Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Varend Terras met BBQ

Varend barbecueën op het IJ
Varend Terras met BBQ
Varend Terras met BBQ
Varend Terras met BBQ
Varend Terras met BBQ
Varend Terras met BBQ
Varend Terras met BBQ

Waarom is het varend Terras met BBQ zo goed?

Tijd om te barbecueën, borrelen en te genieten van de stad! Op ons Varend Terras passen maar liefst 200 feestgangers, waardoor de boot zeer geschikt is voor bedrijfsuitjes of andere feestjes. Een volledige DJ set is aanwezig zodat er een fijn feestje gebouwd kan worden en tegen een meerprijs verzorgen wij ook de DJ. Onze professionele DJ heeft jarenlang ervaring. Hij weet bij iedere gelegenheid de juiste snaar te raken. Hij draait naar beleving, is origineel en toch vertrouwd. De comfortabele loungebanken nodigen uit om lekker onderuit te zakken en eens uitgebreid te kletsen. Kortom: voor ieder wat wils!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Of je nu zin hebt in vlees of vis: wij zorgen altijd voor een gevarieerd BBQ menu, aangevuld met brood, sauzen en salades. Niet alleen het menu is gevarieerd, maar ook de vaarroute! Er zijn er meerdere mogelijk. Zo kun je kiezen voor een mooie Amstel route of een verrassende tocht over het IJ. Vertel ons jouw wensen en wij geven het door aan de schipper! Het Varend Terras is op elke gewenste datum en tijdstip te boeken, diverse opstapplaatsen zijn mogelijk.

Op- en afstappen

Het Varend Terras maakt een tocht over het IJ en de Amstel. Op- en afstappen kan handig achter Amsterdam Centraal Station.

Faciliteiten op het Varend Terras

Het varend terras is voorzien van toiletten, goede muziekinstallatie, barfaciliteiten en natuurlijk een grote BBQ. Het ruime buitenterras beschikt over comfortabele loungebanken en een knusse ronde zithoek. Daarnaast beschikt het schip over een grote binnenruimte zodat de vaart ook bij slecht weer kan doorgaan.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 30 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 74,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Bediening
  • Onbeperkt Hollandse bar (bier, wijn, fris)
  • BBQ-menu naar keuze: vlees, vis, vegetarisch, brood, sauzen en salades
  • Gebruik van DJ apparatuur, licht en geluid

Beoordeling van onze klanten

Cyient

We zijn net terug. Was een hele fijne gezellige avond. Goed eten, fijne / leuke / goede gidsen, perfect geregeld!! Zeker voor ... Lees verderherhaling vatbaar mochten we weer een keer in Amsterdam zijn.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ingrid Kolen | Cyient

Ik wil je laten weten dat ik veel positieve feedback heb gehad over ons event, de gids was erg gemotiveerd ... Lees verderen kon leuk vertellen en de restaurants waren goed.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jeanneke van Ernst - de Rooij

De bbq vaart was erg geslaagd en alles was naar wens. Goede en vriendelijke schipper en ook de jongen die ... Lees verderde catering verzorgde was prima.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Het boottochtje was super! We hebben erg genoten van het eten en de sfeer was zeer relaxt. Mijn complimenten voor ... Lees verderde 2 mannen aan boord! :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5

Familie uitje

We hebbende BBQ aan boord erg leuk gevonden en ik verwacht dan ook dat je ons nog wel eens terug ... Lees verdergaat zien. Moeders heeft een geweldige 70ste verjaardag gehad. Bedankt voor jullie snelle service.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Monique | Familie uitje
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Amsterdam, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Amsterdam? Genieten van een fantastische avond op de Amsterdamse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het Floating Dinner in Amsterdam brengt je per boot naar drie verschillende restaurants. Dat is pas genieten!
Bekijk Floating Dinner