Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Baantjer tour

Een criminele wandeltocht met een twist!
Baantjer tour
Baantjer tour
Baantjer tour
Baantjer tour

Waarom is de Baantjer Tour zo goed?

Stap in de wereld van de beroemde rechercheur De Cock! Deze rondleiding door Amsterdam is weer eens wat anders. Met vrienden of collega’s loop je langs Amsterdamse plekken die in de Baantjer boeken en televisieserie belangrijk zijn. Van Café Lowietje tot het bureau waar schrijver Appie Baantjer werkte: tijdens deze tour ontgaat je niets.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Jouw enthousiaste gids wacht op je op de startlocatie. Per locatie vertelt de gids grappige en spannende anekdotes uit het leven van Appie Baantjer. Waar vond hij lijken? Wat was de voornaamste inspiratie voor die zeventig verhalen? Uiteraard bezoek je ook de bekende locaties uit de langlopende televisieserie. Hierna ben jij een echte Baantjer deskundige. Deze tour tot leven brengen? Combineer de rondleiding dan met het Baantjer Moordspel en ontmasker de dader van een gruwelijke moord!

De Gemeente Amsterdam hanteert steeds meer regels omtrent stadswandelingen in de binnenstad. Onze eventplanners én gidsen zijn echte Amsterdams experts en zullen het programma hier waar nodig voor je op aanpassen!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
  • Rondleiding door professionele gids

Beoordeling van onze klanten

Familie Poldervaart

De Baantjer tour was geweldig, leuke gids die veel wist te vertellen. Diner was erg lekker. Het was een geslaagd ... Lees verderuitje en komen zeker terug wanneer ze weer iets te vieren hebben.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Familie Poldervaart

Gemeente Almere

Wij hebben een hele leuke middag gehad, gelukkig hadden wij mooi weer. De rondleiding was echt goed. Ik hoop dat ... Lees verderwij in de toekomst nog een keer gebruik van jullie kunnen maken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- M. Jansen - van Keulen | Gemeente Almere

We hebben een perfect uitje gehad in Amsterdam. Het contact vooraf was prettig en het programma zat goed in elkaar. ... Lees verderIk zou Puur zeker aanraden als je met een groep iets leuks wilt gaan doen in Amsterdam!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Githa

Wij hebben een erg leuke dag gehad met ons teamuitje. De Baantjer tour baantjer zit leuk in elkaar. Wij gingen ... Lees verderer helemaal in op! Alles is erg goed geregeld door Puur; ook de tour in combinatie met het eten was super geregeld. Er wordt goed meegedacht en alles was snel rond. Heel fijn! Puur is zeker aan te raden wanneer er iets voor een kleine, maar ook grotere groep georganiseerd moet worden.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Gigy W

Fantastisch! Wij waren met een groep van 13 personen (collega's) en iedereen was enthousiast. We hebben enorm genoten van de tour ... Lees verderen de stad Amsterdam!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Engelina Pattipeilohy William Schrikker Groep
Bekijk Oude binnenstad wandeling
vanaf €14,50 p.p. excl BTW

Oude binnenstad wandeling

Leer alles over de Amsterdamse binnenstad
Bekijk Oude binnenstad wandeling
Bekijk Walking Dinner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Walking Dinner

De ultieme verwenwandeling langs Amsterdamse grachten en wallen in combinatie met heerlijk eten! Dit kan allemaal tijdens een walking dinner in Amsterdam!
Bekijk Walking Dinner
Bekijk Jordaanwandeling
vanaf €14,50 p.p. excl BTW

Jordaanwandeling

Beleef de gezelligste buurt van Amsterdam met onze gids
Bekijk Jordaanwandeling