Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
  • Nederlands
  • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

High tea boot

High tea boot
High tea boot
High tea boot
High tea boot
High tea boot
High tea boot
High tea boot
High tea boot

Waarom is de High Tea Boot zo goed?

Zin in een high-tea, maar behoefte aan een verrassende, dynamische omgeving? Kies dan voor onze high tea boot. De stad staat nooit stil en vanaf een van onze schepen zie je dat op de beste manier. Iedere brug, de mooiste gevels en de levendigheid aan de grachten: je ziet het allemaal. Ondertussen geniet je van de lekkerste high-tea hapjes en meest bijzondere theetjes. Een heerlijke middag voor jou en jouw collega’s, vriendinnen of familie.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

In overleg bepalen we samen welke boot het beste bij jouw groep past. Wij hebben boten voor ieder gezelschap en budget, dus dat komt sowieso goed. De high tea boot is het hele jaar door te boeken op ieder gewenst tijdstip. Op de afgesproken locatie ligt jouw privéboot al voor je klaar en wordt je verwelkomd door de schipper. Wij zorgen dat de complete high tea al klaarstaat als je aan boord komt! Etagères met scones, mini sandwiches, chocolade en taartjes. Grote potten met verschillende soorten groene en zwarte thee. Dat wordt genieten!

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. In Amsterdam zijn talloze opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe je de kosten voor jouw vaart met de High Tea Boot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de High Tea Boot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Amsterdamse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Zo zijn bijna alle boten die over de Amsterdamse grachten varen voorzien van een toilet en verwarming. Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze. Daarnaast zijn de meeste schepen voorzien van een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek.

vanaf 47,50 p.p. excl. btw

Sidebar

High tea boot

  • Vanaf 10 personen
  • 02:00 uur
  • Vanaf 47,50 p.p. excl. btw
  • 8.0/10

Inclusief

  • Privé boothuur
  • Schipper 
  • High tea menu naar keuze
After dinner cruise

After dinner cruise

Heerlijk nagenieten aan boord van jouw privéboot, de beste after-dinner experience!
vanaf €22,50 p.p.
Bekijk After dinner cruise
Pizzaboot

Pizzaboot

Jouw favoriete pizza’s vers aan boord
vanaf €39,50 p.p.
Bekijk Pizzaboot
BBQ boot

BBQ boot

Geniet van een gevarieerde barbecue terwijl je vaart over de Amsterdamse grachten.
vanaf €49,50 p.p.
Bekijk BBQ boot