Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

High Tea Boot

Thee, broodjes en zoetigheden terwijl je vaart
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot
High Tea Boot

Waarom is de High Tea Boot zo goed?

Zin in een high-tea, maar behoefte aan een verrassende, dynamische omgeving? Kies dan voor onze High Tea Boot. De stad staat nooit stil en vanaf een van onze schepen zie je dat op de beste manier. Iedere brug, de mooiste gevels en de levendigheid aan de grachten: je ziet het allemaal. Ondertussen geniet je van de lekkerste high-tea hapjes en meest bijzondere theetjes. Een heerlijke middag voor jou en jouw collega’s, vriendinnen of familie.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

In overleg bepalen we samen welke boot het beste bij jouw groep past. Wij hebben boten voor ieder gezelschap en budget, dus dat komt sowieso goed. De High Tea Boot is het hele jaar door te boeken op ieder gewenst tijdstip. Op de afgesproken locatie ligt jouw privéboot al voor je klaar en wordt je verwelkomd door de schipper. Wij zorgen dat de complete high tea al klaarstaat als je aan boord komt! Etagères met scones, mini sandwiches, chocolade en taartjes. Grote potten met verschillende soorten groene en zwarte thee. Dat wordt genieten!

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. In Amsterdam zijn talloze opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe je de kosten voor jouw vaart met de High Tea Boot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de High Tea Boot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Amsterdamse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Zo zijn bijna alle boten die over de Amsterdamse grachten varen voorzien van een toilet en verwarming. Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze. Daarnaast zijn de meeste schepen voorzien van een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 47,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper 
  • High tea menu naar keuze

Beoordeling van onze klanten

Debatinstituut

Het uitje was een groot succes! Goed geregeld, leuk concept erg leuk om te doen. Hartelijk dank!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Debatinstituut

Gemeente Amsterdam

Fantastisch! We hebben een geweldige middag gehad. Ver boven onze verwachtingen. Ondanks het weer, zat het goed met het enthousiasme ... Lees verdervan alle collega''s. De activiteit was uitstekend geregeld door de organisatie. Bovendien werd er snel gereageerd op last minute wijzigingen aan onze kant. Er werd nu al gevraagd om het volgende uitje... :)
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ammar Khawaja | Gemeente Amsterdam

Wij hebben op de high tea boot, Mona Lisa, de 70ste verjaardag van mijn moeder gevierd. Het was best aan ... Lees verderde prijs, maar was het waard. We hadden prachtig weer en de schipper heeft ons veel mooie plekjes laten zien. De jarige heeft enorm genoten!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

GGD Amsterdam

Puur heeft ons uitje geregeld en we hebben een heerlijke middag gehad, lekker weer, leuk gezelschap en veel lekkers onderweg. ... Lees verderBedankt voor het regelen
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Olga van Vliet | GGD Amsterdam
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Amsterdam, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Amsterdam? Genieten van een fantastische avond op de Amsterdamse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het Floating Dinner in Amsterdam brengt je per boot naar drie verschillende restaurants. Dat is pas genieten!
Bekijk Floating Dinner