Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bonbon Workshop

Creëer de mooiste bonbons met de lekkerste chocolade
Bonbon Workshop
Bonbon Workshop
Bonbon Workshop
Bonbon Workshop
Bonbon Workshop
Bonbon Workshop

Waarom is de Bonbon Workshop zo goed?

Binnen korte tijd een chocolade expert worden? Dat kan tijdens onze gezellige en lekkere bonbon workshop in Amsterdam. Fijn met je vriendinnen, zussen of collega’s in de weer met het bruine goud. Blijf je wel proeven tussendoor? Dat is dé sleutel tot de perfecte bonbon! Heb je er na de workshop geen genoeg van? Geen probleem, de recepten krijg je mee zodat je het thuisfront kan laten meegenieten van jouw nieuwe kennis!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op een knusse locatie in hartje centrum wordt je verwelkomt door de bonbons workshopbegeleider. We starten met een smakelijk drankje om lekker in de sfeer te komen. En dan: schorten om en aan de slag! Uiteraard leren we je alles: smelttemperaturen, de lekkerste vullingen en de juiste verwerking. Je zult merken dat er ware kunstwerkjes uit je vingers komen. Trek gekregen? Wat je maakt tijdens de workshop neem je mee naar huis of eet je direct op!

Locatie

Wij werken met verschillende locaties in Amsterdam om de bonbons workshop te houden. In overleg met jou bepalen we welke plek het meest geschikt is. Zo stemmen we de locatie af op jouw budget, groepsgrootte en eventuele andere activiteiten tijdens jouw uitje. Heb je zelf de beschikking over een geschikte locatie? Wij komen graag jouw kant op!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:30 uur
  • vanaf 47,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding
  • Bonbons
  • Recepten

Beoordeling van onze klanten

UWV

We hebben een ontzettende leuke middag gehad. Was goed verzorgd en de bonbons zijn ook nog gelukt;) Dank voor het ... Lees verderregelen op korte termijn!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Willemijn Vlot | UWV

We hadden vandaag geweldig workshop bonbon gehad!! Zo super leuk gedaan op goede loactie. Heerlijk hapjes! Mijn collega's vonden het ... Lees verdererg leuk!! Ze waren tevreden en enthouistast!! Dat willen we u graag zeggen: dankjewel voor het goede dingen om te regelen!! Graag volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rezia van Riet

Wij kwamen binnen en het was al gelijk mooi want er stond een ondergaande zon voor onze neus. Jullie hebben ... Lees verderecht een prachtige locatie al zeg ik het zelf :-) Wij hebben ons zeer vermaakt en we zijn verliefd geworden op de chocolade. Wat is die toch lekker zeg, het overtreft eigenlijk alle bonbons die ik in mijn leven gegeten heb. Ik en mijn collega’s konden het ook niet laten om het overige chocolade dat in de spuitzakken zat recht in onze mond te spuiten haha. JAMMIE! Echt top kwaliteit! Ons team heeft genoten! Ik heb wel meerdere keren te horen gekregen van wat een leuke workshop het was dus voor 100% geslaagd!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gideon Droog

SugarStars Nederland

Superleuk. Chocoladeworkshops mogen ze ons altijd voor inschakelen! Of alles op gebied van taart en chocolade.
Deze review kreeg als cijfer een 4
SugarStars Nederland
Bekijk Kook Workshop
vanaf €89,50 p.p. excl BTW

Kook Workshop

Koken wat je wilt en met wie je wilt : alles kan! Een leuke en lekkere manier van samenwerken is het volgen van een kookworkshop in Amsterdam.
Bekijk Kook Workshop
Bekijk Cocktail Workshop
vanaf €42,50 p.p. excl BTW

Cocktail Workshop

Shake en stir met jouw vrienden of collega’s! En dan? Tijd om te proeven en te perfectioneren.
Bekijk Cocktail Workshop
Bekijk Tapas Workshop
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Tapas Workshop

Creatief aan de slag met de Spaanse keuken. ¡Olé!
Bekijk Tapas Workshop