Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
 • Nederlands
 • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bingoboot

Op het water is bingo nog leuker, dit beloofd een originele en hilarische dag te worden!
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot
Bingoboot

Waarom is de Bingoboot zo goed?

Twijfel je tussen een leuke rondvaart of een avondje bingo voor jouw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Niet nodig, want het kan allebei tegelijk. Stap aan boord van onze Bingoboot en maak je klaar voor Hollandse gezelligheid! Tante Sjaan of één van haar hilarische vrienden presenteert deze fantastische avond met verve. Met deze ras Amsterdammers verveel je je geen moment. Wachten met bingo tot je in het bejaardenhuis zit? Zonde!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Bingo spelen op de boot kan iedere dag van het jaar op ieder tijdstip. Laat ons weten wanneer je varend wilt bingoën en wij zorgen dat er een boot klaarligt die bij jouw groep en budget past. Vertrekken kan waar jij wilt, wij zorgen dat de schipper en onze presentator weten waar ze je kunnen verwelkomen. Tijdens de bingo is de Hollandse bar uiteraard geopend voor een lekker biertje, wijntje of glaasje fris. De Bingoboot combineren met een workshop of aanvullen met hapjes of dinerbuffet? Wij maken het graag mogelijk!

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. In Amsterdam zijn talloze opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe je de kosten voor jouw vaart met de Bingoboot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de Bingoboot

De Hilarische Bingo vindt plaats aan boord van een overdekte boot. De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Amsterdamse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Zo zijn bijna alle boten die over de Amsterdamse grachten varen voorzien van een toilet en verwarming en de meeste schepen voorzien van een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek. Leuk tussen de rondes door!

Sidebar

Informatie

 • Prijs en details
 • vanaf 10 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 47,50 p.p. excl. btw
 • Privé Boothuur
 • Schipper
 • Bediening
 • Onbeperkt gebruik van de Hollandse bar (bier, wijn en fris)
 • Hilarische presentator
 • Prijsjes

Beoordeling van onze klanten

Afgelopen weekend hebben we voor mijn vriend zijn 40e verjaardag de "Bingoboot" gereserveerd met Yoki de puur Amsterdamse, hysterisch en ... Lees verdermelige bingoleidster. (de opdracht was, het kan niet gek genoeg) Bij aankomst op het CS stond een boot voor ons klaar, die voor onze groep van 13 best groot en luxe was. Aan boord werden we compleet verzorgd met drankjes en nootjes, terwijl we ondertussen bingo speelden (wat natuurlijk helemaal nergens op sloeg qua regels en), hilarische prijzen konden winnen (oa, een pluche eenhoorn, salami, globepunteslijper en strandsetje) terwijl we al zingend over de grachten van Amsterdam voerden naar ons volgende event. Het was BRILJANT. Onze gasten hebben het enorm naar de zin gehad, Yoki was echt geweldig en ook mijn vriend genoot. Eline van PUUR, bedankt!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Judith Veenstra
Plaats een review
Bekijk Floating Lunch Floating Lunch

Floating Lunch

Varen van lunchgerecht naar lunchgerecht
Bekijk Floating Lunch
Bekijk Borrelboot Borrelboot

Borrelboot

Één van de leukste manieren om Amsterdam met een drankje in je hand te leren kennen.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner Rondvaart Diner

Rondvaart Diner

Genieten van een fantastische avond op de Amsterdamse grachten, met diner aan boord!
Bekijk Rondvaart Diner