan

Pizzaboot

Puur is de plek voor een goed georganiseerd bedrijfsuitje in Amsterdam. Niet verder zoeken. Dit is gewoon het beste wat ... Lees verderer te vinden is.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lode | Pizzaboot

NKI

Het was wederom erg geslaagd. De deelnemers vonden de workshop erg leuk. De begeleiding en catering waren top! Dit houden ... Lees verderwe erin.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacques | NKI

Wat een leuk spel is De Strijd. We hebben genoten van het spel en van de begeleiding!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Milou van Ammers

ING

Dit was echt geweldig, mijn team heeft het de hele avond nog over De Strijd gehad. Geweldige kostuums ook! We ... Lees verderkijken uit naar de foto’s.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hilda Nobel | ING

OBS de Tweemaster

Heel leuk teamuitje gehad met ons team van leerkrachten. Leuke spellen, goede organisatie en een heerlijk diner achteraf. De spellen ... Lees verderwerden goed begeleid en zat ook goed in elkaar. Wij hebben een leuke middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patricia Spruijt | OBS de Tweemaster

Hoi Caro, het was top afgelopen zaterdag! We hebben inderdaad ontzettend gelachen en Andrea deed het erg leuk! Helaas hadden ... Lees verderbeide groepen de oplossing niet juist, het blijkt toch lastiger voor ons dan gedacht... ;-) Voor de volgende keer weet ik hem in ieder geval!
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

A+E Networks

Prima en flexibele service, mooie wandeling, leuke goed Engels sprekende gidsen voor een internationaal 30-koppig gezelschap. Zeker aan te bevelen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jessica Haagmans | A+E Networks

Vorige week een workshop catwalk lopen gedaan via Puur. Topmiddag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Elke Woltersom

Goed georganiseerd (boottocht en workshop), lekker gegeten en ongedwongen sfeer. Nogmaals bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Cynthia K.

Via Puur* hebben wij het Herken de Mol spel in Haarlem gedaan, gevolgd door een Walking dinner door het centrum ... Lees verdervan de stad. Wat een top dag was dit, het spel zat goed in elkaar, iedereen was bloedfanatiek en het Walking dinner was een afwisselend programma, met leuke wandelingen en heerlijk eten. Haarlem is een perfecte stad voor een uitje, echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Helen Hoogkamer

Federatie Opvang

Beste Anouk, Dank voor je bericht. Wij hebben donderdag een ontzettend leuke middag gehad met gids Jan in de Jordaan. ... Lees verderAlle collega''s hebben het heel erg leuk gevonden en we hebben veel plezier gehad met elkaar en gids Jan. Een compliment voor gids Jan; hij deed het echt geweldig en een compliment voor de organisatie! Een volgende keer zal ik aan Puur Amsterdam denken.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Corina | Federatie Opvang

Antoni van Leeuwenhoek

Met 17 teams speelden wij The Great Escape op vrijdag 30 juni 2017. Het spel is goed in elkaar gezet, met voor ieder ... Lees verderteamlid een rol. De opdrachten zijn divers, waardoor het niet saai wordt. We hebben ons uitstekend vermaakt. De organisatie vooraf door Nikki en tijdens het spel door de spelmakers was prima. Zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Clasca Daalman | Antoni van Leeuwenhoek

De opstart was even lastig? Maar daarna hebben we het heel leuk gehad! Begeleiding was gezellig en werkte perfect voor ... Lees verderde teambuilding.
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Alpha Wax

Samen met collega''s een lipdub gemaakt, onder begeleiding van Menno, Menno je bent een topper! Ook de samenwerking naar de ... Lees verderlipdub toe was fantastisch, ik kreeg geen special vervoer geregeld, dus dit is geregeld door Anouk van Puur. Onze pensionaris heeft een topdag gehad. Wij denken aan een volgend uitje zeker weer aan Puur. Menno en Anouk, dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patricia van Dolder | Alpha Wax

Broekhuis Ford

Goedemorgen Caro, het was super, leuke boot en leuke schipper met mooie verhalen en een duidelijke uitleg! Het eten was ... Lees verderokay en de bediening dik in orde. Met vriendelijke groeten.
Deze review kreeg als cijfer een 3,5
- | Broekhuis Ford

popcore Xing

Hele leuke gids (jan), goeie balans tussen informatie over de Jordaan, een grapje, een drankje in de kroeg en zingen. ... Lees verderWij hebben genoten
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | popcore Xing

Hallo Lisa, wij hebben het heel leuk gehad. Het weer zat gelukkig ook mee, ondanks de slechte voorspellingen. Aan Erwin ... Lees verderhadden we een hele leuke begeleider. Het was helemaal top!!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Nearfield Instruments

De Strijd was super geslaagd en ontzettend leuk om te doen. Voordat we begonnen eerst een drankje gedaan en na ... Lees verderde teambuilding activiteit op deze zelfde locatie geborreld en gedineerd. Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharita Nandpersad | Nearfield Instruments

NUON

Beste Anouk, Conform afspraak zou ik nog even laten weten hoe het geweest is. We hebben een erg leuk bedrijfsuitje ... Lees verdergehad. Het varen door de Amsterdamse grachten was geweldig, mede door het mooie weer. Voor de buitenlanders op het project was het voor velen de eerste keer dat ze in de binnenstad waren, maar zeker ook de Nederlanders hebben weer eens kunnen ervaren hoe mooi Amsterdam is. We hebben tijdens de vaartocht erg genoten van de zon, de drankjes en de leuke quiz. Die zorgde voor veel hilarische momenten en dat is altijd goed voor de teambuilding. Dank ook aan Ellen die een grappige quizmaster was. Het eten in Harkema was prima verzorgd. Kortom: iedereen heeft genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Jeanette | NUON

UBM/Informa

De workshop Action Painting was heel erg leuk; een echte aanrader! Het hele team heeft vol overgave meegedaan aan een ... Lees verderandere manier van schilderen; de spetters verf vlogen in het rond :-) Het uiteindelijke resultaat (mede dankzij de handige tips & tricks van Wouter) mag er wezen en zal vol trots bij ons op kantoor worden opgehangen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Christa Uittenbogaard | UBM/Informa

PCI Nederland

Wat een toffe dag hebben we gehad afgelopen 20 april tijdens ''Walking Dinner in hartje Amsterdam''. Het eten was heerlijk en ... Lees verderalles goed georganiseerd in de restaurants. Wat een leuke gidsen hadden we, die zoveel grappige en interessante dingen vertelden. Kortom een zeer geslaagde dag. Vast niet de laatste keer dat wij een bedrijfsuitje laten verzorgen door PUUR Amsterdam. Dank je wel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Irma Sloot | PCI Nederland

Advantech Europe BV

Het was een hele leuke avond en onze klanten hadden ervan genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Yuux | Advantech Europe BV

He Caro, ja het was absoluut gezellig. Leuke activiteit. Thanks!
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

YourTravel

Een leuke tour/spel voor met een groep van minimaal 8 personen. Leer Amsterdam kennen aan de hand van een leuk ... Lees verderspel met verassende opdrachten. Perfecte en flexibele organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lucienne Fortier | YourTravel

Goedemorgen Anouk, we hebben genoten afgelopen vrijdagavond. Mooie boot, leuke schipper en eten was prima. De schipper geeft als service ... Lees verdernog een kwartiertje extra door gevaren! Kortom top.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Holtrop Ravesloot

Hallo Jessie, Wouter (onze meester) en team Puur! Ook wij zijn voor ons bedrijfsruitje voor de Bob Ross workshop gegaan ... Lees verder- het was de highlight van onze dag... Met name bijzonder om te zien dat (vrijwel ;) het hele team binnen twee uur een prachtig kunstwerk wist neer te zetten. Iedereen wilde dan ook zijn/haar schilderij meenemen na afloop. Alles, van logistieke zaken (materiaal, locatie en inpakken/meenemen van schilderij na afloop) tot Wouter''s begeleiding tijdens het schilderen was uitstekend geregeld. Voor herhaling vatbaar :)!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Holtrop Ravesloot

Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra

Ons bedrijfsuitje door de Amsterdamse Grachten tijdens het Amsterdam Light Festival was geweldig goed geregeld! Mooie boot, lekker warm en ... Lees verdervan alle gemakken voorzien! Op de heenweg werd de eerste helft van de pizza''s opgehaald en op de terugweg de andere helft, dit om te voorkomen dat de pizza''s koud werden, heel goed over nagedacht! Dank je wel Eva voor de goede organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Stefanie Denters | Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra

ING

Gisteren hebben we het escape dinerspel gedaan. Het was zeer geslaagd. Iedereen heeft echt genoten. En het eten was super. ... Lees verderDit is echt een aanrader. En een pluim voor het team van Puur Amsterdam. We waren erg laat met boeken en alles was nog mogelijk en ze hebben ons goed geholpen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sandra George | ING

Gemeente Amsterdam

We hebben met 16 personen, verdeeld over 2 groepen het City game spel gespeeld. Ondanks de regen was het heel leuk om ... Lees verderverschillende foto's met elkaar te maken en opdrachten uit te voeren. En erna heerlijk gegeten in een italiaans restaurant.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Clementine Krijnen | Gemeente Amsterdam

Sloepen puzzeltocht

Onwijs gezellig teamuitje gehad met deze Amsterdamse puzzeltocht op het water. Opgedeeld in twee teams met een eigen boot, genieten ... Lees verdervan het weer, eigen borrel mee en weer een hoop kennis over Amsterdam en lachwekkende herinneringen rijker. Duidelijke uitleg, fijne bootjes, goede begeleiding en top geregeld. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lara | Sloepen puzzeltocht

Abn Amro

Met 40 collega's in vier teams de escape game De Strijd gedaan. Wat een ontzettend leuke ervaring! Een goede samenwerkingsactiviteit waarbij ... Lees verderje je collega's (nog) beter leert kennen. Leuke balans tussen plezier en competitie. Professioneel opgepakt door Puur. Enorm veel enthousiasme bij de spelleider(s). Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Odette de Jong | Abn Amro

Groot succes! Met een groep van 15 personen een walking & floating dinner. Fantastische boottocht (het weer werkte ook erg mee!) met ... Lees verdereen heerlijk voorgerecht op de boot. Restaurants voor hoofdgerecht en nagerecht waren erg goed gekozen. De gids Bart deed het erg leuk bij de wandeling! Bedankt voor de goede begeleiding en de fijne samenwerking met Sophia en Marjolein!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Chantal de Vries

Herken de Mol in het centrum van Amsterdam is een absolute aanrader voor degene die fan is van het tv-programma. ... Lees verderWij hebben dit spel gespeeld als teamuitje en dit is ons allen goed bevallen. Een leuke spannende tocht door het centrum van Amsterdam waarbij alleen de voorpret op het kantoor al een toegevoegde waarde was. Onze spelbegeleiders waren goed voorbereid en wisten het spel goed uit te leggen aan collega''s die niet bekend waren met het spel. Een topteamuitje dus!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Roberts

Boot Koffie

Het was vreselijk koud, maar het zonnetje kwam door en door het vele rennen (ja iedereen was flink enthousiast) door ... Lees verderde stad hadden we het goed warm gekregen. Het was een ontzettend leuke ervaring en goed begeleid door Thomas. Ook het contact vooraf met Anouk was snel en fijn!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Boot Koffie

Stryker

We hebben alweer een super ervaring met Puur* Amsterdam! Zodra ik een uitje moet organiseren voor ons bedrijf, schakel ik ... Lees verderhet prettige team van Puur* in. Contact met de vriendelijke Anouk Straver verliep heel soepel. We wilden graag een boottocht op 16 december voor Amsterdam Light Festival. Echter was het zo druk dat er in het begin van de avond geen boten meer vrij waren voor ons. Puur* kwam toen met het goede idee om een after dinner cruise te doen. Dit was een echte hit! Hele mooie boot, kundige schipper en hostess Marije was heel gastvrij. Echt een top uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura de Hoog | Stryker

Samen met het hele team deze breakout sessie gedaan. Het was super leuk om te doen en ook fijn om ... Lees verderiets anders te doen dan de hele dag zitten. Spanning, samenwerken en natuurlijk winnen! Echt helemaal leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Pieter Zwart

GC Project Management ltd

Thank you for everything Nadieh! It was all so organised and everyone really enjoyed themselves! :) Kind Regards
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | GC Project Management ltd

ING

Interessante en leuke wandeling gemaakt met internationaal gezelschap. Iedereen heeft het ontzettend leuk gevonden om op deze informele wijze meer ... Lees verdervan de historie van Amsterdam te leren. Zelfs als Amsterdammer heb ik zelf ook nog het nodige geleerd. Jan als gids heeft ons met veel humor en historische informatie rondgeleid.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peter Toethuis | ING

MORGO

Goed weer en een leuke bemanning!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Peter Everhard | MORGO

Puur is goed in het bedenken van die andere lokatie die origineel is en ook leuk in Amsterdam of in ... Lees verderUtrecht. Prima organisatie, staat gegarandeerd voor plezier en sfeer. Net ff anders dan anders. Als je eens iets origineels wil voor je (zakelijk) uitje, beveel ik Puur van harte aan!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Erik Huizer

Dit was echt super tof! We hebben enorm gelachen, super leuke grappige opdrachten. Het is leuk omdat je ook op ... Lees verderdelen komt waar je normaal niet zo snel zou komen. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Cindy Davids

SBB Binnenafbouw b.v.

Het was super, bedankt voor de goede organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Maikel | SBB Binnenafbouw b.v.

Oreon Led

Met een groep van 55 nationale en internationale relaties hebben we na afloop van een beurs in de RAI een boottocht ... Lees verdervan 3 uur gemaakt door de grachten van Amsterdam. De gasten hebben genoten van het lekkere weer, de mooie bezienswaardigheden en het heerlijke walking diner.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- F. van Breukelen | Oreon Led

Dell Technologies

Geweldige ervaring met de BBQ boot. Goede host en kok, kwaliteit van het eten was zeer hoog en smaakte prima. ... Lees verderPerfect georganiseerd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jeffrey Volkert | Dell Technologies

Vastgoedpro

De goochelworkshop was heel erg leuk. De goochelaar deed het heel goed, iedereen was enthousiast. Hij ÔverklapteÕ aan de ene ... Lees verderkant wat trucs, wat heel leuk was, want dan weet je nu hoe dat gaat. Maar aan de andere kant liet hij ook wat trucs on-uitgelegd en daardoor ging de magie niet verloren. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Aline | Vastgoedpro

Hoi Monique, heel hartelijk bedankt voor het organiseren van de surprise party van mijn man. Het was geweldig. Hij heeft ... Lees verderde hele avond met een Big Smile rondgelopen. We hebben allemaal genoten en iedereen was heel enthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

Hi Nynke, we hebben een erg leuke avond gehad!! Enorm fijne reacties van familie en vrienden die dit geen van ... Lees verderallen ooit gedaan hadden. Zelfs de kinderen deden leuk mee, zelfs veel beter dan van tevoren gedacht.Zeker aan te raden!! Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

UW

Bij 35 graden Expeditie Robinson...pfff! Maar wat een leuke middag. Spelmakers Nado en Nina stonden ons team op te wachten ... Lees verderin het park. De spellen; vuur maken, de zo smaakmakende eetproef, katapult bouwen en gebruiken, touwtrekken waren een aantal proeven die zo herkenbaar zijn in het Tv-spel en uitdagend om nu zelf aan de slag te gaan. De onderverdeling in 4 teams zorgden voor een sportieve strijd onderling en anderzijds een hernieuwde samenwerking. Dank jullie wel voor deze geslaagde middag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Saskia van der Bas | UW

Cordaan

We hebben een hele gezellige middag gehad met het spelen van Herken de Mol! We hebben er nog veel over ... Lees verdernagepraat de dagen erna. Een absolute aanrader voor teambuilding of gewoon een gezellige dag met vrienden of familie!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Charlotte | Cordaan

Het was heel goed vertoeven op de borrelboot. Hij lag al klaar toen we aan kwamen en er was een ... Lees verderkacheltje en er was zelfs een toilet. we werden keurig voorzien van drinken en uitgebreid ge•nformeerd over Amsterdam door de gids. Ook werden we netjes bij ons restaurant af gezet. Kortom: een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danielle Boor

Op korte termijn hebben wij een geweldig uitje kunnen regelen. Snelle reactie en een uitgekiend programma waardoor we volop van ... Lees verderhet fietsen, varen en eten konden genieten. De bonus was onze gids Jan, die ons met veel humor en kennis begeleidde en ons op de boot verraste met typische Amsterdamse liedjes.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Frans van Schaik

Telfort

Hoi Anouk, We hebben een fantastische middag en avond gehad! Zeer geslaagd. De smartlappen zingen was hilarisch en super gezellig. ... Lees verderHet eten en de bediening was prima in orde en een heel gezellig restaurantje. Precies zoals we in gedachten hadden. Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Liesbeth | Telfort

Ons kantoor bestaat 25 jaar en met Puur Amsterdam hebben we een topdag gehad. Reageren vlot, komen met goede idee‘n ... Lees verderen zijn flexibel. De walking en floating dinner is erg leuk en lekker!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- M. van der Biezen

Wat een heerlijke avond, wij waren met 26 mensen bij de Jonge Dikkert in Amstelveen en de presentatie van de PUB ... Lees verder-Quiz werd ontzettend leuk gedaan. Echt de moeite waard. Dank jullie voor de goede en leuke bijdrage
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marjetta Melkman

andrevandenakker.nl

Het was een leuke ervaring om als gast te zijn bij mijn opdrachtgever het is een mooie vaart geweest goed ... Lees verdermaterieel en een goede schipper.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Andre van den Akker | andrevandenakker.nl

Puur Amsterdam heeft voor ons zaterdag 14 september 2019 tot een topdag gemaakt met een fiets- en boottocht met lunch bij café ... Lees verderSonneveld. Dank voor de strakke organisatie !
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jorrit Bartelink

TNT

Hoi Nynke, Ik kan alleen maar zeggen dat wij het erg leuk hebben gehad gisteren tijdens de Floating/Walking dinner. ... Lees verderDe keuze van de restaurants waren perfect, de kapitein was heel vriendelijk en de gids was een buitengewoon perfecte gids. Wat weet zij ontzettend veel over de geschiedenis van de panden in Amsterdam. In kort - wij hebben genoten. Dank je.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | TNT

Hallo Anouk, wij hebben een heel mooie middag en avond gehad. Alles was heel goed geregeld en alle bedrijven wisten ... Lees verderdat we kwamen. Wij werden overal heel gastvrij ontvangen. De loopafstanden waren goed te doen; ook voor degenen die minder goed ter been zijn. Ik dank u voor u inzet in deze en zeker de prettige manier waarop wij hierover met elkaar hebben mogen communiceren. Mede hierdoor is het een gedenkwaardige dag geworden.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Hoi Anouk, het was geweldig, rondleiding was helemaal top en het eten was heerlijk we hebben echt een hele leuke ... Lees verderavond gehad. Bedankt voor het organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

Zaterdagavond een rondvaart gedaan vanwege ons 35 jarige huwelijks feest. Wat een geweldige avond!!! Milou Post heeft alles tot in de ... Lees verderpuntjes voor ons geregeld! Koffie met gebak vooraf op een heerlijk plekje met uitkijk over de grachten. Toen aan boord op een geweldige salonboot met super vriendelijke bediening,heerlijk eten en een top zanger! Zelfs voor onze kleindochter werd patat geregeld niks was een probleem. Een mooie herinnering die voor altijd zal blijven en we hopen zeker nog eens terug te komen. Milou super bedankt voor al je goede zorgen ? Fam Koster
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ingra Koster

popcore Xing

Hele leuke gids (jan), goeie balans tussen informatie over de Jordaan, een grapje, een drankje in de kroeg en zingen. ... Lees verderWij hebben genoten
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | popcore Xing

Robert Half

Twee keer Expeditie Robinson door Puur erg goed en leuk geregeld (1 keer voor collega's in Amsterdam en 1x voor collega's ... Lees verderin Utrecht). Goed Teambuilding Event! In teams ga je echte Robinson proeven doen die zorgen voor een leuke strijd. We hebben vooral ook veel gelachen. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Elina van Rijswijk | Robert Half

Baantjer moordspel

Fantastisch! Wij waren met een groep van 13 personen (collega's) en iedereen was enthousiast. We hebben enorm genoten van het spel ... Lees verderen de stad Amsterdam!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Engelina Pattipeilohy William Schrikker Groep | Baantjer moordspel

Vanaf het begin tot het einde goed geregeld. Het contact met Puur Amsterdam was erg goed en duidelijk. De Gek ... Lees verderop Holland quiz is echt een aanrader. We waren erg aanwezig maar "Linda" de presentatrice ging daar lekker in mee
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marije Wesselman

Sloepen puzzeltocht

Onwijs leuk teamuitje gehad varend op de grachten. Weer een hoop Amsterdamse weetjes en hilarische momenten rijker. Fijne bootje waarmee ... Lees verderje makkelijk zelf kunt varen, leuke quiz, heerlijk eigen borrel mee, zonnetje, duidelijk uitleg en top geregeld. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- I. Gerse | Sloepen puzzeltocht

Cygnific B.V

We went there with a group of 17 colleagues working together for more than a year. We did not know what ... Lees verderto expect and were a little bit nervous, but the result was fantastic. A lot of fun, games, laughs, it is not only the sharing of small secrets amongst each other, but the fact to be there relaxed and willing to participate. Really nice activity to create a team and a better atmosphere. I recommend it.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Richard Tapia Ibsen | Cygnific B.V

Bedrijf in Amsterdam

Onlangs hebben we met de afdeling genoten van een leuke en vrolijke smartlappenworkenshop in een Amsterdams cafŽ midden in de ... Lees verderJordaan. Vokko, de accordeonist, heeft de workshop vrolijk en enthousiast muzikaal begeleid. Heerlijke hapjes en drankjes werden geserveerd tijdens de workshop (we hebben een maatwerkpakket mbt hapjes aangevraagd) en dit alles via Puur Amsterdam voortreffelijk georganiseerd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Caroline L. | Bedrijf in Amsterdam

St. Philadelphia Zorg

Met een groep van 23 personen (waaronder 16 mensen met een verstandelijke beperking) hebben wij 1,5 uur gevaren door de Amsterdamse grachten. Schipper ... Lees verderDavid was een jonge, enthousiaste jongen die ons veilig door de grachten heeft genavigeerd. Accordeonist Joost wist er nóg meer een feestje van te maken! We hebben genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | St. Philadelphia Zorg

IKEA B.V.

Het was erg leuk en goed geregeld! De pubquiz was een groot schreeuwfestijn (in dit geval is dat positief) en ... Lees verderhet eten was lekker en gezellig. Het restaurant zag er prachtig uit. Echt een leuke locatie. Bedankt voor de goede organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | IKEA B.V.

Prachtige rondvaart gehad!!! Helaas was het behoorlijk koud en deed de kachel aan boord het niet geweldig..... Toch heerlijk genoten ... Lees verderaan boord!!!!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Henk Hartgring

24Sessions BV

Wij hebben met ons team tijdens onze kerstborrel een online pubquiz gedaan en het was super gezellig. Presentatie was leuk, ... Lees verderalles liep gesmeerd en iedereen was blij dus mission accomplished
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anja van Iersel | 24Sessions BV

Rondvaart diner

Boottocht + walking dinner met 18 personen: prima geregeld, leuke en flexibele bemanning; lekker gegeten en genoten van de boottocht. Na enige ... Lees verdertijd toch het plan aangepast wat geen enkel probleem was voor de kapitein! Vervoer van en naar de boot ook prima, lekker op tijd, geen gedoe - dus erg prettig. Bedankt voor de prima organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rien van de Kant | Rondvaart diner

Familie uitje

We hebben het dineren aan boord erg leuk gevonden en ik verwacht dan ook dat je ons nog wel eens ... Lees verderterug gaat zien. Moeders heeft een geweldige 70ste verjaardag gehad. Bedankt voor jullie snelle service.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Monique | Familie uitje

CreaKicks

In ŽŽn woord BRILLIANT! De workshop mentalisme boekten we als partner programma voor de spouses van onze business relaties. Binnen 5 ... Lees verderminuten zaten alle deelnemers op het puntje van hun stoel. What the f*ck is happening here? EŽn van de deelneemsters: ''Ik werd er heel ongemakkelijk van. Ik heb nog veel meer gedachtes in mijn hoofd en wil niet dat hij die ook ziet''. Na 1,5 uur verlieten stuiterde alle deelnemers de ruimte uit. Volledig onder de indruk van hetgeen we gezien, ervaren en... geleerd hebben. Maar of wij het zo goed kunnen overbrengen als de mentalist? :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Miriam Martens | CreaKicks

NCCW

Goedemorgen Lisa, wij hebben allemaal een hele gezellige dag gehad. De jordaanwandeling was heel leerzaam, de gids deed het erg ... Lees verdergoed. Leuk wandeling met leuke verhalen. Bedankt voor de goede organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | NCCW

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond

Beste Caro,ik was er zelf niet bij, maar heb begrepen dat het als heel gezellig werd ervaren. Was een ... Lees verdermooie afsluiter van de dagen dat ze bij elkaar waren!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Koninklijke Nederlandse Voetbalbond

Enza Zaden

De pubquiz was een zeer geslaagde activiteit tijdens ons teamuitje. De quizmaster was zeer deskundig en zorgde voor een gezellige ... Lees verdersfeer. Aanvullend een boottocht langs het Amsterdam Light Festival gemaakt. Drankjes, hapjes en ook de uitleg over de kunstwerken en de stad tijdens de rondvaart waren zeer goed voor elkaar. Iedereen heeft erg genoten! Bedankt voor de perfecte organisatie en begeleiding.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Saskia van Daalen | Enza Zaden

Staatsbosbeheer

Verbluffend hoe goed Sanne ons stap voor stap door het proces heeft begeleid en ons versteld heeft doen staan met ... Lees verderonze verborgen schilderstalenten. Het is een meer dan geslaagd uitje geworden met een goed gelukte tastbare herinnering. Het was het hoogtepunt van onze dag.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Doron Mehlmann | Staatsbosbeheer

AMC

We hebben met ons team een fantastische dag beleefd. De ontvangst in de Waag was super en de teamleiding was ... Lees verdergedreven, enthousiast en grappig. Fanatiek waren we allemaal en argwanend begaven we ons door het centrum van Amsterdam met de verschillende opdrachten. Hilarische momenten beleefd, grandioos gelachen en we hadden een dag om niet snel meer te vergeten. Echt een superuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Edith van Dijkman | AMC

Het was super tof!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wouter Stegmeijer

My Brand

Hoi Edward, het was een super feest!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | My Brand

Skynet

Beide groepen waren heel tevreden over de gidsen. De enige opmerking was: het had een uurtje langer mogen duren, maar ... Lees verderdat lag uiteraard aan ons.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Alfred | Skynet

Techno Fashion

Hallo Eline, we hebben afgelopen zondag ons uitje gehad en het was helemaal geweldig. Alles klopte en was goed voorbereid, ... Lees verderzeker geen klachten dus. Bedankt voor de goede zorg en wie weet tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Techno Fashion

Bedankt voor alles! We hebben enorm genoten!! De boottocht was super met heerlijke broodjes. Goeie schipper. En de speurtocht was ... Lees verderook erg leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Henk Ommoord

We hebben met ons Management Team echt een ontzettend leuk uitje gehad. We hadden hierbij ook een hele leuke en ... Lees verdervrolijk gids, Josephine. Ik vond Puur Amsterdam(Eva) ook heel flexibel, bij de keuze van de restaurants. We waren ook vrij laat met boeken en zelfs zo kortdag toch nog een leuk uitje georganiseerd. De combinatie, met de tour met een leuke gids, metro, wandelen, lekker eten en ook dat je steeds even met iemand anders kan praten is erg leuk. Dit uitje is echt een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Natasja

RKBS De Paradijsvogel

Na een lange periode van flink hard werken, keken we uit naar een gezellige teamuitje. Deze online muziek bingo was ... Lees verderprecies wat we nodig hadden! Goed geregeld, duidelijke afspraken en veel, heel veel plezier gehad met elkaar. Een absolute aanrader wat ons betreft.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nieke Opstal | RKBS De Paradijsvogel

Julia's

Het perfecte teamuitje! Een hele leuke middag gehad, dankzij de organisatoren en enthousiaste spelmakers. Zeker een aanrader voor wie eens ... Lees verderwat anders wilt doen dan bowlen :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thelma Boateng | Julia's

AKVO

Hoi Eline, wil je bij deze laten weten dat wij reuze tevreden zijn met de boottocht vrijdag. Iedereen was super ... Lees verderblij met het eten, de service and ook de prachtige oude boot. Hartelijk dank hiervoor. Wij zullen zeker weer met jullie samenwerken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | AKVO

Van Altena en de Jongh bedrijfsartsen

We hebben een hele leuke en gezellig avond gehad. De schipper en bediening was vriendelijk. Alles was goed geregeld. Het ... Lees verdereten was heerlijk, maar we vonden wel dat het eten te snel achter elkaar werd opgediend. Er had meer tijd tussen de gangen gemogen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anne-Marie Sjardin | Van Altena en de Jongh bedrijfsartsen

Hi Caro, we hebben het echt super gehad!! Het is inderdaad een prachtige locatie :) Jasmien was zeer vriendelijk en maakte ... Lees verderer een erg gezellige, leuke en leerzame workshop van! De sushi was heerlijk! Ondanks dat twee van ons niet van sushi hielden hebben zij ook genoten van de workshop ;) Bedankt voor de geslaagde avond en ik zal jullie zeker aanbevelen bij kennissen :)
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Fource

We hebben dit als Team uitje gedaan, en het was een zeer geslaagde dag! Alles was top geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gabriella Sch | Fource

Huisartsenpraktijk Aletta

Beste Anouk, alles is afgelopen vrijdag zeker naar wens geweest; het was gezellig, de boot was keurig op tijd, aardige ... Lees verderschipper en medewerker, prima tapas. We hebben ervan genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Huisartsenpraktijk Aletta

RTL Nederland

Hoi Anouk, gisteren was ons afdelingsuitje Ôsmartlappen zingen en etenÕ. Een zeer geslaagde avond, dank daarvoor! Dank en groet.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | RTL Nederland

Onlangs een vriendinnenuitje geregeld via Puur Amsterdam, we hebben een onwijs gave dag gehad! Onze wensen werden al snel vertaald ... Lees verderin een dagprogramma. Originele ideeën, prettige communicatie en binnen ons gestelde budget. Ik ben erg tevreden en kan iedereen aanraden een uitje/evenement via Puur Amsterdam te organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Liselotte Out

Stibbe N.V.

De vaartocht was erg geslaagd! Het weer was prima en volgens mij heeft iedereen in ons gezelschap genoten van de ... Lees verdertocht. Schipper Arjen en de mevrouw van de bediening (ik ben haar naam even vergeten) waren erg behulpzaam en hebben ons goed gevaren en bediend! Veel dank dus voor deze fijne tocht, en de prettige samenwerking voor het regelen hiervan.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Emilie | Stibbe N.V.

ABN AMRO

Hallo Puur, dank voor jullie enthousiasme en begeleiding! We hebben met onze afdeling een prachtige Expeditie gehad in het ''verlaten ... Lees verderFlevopark''! ;-)
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jan Heida | ABN AMRO

Hippo.Connect

Hallo Caro, we hebben het ontzettend goed gehad. Onze Duitse gasten waren heel erg tevreden. Het eten was prima (de ... Lees verdertoetjes zelfs uitstekend). Dankjewel voor het organiseren hiervan.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Hippo.Connect

Inofec B.V.

Goedemorgen Monique, ik wilde even laten weten dat het zaterdag erg geslaagd was. Een hele leuke activiteit en iedereen heeft ... Lees verderer enorm van genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Inofec B.V.

Rondvaart diner

Boottocht + walking dinner met 18 personen: prima geregeld, leuke en flexibele bemanning; lekker gegeten en genoten van de boottocht. Na enige ... Lees verdertijd toch het plan aangepast wat geen enkel probleem was voor de kapitein! Vervoer van en naar de boot ook prima, lekker op tijd, geen gedoe - dus erg prettig. Bedankt voor de prima organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rien van de Kant | Rondvaart diner

Rondvaart Diner met zaken relatie. Erg goed georganiseerd en professionele afhandeling. Personeel op boot spraken perfect Engels en 3-gangen diner ... Lees verderwas voortreffelijk. Super avond.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- J. Kleef

Onmicrosoft

Dag Eline, de boottocht was super en we zijn allemaal zeer enthousiast. De ontvangst was zeer hartelijk en zette meteen ... Lees verdereen goede sfeer. De boot was perfect en het eten prima verzorgd. Dit is een aanrader voor velen! Nogmaals bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Onmicrosoft

ING

Gisteren hebben we het escape dinerspel gedaan. Het was zeer geslaagd. Iedereen heeft echt genoten. En het eten was super. ... Lees verderDit is echt een aanrader. En een pluim voor het team van Puur Amsterdam. We waren erg laat met boeken en alles was nog mogelijk en ze hebben ons goed geholpen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sandra George | ING

Ministerie van Defensie

Hoi Nikki, Dank voor jullie inzet, ik heb vele positieve geluiden gehoord. Mede door Puur is het een fantastische dag ... Lees verdergeworden. Gr, Paul
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Knops | Ministerie van Defensie

Sanquin Bloedvoorziening

Goedemorgen Nadieh, ik wil jou graag nog hartelijk bedanken voor het organiseren van ons afdelingsuitje en de flexibiliteit m.b.... Lees verdert. de extra consumptiebonnen. Iedereen heeft het ontzettend naar de zin gehad. Sharon deed de presentatie / het spel leiden erg goed en had de hele groep goed onder controle. Larissa hield op de achtergrond de stand goed bij. Kortom, voor ons was het een hele geslaagde avond!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Sanquin Bloedvoorziening

Leuke wandeling gehad na een drankje bij Sonneveld. Gids deed het in het Engels t.b.v. Engelstalige collega''s en ... Lees verderdeed dat ontzettend leuk. Halverwege in een cafŽ heeft hij wat smartlappen gezongen en hebben we nog een drankje gedaan. Iedereen vond het een topwandeling!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura Vogel

Als je zin hebt in een gezellig en grappig uitje dan is het Ik hou van Holland dinerspel een absolute ... Lees verderaanrader. Vooraf hebben we onze wensen voor het diner door kunnen geven en bij Het Groene Paleis is daar prima rekening mee gehouden. De dieetwensen zijn perfect uitgevoerd en ook de locatie was prima. Het spel zelf was zoals je dat op tv ziet. In drie ronden met leuke quizvragen kwamen diverse onderwerpen langs. De teams waren lekker fanatiek onder leiding van onze enthousiaste spelleidster. De sfeer zat er goed in en iedereen heeft genoten. Met een goed gevoel zijn we naar huis gegaan.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- John Boogaard

Ministerie van Defensie

Hoi Nikki, Dank voor jullie inzet, ik heb vele positieve geluiden gehoord. Mede door Puur is het een fantastische dag ... Lees verdergeworden. Gr, Paul
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Knops | Ministerie van Defensie

We hebben een perfect uitje gehad in Amsterdam. Het contact vooraf was prettig en het programma zat goed in elkaar. ... Lees verderIk zou Puur zeker aanraden als je met een groep iets leuks wilt gaan doen in Amsterdam!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Githa

Iedereen heeft enorm genoten van de Culinaire speurtocht door de rosse buurt en de voortreffelijke hapjes. Was allemaal tot in ... Lees verderde puntjes geregeld. Een pure aanrader om een zakelijk- of familie-uitje door PUUR te laten organiseren. --- op een gegeven moment vroeg mijn kleine neefje waarom die vrouwen achter de ramen allemaal een bikini aan hadden. Met "die hebben allemaal een zwembad achter in de tuin", kreeg ik hem heel even stil. 
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hans Reems

Eigen haard

Dag Nynke, alles was helemaal naar wens.Peter was een prettige begeleider, het spel was erg leuk om te doen ... Lees verderen daar heeft iedereen het nog over, het restaurant was qua sfeer geweldig en het eten prima. We hebben het erg gezellig gehad. Mijn complimenten !
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Eigen haard

ABN AMRO

We hebben ontzettend genoten. De Amsterdamse uitspraken worden nog steeds gebruikt hier op de werkvloer. Verder was alles was top ... Lees verdergeregeld door Puur Amsterdam waardoor dit een perfect einde was van onze personeelsdag. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patrick de Hoon | ABN AMRO

ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs

Wij hadden een geweldige ochtend. Een korte inleiding waarin we uitgedaagd werden anders te kijken en helemaal los te gaan. ... Lees verderDaarbij naar buiten we bekeken de stad en elkaar opeens heel anders. En wat een verrassende en mooie resultaten leverde dat op! Aanbevolen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Helma Sjamaar | ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs

Yarden Uitvaartorganisatie

Samen met Anouk gekeken naar een passend arrangement voor ons bedrijfsuitje. Het voldeed aan alle verwachtingen en sloot mooi aan. ... Lees verderWe hebben niet lang hoeven wachten op ons eten en het personeel was enorm vriendelijk. Ook de gidsen brachten het heel leuk. Ik heb veel positieve reacties ontvangen en beveel dit zeker aan!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Debbie van der Waard | Yarden Uitvaartorganisatie

Hartelijk dank voor de organisatie van ons personeelsfeest! Alles tot in de puntjes geregeld. Jullie namen ons alles uit handen ... Lees verderzodat wij konden genieten van heerlijk eten en drinken op een mooie locatie. TOP!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Willem

Lemongrass Consulting

Dankzij Ronja van Puur Amsterdam heeft ons team een superdag gehad met een meeting in In de Waag, een tocht ... Lees verderdoor Amsterdam op de prachtige sloep de Nassau, met als afsluiter een diner in het mooie restaurant I-Dock. Zeer goed gedaan en de volgende keer zullen we zeker weer een beroep op ze doen !!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rob Antens | Lemongrass Consulting

Royal Boon Edam International BV

Hi Edward, we hebben een heel leuke event achter de rug dat prima aansloot bij onze international sales meeting. Michelle ... Lees verderen Anna-Maria waren perfecte gidsen. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Royal Boon Edam International BV

Voor een groep collega''s uit diverse delen van de wereld had ik een boottocht met diner georganiseerd. Geweldige ervaring. Mijn ... Lees verdergasten vonden het zeer bijzonder. Eten was top. Service top. Best prijzig maar het is het geld waard.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Hanco van den Akker

Ja het was geslaagd, wij hadden enkel acteurs verwacht, maar het bleek daar dat wij dat eigenlijk zelf waren. Het ... Lees verderwas erg leuk, en het eten was meer dan uitstekend! Wij hebben erg goed gegeten. Bedankt en groet.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

KNO AMC

Beste Nadieh, namens onze hele afdeling wil ik jou, Menno, Sharon en PUUR events hartelijk bedanken voor de geweldig leuke ... Lees verderdag die jullie ons bezorgd hebben afgelopen vrijdag 11 december. De organisatie en het makkelijke contact met jou was top. Ook Menno en Sharon hebben ons erg professioneel en op een hele leuke manier begeleid. We zijn erg benieuwd naar de lipdub clip die zal volgen. Super bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | KNO AMC

Heel gezellig en leuke avond gehad! Het eten was lekker en de quizmaster heeft de avond erg goed geleid. Ook ... Lees verderde organisatie vooraf was goed geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Henriette Sandberg

Afgelopen weekend hebben we voor mijn vriend zijn 40e verjaardag de "Bingoboot" gereserveerd met Yoki de puur Amsterdamse, hysterisch en ... Lees verdermelige bingoleidster. (de opdracht was, het kan niet gek genoeg) Bij aankomst op het CS stond een boot voor ons klaar, die voor onze groep van 13 best groot en luxe was. Aan boord werden we compleet verzorgd met drankjes en nootjes, terwijl we ondertussen bingo speelden (wat natuurlijk helemaal nergens op sloeg qua regels en), hilarische prijzen konden winnen (oa, een pluche eenhoorn, salami, globepunteslijper en strandsetje) terwijl we al zingend over de grachten van Amsterdam voerden naar ons volgende event. Het was BRILJANT. Onze gasten hebben het enorm naar de zin gehad, Yoki was echt geweldig en ook mijn vriend genoot. Eline van PUUR, bedankt!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Judith Veenstra

ibis Amsterdam Centre

dinsdag 23 januari, HAKA in het Amsterdamse bos, top workshop! Robert heeft ons meer verteld over de geschiedenis van de HAKA ... Lees verderen ons daarna op inspirerende wijze onze eigen HAKA laten maken. Een goede break tijdens een hele dag vergaderen... Uiteraard is er een filmpje van gemaakt, waar we nu nog veel lol aan beleven ;)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ilse Vesseur | ibis Amsterdam Centre

Ministerie van Defensie

Hoi Nikki, Dank voor jullie inzet, ik heb vele positieve geluiden gehoord. Mede door Puur is het een fantastische dag ... Lees verdergeworden. Gr, Paul
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Knops | Ministerie van Defensie

Cisco Systems

Bedankt voor het organiseren van twee events voor ons. Iedereen vond het fantastisch. De bus transfer, de borrelboot door de ... Lees verdergrachten, het eten bij restaurant van Puffelen, de bowling en de BBQ, alles was perfect geregeld. We hebben veel plezier gehad met een zeer gevarieerde groep, met mensen uit Zuid Afrika, India, de US en Europa. Bedankt en groet.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joop Berlijn | Cisco Systems

Leuke, inspirerende catwalk-workshop gehad via Puur, goed geregeld met fijne mensen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Mieke Baas

Arko Sports Media

Zeer geslaagde dag! Alles was perfect geregeld; duidelijke uitleg, leuke spellen en goed eten. Een aanrader om als bedrijfsuitje te ... Lees verderorganiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Arko Sports Media

boo!brandbuilders

We hebben het met Puur Amsterdam voor elkaar gekregen om een COVID-safe team event te organiseren! De online Bob Ross ... Lees verderworkshop was geweldig en alle collega's hadden zichtbaar plezier. Alles was tot in de puntjes geregeld, van het samenstellen en bezorgen van de pakketten tot het organiseren van de Zoom bijeenkomst. Wij zullen dan ook zeker in het vervolg weer terugkomen bij Puur!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Beau Doorn | boo!brandbuilders

Hallo Caro, bij deze wil ik je laten weten dat iedereen het geweldig vond. De meeste personen, willen de route ... Lees verderoverdoen, alleen om de gebouwen, winkels en museums wat zij tegen kwamen. Het spel element vonden ze grappig, maar de omgeving zeer interessant. Met andere woorden het was zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

Kluwer

Hoi Edward, we krijgen ontzettend veel gave reacties op de ''sportdag''. Yammer is ons intranet en er staan heel veel ... Lees verderposts op met enthousiaste reacties en leuke fotoÕs. Het was een TOP dag. Dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Kluwer

Hi Eline, We hebben het heel leuk gehad! Eigenlijk duurde het te kort, een half uurtje erbij had best gekund. ... Lees verderBedankt voor alles!
Deze review kreeg als cijfer een 3,5
-

Goede uitleg, denken met je mee. Uiteindelijk goede deal kunnen sluiten
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marc Kooij

Onze floating dinner met 23 personen was geweldig leuk! De combinatie varen tijdens het Amsterdam Light Festival en eten in verschillende ... Lees verderrestaurants is een echte aanrader. Alles was prima geregeld door Elise van Puur*Amsterdam
Deze review kreeg als cijfer een 4
- A. f.h

BCC

Onlangs hebben we met een grote groep het escape dinerspel gedaan en we hebben het erg gezellig gehad; de locatie ... Lees verderwas mooi, de begeleiding goed en het eten voortreffelijk. We hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Marijn Tijhuis | BCC

Speedlink Worldwide Express B.V.

We hebben een super dag gehad! Het spel, de begeleiders, het terras en restaurant zijn erg goed bevallen. Alles was ... Lees verdertot in de puntjes Super geregeld, heel erg bedankt hiervoor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim | Speedlink Worldwide Express B.V.

Bejan Engineering

We hebben een ontzettend leuke walking dinner gehad. Een heel leuke enthousiaste gids leidde ons naar leuke restaurantjes, waar we ... Lees verderheerlijk hebben gegeten en geborreld. Het enige minpuntje was de stromende regen aan het begin van de avond. maar.... het heeft ons de pret niet laten drukken. Dank jullie wel voor deze bijzonder fijne avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Trijntje Jansen | Bejan Engineering

Calvijn Zuidermavo

Super leuke gastvrouw met haar compagnon! De aankleding was super en in combinatie met het thema was het een super ... Lees verderervaring. Iedereen heeft genoten, en wat ook meehelpt is dat ons team had gewonnen, haha :-) Zoek je een escape room beleving op maat dan zou ik dit zeker doen. Puur, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Quint de Ruijter | Calvijn Zuidermavo

Beste Anouk, het was erg leuk! We hebben met z''n allen enorm genoten:) Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Nederlandse Hersenbank

Wij hebben een prachtige dag op het water gehad met de sloepenpuzzeltocht. Met 16 mensen verdeeld over drie sloepen was er ... Lees verdergenoeg te doen voor iedereen met een leuke afsluiting in cafe de Blauwe Pan. Aansluitend hebben we in dit cafe nog geborreld en heerlijk gedineerd. Aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mark Mizee | Nederlandse Hersenbank

Persoonlijk, oorspronkelijk, simpelweg leuk - met een erg warm menselijk hart. En die warmte houdt niet op bij een uitje ... Lees verderalleen: ervoor, tijdens en na was het erg prettig en leuk om met Puur samen te werken. Aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ewout

Dijkstra Jansen Bergman notarissen

Dag Wendy, we hebben op 27 september 2013 een fantastische Puur-Amsterdam-dag beleefd. Ontvangst in Amsterdam met koffie en gebak met daarna indrukwekkend ... Lees verderbezoek aan het Rijksmuseum, leerzame en komische rondwandeling door historisch Amsterdam. Daarna nog een ontspannen theeceremonie en rondvaart door de prachtige Amsterdamse grachten. Afgesloten met een heerlijk buffet. Dat alles onder de bezielende, vakkundige en enthousiaste begeleiding van de Puur-gidsen Hans en Michelle. Afwisselend programma met voor elk wat wils. Deze groep noorderlingen komt zeker nog eens terug!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Dijkstra Jansen Bergman notarissen

Hoi Nadieh, het was geweldig !! Alex was meer dan top !! En locatie en bediening was ook super kortom een geweldige ... Lees verdermiddag gehad!! Met vriendelijke groeten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

Gek op Holland dinerspel

Hoi Nadieh, Ja was ontzettend leuk! Presentatrice was helemaal top. We hebben erg gelachen waarvoor dank.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Hotel Astoria | Gek op Holland dinerspel

WIJ advocaten

Hilarisch en persoonlijk! Een goed alternatief voor ons jaarlijkse kerstuitje. Leuk dat je in aparte "kamers" kon om te overleggen. ... Lees verderDe host was energiek en actueel.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Daphne G | WIJ advocaten

Heineken

Hi Caro, het was superleuk! We hebben zo gelachen. Vanaf het moment dat er verteld werd wat we gingen doen ... Lees verderwerden mensen onrustig en gingen ze geschrokken om zich heen kijken: zonder dat we het wisten waren er al drie mollen! Het weer zat ons mee en we hebben heerlijk twee en half uur door de stad gezworven. Iedereen speelde het spel op zijn eigen manier. Sommigen afwachtend, sommigen mega-fanatiek, argwanend, onderzoekend. De mollen hadden ook alle drie hun geheel eigen tactiek. En het was natuurlijk joelen geblazen toen alle winnaars bekend gemaakt werden!! Het diner bij Villa Nieuwmarkt was ook dik in orde. Enige was dat de mensen blijkbaar moe waren van het slenteren en naar huis wilden want de 3-gangen maaltijd werd Ôen masseÕ een 1-gang maaltijd. Kortom, een geslaagde dag! Super bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Heineken

Leuke avond gehad, heerlijk gevaren en goed gegeten. Gelukkig konden we onze vaartocht een uur naar voren plaatsen ivm het ... Lees verderuitlopen van werkzaamheden. Goede service en zeer behulpzame schipper en barmatroos!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Suzan van Veelen

Puur denkt mee, is flexibel en weet een goed programma op maat aan te bieden. Ik heb nu twee keer ... Lees verdergebruik gemaakt van Puur en beide keren was iedereen zeer tevreden! Ik kijk terug op twee geslaagde dagen in Amsterdam.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Floris

Veeva

Alles is goed verlopen en het team was erg te spreken over de walking dinner en vergaderlocatie. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michelle | Veeva

ACC Accountants

Prachtige locatie, op een van de hoogste panden van de oude stad. Prachtig uitzicht, veel ramen, prettige mensen, prima faciliteiten, ... Lees verderjuist geprijsd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arthur de Vries | ACC Accountants

Akzo Nobel

Dit was alles wat ik ervan hoopte. Door het spelen van De Strijd kwamen alle sterke en mindere punten van ... Lees verderde mensen in mijn team naar boven. Na afloop was de evaluatie verhelderend en grappig. Alleen maar positieve reacties! Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Rutger Timmer | Akzo Nobel

Stuurlui

Review Mauris nec arcu id quam interdum congue. Fusce ac feugiat nunc. Fusce eget fringilla orci, sit amet elementum quam. ... Lees verderSuspendisse id velit a augue pretium facilisis nec sagittis nisi. Aenean aliquam tristique justo a hendrerit. Aliquam eleifend, libero ut pretium euismod, nunc diam pulvinar turpis, eu pharetra massa dolor eget massa. Morbi sem massa, finibus vitae sapien eget, facilisis sodales diam.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Huub van Krauth | Stuurlui

4 november met 13 collega''s de workshop ''boetseren met klei'' gevolgd. Het was gezellig en leerzaam en verrassend hoe verschillend het resultaat ... Lees verderbij iedereen uitpakte. De workshop werd op een prettige manier door Wouter verzorgd. Ons hele uitje (boetseren en daarna eten) was georganiseerd door Elise Bouwens van Puur evenementen. Helemaal naar onze wens. Voor herhaling vatbaar! Veel dank en groeten
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Astrid Noordhuis

Laat PUUR 't maar organiseren, dan weet je dat het goed komt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gijs

Ministerie van Defensie

Hoi Nikki, Dank voor jullie inzet, ik heb vele positieve geluiden gehoord. Mede door Puur is het een fantastische dag ... Lees verdergeworden. Gr, Paul
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Knops | Ministerie van Defensie

DSW Zorgverzekeraar

Allereerst onze complimenten voor het regelen van de wijnproeverij. Niks was teveel gevraagd, zoals het gebruik van Google Meet i.... Lees verderp.v. Zoom. Grote complimenten voor de sommelier. Hij kwam professioneel over en wist goed sfeer te brengen in de algehele wijnproeverij.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Liwia | DSW Zorgverzekeraar

Beste Eline, we hadden het echt super naar onze zin! Het spel kon iedereen bekoren en dat was mogelijk door ... Lees verderde goede uitwerking en uiteraard goede begeleiding van het spel (Laurens was een ideale gids). Het was echt geslaagd! Bedankt voor de foto''s, een leuk souveniertje :).
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Jordaan speurtocht

Hallo Ino en Eva, Wij willen jullie hartstikke bedanken voor het leuke teamuitje wat wij gisteren hebben gehad met het ... Lees verderSecretariaat Particuliere Klanten van Rabobank Nederland. Wij hebben een super leuke dag gehad en de dag heel fijn afgesloten met een heerlijke diner! Zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes, Marie-José, Maneesha, Dorette, Karin, Ellen, Kitty, Ingeborg, Viola, Kimberley, Ellis, Liesbeth, Miranda
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rabobank Nederland | Jordaan speurtocht

We vonden het heel relaxt zo samen een boot voor ons alleen. Het jammere vonden wij dat de broodjes al ... Lees verderop tafel stonden om 11.30 en wij 1.5 uur tijd hadden dus om 12.30 waren de broodjes nogal droog. Verder was het jammer dat we geen contact hadden met de schipper en er werd ook niets verteld tijdens de boottocht Verder was het heerlijk ontspannend.
Deze review kreeg als cijfer een 3
- Inge Mohlman

Global-C

Helemaal super, jullie hebben 2 Amerikanen een hele leuke avond bezorgd. Zelf vond ik het ook erg leuk enÉ. mij een ... Lees verdergoede beurt laten maken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul | Global-C

Met een groep hebben wij de Expeditie gedaan en afgesloten met een gezellig tapas diner. Puur heeft naar onze wensen ... Lees verdergeluisterd en binnen korte tijd een passend programma en menu samengesteld. De dag zelf is volgens planning en verwachtingen verlopen. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Frank Swinkels

IB

We vonden het hilarisch, grappig, ontwapenend, gezellig, ijsbrekend en we gingen weg met buikpijn van t lachen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Katja Trigt | IB

Unive

Alles is naar wens verlopen. Het weer zat gelukkig mee. Iedereen vond de fietstocht erg leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Bart & Michelle | Unive

Personeelsvereniging Van Ree Accountants

We kijken terug op een geslaagde personeelsdag! Een afwisselend programma met een stadswandeling met gidsen, een bezoek aan het Rijksmuseum ... Lees verderen in hartje Amsterdam het spel ''wie is de mol''! Goed georganiseerd, prettig contact, snel schakelen en klantgericht. PuurAmsterdam is een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Personeelsvereniging Van Ree Accountants

Goede ervaring met Puur. Veel aandacht voor onze specifieke wensen en kwamen afspraken keurig na!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Victor Duvivier

Een hele leuke middag gehad met 10 vrienden tijdens het HERKEN DE MOL spel. Zat goed in elkaar, diverse spellen die ... Lees verderzo in WIDM hadden gekund en niemand had bij ons door wie de mol daadwerkelijk was. Kortom goede organisatie! Aanrader voor een leuk gezellig actief uitje met vrienden, familie, collega''s etc!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Choukri Hachchi

Sanquin

Goedemiddag Nynke, wij hebben het erg naar onze zin gehad. Alles is goed verlopen en iedereen heeft zich goed vermaakt. ... Lees verderHet weer deed ook heerlijk mee. Hartelijk dank voor het organiseren!''
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Sanquin

Comap Nederland

Omdat het geplande Solexrijden door de storm ''in het water viel'' heeft Anouk meteen actie ondernomen en geregeld dat wij ... Lees verdermet 35 man in het Rijks werden opgewacht door twee gidsen. Omdat een deel van de gasten een andere moedertaal heeft gaf ŽŽn van de gidsen een tour in perfect Cambridge Engels. Daardoor heeft iedereen kunnen genieten van het prachtige gebouw en haar collectie. Na afloop hebben we via een grote omweg door de stad fantastisch gedineerd bij CafŽ Sonneveld, een echte aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Piet Jan ten Bokkel | Comap Nederland

Strandpaviljoen Deining

Hey Jordy, bedankt voor de leuke dag! We hebben het erg gezellig gehad en de opdrachten waren erg leuk! Bedankt ... Lees verdervoor de organisatie! Perfect!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Strandpaviljoen Deining

Hallo Eline, het was helemaal top. Jan de gids/muzikant deed het erg leuk. Volgend jaar moeten we weer wat ... Lees verdernieuws bedenken. Ik neem dan weer contact met je op.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Vergaderarrangement

Dank jullie wel voor de leuke dag die wij hadden op het Dak van Amsterdam & de Instagram Walk! Hartelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 3,5
- | Vergaderarrangement

Voor mijn ouders hun 50 jarig huwelijk hadden we een stadswandeling en een boottocht gemaakt. De boottocht met diner. Onze gids ... Lees verderHans was onvergetelijk, hij was zo enthousiast en kon zo goed vertellen, dank daarvoor! De boottocht zelf was ook perfect, het eten was goed, drankjes kwamen snel, er was rekening gehouden met de vegetari‘rs, zoals van tevoren aangegeven, perfect. Ook dank daarvoor!! Ik kan dit gezelschappen zeker aanraden
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arno Nieuwstad

Simmons & Simmons

Beste Anouk, ik vond de boot leuk. De bemanning was ook erg aardig en alles was goed geregeld. Bedankt voor ... Lees verderde organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Simmons & Simmons

Puur = cool. Leuke enthousiaste mensen met gevoel voor humor. Ik heb een geweldige dag in Amsterdam gehad. Heerlijk gegeten en ... Lees verderleuke spellen gedaan. Ik hoop het snel nog eens over te mogen doen. Goede organisatie en kennis van Amsterdam! Bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Job

Hi Edward, we hebben thuis nog even zitten praten en waren het over eens dat een geslaagd feest was. De ... Lees verdermensen vonden het topÉ. Veel complimentjes omtrent de locatie en het eten. Goede bediening. Ik wil jullie weer heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking, dit houden we er in hoor voor volgend jaar!!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thomson Reuters

Gemeente Amstelveen

Zoals we gewend zijn van PUUR Amsterdam was het weer perfect geregeld en dan nog op het laatste moment nog ... Lees verderdingen verschuiven doordat er weer meer collega''s bij kwamen qua vervoer en dat heeft Anouk toch weer fantastisch gedaan compliment naar Anouk Slierendregt!! En natuurlijk Isabelle, Anouk en Daan ook bedankt was allemaal goed geregeld en het eten in het Groen Paleis was erg goed. Al met al weer een fantastisch uitje volgend jaar zeker weer met PUUR Amsterdam!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Herman Buuitenhuis | Gemeente Amstelveen

Wij hebben genoten van ons floating dinner, een zeer geslaagd uitje voor ons team en leuk om op deze manier ... Lees verdermet elkaar Amsterdam te doorkruisen. De boottocht en het eten op de boot en in de restaurants onderweg waren prima verzorgd, alles conform afspraak en voor ieder wat wils dankzij het goede advies bij het samenstellen van het programma. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Petra van Zuijlen

VU Medisch Centrum

Met een gezelschap van 50 collega''s die elkaar nog niet even goed kenden, een erg geslaagde avond gehad. De afwisseling van ... Lees verderdrie goede eetlocaties en tussendoor de geanimeerde stadswandeling in drie groepen, waren ideale omstandigheden om elkaar beter te leren kennen. Nicole, bedankt voor de hulp bij de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- E. Halsema | VU Medisch Centrum

Crowe Horwath

Het was heel leuk. De adresjes waren super, de gidsen en de boot waren reuze. Misschien tot een later moment.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Sofie | Crowe Horwath

Wat een super leuk spel! Gedaan met een vrijgezellenfeest en iedereen werd super fanatiek! Heel goed geregeld en duidelijk contact ... Lees verdervan tevoren.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Désiree Duijvesteijn

Meer van Amsterdam gezien vanaf de boot met collega's, eten en drinken. Dat was geweldig, puur en goed geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nico Kuyvenhoven

Nuon

Hoi Caro, het was super. Erg veel gelachen en de presentatrice deed het erg leuk. Iedereen was erg enthousiast. Bedankt ... Lees verdervoor de organisatie en het meedenken.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Nuon

Magisch. Echt waar. Ik ben met een groep buitenlandse ondernemers mee geweest op een wonderbaarlijke tocht door Amsterdam verzorgd door ... Lees verderPuur. Op deze dag hebben niet alleen zij, maar ook ik van de stad leren houden. Onverwacht veel bijzondere herinneringen, met dank aan Puur!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thomas van Driel

Gek op Holland dinerspel

Hallo Caro, leuk dat je ons mailt hierover! We hebben een super leuke avond gehad, echt genoten! Was goed geregeld, ... Lees verderSharon had ook dikke pret met onze groep. Ook de verzorging bij Harkema was prima! Een aanrader dus!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Huidkliniek Dionne Linskens | Gek op Holland dinerspel

Fugro

Hoi Monique, we hebben een erg leuke dag gehad! We waren erg onder de indruk van de gidsen. Dank voor ... Lees verderde organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Fugro

We hebben met alle collega's ontzettend genoten van ons dagje Amsterdam. De hele dag was heel goed voor ons georganiseerd. ... Lees verderTwee enthousiaste gidsen hebben ons de stad laten zien. De lunch op onze privé boot was echt heerlijk. Kortom: een zeer geslaagde dag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- M. Damsteegt

Luxaflex Nederland B.V.

Hi Eline, hierbij wil ik jou en Laurens hartelijk bedanken voor afgelopen vrijdag. Het was top geregeld en inderdaad een ... Lees verderonwijs gaaf/leuk spel! De toevoeging van de tuktuks was ook perfect!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Luxaflex Nederland B.V.

Het is erg goed verlopen afgelopen woensdag. De gidsen waren super en we hebben mooie stukken van de stad gezien.
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Movimento

Intake goed, goed meegedacht over programma. Iedereen erg vriendelijk, netjes en belelegd. Alles strak geregeld en op tijd. Iedereen bereid ... Lees verdertot overleg, extra rondje hier of daar''. Gids was enorm enthousiast, alleen van naar hem luisteren werd je al enthousiast. Maar tevens goed verhaal. Dank, Anouk, top geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Astrid Booijliewers | Movimento

Diervoeding Tak

Goed georganiseerd, goede uitleg en lekker eten. We hadden van te voren gevraagd of de gids in het Engels en ... Lees verderDuits kon vertellen, maar helaas was het enkel in het Engels.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Stefanie van 't Ende | Diervoeding Tak

Laborie

Voor ons Kerst uitje van kantoor hebben wij gekozen voor een Floating Dinner. En wat een succes! Erg leuk om ... Lees verderAmsterdam te leren kennen door 3 verschillende restaurants en natuurlijk de boottochtjes. Onze gids Yvonne vertelde erg leuk over diverse details wat vooral interessant was voor onze international collega''s. De organisatie van Puur Event was top; snel geregeld, vriendelijk en meedenkend met de mogelijkheden. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nicole Berger | Laborie

Verhoeve

Met een groep van 15 man hebben wij vanuit Verhoeve B.V. een workshop commercial maken gevolgd bij Puur Amsterdam. Het ... Lees verderwas een zeer geslaagde dag. Na een korte uitleg en een goede brainstormsessie kwam de verkleed doos tevoorschijn en kon het werk beginnen. Enthousiaste begeleiding vanuit Puur en er was van alles mogelijk. De drankjes stonden klaar en ook een bittergarnituur was geen probleem. Al met al een hele leuke middag, zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Niels Prins | Verhoeve

Kroostwijk BV

Geweldig feestje gehad met het bedrijf. Alles tot in de puntjes verzorgd door Puur! Ook tijdens Corona een mogelijkheid om ... Lees verdereen evenement te plannen door de maatregelen waar rekening mee wordt gehouden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sophie Lankamp | Kroostwijk BV

Hele fijne service en super leuk uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nado

Hele fijne samenwerking met ''Puur gehad. Heel behulpzaam, alles top geregeld, niets teveel gevraagd! Mijn collega''s hebben een super avond ... Lees verdergehad (rondvaart op een boot incl diner). Eva, bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende keer!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Manon Wijnen

Vopak Terminal Amsterdam Westpoort

We hebben zo'n heerlijke avond gehad. De actrice was super aardig en begon geweldig leuk (we zaten nog even op ... Lees verderhet terras te wachten op elkaar omdat er nog 2 auto''s in de file zaten) en de stemming was gelijk goed. Er waren 2 personen die een moorddiner bij voorhand niet leuk vonden en zelfs die 2 personen hebben zich uitstekend vermaakt. Het eten was heerlijk en de bediening goed. Al met al, voortreffelijk. Heel hartelijk bedankt voor het organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Carla | Vopak Terminal Amsterdam Westpoort

Ik heb voor het rondvaart diner gekozen met een Indonesisch buffet. Zelf kom ik uit Indonesi‘ dus was best benieuwd ... Lees verderhoe het zou smaken. Ik was aangenaam verrast v.w.b. het buffet. Het was heerlijk! Zoals een rijsttafel hoort te zijn. De smaak van het eten was goed. De boot zelf had wel iets gezelliger aangekleed mogen worden. Verder was de host van de boot, de schipper, heel vriendelijk en hartelijk. We hebben van de rondvaart, maar vooral het buffet genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Dewi van der Baan

Voor onze afdeling een boottocht georganiseerd (Amsterdam Light Festival) met eten en drank aan boord. Super goed geregeld en vooral ... Lees verderheel fijn dat dit op zo''n korte termijn geregeld kon worden. Onze avond was zeer geslaagd!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Inge

Wij hadden een fantastisch Teamuitje! Met een Herken de Mol, een prachtige salonboot met accordeonist (wat een muzikale man! en ... Lees verderwat kan hij zingen..) en een heerlijk Italiaans buffet. De stemming zat er goed in, kon niet beter! Personeel en entourage waren helemaal prima, tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Henriette Neerken

Flinck & Stokkel

Bedankt voor het op het laatste moment regelen. Alles ging soepel en snel via jullie. We hebben een hele geslaagde ... Lees verderdag gehad. Locatie van workshop was helemaal goed. Cocktails en materiaal etc was prima, alleen niet helemaal afgestemd op groep vrouwen (de tequila cocktails bleven staan :D maar daar zul je mannen heel blij mee maken). Misschien ook maar goed, anders hadden we niet eind van de avond gehaald ;) Gelukkig vroegen ze na de tweede ronde naar onze voorkeuren en was de laatste cocktail top.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Reija | Flinck & Stokkel

Gemeente Amsterdam

We hebben genoten. Het was erg leuk. Iedereen vond het erg goed georganiseerd.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Gerrit-Jan | Gemeente Amsterdam

ING

Dit was echt geweldig, mijn team heeft het de hele avond nog over De Strijd gehad. Geweldige kostuums ook! We ... Lees verderkijken uit naar de foto’s.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hilda Nobel | ING

De workshop Schermen was grandioos. Voor jong en oud, fit of minder fit, het is even leuk. Leraar legt het ... Lees verdergoed uit en na een uurtje hadden wij de basis al onder de knie. Kortom een leuke activiteit met een goede mix van sportief, spanning en ontspanning en vooral veel lachen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peggy de Haan

Vlotte communicatie, zeer snel bij het voorstellen van locaties, begrijpt de wensen van de klant. Tip top in orde! Wij ... Lees verderwerken graag in de toekomst opnieuw met u samen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Babs Van Droogenbroeck

Citygame Amsterdam 2.0

City game 2.0 als teambuildingsuitje gedaan. Fijn contact met organisatie zowel vooraf, tijdens en na het teamuitje. Goed speluitleg en het ... Lees verderspel zat goed in elkaar. De teams waren bloedfanatiek met het uitvoeren van de opdrachten om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Daarbij was het prachtig weer en hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Francis Wiedijk | Citygame Amsterdam 2.0

Novawhere

Goedemorgen! Ja het was een geslaagde avond. Ontzettend leuke quiz dame vanuit Puur! Overall een geslaagde avond. Dank je wel ... Lees verdervoor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Novawhere

Iamsterdam

Hey Nadieh, het was hartstikke leuk gister, we hebben er allemaal echt van genoten, ik heb heel veel complimenten gehad ... Lees verdervoor het organiseren hiervan en daarom dus hierbij ook mijn complimenten naar jou! DANK
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Iamsterdam

Grodan

Beste Eline, het was een ontzettend leuk programma. De dames van de boot waren top, ook de locaties waren heel ... Lees verderapart. Kortom een zeer geslaagde avond. Ik kan jullie aanbevelen.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Grodan

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Hoi Nienke, het was een geslaagde dag! Bedankt voor het regelen, en bedankt aan Marnix voor de leuke middag!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Ministerie van Veiligheid en Justitie

Je eigen feestthema

Het was enorm leuk! Met name de goochelaar maakte erg veel indruk en had veel humor. Het was een hele ... Lees verderleuke afwisseling tijdens het eten / borrelen. De cartoonist was enorm vriendelijk al moet ik eerlijk zeggen dat ik de tekeningen niet altijd helemaal herkende. Desalniettemin vonden de mensen het erg leuk en stonden ze in de rij voor een tekening.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- ABN AMRO | Je eigen feestthema

Hi Nadieh, het was een heel heel erg gezellig en geslaagd uitje. Tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Fellowes

Wij hebben als een groep van 40 een borrel/rondvaartboot geboekt via Puur. Zowel de coordinatie vooraf als tijdens en na ... Lees verderhet event is ons erg goed bevallen. De boot was uitstekend en we werden prima voorzien van drank. Het personeel op de boot was professioneel maar relax tegelijkertijd. Voor een volgend event in Amsterdam zou ik zeer zeker naar Puur gaan en kan hen van harte aanbevelen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Michel van Beek Fellowes | Fellowes

Met een groep collega´s hebben we The Great Escape gespeeld. Het regelen zelf ging erg soepel en het uitje ... Lees verderzelf was ontzettend leuk! We hebben er van genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Dennis & Anne van Hoorn

Hi Nynke, mijn collega''s hebben het leuk gevonden, sommige mensen waren voor het eerst in Amsterdam. Dank je wel voor ... Lees verderalles! Ik ben erg blij hoe snel je ons verzoek hebt behandeld en hoe duidelijk je communicatie was en hoe flexibel je was. Super service!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Geodis Wilson

EagleBurgmann Belgium BVBA

Hallo Anouk, het was super! Iedereen was heel tevreden. Ivonne was ook een hele toffe gids. Hartelijk bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | EagleBurgmann Belgium BVBA

De Nieuwe Kracht

Ontzettend gezellig! Je ziet Amsterdam vanaf het water en dat in combinatie met een ervaren schipper en een zeer goede ... Lees verderaccordeonist (en wat drankjes natuurlijk) een compleet recept voor een heerlijke dag !!!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Dirk Meijer | De Nieuwe Kracht

Waternet

Echt een aanrader om met je team als leuk digitaal uitje te gaan doen: de online pubquiz!! Goed georganiseerd met ... Lees verdereen gezellige presentatrice die vanuit een virtuele pub de quiz met de nodige humor aan elkaar praat… Waternet had dit gekozen als teambuilding activiteit aan het einde van het jaar maar ik kan me zo voorstellen dat het ook heel leuk is om dit te organiseren als Nieuwjaarsborrel om 2021 goed in te luiden. Bedankt Puur Events voor de goede organisatie… we komen zeker nog een keertje terug bij jullie....fijne dagen!! :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sandra H. | Waternet

Familie uitje

Het was heel leuk! Onze loges hebben ontzettend genoten alleen een kleine teleurstelling bij het klederdracht museum alles was nog ... Lees verderniet af en er konden nog geen foto''s worden gemaakt in klederdracht verder was het top.
Deze review kreeg als cijfer een 3,5
- Hilda | Familie uitje

NV Haagse Milieu Services

Hallo Nadieh, het was super ! We hebben erg genoten van de privŽ rondvaart. De schipper, kok en bediening hebben ons ... Lees verderprima verzorgd. Complimenten voor het eten, erg knap om in zoÕn beperkte ruimte een heerlijke maaltijd te bereiden. Super bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | NV Haagse Milieu Services

Hogeschool van Amsterdam

Het was echt heel leuk deze speurtocht. De route vond iedereen fantastisch! Was goed verzorgd met hilarische momenten zowel buiten ... Lees verderals tijdens de pleidooien.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Pieter | Hogeschool van Amsterdam

Puur heeft ons volledig ontzorgd! Een fantastisch weekend waarbij werkelijk aan alles en iedereen gedacht is tot in de kleinste ... Lees verderdetails. Van A tot Z! Bij deze wil ik nogmaals het volledige 'PUUR team' bedanken voor een topweekend waar nog over nagesproken zal worden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sven Müller

Hoi Daisy, het was zaterdag een erg geslaagde dag geweest, iedereen heeft genoten! De gidsen waren ook erg leuk, gezellig ... Lees verderen wisten veel te vertellen. Verder moet ik zeggen dat het voorgerecht echt super was en het dessert ook! We hebben genoten van onze dag! Bedankt voor de geslaagde dag en alle hulp!
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Ton Tweewielers

We hebben gister een fantastische dag gehad. We waren wat laat omdat we de auto''s niet kwijt konden maar een ... Lees verderAmsterdamse vrouw heeft ons helemaal naar de Emmalaan begeleid met t openbaar vervoer, hoe lief!! De gids was erg leuk en heeft z''n best gedaan om ons in de kortere tijd toch alles te laten zien en was allert op het verkeer ivm de kids. Fietsverhuur goed geregeld! Al met al een top dag! Bedankt voor de organisatie en vast tot een volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Ton Tweewielers

Met een groep internationale gasten hebben wij een borrel-boottocht door de Amsterdamse Grachten gedaan, met aansluitend een diner bij Van ... Lees verderPuffelen. Onze gasten hebben een hele leuke, goed verzorgde avond gehad; de boottocht was leuk, met leuke verhalen van de vriendelijke, communicatieve gids/hostess. Het was een goede combinatie tussen informatief en gelegenheid met elkaar te praten. Diner bij Van Puffelen was top! Kortom onze gasten hebben een mooie Amsterdamse avond beleefd! Daarnaast was de samenwerking met Puur Amsterdam heel erg goed; onze vraag is goed vertaald in een passend programma. Alle informatie voorafgaand aan het event was goed; draaiboek werkte uitstekend. Kortom, zeker een aanrader om mee samen te werken en je als gastheer volledig te ontzorgen! Complimenten
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Bianca

Abn Amro

Met 40 collega's in vier teams de escape game De Strijd gedaan. Wat een ontzettend leuke ervaring! Een goede samenwerkingsactiviteit waarbij ... Lees verderje je collega's (nog) beter leert kennen. Leuke balans tussen plezier en competitie. Professioneel opgepakt door Puur. Enorm veel enthousiasme bij de spelleider(s). Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Odette de Jong | Abn Amro

Akzo Nobel

Dit was alles wat ik ervan hoopte. Door het spelen van De Strijd kwamen alle sterke en mindere punten van ... Lees verderde mensen in mijn team naar boven. Na afloop was de evaluatie verhelderend en grappig. Alleen maar positieve reacties! Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Rutger Timmer | Akzo Nobel

Hallo Anouk, het was zeker allemaal naar wens! Geen bijzonderheden, erg leuk en voor herhaling vatbaar met een eventuele andere ... Lees verdergroep. Leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

Amsterdam Business School

Combinatie Rijksmuseum en dinerboottocht als bedrijfsuitje was goed georganiseerd en heel gezellig. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- S. de Jong | Amsterdam Business School

Pastis

Beste Lisa, het uitje is zeer geslaagd geweest! Mijn complimenten voor de schipper en de accordeonist, mede dankzij hen was ... Lees verderhet een groot succes!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Pastis

De floating dinner was geslaagd. Een mooie manier om met een groep op stap te gaan die elkaar nog niet ... Lees verdergoed kent. Door de afwisseling kom je met iedereen in gesprek. Het eten was prima verzorgd, voldoende keuze en ''s avonds varen door Amsterdam is altijd geweldig. Prima geregeld door Puur*Amsterdam
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Erik v Over

KOLOM

We hebben een hele leuke middag gehad onder begeleiding van Erin, een leuke enthousiaste dame! Wij zijn erg tevreden. Fijn ... Lees verderook dat wij tussendoor even hebben kunnen afstemmen.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Karin | KOLOM

comScore

We zijn heel erg tevreden met de organisatie van Puur* Events en vooral Rene Zandvliet en Francis! We zijn afgelopen ... Lees verderdonderdag met ons bedrijf naar Sail geweest met een partyboot. Puur Events heeft ervoor gezorgd dat wij ons nergens druk om hoefde te maken en zelf ook volop van het uitje konden genieten. We hebben alleen maar positieve feedback gekregen van ons personeel en zullen Puur* Events zeker nog een keer benaderen voor een volgend personeelsuitje! Namens comScore mijn dank.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sheela Sharma | comScore

ETS Global

We begonnen de dag met De Strijd op een locatie middenin Amsterdam. We werden daar vervolgens met de boot opgehaald ... Lees verderom anderhalf uur te varen in combinatie met een andere activiteit. Na anderhalf uur werden we afgezet in de Jordaan om bij Cinema Paradiso te genieten van een joint diner. We hadden nergens omkijken naar, want alles was van tevoren geregeld, ook de facturen waren van tevoren betaald, dus geen gedoe met rekeningen. Een top afsluiter van het jaar! Dank aan Anouk voor het alles afstemmen op onze wensen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Miriam Timas | ETS Global

Basisschool

Prima organisatie, wij hebben een leuke dag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Joey Hidding | Basisschool

PPHE Hotelgroup

We hebben een leuke maar vooral leerzame middag gehad met ons team bij de workshop mindmapping. Een goede manier om ... Lees verdergedachten te structureren en beter te onthouden. Zeker een aanrader voor een team uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Fleur Segaar | PPHE Hotelgroup

Fijne organisatie, goede communicatie en regelen hele leuke uitjes!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danielle

Familie uitje

Enorme complimenten! Het was fantastisch! Ook een goede organisatie vanuit jullie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Katinka | Familie uitje

Het was echt geweldig. Prachtige commentaren. Ook van mensen die al vaker in A''dam waren geweest. Degenen die er voor ... Lees verderhet eerst waren, kwamen helemaal woorden tekort. Wat goed was voor ons wat het tijdstip: we hebben met licht en met donker gevaren. Eten was goed. Goede bediening met af en toe een leuk gidsverhaal. Kortom: als ik een keer een andere groep heb, ga ik dit zeker weer doen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arjen Grent

Havelaar en van Stolk BV

We hebben een geweldige middag gehad met ons hele bedrijf! De Strijd was een groot succes en haalde het beste (... Lees verderof slechtste.... :-)) in ons boven. Geweldig om tegen elkaar te strijden en de leuke opdrachten uit te voeren. We wilden graag een teambuilding activiteit met een Escape Room beleving doen met ons hele bedrijf en dat was in deze opzet eindelijk mogelijk!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Valentina Visser | Havelaar en van Stolk BV

Administratiekantoor E.H. Lookman

Het was een heel leuke rondvaart op een prachtige, antieke salonboot, alleen voor ons groepje van 15 mensen. Het buffet was ... Lees verderecht heerlijk, zo heerlijk dat enkele gerechten al vlug op waren. Dat was het enige minpuntje. De schipper en de hostess waren heel vriendelijk en behulpzaam. Iedereen vond dit tochtje een onvergetelijke gebeurtenis. Interessant was ook de uitleg van de schipper over de gebouwen waar wij langs voeren. De voorpret werd ondersteund door de prima tot in de puntjes geregelde organisatie. Kortom een leuk en een beetje luxe uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eric Lookman | Administratiekantoor E.H. Lookman

We hebben en heerlijke vaart gehad! Weer was prachtig en erg vriendelijke schipper en dame.
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Ministerie OCW

Het was gisteren geweldig! De feestboot was super en het eten voortreffelijk. De accordeonist die we aan boord meenamen maakte ... Lees verderer een feeststemming van met meezingers en passende achtergrondmuziek tijdens het eten. Die uitgelaten stemming hebben we verder de avond gehouden. Bedankt voor het regelen van alles vanaf jullie kant: je hebt een tevreden klant erbij!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Peter | Ministerie OCW

VoiceWorks B.V.

Het was zeker geslaagd! Herken de Mol was erg leuk en goed begeleid door Nora. Het spel was zeer leuk ... Lees verderen zouden we zeker aanraden bij anderen. Super bedankt voor alle organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 3,5
- | VoiceWorks B.V.

Muziekvereniging

Goedemorgen Anouk, het was erg leuk! Goed geregeld trouwens. Ik ben erg tevreden over jullie diensten. Gr.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Muziekvereniging

Top geregeld, instructies waren duidelijk en alles liep op rolletjes.
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

Een echte aanrader!! 'S middags op de borrelboot geweest, goede organisatie! s'avonds een heerlijk walking dinner gehad. We hebben de ... Lees verderstad echt leren kennen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Milou Post

Hele leuke citygame! Alles was top geregeld, het enige wat wij hoefden te doen was heel veel geld zien kwijt ... Lees verderte raken. En dat is gelukt. Communicatie was helder en Nicole en Erik waren erg enthousiast en klantgericht. Dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Liseth Aling

Ons kantoor bestaat 25 jaar en met Puur Amsterdam hebben we een topdag gehad. Reageren vlot, komen met goede idee‘n ... Lees verderen zijn flexibel. De walking en floating dinner is erg leuk en lekker!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- M. van der Biezen

Geweldige avond gehad met 10 personen! Lekker gegeten in gezellige restaurants, zeker een aanrader!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- S. V.

Erg leuke workshop en leuke begeleiding! Iedereen kreeg voldoende aandacht en de tijd vloog voorbij.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Liselore van Gorp

Echt een hele leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest. Ik kan dit zeker aanraden om te doen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ingrid de Vries

Stegmeijer Inc

Het was super
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wouter Stegmeijer | Stegmeijer Inc

Puur heeft ons op heel korte termijn geholpen met organiseren van een boottochtje voor ons team. Snelle (re)actie en ... Lees verderprima kwaliteit, aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ruben Timmerman

Vrijgezellenfeestje

Hoi Anouk, Was super leuk de Walking Dinner !!! En ook mede dankzij het weer wat we hadden zaterdag !!! Esther onze ... Lees verdergids was gezellig, spontaan en deed het ontzettend leuk ! Liep met diverse meiden op zodat die ook tussen door vragen konden stellen. Onze groep had zoiets nog nooit gedaan, maar iedereen vond het ontzettend leuk en waren op plekken geweest waar jezelf nooit langs zou gaan in A''dam. De hofjes, grachten. De eet-tentjes waren prima en gezellig. Aan het einde in Club Bling zijn we blijven hangen. Alles was prima geregeld ! Linda onze a.s. bruid heeft zich erg vermaakt en vond dit ook heel leuk om mee te maken. Ze heeft een geweldige dag / avond gehad en alle vriendinnen ook !!! Bedankt voor het regelen Anouk !
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Vrijgezellenfeestje

Wij Advocaten

Hilarisch en persoonlijk! Een goed alternatief voor ons jaarlijkse kerstuitje. Leuk dat je in aparte "kamers" kon om te overleggen. ... Lees verderDe host was energiek en actueel.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Daphne G. | Wij Advocaten

Medisch Centrum Molenweg

Beste Monique, ik wil je even laten weten dat ons personeelsuitje zeer geslaagd was afgelopen zaterdag. Gelukkig hadden we mooi ... Lees verderweer (het ging regenen toen we weer terug waren in de Blauwe PanÉ..).
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Medisch Centrum Molenweg

Koster & De Waart

Beste Eline, via deze weg willen wij jullie bedanken voor een geweldige avond! Het wie is de mol aan tafel ... Lees verderwas een groot succes. Bij toekomstige bedrijfsuitjes zullen wij zeker weer aan jullie denken.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Koster & De Waart

Achmea

Dag Eline, Ik heb begrepen dat onze buitenlandse gasten erg hebben genoten van de avond! Dank voor jullie acties (en ... Lees verderde lastminute aanpassing!).
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Birgit | Achmea

De Connectie

We hebben een superleuk event gehad dankzij jullie. We hebben erg veel lol gehad, mensen ging samen fanatiek aan de ... Lees verderslag, er zat letterlijk en figuurlijk veel beweging in de goed. De game zat goed in elkaar, ook qua techniek en werd goed begeleid en aan elkaar gepraat. Het had nog veel langer mogen duren!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Maaike Mulder | De Connectie

Knac Nationale Autosport Federatie

Puur organiseerde voor ons, de Knac Nationale Autosport Federatie, een boottocht met BBQ. Hartelijk dank voor het meedenken en het ... Lees verderaanbrengen van goede ideeën. De BBQ was heerlijk, de gids was precies goed gekozen voor deze groep jonge buitenlandse coureurs met begeleiding. Kortom, fantastisch en professioneel geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hélène Duindam | Knac Nationale Autosport Federatie

Wilo Nederland B.V.

Hai Nadieh, het was erg geslaagd! De rondleiding was leuk, we hadden nog wel langer rond kunnen lopen, zoveel was ... Lees verderer te zien. De gidsen deden het leuk en de lunchpakketjes werden goed ontvangen, kortom: prima in orde. Erg bedankt voor je hulp bij de organisatie!!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Wilo Nederland B.V.

SCARLETT Entertainment

Hi Nadieh, the trip was amazing and everyone had a great time, thank you for your help with everything. Kind ... Lees verderregards.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | SCARLETT Entertainment

DiagnostIQ

Een hele leuke avond gehad met onze groep van 40 collega''s. Het floating Dinner is aanrader als je met een groep ... Lees verdercollega''s een afwisselende, gezellige avond wil organiseren, waarbij je lekker eet een ook nog wat van Amsterdam ziet op een ontspannen manier
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nico Gerritsen | DiagnostIQ

Het was echt ontzettend leuk! Iedereen die mee was vond het een heel leuk spel! Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Milou Hendriks

We hebben allemaal genoten van het vrijgezellinnen uitje in de originele salonsloep Havana. Ik sluit me aan bij Dewi van ... Lees verderder Baan vwb het Indonesisch buffet. Door haar review hebben we besloten om dit ook te doen en het was voortreffelijk. Ik kan het weten want ik ben Indisch. We hadden wel jammer genoeg wat last van beslagen ramen vooraan, niet overal. zodat mooie lichtjes foto''s bij avond niet gemaakt konden worden. Ik heb dit uitje met mijn dochter Monique Marico georganiseerd. Zij had contact met jullie. De host en schipper waren bijzonder vriendelijk en gezellig.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Irene de Haas

Wij hadden een fantastisch Teamuitje! Met een Herken de Mol, een prachtige salonboot met accordeonist (wat een muzikale man! en ... Lees verderwat kan hij zingen..) en een heerlijk Italiaans buffet. De stemming zat er goed in, kon niet beter! Personeel en entourage waren helemaal prima, tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Henriette Neerken

Archstone BV

Beste Eline, wij hebben er vrijdag echt van genoten, een heel geslaagd team event! Wij hebben vandaag ook onze schilderijen ... Lees verderkunnen ophalen en zijn heel bij met de resultaten. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Archstone BV

Dupo Enschede B.V.

Het was een zeer geslaagde dag. Gezellig restaurantje bezocht voor de lunch. Aansluitend een aardige gids die ons heeft rondgeleid ... Lees verderdoor het Rijksmuseum. Daarna een diner op de boot met een schipper die allerlei leuke anekdotes had. We werden tijdens de boottocht goed verzorgd qua drankjes en konden ondertussen genieten van het Amsterdam Light Festival. Vervolgens hebben we nog een leuke wandeling gemaakt door de Jordaan met een gids. Ik kreeg veel positieve reacties na afloop dus al met al een geslaagd personeelsuitje. Eva, bedankt voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Brigitta Elfers | Dupo Enschede B.V.

Brakel Atmos B.V.

Hallo Eline, het was F A N T A S T I S C H!! Alles was werkelijk tot in ... Lees verderde puntjes geregeld, iedereen was zeer enthousiast. Heel erg bedankt daar voor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Brakel Atmos B.V.

Gezellige dag gehad met leuke en afwisselende activiteiten. Goed georganiseerd door Puur!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Yvonne de Groot

Een super leuke middag, goed georganiseerd, met leuke spellen verspreid over de stad! Echt een aanrader om te doen als ... Lees verderuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tim Leijen

Deloitte

Ik heb begrepen van mijn collega Roy dat het een goede bijeenkomst is geweest en dat alles goed verzorgd was. ... Lees verderDank je wel voor de verzorging van alles en wellicht tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Mascha | Deloitte

Het Ik Hou van Holland spel verzorgd door Puur was een groot succes! Er werd goed meegedacht over de locatie ... Lees verderen de uiteindelijke locatie was dan ook perfect. De spelleider was onwijs enthousiast en heeft de avond zelf dan ook tot een succes gemaakt. Veel dank voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Max van Wijk

Ministerie van Defensie

Hoi Nikki, Dank voor jullie inzet, ik heb vele positieve geluiden gehoord. Mede door Puur is het een fantastische dag ... Lees verdergeworden. Gr, Paul
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Knops | Ministerie van Defensie

ICLON

Ons bedrijfsuitje was erg geslaagd! Het bestond uit een gezellige rondvaart met Pub-quiz door de Amsterdamse grachten gevolgd door een ... Lees verdersmakelijk diner in het Groene Paleis. De communicatie vooraf met Sophia verliep heel soepel. Er werd goed meegedacht over het programma en de afstemming op onze wensen. Ook op de dag zelf was alles goed georganiseerd. Hartelijk bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Stefan Pouwelse | ICLON

Celanese

Kan niet anders zeggen dan een zeer prettige samenwerking. Bart van Puur heeft mij ontzettend goed geholpen en samen hebben ... Lees verderwij onze gasten een fantastische avond kunnen bezorgen! Een zeer mooie boot, fijn personeel en het eten was geweldig!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Dawn Elshof Burgering | Celanese

Tata Steel IJmuiden

Rondvaart in mooie salonboot incl diner en gids. Uitstekend verzorgd. Geweldige gids die goed op de groep inspeelde. Geen standaardverhaal. ... Lees verderAbsoluut voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hermien Braakman | Tata Steel IJmuiden

hetnet.nl

Het was super voor elkaar. Goed geregeld en wie weet tot volgend jaar. Bedankt voor alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Wilma | hetnet.nl

Lipdub maken

Met collega''s een geweldige middag gehad. De organisatie liep perfect met het hoofdkantoor en de begeleiding was TOP!. Ook het ... Lees verderrestaurant Dante heeft ons super ontvangen. Wij komen zeker weer een keer terug.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lucia Spadaro | Lipdub maken

Puur Amsterdam onder leiding van Anna-Maria laten je echt kennis maken met Amsterdam. Of ze organiseert een fantastisch feest. Mooie ... Lees verdermensen. Puur Amsterdam.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Erno

Floating dinner

We hadden een diner cruise op een rondvaartboot geboekt voor de 40 sprekers van onze mdevcon conferentie. Iedereen was er enthousiast ... Lees verderover, het eten was boven verwachting goed, de rondvaart was leuk, het personeel vriendelijk. Aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ivo Jansch | Floating dinner

Op 1 december 2016 genoten van een werkelijk fantastisch uitje met collega''s. Mooi voormalig vrachtschip verbouwd tot recreatieschip. Wij hebben gevaren door ... Lees verderde Amsterdamse grachten onder het genot van Italiaans buffet en een drankje. De bediening zorgde ervoor dat het je niets ontbrak en eten was werkelijk geweldig. Gedurende de 2 uur durende rondvaart ook nog kunnen genieten van het Amsterdam Light Event. Ook dit was een zeer leuke bijkomstigheid. kortom...het was fantastisch!! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen Puur Amsterdam!!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gaby Dorresteijn

'Fotografeer de Chinese buurt, snorren en portretten van je collega's', dat was de opdracht waarmee Anna-Maria ons laatst op een ... Lees verderfrisse novemberdag Amsterdam instuurde. Nooit geweten dat ik zo geobsedeerd en geconcentreerd met fotografie bezig kan zijn. Bedankt voor je tips en je enthousiasme Anna-Maria! En bedankt voor dat prachtige Chriet-Titulaer-boek dat ik heb gewonnen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Iwan Oving

Gemeente Amsterdam

Wij hebben een erg leuke middag gehad. De speurtocht is met zorg samengesteld. Veel vragen en langs erg leuke plekjes. ... Lees verderIk heb weer nieuwe stukjes Amsterdam leren kennen. Super leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Esther | Gemeente Amsterdam

Bloemengroothandel W.Kempers BV

Wat een leuke manier om zo Amsterdam te ontdekken. Dit arrangement is geheel op maat gemaakt en naar onze wensen ... Lees verderaangepast. Op deze manier zit je ook niet de gehele avond op 1 plek. Eten en drinken uitstekend verzorgd en zelfs de muziek aan boord zorgt voor een gezellig feestje. Iedereen binnen ons bedrijf vond het een verrassend evenement en heeft er erg van genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jolanda Kempers | Bloemengroothandel W.Kempers BV

Smartlappenworkshop

We hebben genoten van de tapasworkshop! Hartelijk ontvangst, heerlijke hapjes en drankjes. Fijn met zijn allen de lekkerste tapas leren ... Lees verdermaken, een ware samenwerkingsopdracht, en daarna alles proeven en opeten. Bij de smartlappenworkshop hebben we gezellig met z'n allen gezongen en enorm gelachen. Echt een aanrader voor een gezellig teambuildingsuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- NS Reizigers | Smartlappenworkshop

G-Star

Goedemorgen Caro, afgelopen zaterdag de rondvaart gehad. Was een geslaagde activiteit, iedereen was enthousiast en we hadden gelukkig ook goed ... Lees verderweer! Bedankt voor het prettige contact en de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | G-Star

Goed geregeld, gezellige begin- en eindlocatie, professionele begeleiding, leuke opdrachten en een spannende ontknoping. Kortom: een zeer geslaagde dag. Echt ... Lees verdereen aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Roos Halewijn

Wij hebben afgelopen week dit uitje gedaan met de VvE Diensten met 35 personen. Eerst zijn wij met de borrelboot door ... Lees verderde Amsterdamse grachten gaan varen, dat was goed verzorgd met vriendelijke bediening. Vervolgens zijn wij voor de deur bij Van Puffelen afgezet en daar de mannen tegen de vrouwen dinerspel gedaan. Ook dat was prima verzorgd, erg gezellig en wij hebben goed gegeten. Een leuk en geslaagd uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Beata Szwajcer

Unilever

Veel kunnen leren en tegelijkertijd onwijs veel lol! Bedankt voor de gave middag. De hele groep was enthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tim Hol | Unilever

Ik heb als docent met mijn brugklas de citygame De Erfenis gedaan. De kinderen vonden het geweldig! Het was een ... Lees verderechte battle tussen verschillende groepjes; heel spannend en met verrassende en leuke opdrachten. Alles was tot in de puntjes perfect georganiseerd. Hartelijk bedankt, Puur Events!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jeroen Püttmann

Bilfinger Tebodin

Wat een fantastische quiz! Super geregeld! Echt een aanader! De beleving is echt geweldig door een geweldige presentor die alles ... Lees verderaan elkaar praat en de deelnemers actief laat deelnemen. Verwacht ook vooral niet dat je gewoon op je stoel achter je scherm kan blijven zitten :-). Daarnaast is de technische kant ook helemaal perfect geregeld! Wil je ontzorgd worden en een geweldig online event hebben, schakel dan vooral Puur in!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Veerle Ruijgers | Bilfinger Tebodin

Erg leuke en gezellige rondvaart gehad met een zeer enthousiaste schipper! Alles was goed geregeld, goed oppikpunt, goede en snelle ... Lees verdercommunicatie met de organisatie en een goede catering. Zeker aan te raden voor een groepsuitje met je vrienden of een bedrijf.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Derek Bakkum

HMSHost International

De walking dinner was top! De organisatie was op korte termijn en toch is met al onze wensen rekening gehouden. ... Lees verderOnze gids was super en liet ons een heel ander deel van Amsterdam zien, waardoor zelfs de 'locals' nieuwe dingen hebben geleerd. Heel leuk om te doen en zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Annemiek van Zonneveld | HMSHost International

Hi Nadieh, It was good, thanks! The service on the boat was great too. Best regards.
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

we hebben genoten van een fantastische middag tijdens onzemusicale slentertocht in de jordaan met gids jan die niet alleen een ... Lees verdergoed zanger blijkt te zijn, maar ook door zijn toelichtingen ons ook veel heeft bijgebracht over dit leuke stukje amsterdam! Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Dirk van Bogaert

Ahold

Hoi Monique, we hebben ''t echt super leuk gehad! Ondanks de regen, heel leuk gevaren en erg gezellig gehad. Kreeg ... Lees verdererg leuke reacties! Dank voor al je hulp.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Ahold

Cofely West Nederland

Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. ... Lees verderBedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Cofely West Nederland

Calvijn Zuidermavo

Super leuke gastvrouw met haar compagnon! De aankleding was super en in combinatie met het thema was het een super ... Lees verderervaring. Iedereen heeft genoten, en wat ook meehelpt is dat ons team had gewonnen, haha :-) Zoek je een escape room beleving op maat dan zou ik dit zeker doen. Puur, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Quint de Ruijter | Calvijn Zuidermavo

We hebben een geweldig feest gehad bij de Supperclub! Alles was goed geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Fabienne

Havelaar en van Stolk BV

We hebben een geweldige middag gehad met ons hele bedrijf! De Strijd was een groot succes en haalde het beste (... Lees verderof slechtste.... :-)) in ons boven. Geweldig om tegen elkaar te strijden en de leuke opdrachten uit te voeren. We wilden graag een teambuilding activiteit met een Escape Room beleving doen met ons hele bedrijf en dat was in deze opzet eindelijk mogelijk!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Valentina Visser | Havelaar en van Stolk BV

Onze wijnproeverij was geweldig leuk, aanrader! Goede adviezen, vlot contact en fijne tips. Handig meegedacht ook.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- S Vwx

Buvoo

Nav ons 10-jarig bestaan van Buvoo hebben wij genoten van een interessante wandeling met hierna een heerlijke lunch en daarna ... Lees verderin een prachtige sloep gevaren door de Amsterdamse grachten.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Desiree van Balen | Buvoo

CentiChem B.V

Goedemorgen Lisa, het was zeer geslaagd. De gids bezat veel kennis en hij heeft ons vreselijk laten lachen. Het uurtje ... Lees verderop de boot was ook ontzettend leuk. Het is een prachtig bootje en met dat barretje was het erg gezellig. Kortom het was een zeer geslaagde dag, hartelijk bedankt voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | CentiChem B.V

Avean

Hoi Caro, het was enig! Blonde Sjaan deed het super. Bediening en hapjes op de boot ook prima verzorgd. Was ... Lees verdertrouwens ook een hele leuke boot. Bij van Puffelen was het ook heel gezellig. Lekker gegeten.Kortom: Het was geslaagd. Ga zo door. Heb je nog een leuk idee voor volgend jaar? Met vriendelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Avean

UMC Utrecht

Zeer geslaagd afdelingsuitje! Met 40 personen De Strijd doorstaan... Het verkleden, de pittige opdrachten en de begeleiding waren top. Achteraf veel ... Lees verderpositieven reacties gekregen als organisatoren!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anka Snel | UMC Utrecht

Sodexo Remote Sites Netherlands

Leuke dag gehad in Amsterdam met een internationaal gezelschap. Gestart met een lunch in het Stedelijk die goed verzorgd was. ... Lees verderVervolgens een rondleiding in het Rijks met een hele enthousiaste gids. Afsluiting was een rondvaart op de BBQ boot. alles prima verzorgd met vriendelijke en enthousiaste mensen. Dankjewel.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Angelique Grooteman | Sodexo Remote Sites Netherlands

En ja hoor, voor de 2e keer was het bedrijfsuitje weer super georganiseerd door jullie. Met dank aan Sophia, en ... Lees verderonze goede contactpersonen op die leuke dag. Thx.....Richard.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Richard

Wij hebben een erg leuke dag gehad met ons teamuitje. Het baantjer spel zit leuk in elkaar; niet te makkelijk ... Lees verderen blijft uitdagend. De oplossing was wel lastiger te vinden, maar desondanks was het wel erg leuk om te doen. Wij gingen er helemaal in op! Er zit een hoog tempo in het spel. Alles is erg goed geregeld door Puur; ook het spel in combinatie met het eten was super geregeld. Er wordt goed meegedacht en alles was snel rond. Heel fijn! Puur is zeker aan te raden wanneer er iets voor een kleine, maar ook grotere groep georganiseerd moet worden.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Gigy W

Gemeente Barneveld

Hoi Nynke, het was perfect geregeld allemaal! Heel erg bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Gemeente Barneveld

Anthoni van Leeuwenhoek

Mooie wandeling.Er is ruimte tot eigen inbreng met zowel organisatie als met de gids.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Gerda de Jong | Anthoni van Leeuwenhoek

Erg leuk event, goed georganiseerd en enthousiaste begeleiding.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Bart Mellink

Citygame Amsterdam 2.0

Hoi Caro, het was erg leuk. Er waren een aantal echte AÕdammers bij die goed de weg wisten, maar ... Lees verderdan nog was het spannend. Ze zijn op plaatsen geweest waar je niet dagelijks komt en het heeft zeker goed gewerkt voor de teambuilding. Bedankt voor jullie aanbod en inspanning.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Security Officer SBS | Citygame Amsterdam 2.0

NutriSuin BV

Goed georganiseerd, vertalers die inspelen op de groep. Kortom dik tevreden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nienke Willekens | NutriSuin BV

We hebben genoten! Het was gezellig en het weer werkte mee. De citygame werd erg leuk ontvangen door alle collegaÕ... Lees verders. Enorm bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jolanda Komin

LVNL

Wij waren met 20 man te gast bij Italiaans restaurant ''Cinema Paradiso'' in hartje Jordaan. We hebben een hele leuke, gezellige ... Lees verderavond gehad onder leiding van Charida van Puur A''dam. Locatie en quizbegeleiding helemaal goed en eten was OK. OK omdat de voor- en nagerechtjes prima waren. Het hoofdgerecht vonden we een beetje karig. Het shared dining concept is wel leuk maar er had, op z''n Italiaans, na het voorgercht wel een stukje vlees of vis bij gemogen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eric Mohaboe | LVNL

Een geweldig evenement! Uitstekende organisatie van Puur.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nade Mitova

Nearfield Instruments

De Strijd was super geslaagd en ontzettend leuk om te doen. Voordat we begonnen eerst een drankje gedaan en na ... Lees verderde teambuilding activiteit op deze zelfde locatie geborreld en gedineerd. Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharita Nandpersad | Nearfield Instruments

ING Bank

Woensdag was een zeer geslaagde middag en iedereen heeft met veel plezier het spel gespeeld. Complimenten ook voor Nadieh en ... Lees verderMarvin!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jessica | ING Bank

Barnhoorn Flowers B.V.

We hebben een hele leuke middag gehad op een borrelboot (Kin Boat) met aansluitend heerlijk eten in het restaurant Black ... Lees verderand Blue! De boot en schipper Kees waren fantastisch, het personeel in het restaurant erg gastvrij; beiden een aanrader! Puur Amsterdam (Ronja) bedankt voor het organiseren, top geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jordi van Gijlswijk | Barnhoorn Flowers B.V.

Heel erg leuke avond gehad! We waren met ons hele internationale team en hebben een heerlijk 3 gangen menu gekookt. De ... Lees verderbegeleiding was vriendelijk en heel erg behulpzaam. Ze helpen genoeg maar laten je zelf ook genoeg doen om het gevoel te hebben dat je helemaal zelf hebt gekookt :-) Het menu was niet te simpel en niet te ingewikkeld en we hebben een heerlijke en hele gezellige avond gehad! Absolute aanrader en zeker ook leuk om aan teambuilding te doen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sanne Chateau

GoodFuels

De schermworkshop was perfect als bedrijfsuitje! Iedereen kan het, en het is een leuke combinatie van sport, techniek en toch ... Lees verderook een team element. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anniek Sluis | GoodFuels

Hi Nadieh, het boottochtje was super! We hebben erg genoten van het eten en de sfeer was zeer relaxt. Mijn ... Lees verdercomplimenten voor de 2 mannen aan boord! :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

The House Friend Real Estate

Op team building met onze collega''s de mol gespeeld in Amsterdam. Vree wijs spel. Iedereen was super enthousiast en tevreden. ... Lees verderProficiat aan de organisatie en de spelleider. EŽn minpuntje: de mol hebben we nadien natuurlijk ontslagen uit het bedrijf :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Luc Haeck | The House Friend Real Estate

Leuke verjaardagsavond gevierd op een salonboot met 3-gangendiner en heerlijke wijnen. De schipper en bediening waren ook fantastisch! Alles was ... Lees verdersuper geregeld door Puur!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura E.

TVM Verzekeringen

Hallo Caro, volgende week hebben wij een evaluatiegesprek over de RAI, daarin zal ongetwijfeld ook dit onderdeel besproken worden. Wel ... Lees verderkan ik aangeven dat ik tot op heden enkel positieve geluiden heb gehoord. Van begin tot eind uitstekend georganiseerd. Goede begeleiding, goede doorstroming, rondvaart was goed, catering goed. Echt super! Bedankt voor de organisatie! Met vriendelijke groeten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | TVM Verzekeringen

Hi Nadieh, Wat mij betreft was alles zeker naar wens, het was echt een hele leuke dag!
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

DB Schenker Logistics Netherlands

Hi Anouk, het was erg gezellig! Super bedankt voor het regelen en de goede service. Als bonus, ben ik echt ... Lees verdernŽt na het etentje ook nog eens voor het eerst tante geworden, dus ik vergeet deze avond sowieso nooit meer! :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | DB Schenker Logistics Netherlands

ALSO International

Voor onze internationale klanten hadden wij op 14 September een City Walk Tour door Amsterdam (in de middag) en een private ... Lees verderdinning boat tour (in de avond) gereserveerd bij Puur Amsterdam. City Walk Tour De Tour was geslaagd (ondanks de stromende regen de hele dag, hebben we genoten van de informatie, de spontaniteit van de gids en de leuke tussenstops (niet geheel onbelangrijk met slecht weer in Nederland). Private Dinning Boat Een geweldige diner ervaring door de sfeervolle, fantastische grachten van Amsterdam. Het organisatie was perfect, evenals de timing, de kwaliteit van het eten, de service en gastvrijheid van de schipper en de hostess. Onze klanten en wijzelf waren echt onder de indruk en hebben volop genoten! Wat ons betreft voor herharling vatbaar. Bedankt en tot snel!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Joyca Saaltink | ALSO International

Ahold Delhaize

We begonnen de dag met De Strijd op een locatie middenin Amsterdam. We werden daar vervolgens met de boot opgehaald ... Lees verderom anderhalf uur te varen in combinatie met een andere activiteit. Na anderhalf uur werden we afgezet in de Jordaan om bij Cinema Paradiso te genieten van een joint diner. We hadden nergens omkijken naar, want alles was van tevoren geregeld, ook de facturen waren van tevoren betaald, dus geen gedoe met rekeningen. Een top afsluiter van het jaar! Dank aan Anouk voor het alles afstemmen op onze wensen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Miriam Timas | Ahold Delhaize

HDLG-Groep

Met 10 collega ondernemers hebben we genoten van een mooie vaartocht, schitterende boot, heerlijk eten en bovenal klantvriendelijke bemanning! Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ernst Schorfhaar | HDLG-Groep

Conference Secretariat

Beste Monique, van mijn collega begreep ik dat de gids op tijd was en dat alles helemaal in orde was ... Lees verderbij aankomst en vertrek in de Beurs van Berlage. Heel veel dank voor de organisatie. Ik ga ervan uit dat het een geslaagde tour was, wij zijn er zelf niet bij geweest. Nogmaals veel dank voor de organisatie en tot een volgende keer weer!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Conference Secretariat

Sthree

Een rondvaart met diner gehad voor 22 personen. Zeer goede feedback ontvangen, eten was top! Hartelijk dank aan Eva voor het ... Lees verdermeedenken.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Sabine Luijben | Sthree

Mediq CombiCare

Hoi Monique, de rondvaart met het buffet was uitstekend geregeld! Over het eten en drinken alleen maar complimenten, ook aardige ... Lees verderbediening. De kaarten voor het Rijksmuseum, Tussaud en Heineken waren prima in orde. Dank voor de prettige samenwerking. Een volgende keer zullen wij zeker eerst aan jullie denken als we iets gaan organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Mediq CombiCare

Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Wij hebben het Herken De Mol spel gedaan met 80 personen. We hebben enorm genoten! De organisatie was erg goed en ... Lees verderaardig. Een aanrader voor een teamuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Iris Welten | Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Comparex Nederland BV

Hoi Nynke, ik heb via Facebook leuke fotoÕs voorbij zien komen. Alles is helemaal goed gegaan! Mocht ik weer ... Lees verdereen uitje hebben dan weet ik je te vinden. Dank voor jullie service en support!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Comparex Nederland BV

Hoi Anouk,het was hŽŽŽŽl erg leuk! We zijn door heel veel toeristen gefilmd en gefotografeerd maar we zijn ... Lees verderuiteindelijk zelf enorm benieuwd naar het eindresultaat. Misschien een suggestie van mijn kant Ð zou heel leuk zijn wanneer er nog meer verkleedspullen zijn zoals jurken e.d. Maar we waren allemaal goed toegetakeld hoor! Veel groetjes en enorm bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
-

T was erg gezellig en geslaagd ja. Bedankt! Wel veel opdrachten in net iets te korte tijd eigenlijk vonden we, ... Lees verdermaar zeker leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Robbie

ALSO International

Voor onze internationale klanten hadden wij op 14 September een City Walk Tour door Amsterdam (in de middag) en een private ... Lees verderdinning boat tour (in de avond) gereserveerd bij Puur Amsterdam. City Walk Tour De Tour was geslaagd (ondanks de stromende regen de hele dag, hebben we genoten van de informatie, de spontaniteit van de gids en de leuke tussenstops (niet geheel onbelangrijk met slecht weer in Nederland). Private Dinning Boat Een geweldige diner ervaring door de sfeervolle, fantastische grachten van Amsterdam. Het organisatie was perfect, evenals de timing, de kwaliteit van het eten, de service en gastvrijheid van de schipper en de hostess. Onze klanten en wijzelf waren echt onder de indruk en hebben volop genoten! Wat ons betreft voor herharling vatbaar. Bedankt en tot snel!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Joyca Saaltink | ALSO International

TalentMapper

Afgelopen vrijdagavond hadden wij een bedrijfsuitje dat ik als officemanager organiseerde. Samen met Nicole Baks van Puur Amsterdam verliep de ... Lees verderorganisatie hiervan soepel en hebben we een topavond gehad met veel plezier! Dank voor de flexibiliteit, het meedenken en de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Elke | TalentMapper

Waternet

Echt een aanrader om met je team als leuk digitaal uitje te gaan doen: de online pubquiz!! Goed georganiseerd met ... Lees verdereen gezellige presentatrice die vanuit een virtuele pub de quiz met de nodige humor aan elkaar praat… Waternet had dit gekozen als teambuilding activiteit aan het einde van het jaar maar ik kan me zo voorstellen dat het ook heel leuk is om dit te organiseren als Nieuwjaarsborrel om 2021 goed in te luiden. Bedankt Puur Events voor de goede organisatie… we komen zeker nog een keertje terug bij jullie....fijne dagen!! :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sandra H. | Waternet

Stek

Wat een leuk online event! We hebben er veel leuke reacties op ontvangen. Het was lekker meezingen, maar de interactie ... Lees verderwas ook geweldig! Leuke opdrachten tussen door zorgde voor veel dynamiek! Een dikke aanrader! Veel dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mirjam de Jong | Stek