Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Fietstochten in Amsterdam

Ervaar Amsterdam op zijn best met een geweldige fietstocht. Op de fiets ben je een echte Amsterdammer! De stad is van jou! Met onze fietstochten zoef je van de Jordaan naar het Vondelpark en via een omweg naar de prachtige Magere Brug over de Amstel. Voel de vrijheid en zie zoveel meer. De wereld buiten de binnenstad van Amsterdam ontdekken? Jouw enthousiaste privégids neemt je mee met een fietstocht in Waterland. Pontje over, even trappen en hallo vrije natuur! Amsterdam op de fiets ontdekken is heerlijk. Je kunt veel meer kilometers afleggen dan wanneer je loopt, dus je kunt veel meer zien van deze prachtige stad. Een fietstocht door Amsterdam is een bijzondere ervaring. Zodra je het centrum uit bent, kom je zoveel diversiteit tegen. Liever op de step of culinair fietsen? Wij organiseren het van A tot Z! Boek snel je personeelsuitje en geniet van een bijzondere fietstocht in Amsterdam.
Bekijk Oude binnenstad fietstocht
Oude binnenstad fietstocht

Oude binnenstad fietstocht

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
Tijdens de oude binnenstad fietstocht tonen we alle Amsterdamse hoogtepunten. Je trapt lekker met onze gids langs de grachten, over de bruggen en door de mooiste straten. Af en toe staan we stil voor leuke anekdotes en een lesje geschiedenis.
Bekijk Fietstocht door het Vondelpark en Museumkwartier
Fietstocht door het Vondelpark en Museumkwartier

Fietstocht door het Vondelpark en Museumkwartier

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
Fietsen door het Vondelpark, de meest statige huizen bewonderen en een rondje Museumplein toe. Onze fietstocht door Amsterdam Zuid is een waar feest. Zeker met onze enthousiaste gids die de buurt op zijn duimpje kent. Dat wordt genieten!
Bekijk Segway tour
Segway tour

Segway tour

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 63,50 p.p. excl. btw
De Segway is een van de beste manieren om Amsterdam te leren kennen. Zoef door de straten van de stad en kom op de plekken waar je anders nooit komt. De gids zorgt voor de nodige instructies en levert je de Amsterdamse verhalen waar jij naar snakt.
Bekijk Stap op de step
Stap op de step

Stap op de step

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Op zoek naar een actief uitje in Amsterdam? Dan is steppen ideaal! Rol samen met de gids langs de leukste plekken en zie de stad op een nieuw tempo. Uiteraard is er is tijd om stil te staan, op te gaan in de details en te luisteren naar de mooie [..]
Bekijk Solextour
Solextour

Solextour

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 42,50 p.p. excl. btw
De Amsterdamse natuur in op een nostalgische solex, dat wil toch iedereen? Voel de ronkende motor onder jouw stuur en tuf onder leiding van onze gids heerlijk onbezorgd richting het achterland van Amsterdam. Dat wordt genieten van groen en landerijen.
Bekijk Waterland Fietstocht
Waterland Fietstocht

Waterland Fietstocht

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 34,50 p.p. excl. btw
Op steenworp afstand van Amsterdam Centraal de natuur in? Dat kan met onze unieke Waterland fietstocht. Met een enthousiaste gids vertrek je per pont naar Waterland en ontdek jij de mooie weilanden, pittoreske huisjes en een labyrint van slootjes.
Bekijk Fietspuzzeltocht
Fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 34,50 p.p. excl. btw
Lekker trappen door bruisende straatjes en schilderachtige steegjes leer je de stad en je collega's beter kennen. Al puzzelend de weg naar de eindbestemming zoeken, vragen over de stad beantwoorden en (hilarische) opdrachten uitvoeren.
Bekijk Gek op Holland fietstocht
Gek op Holland fietstocht

Gek op Holland fietstocht

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
Fietsen door de Amsterdamse straten en alles leren over de Nederlandse cultuur en gebruiken: leuker kan het niet. Onze enthousiaste gids leidt je door de straten en vertelt je alles wat je moet weten. Ook is er tijd voor een aantal fijne proeverijtjes!
Bekijk Fietstocht langs Amsterdamse markten
Fietstocht langs Amsterdamse markten

Fietstocht langs Amsterdamse markten

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
Een fietstocht langs de bekendste markten van Amsterdam. We vertellen jou onderweg over de levendige buurten, de bezienswaardigheden en waarom deze markt zo bijzonder is. Wat geld stuk slaan op een van de markten? Ga jouw gang!

Fietsen door Amsterdam

Amsterdam op de fiets ontdekken is heerlijk. Je kunt veel meer kilometers afleggen dan wanneer je loopt, dus je kunt veel meer zien van deze prachtige stad. Fietsen door Amsterdam is een bijzondere ervaring. Zodra je het centrum uit bent, kom je zoveel diversiteit tegen. De architectuur fietstocht bijvoorbeeld, leidt je langs allerlei prachtig gebouwen. De gids vertelt je alles over de achtergrond ervan. Je weet na een fietstocht meer over Amsterdam dan de inwoners ervan!

Culinaire fietstocht Amsterdam

Onze culinaire fietstocht is een tocht langs de mooiste stukjes van Amsterdam in combinatie met heerlijk eten. Al fietsend doen we de mooiste plekken van de stad aan en stoppen we bij de lekkerste culinaire plekjes. Tafelgenoten wisselen bij elk gerecht en de stad van Amsterdam verandert bij elke straathoek. De culinaire fietstocht is volledig naar jouw wensen in te vullen. Drie verschillende restaurants, drie verschillende beelden van de stad, drie verschillende tafelpartners en lekker eten. Met deze culinaire fietstocht kun je genieten van Amsterdam met een interessante twist. Dat wil je toch?

Solex tour Amsterdam

De solex tour in Amsterdam is zo fantastisch, echt onze favoriet. Haren in de wind en het pure gevoel van nostalgie. Op de knetterende solex kom je nader tot elkaar en word je één met de Amsterdamse omgeving. Voel de ronkende motor onder jouw stuur en tour onder leiding van onze professionele gids heerlijk onbezorgd richting IJburg, Ouderkerk aan de Amstel of Durgerdam. Kies jouw favoriet, stap op de solex en ervaar de ultieme vrijheid met onze solex tour in Amsterdam.

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons