Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Culinaire workshops in Amsterdam

Claimen jouw collega’s de beste fijnproevers te zijn? Daag ze uit voor een culinaire workshop in Amsterdam. Of neem ze mee op een culinaire ontdekkingsreis. Ogen glinsteren en smaakpapillen dansen tijdens het shaken, bakken en braden. Dit is wat je wilt! Samen iets maken en genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes. Bonbons voor zoetekauwen, cocktails voor de snelle shakers en maki’s en nigiri’s voor sushiliefhebbers. Om je vingers bij af te likken! De culinaire workshops in Amsterdam onder leiding van onze professionals zijn gemakkelijk uit te voeren, zelfs voor beginnelingen. Ideaal voor een een bedrijfsuitje!
Bekijk Kook Workshop
Kook Workshop

Kook Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 89,50 p.p. excl. btw
Onze favoriete culinaire workshop. Want er is altijd wel een reden voor een kookworkshop. Zo leerzaam lekker! Samen met collega’s of vrienden koken en genieten van elkaars gerechten. Kies dus snel jouw favoriete keuken en leer de kneepjes van het vak.
Bekijk Cocktail Workshop
Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 42,50 p.p. excl. btw
De drankjes staan al klaar! Een cocktailworkshop is entertainment en leerzaam plezier tegelijk. Oh ja en genieten natuurlijk van jouw eigen mixjes. Krijg je al dorst? Boek deze workshop dan snel, want van deze vaardigheden heeft lang plezier.
Bekijk Bonbon Workshop
Bonbon Workshop

Bonbon Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 47,50 p.p. excl. btw
De workshop bonbons maken is lekker, leuk, leerzaam en ontzettend goed. Leer de basis van het werken met chocolade. Op een knusse locatie in het centrum van Amsterdam ga je gezellig met zijn allen in de weer met het bruine goud. Dat wordt smullen!
Bekijk Tapas Workshop
Tapas Workshop

Tapas Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 64,50 p.p. excl. btw
Kook tijdens de tapasworkshop samen met je collega’s of vrienden en geniet van elkaars kookkunsten. Onze tapaskok laat je toveren met de mooiste Spaanse vleeswaren, kaasjes, kruiden, oliën en groentes. Culinair genieten en gezelligheid in één!
Bekijk Sushi Workshop
Sushi Workshop

Sushi Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 59,50 p.p. excl. btw
Kun je ook wel iedere avond sushi eten? Tijdens onze sushiworkshop leren we je hoe je zelfstandig sushi maakt. Snijden, rollen en genieten. Uiteraard met verse producten. Na afloop is het smullen geblazen, want jouw gemaakte sushi’s krijg je van ons mee!

Culinair koken in Amsterdam

Binnen onze culinaire workshops hebben wij de beste kookworkshops van Amsterdam. Van tapas tot sushi en van pizza tot vegetarisch. Onze koks zijn gecertificeerd en weten waar ze over praten. Dit brengen ze over op jou en je collega’s, vrienden of familie. Wat de gelegenheid ook is er is altijd een reden om lekker te koken. Bespreek de opties met onze event experts!

Culinaire bonbon- en cocktailworkshops

Wie houdt er nou niet van bonbons en cocktails? Tijdens de culinaire bonbonworkshops leer jij hoe je de mooiste, lekkerste bonbons kan creëren.  De combinatie van de overheerlijke chocolade en de lekkerste vullingen zijn het geheim van een goede bonbon, tussendoor blijven proeven is een must. Als je liever geniet van jou eigen gemaakte mixjes is de cocktailworkshop top! Je kan je eigen ideeën over de perfecte cocktail toepassen of kiezen voor de traditionele recepten. Krijg je al dorst? Boek nu één van deze culinaire workshops en ervaar hoe het is om een patissier of bartender te zijn.

 

 

 

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons