Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Haka Workshop

Geef jouw teamspirit een boost met deze krachtige workshop, de perfecte energizer!
Haka Workshop
Haka Workshop
Haka Workshop
Haka Workshop
Haka Workshop
Haka Workshop

Waarom is de Haka Workshop zo goed?

Energie, power, expressie, daadkracht en humor gebundeld in één: dat is de haka workshop. Haka is een traditionele Maori dans en wordt gebruikt om een krachtig statement te maken. Teamspirit krijgt een boost en je leert jezelf en je team sterker neer te zetten. Haka is perfect als originele en verbindende activiteit. Iedereen kan dit! Verras jouw collega’s en boek de Haka workshop!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Dit is een korte powerworkshop, dus we gaan meteen van start! Onze professionele haka docent vertelt je kort wat haka precies inhoudt en gaat meteen over op de praktijk. In de starthouding en bewegen maar! Aan het eind van de actieve workshop zul jij je innerlijke en fysieke kracht extra voelen. Je kunt kiezen voor een bestaande haka, maar we kunnen ook een eigen haka maken. Zo heeft jouw bedrijf, sportclub of familie een eigen signature statement. Dat kan niet iedereen zeggen toch?

Locatie

Wij werken met verschillende locaties in Amsterdam. In overleg met jou bepalen we welke plek het meest geschikt is. Zo stemmen we de locatie af op jouw budget, groepsgrootte en eventuele andere activiteiten tijdens jouw uitje. Daarnaast is de haka workshop goed buiten uit te voeren, bijvoorbeeld in een stadspark of op een veld. Heb je zelf de beschikking over een geschikte (buiten)locatie? Wij komen graag jouw kant op!

Dit uitje in coronatijd boeken?

Als blijkt dat door maatregelen van het RIVM dit uitje in coronatijd even niet te boeken is, kies dan voor de online Haka workshop. Deze actieve workshop is online minstens zo goed en zo kom je toch met je team creatief samen.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 34,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding

Beoordeling van onze klanten

Het was erg leuk! We hadden onverwacht een beetje vertraging i.v.m. wegwerkzaamheden waardoor we iets langer moesten lopen, ... Lees verdermaar dit drukte de pret niet. De begeleiding was goed, duidelijke instructie over hoe de spuitbussen gebruikt moeten worden (afstand van het doek, snelheid, dikke lijnen, dunne lijnen etc). Ook hebben we een techniek of twee geleerd bijvoorbeeld hoe je een licht effect maakt waardoor het eindresultaat er des te leuker uit zag. Al met al een geslaagd teamuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Robin Manna

Het was erg leuk en we hadden prachtig weer. Ik zou alleen een volgende keer iedereen een eigen doek willen ... Lees verderlaten maken omdat iedereen dan meer betrokken is.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ageeth van Gorp

IBIS Amsterdam Centre

Gisteren was een hele geslaagde dag en de HAKA workshop heeft hier zeker aan bijgedragen! Alles was goed geregeld, Robert ... Lees verderheeft het heel leuk gedaan, iedereen was erg enthousiast. Ondanks de regen was het goed om even een uurtje buiten bezig te zijn met elkaar, veel lol gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ilse | IBIS Amsterdam Centre
Plaats een review
Bekijk Bamboe Workshop
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Bamboe Workshop

Creëer een mooi bouwwerk en een sterk team
Bekijk Bamboe Workshop
Bekijk Workshop Schermen
vanaf €27,50 p.p. excl BTW

Workshop Schermen

Heb je het hart van een musketier? Kom er achter in deze actieve team workshop.
Bekijk Workshop Schermen
Bekijk Poker Workshop
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Poker Workshop

Speel het spel vol spanning, bluf en lef
Bekijk Poker Workshop