Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teambuilding activiteiten in Amsterdam

Teambuilding activiteiten met maximaal effect voor elk budget.

Bekijk hier al onze teambuilding uitjes!

Tijd om de koppen bij elkaar te steken? Om een dag samen te connecten? Door het organiseren van een goede teambuilding krijg je alle neuzen dezelfde kant op. Voor iedereen bovendien een mooie gelegenheid om kennis te maken met recente ontwikkelingen of nieuwe teamleden. Puur* Amsterdam weet wat werkt, wat leuk is, wat blijft hangen. Samen op een leuke manier de schouders eronder zetten, is de beste manier om iedereen aan elkaar te verbinden. Puur* heeft de leukste en beste teambuilding activiteiten in Amsterdam voor je verzameld. Bijzondere dagen gevuld met zinvolle invulling, ontspanning en connectie. Wanneer je écht verbindt, versterk je elkaar, durf je als team meer en neem je betere beslissingen. Teambuilding activiteiten in Amsterdam bieden jou de ideale voorwaarden om nieuwe kennis en energie op te doen, elkaar beter leren kennen en na afloop gezellig samen te chillen tijdens een borrel. Wat kies jij als teambuilding activiteit? Op deze pagina zetten de beste opties en de mooiste combinaties op een rijtje.

Teambuilding spellen met collega’s

Waar we bij Puur* Amsterdam veel ervaring mee hebben, is succesvolle teambuilding activiteiten organiseren waarmee je elkaar flink uitdaagt. Wij combineren de leukste opdrachten met een mooie locatie in Amsterdam en bieden altijd iets extra’s zodat je teambuilding uitje er één is om nooit meer te vergeten. Ludieke, sportieve, spannende of dinerspellen, wij hebben een brede keuze aan teambuilding spellen met collega’s, zowel indoor als outdoor. Work hard, play hard. We zetten de mooiste combinaties in elkaar voor elke wens, budget en doel dat je maar hebt. Eén van onze specialiteiten is het verzorgen van combinatie mogelijkheden zoals een mooi dag– en/of avondarrangement. Wat dacht je van een floating diner of lunch op de Amsterdamse grachten? Hoe je een geslaagde teambuilding dag organiseert, daar weten we alles van. Laat de details door Puur* Amsterdam organiseren, dan houd jij je handen vrij om samen met je collega’s te genieten en te ontspannen.

Wat lijkt je leuk als teambuildingactiviteit?

Vergaderlocaties
Workshops
Dagarrangementen
Avondarrangement
Citygames
Sportieve activiteiten
Quizzen en spellen
Boottochten
Rondleidingen

Teambuilding activiteiten outdoor

Even dat kantoor uit, de beeldschermen uit. Hang je pak maar aan de kapstok. We gaan naar buiten! Tijd voor een frisse neus. Puur* Amsterdam heeft een breed en aantrekkelijk assortiment aan teambuilding activiteiten outdoor. In een andere omgeving denk je out of the box. Buiten zijn, uit je dagelijkse patroon, helpt om met andere ogen naar elkaar te kijken, naar jezelf, je team en naar je gezamenlijke doel. Bij outdoor teambuilding activiteiten staan plezier, uitdaging en samenwerken voorop. Heerlijk, een dag flink aan de slag om de groepsdynamiek op te frissen en de teamgeest te versterken. Welke activiteiten passen daarbij? Hoe kun je je collega’s verrassen, op scherp zetten of laten ontspannen? Elke activiteit heeft een onderliggend thema. Hoe ga je om met veranderingen? Hoe creatief ben je in het vinden van oplossingen? De teambuildingsdag zorgt voor een goede sfeer op het werk en meer gezamenlijk plezier. Aan het eind hebben je collega’s een sterkere band met elkaar. De adviseurs van Puur* Amsterdam zijn meesters in het vinden van de perfecte combinatie van je outdoor activiteiten met een heerlijk lunch of bijvoorbeeld een floating diner. Organiseer met ons je teambuilding activiteiten outdoor en we maken er voor iedereen een waardevolle, memorabele dag van!

Teambuilding ideeën

Een teambuilding uitje in Amsterdam is pas écht geslaagd, wanneer alles tot in de puntjes geregeld is. Wij worden blij als onze klanten nog lang napraten over een heerlijke dag in Amsterdam. Teambuilding ideeën genoeg! Heb jij al eens een bubble voetbal toernooi gespeeld samen met je collega’s? We zetten ook een complete sportdag voor je in elkaar. Leuk voor volwassenen én kinderen. En natuurlijk kan dat op je eigen locatie, voor elk budget en met thema’s of activiteiten naar keuze. We organiseren verschillende workshops, om nieuwe kennis of vaardigheden op te doen. Zoek je een bepaalde teamtraining in Amsterdam? Wij weten de weg. Teambuilding ideeën in Amsterdam die altijd werken zijn citygames, quizzen en stadsspelen, zoals het Herken de Mol of onze Mobiele Escape Room. Als team heb je een gezamenlijk doel voor ogen. Alleen door samen te werken en te communiceren vind je de oplossing. Zo bouwen je collega’s een sterkere band met elkaar. Iedereen doet mee! Spanning en spelen voor de winst brengt collega’s dichter bij elkaar. Vraag één van onze adviseurs naar de details. Natuurlijk kun je teambuilding activiteiten slim combineren. Tussendoor een rondleiding of boottocht, laat het ons vooral weten. Wil je de dag afsluiten met een gezellige proeverij of dinerspel? Geen probleem! Wij selecteren op bijzonder en betaalbaar. Natuurlijk kennen wij de leukste cafés en beste restaurants in Amsterdam. Ook op het water! Wij regelen een geslaagde teambuilding in Amsterdam!

De populairste teambuilding activiteiten van dit moment

Bekijk Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel
vanaf €89,00 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel

Ontdek Amsterdam vanuit alle hoeken en gaten
Bekijk Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel
Bekijk Dagprogramma | Puur Teambuilding
vanaf €65,00 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Puur Teambuilding

De leukste èn meest effectieve teambuilding in Amsterdam! Creatief samenwerken en lunchen.
Bekijk Dagprogramma | Puur Teambuilding
Bekijk VR Escape game La Casa de Papel
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

VR Escape game La Casa de Papel

Ontsnap uit het Muntgebouw met stapels geld. Welk team werkt het beste samen en wint? Olé!
Bekijk VR Escape game La Casa de Papel

Escape diner De Strijd - Nearfield Instruments

De Strijd was super geslaagd en ontzettend leuk om te doen. Voordat we begonnen eerst een drankje gedaan en na de teambuilding activiteit op deze zelfde locatie geborreld en gedineerd. Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. Zeker een aanrader!
- Sharita Nandpersad

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons