Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Smartlappen Workshop

Zing jouw favoriete smartlappen met een accordeonist
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop

Waarom is de Smartlappen Workshop zo goed?

Van uithaal tot snik: jij bepaalt in welke volgorde de smartlappen gezongen worden. Gezelligheid en plezier garandeert tijdens deze workshop. Smartlappen zingen maakt je los en blij. In een echt Amsterdams bruin café leer je op een toegankelijke manier alle bekende levensliederen. Van Johnny Jordaan tot André Hazes: al jouw favorieten komen aan bod!

Waar kun je je op verheugen?

Zodra je een voet over de drempel zet zit je er al lekker in, want de accordeonist speelt meteen al een lekker Amsterdams deuntje. Je hoeft niet te kunnen zingen om er een geslaagd uitje van te maken want onze authentieke Amsterdamse muzikant maakt jouw gezelschap lekker los en brengt de mooiste smartlappen ten gehore. Geen paniek als je de teksten niet kent, wij hebben ze speciaal voor jou verzameld in het smartlappenboekje. Willen jij en je gezelschap nog lang nagenieten van elkaars zangkunsten? Gedurende de workshop kunnen jullie opnames maken om de mooie momenten op een later moment te herbeleven!

Locatie

De Smartlappenworkshop wordt vaak georganiseerd in een authentiek Amsterdams café. Wij werken met verschillende locaties in Amsterdam. In overleg met jou bepalen we welke plek het meest geschikt is. Zo stemmen we de locatie af op jouw budget, groepsgrootte en eventuele andere activiteiten tijdens jouw uitje. Ook kunt u aan boord van een rondvaartboot smartlappen zingen. Heb je zelf de beschikking over een geschikte locatie? Wij komen graag jouw kant op!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Amsterdam de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Amsterdam heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Amsterdam experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
  • Begeleiding van een gezellige Amsterdamse accordeonist
  • Smartlappenboekjes

Beoordeling van onze klanten

St. Philadelphia Zorg

Met een groep van 23 personen (waaronder 16 mensen met een verstandelijke beperking) hebben wij 1,5 uur gevaren. Schipper David was een jonge, ... Lees verderenthousiaste jongen die ons veilig door de grachten heeft genavigeerd. Accordeonist Joost wist er nóg meer een feestje van te maken! We hebben genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
St. Philadelphia Zorg

Het was zeer geslaagd. Mooi weer, we begonnen buiten op het terras. Harrie was een uitstekende animator, maakte helemaal de ... Lees verdershow, was zeer actief, gezellig en lief. Een top entertainer. M'n vriendinnen vonden het ook allemaal een succes.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Puck Heikens

Robeco

Bedankt voor de organisatie, beide evenementen (Bob Ross en smartlap) zijn door de deelnemers bijzonder gewaardeerd. Wellicht tot een volgende ... Lees verderkeer
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Paul Veenhof | Robeco

van WijnenHarderwijk B.V

Smartlappen was zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar!  Eten was ook goed dus we hebben een hele leuke avond ... Lees verdermet z’n allen gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Niels van der Ven | van WijnenHarderwijk B.V

STEDIN

Ik heb alleen maar lovende reacties gehoord van mijn collega's. Alles is verder prima verlopen. We hebben erg genoten. Met ... Lees verdervriendelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 4
STEDIN

hoyavision

We hebben een mooie avond gehad, iedereen was zeer enthousiast. Dank je voor de organisatie
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marion van Outersterp | hoyavision

Gategourmet

The workshop was great. We had much fun with music, dance and good foods.
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
- Pascal Inauen | Gategourmet
Bekijk Lipdub Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Lipdub Workshop

Maak jouw eigen videoclip met de Lipdub workshop in Amsterdam
Bekijk Lipdub Workshop
Bekijk Percussie Workshop
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Percussie Workshop

Muzikale en verbindende activiteit
Bekijk Percussie Workshop
Bekijk Workshop Discodansen
vanaf €27,50 p.p. excl BTW

Workshop Discodansen

Leer de fijne discokneepjes van onze eigen Travolta!
Bekijk Workshop Discodansen