Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
  • Nederlands
  • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Salonboten

Op stand door de Amsterdamse grachten
Salonboten
Salonboten
Salonboten
Salonboten
Salonboten
Salonboten
Salonboten

Waarom is varen met een Salonboot zo goed?

Salonboten (ook wel notarisboten genoemd) zijn de meest chique boten van Amsterdam. Dobber op stand met een rondvaart op een Salonboot: antiek houtwerk, verse bloemen en de lekkerste hapjes en drankjes. Een privé schipper zorgt dat je zorgeloos door de Amsterdamse grachten beweegt. Jij bepaalt de route, dus je ziet al jouw favorieten!

Waar kunt u zich op verheugen tijdens dit uitje?

Prachtig interieur, gepoetst koper en een romantische sfeer; een rondvaart op één van onze Salonboten is een speciale ervaring. Deze klassieke boot vaart geruisloos door het grachtenwater en komt op plekken waar de rest niet komt. Een unieke ervaring! Uitbreiding van jouw vaartocht is uiteraard mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een Rondvaart Diner  of een Floating Dinner waarbij je verschillende restaurants bezoekt. Maar ook een borrel, barbecue of high tea aan boord is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 10 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • Bediening

Beoordeling van onze klanten

Leuke verjaardagsavond gevierd op een salonboot met 3-gangendiner en heerlijke wijnen. De schipper en bediening waren ook fantastisch! Alles was ... Lees verdersuper geregeld door Puur!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura E.

Tata Steel

Rondvaart in mooie salonboot incl diner en gids. Uitstekend verzorgd. Geweldige gids die goed op de groep inspeelde. Geen standaardverhaal. ... Lees verderAbsoluut voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Tata Steel

Wij hadden een fantastisch Teamuitje! Met een Herken de Mol, een prachtige salonboot met accordeonist (wat een muzikale man! en ... Lees verderwat kan hij zingen..) en een heerlijk Italiaans buffet. De stemming zat er goed in, kon niet beter! Personeel en entourage waren helemaal prima, tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Henriette Neerken

Café de Witte Zwaan

Fantastisch personeelsfeest gehad op de salonboot met accordeonist! Heerlijk smartlappen gezongen! De stemming zat er goed in! Hulde aan de ... Lees verderschippers en de zanger/accordeonist!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mark de Jong | Café de Witte Zwaan

Leuke verjaardagsavond gevierd op een salonboot met 3-gangendiner en heerlijke wijnen. De schipper en bediening waren ook fantastisch! Alles was ... Lees verdersuper geregeld door Marieke!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura E.

Administratiekantoor E.H. Lookman

Het was een heel leuke rondvaart op een prachtige, antieke salonboot, alleen voor ons groepje van 15 mensen. Het buffet was ... Lees verderecht heerlijk, zo heerlijk dat enkele gerechten al vlug op waren. Dat was het enige minpuntje. De schipper en de hostess waren heel vriendelijk en behulpzaam. Iedereen vond dit tochtje een onvergetelijke gebeurtenis. Interessant was ook de uitleg van de schipper over de gebouwen waar wij langs voeren. De voorpret werd ondersteund door de prima tot in de puntjes geregelde organisatie. Kortom een leuk en een beetje luxe uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eric Lookman | Administratiekantoor E.H. Lookman
Plaats een review
Bekijk Klassieke Schepen Klassieke Schepen

Klassieke Schepen

Beleef de Amsterdamse grachten in stijl, val ten prooi aan de charme van Amsterdam.
Bekijk Klassieke Schepen
Bekijk Sloepen Sloepen

Sloepen

In contact met Amsterdam en de grachten, zie de stad tot leven komen vanaf het water!
Bekijk Sloepen
Bekijk Rondvaartboten Rondvaartboten

Rondvaartboten

Beleef samen een heerlijke rondvaart door de Amsterdamse grachtengordel.
Bekijk Rondvaartboten