Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
 • Nederlands
 • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Citygame Amsterdam 2.0

Spannend en interactief stadsspel vol uitdagingen. Bepaal samen je strategie en win!
Citygame Amsterdam 2.0
Citygame Amsterdam 2.0
Citygame Amsterdam 2.0
Citygame Amsterdam 2.0
Citygame Amsterdam 2.0
Citygame Amsterdam 2.0
Citygame Amsterdam 2.0
Citygame Amsterdam 2.0

Waarom is de Citygame 2.0 zo goed?

De adrenaline giert door je lijf, de tegenstander komt steeds dichterbij en de klok tikt door. Ondertussen verschijnt er een nieuwe opdracht op het scherm van jouw tablet. Even ben je uit het veld geslagen. Hoe gaan we dit aanpakken? Nog nooit was jouw uitje in Amsterdam zo spannend! Game door de stad, haal elkaar onderuit en neem iedere uitdaging aan. Wie pakt de overwinning?

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Je verzamelt op het hoofdkwartier in het centrum van Amsterdam, waar jouw gezelschap wordt opgedeeld in teams en iedereen de missie te horen krijgt. Samen met jouw team bepaal je de strategie: hoe gaan jullie die overwinning behalen? Dan naar buiten, want Amsterdam is twee uur lang jouw strijdveld. Op verschillende GPS locaties ontvang je via de tablet spannende opdrachten waarmee punten zijn te verdienen. Leg mijnen neer op strategische plekken zodat jouw tegenstander een achterstand oploopt, daag de andere teams uit in het casino en voer de foto-opdrachten zo origineel mogelijk uit. Hoe meer locaties je bereikt, hoe groter de kans op de overwinning! Op jouw tablet zijn de andere teams realtime te volgen. Handig, want zo weet je hoe hard jij zelf moet gaan en op welke manier je de anderen het beste kunt saboteren.

Jouw Citygame 2.0 volledig op maat gemaakt?

Onze Citygame 2.0 is zo ontworpen, dat wij het spel geheel naar wens kunnen aanpassen. We kunnen bijvoorbeeld vragen over jullie geschiedenis, bedrijf of recente thema’s toevoegen en het app systeem personaliseren op basis van jullie logo en kleurenschema. Maar we kunnen ook nog véél verder gaan. Wil je ontdekken hoe een aanvraag voor een Citygame 2.0 uiteindelijk uitmondde in een compleet op maat gemaakt spel? Lees dan de blog over de FOX HUNT 2018!

vanaf 24,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie

 • Prijs en details
 • vanaf 10 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
 • Ontvangst op een gezellige locatie in Amsterdam
 • Enthousiaste spelmaker
 • Spelmaterialen en tablet voor elk team
 • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
 • Gezamenlijk bekijken van alle tijdens het spel gemaakte foto's
 • Link naar een digitaal album met de tijdens het spel gemaakte foto's

Beoordeling van onze klanten

Gemeente Amsterdam

We hebben met 16 personen, verdeeld over 2 groepen het City game spel gespeeld. Ondanks de regen was het heel leuk om ... Lees verderverschillende foto's met elkaar te maken en opdrachten uit te voeren. En erna heerlijk gegeten in een italiaans restaurant.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Clementine Krijnen | Gemeente Amsterdam

Citygame Amsterdam 2.0

City game 2.0 als teambuildingsuitje gedaan. Fijn contact met organisatie zowel vooraf, tijdens en na het teamuitje. Goed speluitleg en het ... Lees verderspel zat goed in elkaar. De teams waren bloedfanatiek met het uitvoeren van de opdrachten om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Daarbij was het prachtig weer en hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Francis Wiedijk | Citygame Amsterdam 2.0

SHELL Global Solutions International B.V.

De City Game 2.0 was een groot succes! De teams gingen fanatiek aan de slag met de opdrachten en hebben veel ... Lees verderlol gehad met het maken van de foto''s. Een leuke manier om te genieten van de stad en je collega''s beter te leren kennen. De prijsuitreiking met slide show van de tijdens het spel gemaakte foto''s was een perfecte afsluiting van een leuke dag.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Marlot Lamers | SHELL Global Solutions International B.V.

De Connectie

We hebben een superleuk event gehad dankzij jullie. We hebben erg veel lol gehad, mensen ging samen fanatiek aan de ... Lees verderslag, er zat letterlijk en figuurlijk veel beweging in de goed. De game zat goed in elkaar, ook qua techniek en werd goed begeleid en aan elkaar gepraat. Het had nog veel langer mogen duren!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Maaike Mulder | De Connectie

Dit was echt super tof! We hebben enorm gelachen, super leuke grappige opdrachten. Het is leuk omdat je ook op ... Lees verderdelen komt waar je normaal niet zo snel zou komen. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Cindy Davids

Citygame Amsterdam 2.0

Hoi Caro, het was erg leuk. Er waren een aantal echte AÕdammers bij die goed de weg wisten, maar ... Lees verderdan nog was het spannend. Ze zijn op plaatsen geweest waar je niet dagelijks komt en het heeft zeker goed gewerkt voor de teambuilding. Bedankt voor jullie aanbod en inspanning.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Security Officer SBS | Citygame Amsterdam 2.0
Plaats een review
Herken de Mol

Herken de Mol

Een actief en spannend bedrijfsuitje in Amsterdam. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
The Great Escape

The Great Escape

Ontsnap met je team uit bezet Amsterdam in 1940. Een spannend en uniek stadsspel.
Bekijk The Great Escape
Citygame de Erfenis

Citygame de Erfenis

Beleef dit spannende uitje in een wereld vol GPS uitdagingen en leuke fotomomenten!
Bekijk Citygame de Erfenis