Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Salsa Workshop

Geniet van een workshop vol ritmische, vrolijke dans
Salsa Workshop
Salsa Workshop
Salsa Workshop
Salsa Workshop
Salsa Workshop
Salsa Workshop
Salsa Workshop
Salsa Workshop

Waarom is de Salsa Workshop zo goed?

Niet nadenken, heupen los en dansen maar! De salsa workshop maakt het lichaam los en het hoofd leeg. Feesten en genieten staan voorop, ongeacht of je ervaring hebt met salsa dansen. Met vrienden, collega’s of familie dans je zo de sterren van de hemel onder leiding van een echte salsaster. Nu al zin in? Boek snel en laat jouw salsabloed stromen!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Onder leiding van onze professionele docent kan iedereen salsa dansen. Sterker nog: niemand wilt stil blijven staan tijdens deze energieke workshop. De korte les is zo opgebouwd dat iedereen kan meedoen. We starten met de basis: een korte choreografie waarin je alle bewegingen leert. Als iedereen er klaar voor is gaan we ervoor: in variërende koppels oefenen we de dansmoves. En dan de grande finale; een spetterend feestje waarin je alle geleerde pasjes in de praktijk brengt.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding van ervaren dansleraar

Beoordeling van onze klanten

Wij hadden een fantastisch Teamuitje! Met een Herken de Mol, een prachtige salonboot met accordeonist (wat een muzikale man! en ... Lees verderwat kan hij zingen..) en een heerlijk Italiaans buffet. De stemming zat er goed in, kon niet beter! Personeel en entourage waren helemaal prima, tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Henriette Neerken

Zaterdagavond een rondvaart gedaan vanwege ons 35 jarige huwelijks feest. _x000D_ Wat een geweldige avond!!! Milou Post heeft alles tot ... Lees verderin de puntjes voor ons geregeld! Koffie met gebak vooraf op een heerlijk plekje met uitkijk over de grachten. Toen aan boord op een geweldige salonboot met super vriendelijke bediening,heerlijk eten en een top zanger! Zelfs voor onze kleindochter werd patat geregeld niks was een probleem. Een mooie herinnering die voor altijd zal blijven en we hopen zeker nog eens terug te komen. Milou super bedankt voor al je goede zorgen _x000D_ Fam Koster
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ingra Koster

Vorige week tijdens een kantooruitje onder andere een boottocht en een gezellige salsaworkshop gehad in hartje Amsterdam. Onze groep van 17 ... Lees verderpersonen, vari‘rend in leeftijd, kwam goed in beweging onder begeleiding van een vrolijke salsadocente. De locatie was een oud cafŽ op de wallen en was wat krap, maar ook sfeervol. Zowel solo als met partner enkele basispassen van verschillende salsastijlen geleerd. Aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Esther den Haan
Plaats een review
Bekijk Smartlappen Workshop
vanaf €14,50 p.p. excl BTW

Smartlappen Workshop

Zing jouw favoriete smartlappen met een accordeonist
Bekijk Smartlappen Workshop
Bekijk Lipdub Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Lipdub Workshop

Maak jouw eigen videoclip met Amsterdam als decor
Bekijk Lipdub Workshop
Bekijk Percussie Workshop
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Percussie Workshop

Muzikale en verbindende activiteit
Bekijk Percussie Workshop