Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Cocktail Workshop

Shake en stir met jouw vrienden of collega’s! En dan? Tijd om te proeven en te perfectioneren.
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop

Waarom is de Cocktail Workshop zo goed?

De cocktail workshop is alles wat je wilt: entertainment, lol en gezelligheid. Van vrijgezellenfeest tot bedrijfsuitje: cocktails maken is altijd leuk! Je gaat zelf aan de slag met shaken, stirren en garneren om zo tot de perfecte cocktail te komen. Geniet van jouw eigen gemaakte mixjes en geniet van de sfeer. Heb je al dorst? Boek dan nu!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Tijdens deze culinaire workshop maak je drie cocktails of meer! We beginnen met een korte uitleg over smaak en traditie en nemen we verschillende soorten cocktails onder de loep. Dan zelf aan de slag! Kies je een van de traditionele recepten of heb jij zo je eigen ideeën over de perfecte cocktail? Wat je wilt, als jij maar plezier hebt! Uiteraard is de workshopleider er voor de ultieme tips en trucs. Geen fan van alcohol? Wij regelen een alcoholvrije workshop voor je.

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Amsterdam de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Amsterdam heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Amsterdam experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 42,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding
  • Drie cocktails (alcoholvrij ook mogelijk)
  • Recepten en ingrediënten

Beoordeling van onze klanten

Globen Intervent B.V

We hebben een ontzettend leuke dag gehad met elkaar. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De boot was heel ... Lees verdererg gezellig, helemaal zoals we dit voor ogen hadden. Ook de cocktail workshop was erg leuk. Kortom een top dag! Met vriendelijke groet, Alinda van Winsen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Alinda van Winsen | Globen Intervent B.V

Flinck & Stokkel

Bedankt voor het op het laatste moment regelen. Alles ging soepel en snel via jullie. We hebben een hele geslaagde ... Lees verderdag gehad. Locatie van workshop was helemaal goed. Cocktails en materiaal etc was prima, alleen niet helemaal afgestemd op groep vrouwen (de tequila cocktails bleven staan :D maar daar zul je mannen heel blij mee maken). Misschien ook maar goed, anders hadden we niet eind van de avond gehaald ;) Gelukkig vroegen ze na de tweede ronde naar onze voorkeuren en was de laatste cocktail top.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Reija | Flinck & Stokkel

CREON-ONLINE BV

We hebben een onwijs leuke dag gehad met elkaar. De lunch was goed, de gidsen waren heel leuk, de cocktailworkshop ... Lees verderwas super en het eten op de boot was heerlijk. Iedereen heeft het naar z’n zin gehad en is enthousiast, jullie zien ons nog wel een keer terug verwacht ik 
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lisanne Romeijn-Amersfoort | CREON-ONLINE BV

de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Ons teambuildings-uitje was een succes en wat een leuke locatie ! Prima verzorgd. Dank jullie wel nogmaals voor het regelen/organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ingrid de Jiong | de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Amersports

Het was zeker een geslaagde avond. De workshop was goed georganiseed en de gasten waren erg enthousiast en hebben zich ... Lees verdergoed vermaakt. Dank daavoor!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Karlijn Schellens | Amersports
Bekijk Kook Workshop
vanaf €89,50 p.p. excl BTW

Kook Workshop

Koken wat je wilt en met wie je wilt : alles kan! Een leuke en lekkere manier van samenwerken is het volgen van een kookworkshop in Amsterdam.
Bekijk Kook Workshop
Bekijk Bonbon Workshop
vanaf €47,50 p.p. excl BTW

Bonbon Workshop

Creëer de mooiste bonbons met de lekkerste chocolade
Bekijk Bonbon Workshop
Bekijk Tapas Workshop
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Tapas Workshop

Creatief aan de slag met de Spaanse keuken. ¡Olé!
Bekijk Tapas Workshop