Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
  • Nederlands
  • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

High Tea Boot

Thee, broodjes en zoetigheden terwijl je vaart
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot

Waarom is de High Tea Boot zo goed?

Zin in een high-tea, maar behoefte aan een verrassende, dynamische omgeving? Kies dan voor onze High Tea Boot. De stad staat nooit stil en vanaf een van onze schepen zie je dat op de beste manier. Iedere brug, de mooiste gevels en de levendigheid aan de grachten: je ziet het allemaal. Ondertussen geniet je van de lekkerste high-tea hapjes en meest bijzondere theetjes. Een heerlijke middag voor jou en jouw collega’s, vriendinnen of familie.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

In overleg bepalen we samen welke boot het beste bij jouw groep past. Wij hebben boten voor ieder gezelschap en budget, dus dat komt sowieso goed. De High Tea Boot is het hele jaar door te boeken op ieder gewenst tijdstip. Op de afgesproken locatie ligt jouw privéboot al voor je klaar en wordt je verwelkomd door de schipper. Wij zorgen dat de complete high tea al klaarstaat als je aan boord komt! Etagères met scones, mini sandwiches, chocolade en taartjes. Grote potten met verschillende soorten groene en zwarte thee. Dat wordt genieten!

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. In Amsterdam zijn talloze opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe je de kosten voor jouw vaart met de High Tea Boot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de High Tea Boot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Amsterdamse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Zo zijn bijna alle boten die over de Amsterdamse grachten varen voorzien van een toilet en verwarming. Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze. Daarnaast zijn de meeste schepen voorzien van een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek.

Sidebar

Informatie

  • Prijs en details
  • vanaf 10 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 47,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper 
  • High tea menu naar keuze

Beoordeling van onze klanten

Wij hebben op de high tea boot, Mona Lisa, de 70ste verjaardag van mijn moeder gevierd. Het was best aan ... Lees verderde prijs, maar was het waard. We hadden prachtig weer en de schipper heeft ons veel mooie plekjes laten zien. De jarige heeft enorm genoten!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
-
Plaats een review
Bekijk Floating Lunch Floating Lunch

Floating Lunch

Varen van lunchgerecht naar lunchgerecht
Bekijk Floating Lunch
Bekijk Borrelboot Borrelboot

Borrelboot

Één van de leukste manieren om Amsterdam met een drankje in je hand te leren kennen.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner Rondvaart Diner

Rondvaart Diner

Genieten van een fantastische avond op de Amsterdamse grachten, met diner aan boord!
Bekijk Rondvaart Diner