Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Ranking the Company dinerspel

Smul van een 3-gangen diner en leer jouw collega’s beter kennen
Ranking the Company dinerspel
Ranking the Company dinerspel
Ranking the Company dinerspel
Ranking the Company dinerspel
Ranking the Company dinerspel
Ranking the Company dinerspel
Ranking the Company dinerspel

Waarom is het Ranking the Company Dinerspel zo goed?

Uw collega’s beter leren kennen? Speel dan het hilarische Ranking the Company. Zo leuk, want dit gaat over jou en jouw naaste collega’s! Tijdens dit dinerspel leer je elkaar beter kennen op een originele manier. Van te voren vult iedereen zijn ranking in aan de hand van vragen op maat. Deze worden samen met de hilarische commentaren allemaal besproken door onze charismatische quizmaster. Tussen de rondes door geniet je van een heerlijk 3-gangen diner naar keuze. Dat wordt smullen van heerlijke gerechten en smeuïge antwoorden!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Dit spel is geheel op maat in te vullen. Brutale, pikante vragen? Liever rustig aan? Heb je zelf leuke vragen bedacht of wil je advies van ons? Het kan allemaal! Het enige wat jij hoeft te doen is de ranking en eventuele meerkeuzevragen en anekdotes invullen. Wij zorgen voor een leuke show, een charismatische quizmaster en een privé ruimte in een gezellig restaurant. Uiteraard zorgen we er ook voor dat het menu helemaal naar wens is. Op de dag van uw uitje heet de presentator jou welkom en zorgt hij of zij dat je helemaal los komt. Voor je het weet lach je om de leukste anekdotes, onverwachte rankings en snedige opmerkingen!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Amsterdam de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Amsterdam heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Amsterdam experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:30 uur
  • vanaf 54,50 p.p. excl. btw
  • Gezellige quiz- en dinerlocatie
  • Enthousiaste quizmaster
  • Quiz helemaal op maat met door u aangeleverde vragen
  • Prijsuitreiking met prijsbeker voor het winnende team + prijs voor beste ranker
  • 3-gangen diner naar keuze

Beoordeling van onze klanten

Roxtec

Heel erg genoten gisteren. Alles was zo goed geregeld. Heel erg bedankt voor de medewerking hierin. De bus was super ... Lees verderop tijd. De gids ook. Deed een leuk praatje in de bus. Wandeling door het centrum naar voorgerecht was wel spannend met zo’n grote groep, maar ging ook goed. Wat een leuk restaurant is De Waag zeg, heel knus en authentiek. Daarna in 2 groepen door de stad, heerlijk wandeling (het weer zat ook mee). Heel veel dingen te weten gekomen die je anders nooit zou weten. Bij van Puffelen was het ook genieten. Alles prima voor elkaar en voldoende. En de boottocht was de bekende kers op de taart. Chauffeur onderhield ondertussen met mij contact waar hij ons op zou halen, dus dat kwam ook prima in orde. Iedereen was heel erg enthousiast wat ik hoorde, dus alle lof voor iedereen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jeannette Kok | Roxtec

ASML

We hebben een hele fijne dag gehad. Jan was een TOP gids en heeft ons mooie stukken van de stad ... Lees verdergezien en een hele interessante rondleiding in het rijks gedaan. Varen was ontspannen en lunch en diner waren prima verzorgt. We kijken terug op een frisse en goed georganiseerde dag.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jan Karel | ASML

EY

Het was een geslaagde avond! Iedereen vond het erg leuk! Dank voor de organisatie en aan je collega voor de ... Lees verderenthousiaste presentatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Merel Notenboom | EY

Stryker European Operations B.V.

Het spel ranking the company is heel goed verlopen! Combinatie met diner was een leuke toevoeging. Het team vond het ... Lees verderecht leuk en de begeleding top 
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nicoline Niehorster | Stryker European Operations B.V.

Fource

We hebben dit als Team uitje gedaan, en het was een zeer geslaagde avond! Alles was top geregeld, van diner ... Lees verdertot quiz!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gabriella Sch | Fource
Bekijk Moordspel diner
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Moordspel diner

Het moordspel diner in Amsterdam is dé manier om je groep op een unieke manier beter te leren kennen.
Bekijk Moordspel diner
Bekijk Gek op Holland dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland dinerspel

Test jouw vaderlandse kennis tussen de gangen door
Bekijk Gek op Holland dinerspel
Bekijk Foute Prijzen Bingo Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Foute Prijzen Bingo Dinerspel

Kruis de getallen af en geniet van een gezellig diner
Bekijk Foute Prijzen Bingo Dinerspel