Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Muzikale workshops in Amsterdam

Onze muzikale workshops in Amsterdam zijn zo leuk. Samen zingen of dansen is geweldig. De start is altijd voorzichtig, maar de finale indrukwekkend goed! Wie weet ontdek je verborgen talenten in jouw team of in jezelf! Onze favoriet? Moeilijk kiezen, maar de smartlappenworkshop is ontzettend goed. In een gezellig bruin café in Amsterdam maak je op ludieke en muzikale wijze kennis met de vele liederen uit het repertoire. Ook geweldig: de lipdub workshop. Samen met je collega’s maak je een hilarische videoclip die in één take wordt opgenomen. Een muzikale workshop in Amsterdam was nog nooit zo leuk!
Bekijk Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop

Smartlappen Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
Een workshop met een snik. Je maakt op ludieke wijze kennis met de vele liederen uit het repertoire. In een gezellig bruin café in de Jordaan of binnenstad wacht onze accordeonist jou op om u de fijne kneepjes van het smartlappen zingen te leren.
Bekijk Lipdub Workshop
Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
Lipdub is het maken van een videoclip in één take waarin iedere deelnemer een paar seconds of fame beleefd. Kies jouw favoriete liedje, bedenk een ludiek plan en ga ervoor! Uiteraard zorgen wij voor een kist vol pruiken, gekke hoedjes en leuke accessoires.
Bekijk Percussie Workshop
Percussie Workshop

Percussie Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
In onze percussieworkshops wordt gespeeld op djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en bellen. Je gaat de uitdaging aan om met de groep een ritme op te bouwen uit een aantal eenvoudige ritmische patronen. Swingend samenwerken!
Bekijk Workshop Discodansen
Workshop Discodansen

Workshop Discodansen

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Heupen los en spieren warm: vandaag gaan we dansen op de lekkerste disco hits uit de jaren ‘70 en ‘80. Onze energieke danslerares leert je de meest soepele moves en geraffineerde pasjes. Je waant je in Saturday Night Fever, dat beloven we je!
Bekijk Salsa Workshop
Salsa Workshop

Salsa Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Voel de zomerse sferen en dans de salsa! Tijdens deze workshop leer je alle belangrijke dansbewegingen en salsapassen. Het is feestelijk, explosief, humoristisch en verleidelijk. Ben je klaar voor dit feestje? Mooi, want de danslerares staat al klaar!

Muzikale dans workshops Amsterdam

Heupen los en spieren warm: vandaag gaan we lekker dansen! Onze dans workshops in Amsterdam zijn geweldig. Iedereen kan dansen, jij ook! Heerlijk swingen op de lekkerste disco hits uit de jaren ’70 en 80’ met onze discodansen workshop. Op een leuke locatie in Amsterdam schitter je op de discovloer in beenwarmers en glitterkleding. Of ga jij voor de salsa workshop? Voel de zomerse sferen en schudt die heupen los. Feesten staat voorop, ongeacht of je ervaring hebt met salsa dansen. Wie van jou afdeling kan er aan het einde het best dansen? Zin in één van onze dans workshops in Amsterdam? Mooi, want onze professionele docenten staan al klaar!

Non-verbale muzikale workshop

Tijdens onze percussie workshop in Amsterdam wordt gespeeld op de djembé, doundoun, sangbang, kenkeni, shakers en bellen. De percussie workshop is niet alleen lekker muziek maken, maar ook een cursus non-verbale communicatie. Leuk en gezellig! Op een gezellige locatie in Amsterdam komen jullie samen. Ieder groepje leert een eigen, eenvoudig ritme. Vervolgens worden deze ritmes gecombineerd en voor je het weet maak je met z’n allen een eigen muziekstuk! Geen zorgen, je hoeft niet muzikaal te zijn voor de percussie workshop in Amsterdam. In iedereen schuilt een echte percussionist!

 

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons