Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
 • Nederlands
 • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bingoboot

Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot

Waarom is de Bingoboot zo goed?

Twijfel je tussen een leuke rondvaart of een avondje bingo voor jouw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Niet nodig, want het kan allebei tegelijk. Stap aan boord van onze bingoboot en maak je klaar voor Hollandse gezelligheid! Tante Sjaan of één van haar hilarische vrienden presenteert deze fantastische avond met verve. Met deze ras Amsterdammers verveel je je geen moment. Wachten met bingo tot je in het bejaardenhuis zit? Zonde!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Bingo spelen op de boot kan iedere dag van het jaar op ieder tijdstip. Laat ons weten wanneer je varend wilt bingoën en wij zorgen dat er een boot klaarligt die bij jouw groep en budget past. Vertrekken kan waar jij wilt, wij zorgen dat de schipper en onze presentator weten waar ze je kunnen verwelkomen. Tijdens de bingo is de Hollandse bar uiteraard geopend voor een lekker biertje, wijntje of glaasje fris. De bingoboot combineren met een workshop of aanvullen met hapjes of dinerbuffet? Wij maken het graag mogelijk!

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. In Amsterdam zijn talloze opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe je de kosten voor jouw vaart met de Bingoboot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de Bingoboot

De Hilarische Bingo vindt plaats aan boord van een overdekte boot. De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Amsterdamse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Zo zijn bijna alle boten die over de Amsterdamse grachten varen voorzien van een toilet en verwarming en de meeste schepen voorzien van een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek. Leuk tussen de rondes door!

vanaf 47,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Bingoboot

 • Vanaf 10 personen
 • 01:30 uur
 • Vanaf 47,50 p.p. excl. btw
 • 8.0/10

Inclusief

 • Boothuur
 • Schipper
 • Bediening
 • Onbeperkt Hollandse bar (bier, wijn, fris)
 • Hilarische presentator
 • Prijsjes
Floating lunch

Floating lunch

Varen van lunchgerecht naar lunchgerecht
vanaf €57,50 p.p.
Bekijk Floating lunch
Lunchboot

Lunchboot

Heerlijk lunchen tijdens een Amsterdamse rondvaart
vanaf €34,50 p.p.
Bekijk Lunchboot
Amsterdamse feestboot

Amsterdamse feestboot

Beleef een op en top gezellige avond op de enige echte feestboot van Mokum, op het IJ!
vanaf €64,50 p.p.
Bekijk Amsterdamse feestboot