Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Herken de Mol

Een actief en spannend spelletje Herken de Mol in Amsterdam. Herken jij de Mol in je team?
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol

Waarom is Herken de Mol in Amsterdam zo goed?

Herken de Mol is een spannend en actief spel in het centrum van Amsterdam dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Bij dit spel draait het om diverse (ludieke) opdrachten, kennis en vertrouwen. En juist dat laatste is de grote uitdaging! Want is iedereen wel te vertrouwen? Wil iedereen de opdrachten wel goed uitvoeren en uiteindelijk voor de overwinning gaan? Nee, want in ieder team zit een Mol! En die doet er alles aan om met mollenstreken, sabotage en verwarring het team te laten verdwalen en de eindstreep te laten vervagen als sneeuw voor de zon. Jouw opdracht: zoveel mogelijk geld verdienen, de Mol ontmaskeren en vooral heel erg genieten!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

We ontvangen je op een leuke locatie in de buurt van Amsterdam Centraal. De Mol is al ingelicht en weet al precies hoe hij de overwinning om zeep helpt. Na een korte uitleg ga je de stad in voor zeer originele opdrachten. Zet je zintuigen op scherp, wees zelfs voorzichtig met je meest favoriete collega en houdt het spel scherp in de gaten. Tussendoor krijgt iedereen namelijk een aantal keer de kans om de Mol binnen de groep te raden. Ben je in staat de ware identiteit van de Mol te ontmaskeren? Weet jij je team naar de overwinning te loodsen? Dan win je die felbegeerde bokaal. Ook hebben we prijzen voor de beste Mol en de beste individuele speler van het spel.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:30 uur
  • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
  • Ontvangst op een gezellige locatie in Amsterdam
  • Professionele spelbegeleiding
  • Diverse spelmaterialen
  • Voor de Mollen: briefing vooraf
  • Prijsuitreiking met prijzen voor de beste Mol, de beste speler en het beste team

Beoordeling van onze klanten

Villa West

Fantastisch teamuitje! Enorm veel lol gehad. Echt een aanrader voor team building!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rosa Helsloot | Villa West

Het was een leuk spel en we hebben ons goed geamuseerd! De mensen die mee waren hebben het spel ook ... Lees verdergoed begeleid. Ik heb 1 opmerking van onze mol: zij kreeg pas op donderdagavond het bericht dat zij de mol zou zijn. Ze vond dit laat, zeker omdat ze vrijdag een drukke dag had. Ze heeft echt haar best moeten doen om alles nog te kunnen door nemen voor we elkaar zaterdagochtend zagen om te vertrekken naar amsterdam. Gezien het spel staat of valt met een goed voorbereide mol zou het toch aangenamer zijn mocht de mol iets vroeger te weten komen dat hij of zij als diegene is aangeduid.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lisanne de Ruyck

Spirit

Heel leuk! Enthousiaste reacties over het mollen spel en over het algemeen tevreden over restaurant. Het was wel benauwd en ... Lees verderwarm in van Puffelen en de akoestiek is niet best, maar het eten en bediening was ok en er zat vaart in, ondanks de grote groep.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Coen Emmer | Spirit

Het was allemaal naar wens georganiseerd! Geen bijzonderheden, erg leuk en voor herhaling vatbaar met een eventuele andere groep. Leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4

Het was een geslaagde dag! Dank voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5

We hadden het echt super naar onze zin! Het spel kon iedereen bekoren en dat was mogelijk door de goede ... Lees verderuitwerking en uiteraard goede begeleiding van het spel (Laurens was een ideale gids). Het was echt geslaagd! Bedankt voor de foto''s, een leuk souveniertje :).
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

VoiceWorks B.V.

Het was zeker geslaagd! Herken de Mol was erg leuk en goed begeleid door Nora. Het spel was zeer leuk ... Lees verderen zouden we zeker aanraden bij anderen. Super bedankt voor alle organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
VoiceWorks B.V.

Heineken

Het was superleuk! We hebben zo gelachen. Vanaf het moment dat er verteld werd wat we gingen doen werden mensen ... Lees verderonrustig en gingen ze geschrokken om zich heen kijken: zonder dat we het wisten waren er al drie mollen! Het weer zat ons mee en we hebben heerlijk twee en half uur door de stad gezworven. Iedereen speelde het spel op zijn eigen manier. Sommigen afwachtend, sommigen mega-fanatiek, argwanend, onderzoekend. De mollen hadden ook alle drie hun geheel eigen tactiek. En het was natuurlijk joelen geblazen toen alle winnaars bekend gemaakt werden!! Het diner bij Villa Nieuwmarkt was ook dik in orde. Enige was dat de mensen blijkbaar moe waren van het slenteren en naar huis wilden want de 3-gangen maaltijd werd Ôen masseÕ een 1-gang maaltijd. Kortom, een geslaagde dag! Super bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Heineken

Speedlink Worldwide Express B.V.

We hebben een super dag gehad! Het spel, de begeleiders, het terras en restaurant zijn erg goed bevallen. Alles was ... Lees verdertot in de puntjes Super geregeld, heel erg bedankt hiervoor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim | Speedlink Worldwide Express B.V.

Wat een super leuk spel! Gedaan met een vrijgezellenfeest en iedereen werd super fanatiek! Heel goed geregeld en duidelijk contact ... Lees verdervan tevoren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Désiree Duijvesteijn

Luchtverkeersleiding Nederland

Wij hebben op 12 december met 20 collega's, waarvan 4 nieuwe, het spel gespeeld in Amsterdam. Ondanks de ijzige koude en spekgladde straten ... Lees verderhebben we een erg lange (meteen door na het werk) maar zeer geslaagde dag gehad, en, we hebben de sfeer in Amsterdam weer eens beleefd. Kortom, een leuk uitje om te doen en elkaar op een informele manier te leren kennen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eric Mohaboe | Luchtverkeersleiding Nederland

Boot Koffie

Het was vreselijk koud, maar het zonnetje kwam door en door het vele rennen (ja iedereen was flink enthousiast) door ... Lees verderde stad hadden we het goed warm gekregen. Het was een ontzettend leuke ervaring en goed begeleid door Thomas. Ook het contact vooraf met Anouk was snel en fijn!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Boot Koffie

Herken de Mol in het centrum van Amsterdam is een absolute aanrader voor degene die fan is van het tv-programma. ... Lees verderWij hebben dit spel gespeeld als teamuitje en dit is ons allen goed bevallen. Een leuke spannende tocht door het centrum van Amsterdam waarbij alleen de voorpret op het kantoor al een toegevoegde waarde was. Onze spelbegeleiders waren goed voorbereid en wisten het spel goed uit te leggen aan collega''s die niet bekend waren met het spel. Een topteamuitje dus!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Roberts

M. van der Spek GROEP

Het is zaterdag supergoed verlopen, complimenten voor de organisatie! Alle programma-onderdelen sloten goed op elkaar aan en waren qua tijd ... Lees verderprecies goed. We werden netjes opgewacht bij het Groene Paleis, duidelijke speluitleg, goede informatie voor de Mollen. Het spel is goed verlopen, en alle groepjes hebben echt leuk meegedaan. Het is een gaaf spel voor dit soort groepen/uitjes, opdrachten zijn ook goed in elkaar gezet. De spelbegeleiders zaten ook helemaal in hun rol, erg leuk. Wat ons betreft dus een geslaagd bedrijfsuitje, deze vorm van activiteit en ontspanning gaan we zeker vaker inzetten
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Pauline de Peinder | M. van der Spek GROEP

AMC

We hebben met ons team een fantastische dag beleefd. De ontvangst in de Waag was super en de teamleiding was ... Lees verdergedreven, enthousiast en grappig. Fanatiek waren we allemaal en argwanend begaven we ons door het centrum van Amsterdam met de verschillende opdrachten. Hilarische momenten beleefd, grandioos gelachen en we hadden een dag om niet snel meer te vergeten. Echt een superuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Edith van Dijkman | AMC

Een super leuke middag, goed georganiseerd, met leuke spellen verspreid over de stad! Echt een aanrader om te doen als ... Lees verderuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tim Leijen

Prospex

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Iedereen vond het spel zo leuk! Professioneel georganiseerd, super enthousiaste spelbegeleiders. Ben ... Lees verderheel blij dat ik voor jullie heb gekozen. Hartstikke bedankt en een grote kans dat we volgend jaar weer bij jullie komen. Vond het een groot succes!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yasmin Vittali | Prospex

Personeelsvereniging Van Ree Accountants

We kijken terug op een geslaagde personeelsdag! Een afwisselend programma met een stadswandeling met gidsen, een bezoek aan het Rijksmuseum ... Lees verderen in hartje Amsterdam het spel ''wie is de mol''! Goed georganiseerd, prettig contact, snel schakelen en klantgericht. PuurAmsterdam is een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Personeelsvereniging Van Ree Accountants

Personeelsvereniging Van Ree Accountants

We kijken terug op een zeer geslaagde personeelsdag! Een stadwandeling met gidsen, bezoek aan het Rijksmuseum Žn in hartje Amsterdam ... Lees verderhet spel ''wie is de mol''! Goed georganiseerd, prettig contact, snel tussentijds schakelen en klantgericht. PuurAmsterdam is een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Personeelsvereniging Van Ree Accountants

Meisjes B1 MHC de Reigers Hoofddorp

Het Herken de Mol spel is een echte aanrader om een leuk teamuitje te doen vanuit je bedrijf of sportclub. ... Lees verderWij waren met 15 meiden en 2 begeleiders van de MB1 van MHC de Reigers uit Hoofddorp en hebben een geweldige spelmiddag/avond gehad in hartje Amsterdam. De begeleiding was vlot, duidelijk en snel en de spelelementen erg leuk. De meiden hebben allemaal bijzonder enthousiast en fanatiek mee gespeeld. De prijsuitreiking was de kers op de taart en onze mollen waren goed ingelicht en hebben het ons allemaal bijzonder lastig gemaakt. Prima geregeld en begeleid PuurAmsterdam !
Deze review kreeg als cijfer een 5
Meisjes B1 MHC de Reigers Hoofddorp

De Veranda / De Jonge Dikkert

Het “mol tochtje” is heel goed ontvangen. Ik heb er zelf niks van mee gekregen want ik nam niet deel ... Lees verderaan het spel. Ik “verstrekte” de drankjes en catering. De boot was heel goed en leuke schipper. Echt perfect! De berichten die ik van de deelnemers waren net als voor de Veranda heel goed! Dus hartelijk bedankt voor de organisatie en tot het volgende feest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eugene van Angelbeek | De Veranda / De Jonge Dikkert

Een hele leuke middag gehad met 10 vrienden tijdens het HERKEN DE MOL spel. Zat goed in elkaar, diverse spellen die ... Lees verderzo in WIDM hadden gekund en niemand had bij ons door wie de mol daadwerkelijk was. Kortom goede organisatie! Aanrader voor een leuk gezellig actief uitje met vrienden, familie, collega''s etc!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Choukri Hachchi

Via Puur* hebben wij het Herken de Mol spel in Haarlem gedaan, gevolgd door een Walking dinner door het centrum ... Lees verdervan de stad. Wat een top dag was dit, het spel zat goed in elkaar, iedereen was bloedfanatiek en het Walking dinner was een afwisselend programma, met leuke wandelingen en heerlijk eten. Haarlem is een perfecte stad voor een uitje, echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Helen Hoogkamer

Legadex

Het Herken de Mol spel is echt een aanrader! Super leuk teamuitje waarbij je je collega's van een hele andere ... Lees verderkant leert kennen. Spel zit goed in elkaar: van voorpret door het vooraf benaderen van de mollen, via hele fanatieke en argwanende spelers tijdens het spel tot de napret vol nabeschouwing: iedereen was heel enthousiast!! Ook hele goede en flexibele communicatie met de begeleiding, die snel schakelt op last minute wijzigingen. DANK!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rik van Vianen | Legadex

Persgroep

We hebben een leuke middag gehad! Linde was een prettige begeleidster en iedereen deed goed mee met het spel. Het ... Lees verderweer zat ook erg mee. Het was koud natuurlijk, maar wel droog en zonnig. De bierproeverij is ons alleen tegengevallen. Verder dus een leuke middag gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Annemarijn Kokke | Persgroep

Het was zaterdag erg leuk! Ik heb van de collega''s alleen maar positieve reacties gekregen... mede dankzij jullie goede zorgen. ... Lees verderWil je Ellen nogmaals bedanken namens ons? Wie weet tot ziens. Groet, Wilma.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wilma

KOLOM

We hebben een hele leuke middag gehad onder begeleiding van Erin, een leuke enthousiaste dame! Wij zijn erg tevreden. Fijn ... Lees verderook dat wij tussendoor even hebben kunnen afstemmen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Karin | KOLOM

Olympia uitzendbureau

We vonden het allemaal een leuke dag en goed spel en een goede begeleiding gehad van Oscar. We hebben elkaar ... Lees verderals groep beter leren kennen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sarah | Olympia uitzendbureau

Kinderopvang KCWA

Alles was prima, precies zoals afgesproken. Heel erg bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
- Aad Kuin | Kinderopvang KCWA
Bekijk The Great Escape
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

The Great Escape

Ontsnap met je team uit bezet Amsterdam in 1940. Een spannend en uniek stadsspel! Speel The Great Escape in Amsterdam.
Bekijk The Great Escape
Bekijk Citygame Amsterdam 2.0
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Citygame Amsterdam 2.0

Spannend en interactief stadsspel vol uitdagingen. Bepaal samen je strategie en win de Citygame 2.0 in Amsterdam!
Bekijk Citygame Amsterdam 2.0
Bekijk CSI Amsterdam
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

CSI Amsterdam

Er is een lijk gevonden. Jij ben de CSI in Amsterdam. Kruip in de huid van een forensisch onderzoeker en los de moord op!
Bekijk CSI Amsterdam