Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teamtrainingen in Amsterdam

Koppel een van onze teamtrainingen in Amsterdam aan je arrangement. Dat maakt jouw uitje inhoudelijk interessant en 100% WKR-proof! Wij geven teamtrainingen in Amsterdam op het gebied van creativiteit, communicatie en verbinding. Al onze teamtrainingen zijn kort en krachtig. Allemaal met een verrassend element, dit zorgt voor meer verbinding in het team en twinkeling in de ogen. Binnen maximaal 4 uur is je team een berg inzichten rijker en is het teamgevoel met 100% gegroeid! Boek snel een teamtraining in Amsterdam voor een teamuitje met effect!
Bekijk Workshop Positiviteit!
Workshop Positiviteit!

Workshop Positiviteit!

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Tijd voor positiviteit is een krachtige teamtraining op het gebied van aantrekkelijk gedrag, dromen, waardering, positieve energie, geluk en meer. Met verschillende opdrachten, brainstorms en bewustwordingsoefeningen ontdek jij waar je blij van wordt.
Bekijk Mindmapping Workshop
Mindmapping Workshop

Mindmapping Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Het is nooit te laat om iets nieuws te leren. Al eens van Mindmapping gehoord? Dit gaat het verschil maken. Voor jezelf, jouw team en jouw persoonlijke focus. Leer jouw hersenen effectief te gebruiken, kom tot nieuwe inzichten en bespaar zeeën van tijd!
Bekijk Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's

Speeddaten met collega's

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
De hele dag zit je naast elkaar te werken, je komt elkaar af en toe tegen bij de kopieermachine of bespreekt belangrijke zaken tijdens een werkoverleg. Jouw collega’s zie je vaker dan je familie of geliefde, maar hoe goed ken je ze echt?
Bekijk Teamtraining effectief communiceren
Teamtraining effectief communiceren

Teamtraining effectief communiceren

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Soms ervaar je in een gesprek met een collega, leidinggevende of een klant even helemaal geen aansluiting. Je begrijpt elkaar niet en zit op een totaal andere golflengte. Met de training effectief communiceren ga je dit soort problemen te lijf!
Bekijk Workshop Creativiteit
Workshop Creativiteit

Workshop Creativiteit

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Een creatief denkpatroon is ontzettend belangrijk in onze dagelijkse bezigheden. Creatieve breinen komen verder, daarom ontwikkelden we de creativiteitstraining. Tijdens deze workshop leer jij hoe luchtig denken tot resultaten leidt.
Bekijk Social Media Workshop
Social Media Workshop

Social Media Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 39,50 p.p. excl. btw
Na deze inspirerende workshop ken je alle geheimen van de social media. Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram: noem het en onze docent heeft er verstand van. Boeiende feitjes worden afgewisseld met opdrachten, zodat je naar huis gaat met flink wat kennis!

Teamtraining speeddaten Amsterdam

Speeddaten met collega’s in Amsterdam is geweldig. De hele dag zit je naast elkaar te werken. Collega’s zie je vaker dan je familie of geliefde, maar hoe goed ken je ze echt? Met onze speeddate training in Amsterdam komt daar verandering in! Hoe beter je elkaar leert kennen, hoe fijner je samenwerkt! Wij werken met verschillende locaties in Amsterdam. In overleg bepalen we welke het meest geschikt is voor jouw ideale speeddate training met collega’s!

Social media teamtraining workshop

Op zoek naar een inspirerende workshop in Amsterdam? Na de social media workshop ken je alle geheimen van de social media kanalen. Digitale marketing is niet meer weg te denken in deze tijd. Tijdens deze workshop in Amsterdam leer je in een korte tijd de juiste en snelste weg te vinden. Boeiende feitjes worden afgewisseld met opdrachten, zodat je naar huis gaat met flink wat kennis! Je verlaat de social media workshop in Amsterdam met tips, een content kalender en heel veel inspiratie!

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons