Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

The Great Escape

Ontsnap met je team uit bezet Amsterdam in 1940. Een spannend en uniek stadsspel! Speel The Great Escape in Amsterdam.
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape

Waarom is The Great Escape in Amsterdam zo goed?

Naar een escape room met een grote groep? Een hele zoektocht, hebben wij gemerkt. Daarom ontwikkelden we The Great Escape, een spannend stadsspel voor grote gezelschappen. Het gevoel van een escaperoom in de stad, geïnspireerd op de WOII-film The Great Escape uit 1963. In dit spel waan je je in bezet Amsterdam in 1940. Je maakt deel uit van het omsingelde verzet. De opdracht: uit het omsingelde gebied ontsnappen en binnen twee uur het geheime kwartier van de ondergrondse te bereiken. Maak jij kans op de overtocht naar het veilige Engeland?

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Onze enthousiaste spelmaker in de rol van generaal ontvangt je op een centrale locatie in Amsterdam. Hij brengt je direct in de sfeer van The Great Escape met een audiovisuele presentatie en je ontvangt een korte speluitleg. Omdat de ondergrondse niemand vertrouwt zullen opdrachten moeten worden volbracht, raadsels worden opgelost en vragen worden beantwoord. Door het vinden van de clues, het oplossen van vragen en volbrengen van opdrachten in het eerste spelgebied win je het vertrouwen en open je het tweede spelgebied. Hier ga je aan de slag met diverse GPS-opdrachten om de route naar de geheime ruimte te ontdekken. Daar aangekomen dien je een pittige quiz te doorstaan om te mogen oversteken naar Engeland. Ben jij slim genoeg?

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:00 uur
  • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
  • Ontvangst op een gezellige locatie in Amsterdam
  • Spelbegeleiding in de rol van generaal
  • Spelmaterialen en een smartphone of tablet voor ieder team
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Link naar een digitaal album met de tijdens het spel gemaakte foto's

Beoordeling van onze klanten

Sanoma

Wij hebben een top dag gehad! We vonden the great escape erg leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Bram Streefland | Sanoma

Het was zeer geslaagd!! Veel positieve berichten gehoord zowel over het spel als het buffet en de mooie locatie. Echt ... Lees verderTOP!!!! Het spel werd alleen nog wel als lastig ervaren, misschien was iets meer uitleg handig geweest.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sissy Vriend

ABN amro

We hebben een hele leuke middag gehad, superleuke quiz en daarna heerlijk eten op de boot dus allemaal goed geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Monique Milarson | ABN amro

Cosmo Hairstyling Bussum

Het was super leuk! Top geregeld! Leuke quiz. Dew host Joost heeft ons goed bezig gehouden. Weer top! Was een ... Lees verderbelevenis!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Maurice | Cosmo Hairstyling Bussum

We hebben echt een hele leuke middag gehad ondanks de regen. Spel vonden we harstikke leuk om te doen. Locatie ... Lees verderen de verzorging na afloop was goed.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ron Ijsbrands

Antoni van Leeuwenhoek

Met 17 teams speelden wij The Great Escape op vrijdag 30 juni 2017. Het spel is goed in elkaar gezet, met voor ieder ... Lees verderteamlid een rol. De opdrachten zijn divers, waardoor het niet saai wordt. We hebben ons uitstekend vermaakt. De organisatie vooraf door Nikki en tijdens het spel door de spelmakers was prima. Zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Clasca Daalman | Antoni van Leeuwenhoek

Met een groep collega´s hebben we The Great Escape gespeeld. Het regelen zelf ging erg soepel en het uitje ... Lees verderzelf was ontzettend leuk! We hebben er van genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Dennis & Anne van Hoorn

DAS

Afgelopen vrijdag was een mega succes gebleken. Iedereen had het naar zijn zin en de begeleiding van gewoon super te ... Lees verdernoemen! Deze organisatie is zeker aan te bevelen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Emillio Kertokarijo | DAS

Handmade

Heb heel lang gezocht naar het perfecte teamuitje en ik kwam uit bij Puur events. Sophia, mijn contactpersoon, was vanaf ... Lees verdermoment ŽŽn kundig, enthousiast en snel met reageren. Alles was ook mogelijk zonder het gevoel te hebben dat ik ergens toe verplicht was. Ronduit prettige ervaring. Op 19 oktober was ons teamuitje en verdeeld over 3 teams gingen we The Great Escape spelen door de prachtige straten van de Jordaan. We hebben ontzettend veel plezier gehad! Het is een erg leuk spel waar je goed moet samenwerken en soms uit je comfort zone moet stappen voor bijvoorbeeld de foto opdrachten wat een prima manier is om je collega''s op een andere manier te leren kennen:) Het spel zit slim in elkaar, kent veel afwisseling door de verschillende soorten opdrachten waardoor ook iedereen in het team een bijdrage kan leveren. De rivaliteit die tussen onze 3 teams ontstond was overigens hilarisch! Van te voren en na de opdrachten werd alles uitgelegd en begeleid door Erik, een ware topper. Hij kon onze groep binnen 2 minuten uit de werkmodus halen (kwamen direct na ons werk) en meenemen naar Amsterdam tijdens WII. Wat een enthousiasme, echt grote complimenten. Erik heeft veel humor en weet hoe hij een groep moet begeleiden. Na The Great Escape hebben we nog genoten van een 3 gangen menu bij Sonneveld wat gezellig en goed geregeld was. Niks anders dan complimenten voor deze dag, dank je wel Puur!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ellen | Handmade

adidas International Trading bv

Met adidas op maandag 7 November 2016 The Great Escape gespeeld. Het is een perfect alternatief als je met een grote groep ... Lees verdereen soort escape room wilt spelen. De organisatie is goed en het is ook leuk dat het spel zich in het centrum [lees de Wallen] van Amsterdam afspeelt. We hebben het spel met 3 teams van 9 personen gespeeld en iedereen heeft zich vermaakt. Het is zeker een aanrader aangezien het spel [in ons geval] ook in het Engels gespeeld kan worden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Daniel de Vries | adidas International Trading bv
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend spelletje Herken de Mol in Amsterdam. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Citygame Amsterdam 2.0
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Citygame Amsterdam 2.0

Spannend en interactief stadsspel vol uitdagingen. Bepaal samen je strategie en win de Citygame 2.0 in Amsterdam!
Bekijk Citygame Amsterdam 2.0
Bekijk CSI Amsterdam
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

CSI Amsterdam

Er is een lijk gevonden. Jij ben de CSI in Amsterdam. Kruip in de huid van een forensisch onderzoeker en los de moord op!
Bekijk CSI Amsterdam