Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teamuitje in Amsterdam organiseren?

Teamuitjes met maximaal effect voor elk budget!

Zoek en filter in alle teamuitjes

Teamuitje organiseren in Amsterdam

Gezamenlijk onvergetelijke momenten beleven, daardoor ontstaat echte verbinding. Daarom helpen wij graag om je teamuitje te organiseren. Iets om naar uit te kijken! Even helemaal eruit met je team, zonder de dagelijkse drukte en stress van de werkvloer. De randvoorwaarden regelen wij: een ontspannen sfeer, de beste plekken en de leukste activiteiten. Een wereldstad als Amsterdam, met z’n rijke historie, leent zich bij uitstek voor quality time. Een ruime keuze aan speciale locaties maken je teamuitje waardevol en memorabel. Zeker als je lekker eten combineert met een goed spel, een boottocht of een inspirerende workshop. Of je nu op de grachten zit of op één van de vele gezellige pleinen. Laat je teamuitje organiseren door Puur* Amsterdam en je krijgt de garantie dat de batterij van je team daarna weer helemaal is opgeladen! Wist je trouwens dat we jaarlijks zo’n 1500 onvergetelijke teamuitjes organiseren in Amsterdam? Alle soorten teams, groot en klein, leren elkaar beter kennen, groeien nog dichter naar elkaar toe. En daarna met nieuwe energie weer samen aan de slag! Dus of je nu op zoek bent naar een actief teamuitje, een sfeervol avondprogramma, een verrassende training of workshop, of een combinatie arrangement van alles in één, bij ons ben je altijd aan het goede adres. Wij van Puur* Amsterdam kennen wel honderden creatieve en enthousiaste manieren om van jullie teamuitje in Amsterdam een plezier én een succes te maken. We verrassen je graag!

Originele teamuitjes

Wanneer is een goed teamuitje voor jou geslaagd? Waarschijnlijk antwoord je zoiets als: “het mag wel ontspannen en informeel zijn, maar we moeten de dag erna ook weer gewoon aan het werk..” Precies. And that’s where we come in. Wij hebben daar bij Puur* Amsterdam namelijk heel veel ervaring mee. Wij kijken met je mee, én we kijken verder en breder. Omdat we weten wat er allemaal kan. Zeker in Amsterdam, de stad waar ons hart ligt. En omdat we de leukste originele teamuitjes zelf organiseren! Bij Puur* Amsterdam leggen we niet jouw budget hoger, maar de lat. Het geheim van een goed teamuitje? Dat het verrassend is. En origineel. Dat is de beste manier om je team even helemaal uit het dagelijkse patroon te halen. Beleven, genieten, onthouden. Met Puur* Amsterdam maak je er écht iets bijzonders van. En dat kan met elk budget, met elk team. Wat je wensen ook zijn. Samen gaan we in gesprek en luisteren we naar jouw verhaal en jouw wensen. Je kunt gebruikmaken van onze expertise en je laten verrassen door onze ideeën over originele teamuitjes in Amsterdam. Aan welk stadsdeel van Amsterdam je ook denkt, wij kennen alle bijzondere plekken. Waar je interessante kennis opdoet, waar je activiteiten kunt ontplooien, waar je samen op avontuur gaat en samen kunt ontspannen. Bij elk programma verzorgen we ook de details. We denken aan ‘de kop en de staart’. We regelen het allemaal: hoe je er komt, wat er tussendoor gebeurt, hoe je onderweg wordt ontzorgd en vermaakt, hoe je in de watten wordt gelegd. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. Zo doen we dat, bij Puur* Amsterdam.

Wat voor soort teamuitje lijkt je leuk om te doen?

Sportieve activiteiten
Citygames
Quizzen en spellen
Boottochten
Proeverijen
Creatieve workshops
Themafeesten
Vergaderlocaties
Dinerspellen
Wandelingen met gids
Fietstochten met gids

De leukste teamuitjes

Het meeste plezier beleef je samen natuurlijk door nieuwe dingen te doen, die een beetje anders zijn dan je bent gewend. In een andere setting, in een andere omgeving. Spellen doen het altijd goed! Wat dacht je van Herken de Mol of een stadsspel in Amsterdam, vol raadsels en uitdagingen. Een beetje competitie onderling is gezond voor de team spirit. De garantie voor de leukste teamuitjes! Nieuwe dingen leren is ook een goede optie. Een verrassende training of een interessante workshop. In Amsterdam kun je de leukste uitjes bedenken op het water. Tijdens een boottocht is er van alles mogelijk, met een hapje en een drankje. Samen op het water, met uitzicht op de Amsterdamse grachten. Je hoeft natuurlijk niet altijd iets te doen, in een leuke setting met elkaar in gesprek gaan, dat kan ook precies datgene zijn wat je team nodig heeft. Wij denken graag mee over de begeleiding ervan of origineel entertainment. Vraag maar raak: samen vinden we de perfecte match met wat het beste aansluit bij de belevingswereld van jouw team. We doen graag een voorstel en verzorgen jullie teamuitje tot en met de belangrijkste details.

Teamuitjes ideeën

Superleuke reacties krijgen we altijd op de fietstocht in Amsterdam Noord. Onze gids weet alles over de geschiedenis van de stad! Ook Amsterdam Zuid heeft prachtige plekjes en volop mogelijkheden voor de originele invulling van jouw teamuitje. Zoals een geheel verzorgd dagarrangement: eerst samen een proeverij, dan een speurtocht en aansluitend een sprankelend diner. Wandelen, varen en eten, kan ook allemaal in Amsterdam. Heb je al gehoord van Walking & Floating dinner? Dat doe je in het wereldberoemde centrum van Amsterdam. Samen met je team in drie verschillende restaurants eten, een heerlijke belevenis! Zo leuk. Ook in Amsterdam Oost hebben we bijzondere arrangementen.

Een aantal van onze favorieten:

De leukste Amsterdamse teamuitjes

Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend spelletje Herken de Mol in Amsterdam. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Amsterdam!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Amsterdam? Genieten van een fantastische avond op de Amsterdamse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner

Bob Ross® Workshop - Staatsbosbeheer

Verbluffend hoe goed Sanne ons stap voor stap door het proces heeft begeleid en ons versteld heeft doen staan met onze verborgen schilderstalenten. Het is een meer dan geslaagd uitje geworden met een goed gelukte tastbare herinnering. Het was het hoogtepunt van onze dag.
- Doron Mehlmann

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons