Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Salonboten

Op stand door de Amsterdamse grachten
Salonboten
Salonboten
Salonboten
Salonboten
Salonboten
Salonboten
Salonboten

Waarom is varen met een Salonboot zo goed?

Salonboten (ook wel notarisboten genoemd) zijn de meest chique boten van Amsterdam. Dobber op stand met een rondvaart op een Salonboot: antiek houtwerk, verse bloemen en de lekkerste hapjes en drankjes. Een privé schipper zorgt dat je zorgeloos door de Amsterdamse grachten beweegt. Jij bepaalt de route, dus je ziet al jouw favorieten!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Prachtig interieur, gepoetst koper en een romantische sfeer; een rondvaart op één van onze Salonboten is een speciale ervaring. Deze klassieke boot vaart geruisloos door het grachtenwater en komt op plekken waar de rest niet komt. Een unieke ervaring! Uitbreiding van jouw vaartocht is uiteraard mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een Rondvaart Diner  of een Floating Dinner waarbij je verschillende restaurants bezoekt. Maar ook een borrel, barbecue of high tea aan boord is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • Bediening

Beoordeling van onze klanten

Administratiekantoor E.H. Lookman

Het was een heel leuke rondvaart op een prachtige, antieke salonboot, alleen voor ons groepje van 15 mensen. Het buffet was ... Lees verderecht heerlijk, zo heerlijk dat enkele gerechten al vlug op waren. Dat was het enige minpuntje. De schipper en de hostess waren heel vriendelijk en behulpzaam. Iedereen vond dit tochtje een onvergetelijke gebeurtenis. Interessant was ook de uitleg van de schipper over de gebouwen waar wij langs voeren. De voorpret werd ondersteund door de prima tot in de puntjes geregelde organisatie. Kortom een leuk en een beetje luxe uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eric Lookman | Administratiekantoor E.H. Lookman

Ons uitje was een groot succes! Ontbijt was echt prima, dan had ik vervoer naar t Rijks, waar we een ... Lees verdersupergoeie gids hadden (Wieteke van Zeil) , De borrel bij ons thuis en de afsluiting met diner op t salonbootje was geweldig! Veel dank voor t regelen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hanneke Verbeek

AXA XL

We hebben zeer genoten van een heerlijk diner op een prachtige klassieke salonboot. Alles was tot in de puntjes geregeld. ... Lees verderOnze buitenlandse gasten genoten volop. Hulde aan Sophia van Puur om dit voor ons zo top in te regelen. Alle contact vooraf, prettig, snel, goede follow up. Het is erg fijn, als je zelf het regelwerk los mag laten, wetende dat je evenement straks staat als een huis. DANK!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anne-Marie Baggen | AXA XL

Café de Witte Zwaan

Fantastisch personeelsfeest gehad op de salonboot met accordeonist! Heerlijk smartlappen gezongen! De stemming zat er goed in! Hulde aan de ... Lees verderschippers en de zanger/accordeonist!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mark de Jong | Café de Witte Zwaan

Administratiekantoor E.H. Lookman

Het was een heel leuke rondvaart op een prachtige, antieke salonboot, alleen voor ons groepje van 15 mensen. Het buffet was ... Lees verderecht heerlijk. De schipper en de hostess waren heel vriendelijk en behulpzaam. Iedereen vond dit tochtje een onvergetelijke gebeurtenis. Interessant was ook de uitleg van de schipper over de gebouwen waar wij langs voeren. De voorpret werd ondersteund door de prima tot in de puntjes geregelde organisatie. Kortom een leuk en een beetje luxe uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eric Lookman | Administratiekantoor E.H. Lookman

Leuke verjaardagsavond gevierd op een salonboot met 3-gangendiner en heerlijke wijnen. De schipper en bediening waren ook fantastisch! Alles was ... Lees verdersuper geregeld door Marieke!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura E.

Tata Steel

Rondvaart in mooie salonboot incl diner en gids. Uitstekend verzorgd. Geweldige gids die goed op de groep inspeelde. Geen standaardverhaal. ... Lees verderAbsoluut voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Tata Steel

Wij hadden een fantastisch Teamuitje! Met een Herken de Mol, een prachtige salonboot met accordeonist (wat een muzikale man! en ... Lees verderwat kan hij zingen..) en een heerlijk Italiaans buffet. De stemming zat er goed in, kon niet beter! Personeel en entourage waren helemaal prima, tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Henriette Neerken

AOVA

Tot nu toe zijn alle reacties positief. Spectaculair was het. Iedereen was ontzettend enthousiast en we hebben enorm gelachen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Annelies van Ochten | AOVA

PPG

Dank voor de goede zorgen. Het was te gek de vaart gisterenavond. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Laura de Jong | PPG

Nike

We hebben genoten! De boot was prachtig en alles top verzorgd. Nogmaals bedankt voor alles en ik hoop in de ... Lees verdertoekomst weer een keer te kunnen samen werken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Andrea Maddison | Nike

Zedra

De vaartocht was top geregeld! Helaas hebben er toch 2 mensen op het laatste moment afgezegd dus we waren met 15 uiteindelijk. ... Lees verderVriendelijk ontvangst, en echte gastheren aan boord, alles strak op schema…. complimenten! We zullen zeker weer gebruik maken van jullie bij een volgend event!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim Bakker | Zedra

TIAS

Het was echt TOP geregeld. Complimenten. Fietsen op de juiste tijd op de plek en we hadden een heerlijke rustige ... Lees verderzonnige ochtend. Ook de boottocht was perfect. Ik zal een review achterlaten binnenkort.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marieke Westerhuis | TIAS

Leuke verjaardagsavond gevierd op een salonboot met 3-gangendiner en heerlijke wijnen. De schipper en bediening waren ook fantastisch! Alles was ... Lees verdersuper geregeld door Marieke!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Laura E.

Tata Steel IJmuiden

Rondvaart in mooie salonboot incl diner en gids. Uitstekend verzorgd. Geweldige gids die goed op de groep inspeelde. Geen standaardverhaal. ... Lees verderAbsoluut voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Hermien Braakman | Tata Steel IJmuiden
Bekijk Klassieke Schepen
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Klassieke Schepen

Beleef de Amsterdamse grachten in stijl, val ten prooi aan de charme van Amsterdam.
Bekijk Klassieke Schepen
Bekijk Sloepen
vanaf €14,50 p.p. excl BTW

Sloepen

In contact met Amsterdam en de grachten, zie de stad tot leven komen vanaf het water!
Bekijk Sloepen
Bekijk Rondvaartboten
vanaf €12,50 p.p. excl BTW

Rondvaartboten

Beleef samen een heerlijke rondvaart door de Amsterdamse grachtengordel.
Bekijk Rondvaartboten