Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Haka Workshop

Geef jouw teamspirit een boost met deze krachtige workshop, vol de Haka workshop in Amsterdam!
Haka Workshop
Haka Workshop
Haka Workshop
Haka Workshop
Haka Workshop
Haka Workshop

Waarom is de Haka Workshop in Amsterdam zo goed?

Energie, power, expressie, daadkracht en humor gebundeld in één: dat is de haka workshop. Haka is een traditionele Maori dans en wordt gebruikt om een krachtig statement te maken. Teamspirit krijgt een boost en je leert jezelf en je team sterker neer te zetten. Haka is perfect als originele en verbindende activiteit. Iedereen kan dit! Verras jouw collega’s en boek de Haka workshop!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Dit is een korte powerworkshop, dus we gaan meteen van start! Onze professionele haka docent vertelt je kort wat haka precies inhoudt en gaat meteen over op de praktijk. In de starthouding en bewegen maar! Aan het eind van de actieve workshop zul jij je innerlijke en fysieke kracht extra voelen. Je kunt kiezen voor een bestaande haka, maar we kunnen ook een eigen haka maken. Zo heeft jouw bedrijf, sportclub of familie een eigen signature statement. Dat kan niet iedereen zeggen toch?

Locatie

Wij werken met verschillende locaties in Amsterdam. In overleg met jou bepalen we welke plek het meest geschikt is. Zo stemmen we de locatie af op jouw budget, groepsgrootte en eventuele andere activiteiten tijdens jouw uitje. Daarnaast is de haka workshop goed buiten uit te voeren, bijvoorbeeld in een stadspark of op een veld. Heb je zelf de beschikking over een geschikte (buiten)locatie? Wij komen graag jouw kant op!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Amsterdam de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Amsterdam heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Amsterdam experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 34,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding

Beoordeling van onze klanten

KPN

Het ging super en was heel erg leuk. Ja, gewoon dikke punten voor Robert en Frank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Annechien | KPN

IBIS Amsterdam Centre

Gisteren was een hele geslaagde dag en de HAKA workshop heeft hier zeker aan bijgedragen! Alles was goed geregeld, Robert ... Lees verderheeft het heel leuk gedaan, iedereen was erg enthousiast. Ondanks de regen was het goed om even een uurtje buiten bezig te zijn met elkaar, veel lol gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ilse | IBIS Amsterdam Centre

Gemeente Amsterdam

Voor onze afdelingsbijeenkomst op 7 december jl. was de Haka workshop onderdeel van het programma. Met super veel enthousiasme en humor ... Lees verderheeft de begeleider, Robert, ons meegenomen in het verhaal achter de Haka en ons door een goede opbouw in 3 kwartier een Haka aangeleerd. Wat een energizer deze workshop! Echt heel erg leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Aisling Klosterhuis | Gemeente Amsterdam

ibis Amsterdam Centre

Dinsdag 23 januari, HAKA in het Amsterdamse bos, top workshop! Robert heeft ons meer verteld over de geschiedenis van de HAKA ... Lees verderen ons daarna op inspirerende wijze onze eigen HAKA laten maken. Een goede break tijdens een hele dag vergaderen... Uiteraard is er een filmpje van gemaakt, waar we nu nog veel lol aan beleven ;)
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ilse Vesseur | ibis Amsterdam Centre
Bekijk Bamboe Workshop
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Bamboe Workshop

Creëer een mooi bouwwerk en een sterk team tijdens de Bamboe Workshop in Amsterdam
Bekijk Bamboe Workshop
Bekijk Workshop Schermen
vanaf €27,50 p.p. excl BTW

Workshop Schermen

Heb je het hart van een musketier? Kom er achter in deze actieve team workshop.
Bekijk Workshop Schermen
Bekijk Poker Workshop
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Poker Workshop

Speel het spel vol spanning, bluf en lef
Bekijk Poker Workshop