Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam!

Wij hebben de beste uitjes voor je op een rijtje gezet!

Bekijk hier al onze Bedrijfsuitjes

Ben jij op zoek naar hét tofste bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan ben je bij Puur Amsterdam aan het juiste adres, want welke richting je ook op wilt; bij ons vind je wat je zoekt. Wij organiseren onze uitjes met liefde en passie én voor ieder budget. Dus scroll snel door ons aanbod heen en voor je het weet staat er een heel tof bedrijfsuitje op de planning! Weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar en doen er alles aan om jou zoveel mogelijk te ontzorgen én een topervaring te bezorgen!

De leukste bedrijfsuitjes ideeën

Ga jij binnenkort een bedrijfsuitje organiseren in Amsterdam, maar weet je eigenlijk nog niet wat je wilt gaan doen? Dan is het handig eerst de richting te bepalen. Wil je bijvoorbeeld graag een sportief bedrijfsuitje ondernemen met je collega’s of geef je juist de voorkeur aan een toffe workshop? Doe inspiratie op door onze thema’s te bekijken. Van sportieve activiteiten en originele fietstochten tot ludieke workshops en gave citygames of quizzen. Ons aanbod is zeer uitgebreid en divers, zodat er altijd hét perfecte uitje voor je tussenzit.

Voor elk wens een geschikt bedrijfsuitje!

Arrangementen (23 activiteiten)
Varen (33 activiteiten)
Citygames (12 activiteiten)
Quizzen en spellen (12 activiteiten)
Speurtochten (8 activiteiten)
Sportieve activiteiten (12 activiteiten)
Dinerspellen (11 activiteiten)
Workshops (68 activiteiten)

De leukste bedrijfsuitjes in de avond

De bruisende stad Amsterdam komt echt tot leven in de avonduren. De fonkelende lichtjes langs de grachten en de gezellige drukte op de terrassen en cafés. Amsterdam is de perfecte stad om ook in de avonduren te verkennen. Wij beschikken over diverse avondarrangementen om ook in de avonduren van Amsterdam te kunnen genieten. Deze bedrijfsuitjes zijn vrijwel allemaal inclusief lekker eten, zodat jullie weer met een gevulde maag de rest van de stad kunnen ontdekken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een walking- of floating dinner. Juist zin in cocktails en goede muziek? Ontdek je shake kunsten en danstalent tijdens een cocktail en disco avond. Het is ook mogelijk om een dag- en avondarrangement te combineren, zodat jullie een hele dag vol plezier op de planning hebben staan. Wij leveren ook maatwerk, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Bedrijfsuitjes voor vrijwel elke groepsgrootte

Wil jij een uitje organiseren voor een grote groep van bijvoorbeeld 250, 150, of 100 personen? Of misschien nog wel voor meer personen? Bij ons zit er geen maximum op de groepsgrootte. Wij vinden voor elke groepsgrootte een gepaste oplossing. Neem wel even contact met ons op om de mogelijkheden met betrekking tot de verschillende uitjes te bespreken. Voor sommige uitjes hanteren wij ook een kortingstarief wanneer je met een grote groep van een uitje wilt genieten. Ook bedrijfsuitjes voor kleinere groepen zijn bij ons mogelijk. Vaak begint het vanaf 10 personen en bij een aantal uitjes start het bij minimaal 15 personen.

Indien je twijfelt over het aantal personen, neem dan even contact met ons op. Wij weten van elk uitje wat de mogelijkheden voor je zijn en nemen graag de verschillende opties met je door. Daarna kunnen wij een uitgebreide offerte op maat voor je samenstellen. Wij zijn er namelijk om jou te helpen!

De top 3 populairste bedrijfsuitjes

Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend spelletje Herken de Mol in Amsterdam. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het Floating Dinner in Amsterdam brengt je per boot naar drie verschillende restaurants. Dat is pas genieten!
Bekijk Floating Dinner
Bekijk Dagprogramma | Escape the City
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Escape the City

Beleef een spannende en gezellige dag! Lukt het jullie om uit Amsterdam te ontsnappen?
Bekijk Dagprogramma | Escape the City

Herken de Mol - Luchtverkeersleiding Nederland

Wij hebben op 12 december met 20 collega's, waarvan 4 nieuwe, het spel gespeeld in Amsterdam. Ondanks de ijzige koude en spekgladde straten hebben we een erg lange (meteen door na het werk) maar zeer geslaagde dag gehad, en, we hebben de sfeer in Amsterdam weer eens beleefd. Kortom, een leuk uitje om te doen en elkaar op een informele manier te leren kennen.
- Eric Mohaboe

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons