Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Groepsuitje in Amsterdam

Wij hebben de leukste groepsuitjes voor je op een rijtje gezet!

Bekijk hier al onze groepsuitjes

Plannen aan het maken om iets leuks te doen met een groep in Amsterdam? Goed idee! Samen de stad ontdekken en genieten van het leven in onze unieke, historische hoofdstad. Bekend om de bijzondere mensen, de sfeer en de mooie gebouwen. Op deze pagina hebben we de leukste ideeën voor je op een rijtje gezet. Alle lichten op groen voor een ontspannen en geslaagd groepsuitje in Amsterdam. Of je nu met je vrienden, je familie of je collega’s komt, Puur* Amsterdam weet de leukste plekjes en de beste combinaties voor elk budget. Ben je op zoek naar een bijzondere workshop, hou je van een interessante rondleiding, wil je Amsterdam bekijken vanaf het water, het kan allemaal! En natuurlijk denken wij aan eten en drinken. Vraag naar de mogelijkheden om je groepsuitje in Amsterdam te combineren met een heerlijke lunch of een bijzonder diner. Sinds 1996 bedenken wij voor onze klanten bijzondere en verrassende mogelijkheden om van een groepsuitje in Amsterdam een plezier én een succes te maken. Zo organiseren we verschillende sportieve activiteiten, spellen en workshops. Veel ontspanning maar ook leuk voor de onderlinge competitie. Dat brengt iedereen dichter bij elkaar. Ideaal voor teambuilding. Of je nu overdag of in de avond in Amsterdam wilt zijn, de grachten op wilt of liever in het Amsterdamse Bos, wij denken met je mee. En wij organiseren jouw perfecte groepsuitje!

Leuke groepsuitjes

Leuke groepsuitjes zijn onze favoriet! Maak je keuze uit de leukste actieve groepsactiviteiten en outdoor uitjes, zoals Expeditie Robinson, een Zeskamp of een sportdag. Ook leuk met kinderen. Blijf je liever binnen? Verras je groep met de Mobiele escape room of een dinerspel. Leuke groepsuitjes, dat betekent plezier voor iedereen. Denk aan een Bob Ross workshop, een gezellige tour op een borrelboot of zelf een tv-commercial maken met je groep. En dan natuurlijk gecombineerd met een ontspannen lunch, borrel of diner. Wij van Puur* kennen de weg in Amsterdam en willen dat je 100% happy bent! Wij het regelwerk, jij de voorpret. Alles voor geslaagde en leuke groepsuitjes vind je op deze pagina. Neem contact met ons op als je vragen hebt! Wij zijn er voor je.

Wat lijkt je leuk als groepsuitje?

Arrangementen
Varen
Citygames
Quizzen en spellen
Sportieve activiteiten
Workshops
Teamtrainingen
Rondleidingen
Themafeesten

Groepsuitje met lunch of diner

Een tip van ons: ben je met je groep in Amsterdam, organiseer dan een groepsuitje met lunch of diner. Bij Puur* Amsterdam combineren we naar hartelust, wat je groep, budget of voorkeur ook is. Heb je overdag een programma, dan kun je daarna op het water lunchen. De catering die Puur* Amsterdam verzorgt is altijd speciaal. En met liefde en aandacht gemaakt en geserveerd. Vooraf selecteren we de locaties, de chef-koks en bedrijven die net als wij voor het beste gaan. En dat het kan met een iets kleiner budget bewijzen we dagelijks. We willen dat je in de watten wordt gelegd. Een leuke actieve dag eindigen met een floating diner is ook één van onze bijzondere opties. Kijk eens naar de mogelijkheden voor een groepsuitje met lunch of diner. Samen met Puur* kun je kiezen uit de beste en meest bijzondere opties die Amsterdam te bieden heeft.

Groepsuitje ideeën

Soms lukt het niet direct om voor je groepsuitje ideeën te bedenken. Je wilt iets anders, iets verrassends, iets anders dan anders. Leuke ideeën bedenken is wat wij dagelijks doen! Bij Puur* kennen we allemaal leuke activiteiten in Amsterdam. Wil je een dagprogramma? Wij organiseren verschillende stadspellen, zoals The Great Escape en Herken de Mol, gecombineerd met boottochten, rondleidingen of workshops. Aansluitend lunchen en dineren kun je bijvoorbeeld op een boot. Houd je van romantisch, feestelijk of sportief? Wij weten raad met elk thema, elk budget en elke groepsgrootte. Het kan allemaal. Groepsuitje ideeën genoeg bij Puur* Amsterdam. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina, kies je favorieten onderdelen en wij stellen graag samen met jou een mooi programma samen. Wij al het regelwerk, jij de voorpret!

De top 3 populairste groepsuitjes

Bekijk The Great Escape
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

The Great Escape

Ontsnap met je team uit bezet Amsterdam in 1940. Een spannend en uniek stadsspel! Speel The Great Escape in Amsterdam.
Bekijk The Great Escape
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Sloepen Puzzeltocht

Baan jezelf een weg door de Amsterdamse grachten, los uitdagingen en raadsels op tijdens de sloepenpuzzeltocht in Amsterdam!
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Iedereen kan het! Gezelligheid, creëren en naar huis met een prachtig landschapsschilderij. Doe de Bob Ross Workshop in Amsterdam!
Bekijk Bob Ross Workshop

Pubquiz - IKEA B.V.

Het was erg leuk en goed geregeld! De pubquiz was een groot schreeuwfestijn (in dit geval is dat positief) en het eten was lekker en gezellig. Het restaurant zag er prachtig uit. Echt een leuke locatie. Bedankt voor de goede organisatie.
-

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons