Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Workshops in Amsterdam

Op zoek naar de beste, de leukste en de meest verrassende workshops in Amsterdam? Wij weten de weg en nemen het regelwerk graag uit handen voor je. Al meer dan vijfentwintig jaar organiseren we bijzondere workshops waar zowel bedrijven en particulieren nog lang van nagenieten. Voor elke groep, in alle soorten en maten, van groot tot klein. Wist je dat je workshops in Amsterdam ook kunt boeken met kleinere groepen? Wij hebben hier de mooiste workshoplocaties voor je geselecteerd, met de beste materialen en de leukste workshopleiders. We willen dat je quality time met elkaar hebt. Workshops zijn leuk en leerzaam. Een toffe workshop is een unieke ervaring die nog lang bijblijft. Alles erom heen regelen en jou helemaal ontzorgen, dat kunnen we bij Puur* als geen ander. Bekijk het aanbod en laat het ons weten. Het organiseren van workshops in Amsterdam is één van onze specialiteiten. Wat klanten over ons zeggen? Dat we betrouwbaar, snel en creatief zijn. Wij willen dat je een toptijd hebt met elkaar! Kies een dag en tijd, bepaal met hoeveel mensen je de workshop wilt volgen en wij gaan voor je aan de slag. Dan staat er voor jullie binnenkort een hele toffe workshop op de planning!
Bekijk Bob Ross Workshop
Bob Ross Workshop

Bob Ross Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
Wie kent Bob Ross niet? De befaamde charismatische Amerikaanse schilder was de belichaming van ‘the joy of painting’. Tijdens deze workshop maak je een prachtig Rossiaans landschapsschilderij. Fouten maken kan niet, het zijn ‘just happy accidents’.
Bekijk Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop

Smartlappen Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
Een workshop met een snik. Je maakt op ludieke wijze kennis met de vele liederen uit het repertoire. In een gezellig bruin café in de Jordaan of binnenstad wacht onze accordeonist jou op om u de fijne kneepjes van het smartlappen zingen te leren.
Bekijk Graffiti Workshop
Graffiti Workshop

Graffiti Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Grijp die spuitbus en maak de meest kunstige creaties tijdens de Graffiti Workshop. Met z'n allen werk je aan een logo, slogan of tag en laat je jouw creativiteit bloeien. Na afloop is er een mooi werk voor aan de wand om mee te nemen. Geweldig toch?
Bekijk Workshop Action Painting
Workshop Action Painting

Workshop Action Painting

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
De naam zegt het al, bij action painting draait het om actie! Gooien en smijten, drippen en spuiten, spetten en spatten. Gooi al jouw emoties op het doek tijdens deze powerworkshop en ga naar huis met een prachtig eindresultaat.
Bekijk Kook Workshop
Kook Workshop

Kook Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 89,50 p.p. excl. btw
Onze favoriete culinaire workshop. Want er is altijd wel een reden voor een kookworkshop. Zo leerzaam lekker! Samen met collega’s of vrienden koken en genieten van elkaars gerechten. Kies dus snel jouw favoriete keuken en leer de kneepjes van het vak.
Bekijk Workshop Positiviteit!
Workshop Positiviteit!

Workshop Positiviteit!

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Tijd voor positiviteit is een krachtige teamtraining op het gebied van aantrekkelijk gedrag, dromen, waardering, positieve energie, geluk en meer. Met verschillende opdrachten, brainstorms en bewustwordingsoefeningen ontdek jij waar je blij van wordt.
Bekijk Workshop Schilderen
Workshop Schilderen

Workshop Schilderen

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Schilderen maakt het hoofd vrij en het gezelschap los! Een wit schilderdoek wacht op jouw creatieve talenten. Een leuke manier om je uit te leven met familie of goede vrienden. Ook leuk als aanvulling op jouw vergaderarrangement of teambuildingactiviteit.
Bekijk Kaasproeverij
Kaasproeverij

Kaasproeverij

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 21,50 p.p. excl. btw
Ook zo'n liefhebber van echte Hollandse kaas? Dan zit je met deze proeverij goed! In een authentiek proeflokaal in hartje Amsterdam presenteren we jou een proeverij van heerlijke kazen. Uiteraard inclusief uitleg over oorsprong van een echte kaaskenner.
Bekijk The Big Picture
The Big Picture

The Big Picture

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 37,50 p.p. excl. btw
Laat je creativiteit stromen tijdens dit originele teamuitje. Tijdens The Big Picture werk je met het hele team aan een groot schilderij, waarop het karakter van het bedrijf sterk wordt gepresenteerd. Dit schilderij bestaat uit meerdere kleine doeken.

Creatieve workshops in Amsterdam

Denkend aan creatieve workshops, zie ik een breed en verrassend aanbod bij Puur*. Workshops zijn de leukste manier om je eigen verborgen talenten te ontdekken — en die van elkaar. Kennis of ervaring zijn niet nodig. Iedereen is in zekere zin creatief. Wij hebben de allerleukste creatieve workshops in Amsterdam voor je op een rij gezet. Ook kennen we de meest interessante workshopleiders, die zijn namelijk heel belangrijk. Mensen met een authentiek verhaal. Creatieve, ambachtslieden en entertainers. Zij zorgen ervoor dat een workshop blijft hangen. Leer in een dagdeel bijvoorbeeld hoe je een levenloos wit doek omtovert tot een prachtig schilderij. Of zie onder jouw handen een klomp klei transformeren tot een indrukwekkend beeld. Zing, verf, kneed, lach, werk en bewonder. Elk jaar maken we opnieuw een selectie van de leukste creatieve workshops in Amsterdam. Waar ga jij je collega’s of vrienden mee verrassen? Trek alle creatieve registers open tijdens een expressieve action painting workshop of graffiti workshop. Vindt iedereen geweldig. Leer hoe je de werking van je brein kunt verbeteren tijdens een mindmap training. Creatieve workshops organiseren wij in alle soorten en maten. We gaan nog even door: culinaire workshops met sushi, chocola of gin tonic-proeverijen, workshops met muziek, zang en dans. Wat dacht je van een smartlappenworkshop? Maar ook kunstzinnige workshops om jezelf intellectueel te voeden, met culturele en historische thema’s. Zoals een workshop ‘schilderen in het donker’ met glow in the dark verf. Wat dacht je van een chocolade workshop of een Instagram workshop? Vraag ons gerust om advies! Dit zijn wat voorbeelden van de beste creatieve workshops in Amsterdam. En alles natuurlijk coronaproof. Scroll door de mogelijkheden en laat het ons weten. De adviseurs van Puur* weten precies hoe je creatieve workshops in Amsterdam het beste kunt combineren met een heerlijke lunch, een sfeervolle borrel of een intiem diner.

Bijzondere workshops

Wil je je gezelschap verrassen, kies dan één van onze bijzondere workshops. Zo wordt je bedrijfsuitje of teamuitje nét even anders dan verwacht. Unieke workshops, waarbij je wordt uitgedaagd om de grenzen op te zoeken van je comfort zone. Zakelijk flirten of speeddaten met je collega’s bijvoorbeeld: superleuk en wat je leert is ook nog nuttig. Perfecte combi, zeggen wij. Tijdens een salsa workshop word je niet alleen losser in de heupen, maar leer je ook alles over leiden en volgen. Je kent vast mensen die daar iets aan hebben. Heb je eenmaal de lachworkshop gehad, dan heeft iedereen op kantoor het er na maanden nóg over. Nog meer voorbeelden van bijzondere workshops? Wat dacht je van de mindfuck workshop? Spelen met de natuurwetten. Zelf leren hoe je een tv-commercial kunt maken? Daar hebben we een geweldige workshop voor. Zelf parfum maken, ook een workshop die onze klanten bijzonder vinden. Wie de stand up comedy workshop heeft gedaan, is daarna een ander mens. En ben je na de workshop uitgeleerd, uitgelachen en uitgeblust? Dan weten wij bij Puur* de fijnste plekjes in Amsterdam voor een ontspannen lunch of een sfeervol diner. Beleven, genieten, onthouden.

Workshops als bedrijfsuitje

Je wilt met je team op pad. Voor je uitje zoek je een combinatie van leuk en leerzaam. Dan is een workshop als bedrijfsuitje ideaal. Wil je de groep flink in beweging krijgen, dan zijn er actieve workshops. Zoals een haka, wandklimmen of schermen. De adrenaline giert door je lijf. Een gezonde dosis competitie gegarandeerd! Creatieve workshops hebben we ook in alle soorten en maten. Van de geschiedenis van Amsterdam tot zelf schilderen, beeldhouwen of sieraden maken. Denk ook aan workshops jongleren, goochelen of stand up comedy. Altijd zelf een tv-commercial willen maken? Of zoek je een meer kunstzinnige workshop als bedrijfsuitje? Die hebben we in overvloed. Muziek, zang en dans bijvoorbeeld. Tijdens een salsa workshop leert je team op subtiele wijze het verschil tussen leiden en volgen. Interessant.. En al dansend haalt een capoeira workshop de oermens in je naar boven. Wordt je groep eerder blij van een culinaire workshop, dan hebben we verschillende proeverijen en kun je zelf delicatessen leren maken zoals chocolade of sushi. Bekijk het aanbod. Klik je voorkeur aan, bepaal de grootte van de groep en wij regelen de rest. Alles coronaproof uiteraard. En we helpen je met alles er om heen ook tot in de puntjes te verzorgen, van vervoer en logistiek tot de catering. Laat je verrassen door één van de adviseurs van met Puur*. Samen zorgen we voor een geslaagde workshop als bedrijfsuitje en een onvergetelijke dag!

Teamtrainingen Amsterdam

Denk je na over teamtrainingen in Amsterdam? Ons advies: maak er een arrangement van. Zo maak je jouw uitje inhoudelijk interessant en 100% WKR-proof! Puur* verzorgt teamtrainingen zelf. We hebben alles zelf in huis op het gebied van creativiteit, communicatie en verbinding. Wat klanten zeggen over onze trainingen? Dat ze leuk, compact en effectief zijn. Door het creëren van verrassende elementen zorgen we voor meer verbinding in het team. Onze lat ligt hoog: we willen bij iedereen een twinkeling in de ogen. Teamtrainingen in Amsterdam zijn een kolfje naar onze hand. Na een teamtraining komt je team er als herboren uit. Met nieuwe inzichten, sterke verbindingen en een energieker teamgevoel.

Leuke workshops

Samen plezier hebben met elkaar zorgt niet alleen voor ontspanning, maar ook voor verbinding. Wij krijgen veel vraag naar leuke workshops en het organiseren ervan is onze specialiteit. Kijk rustig rond op deze pagina en je ziet dat Puur* een breed aanbod heeft van leuke workshops in Amsterdam. Wat je niet meteen ziet, is dat we uitsluitend gebruikmaken van de beste workshopleiders. Die mensen zijn zo belangrijk. Die maken het interessant en leuk! Net als jullie. Zo zorg je er samen voor dat een leuke workshop ook blijft hangen. In één dagdeel kom je al een heel eind. Er is van alles mogelijk. Een stand up comedy workshop brengt de onbekende talenten van je groep naar boven. Durf je je mannetje te staan op een podium? Plezier gegarandeerd. Een workshop over het verbeteren van je creativiteit is ook altijd leuk, bijvoorbeeld over schilderen, muziek of fotografie (we hebben zelfs een speciale Instagram workshop). Waar kun jij je collega’s of vrienden nog meer mee verrassen? Al gedacht aan een smartlappenworkshop? Hoe zou een chocolade workshop aflopen? De adviseurs van Puur* staan voor je klaar. Heel actieve en sportieve workshops hebben we ook volop. Puur* is gespecialiseerd in het elkaar knopen van alles wat er maar bij komt kijken. We hebben de leukste workshops op de beste locaties in Amsterdam, met de leukste leiders, de leukste arrangementen en het voordeligste tarief. Komt helemaal goed.

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons