Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Sloepen Puzzeltocht

Baan jezelf een weg door de Amsterdamse grachten, los uitdagingen en raadsels op tijdens de sloepenpuzzeltocht in Amsterdam!
Sloepen Puzzeltocht
Sloepen Puzzeltocht
Sloepen Puzzeltocht
Sloepen Puzzeltocht
Sloepen Puzzeltocht
Sloepen Puzzeltocht
Sloepen Puzzeltocht
Sloepen Puzzeltocht
Sloepen Puzzeltocht

Waarom is de Sloepen Puzzeltocht in Amsterdam zo goed?

Voor wie het water op wil maar het niet wilt laten bij ronddobberen en turen. Een actieve sloepen puzzeltocht door de Amsterdamse grachten vol raadsels, uitdagingen en lol! Verken Amsterdam te water en puzzel jouw weg naar de eindlocatie. Welke sloep heeft de beste stuurlui aan boord? Wie is de slimste? Beleef een spannende strijd op de Amsterdamse grachten, geniet van de bezienswaardigheden en strijd met jouw team voor die felbegeerde trofee!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op een gezellige startlocatie aan het water wachten we op jou. De sloepen liggen al klaar en onze enthousiaste spelmaker staat klaar om jou alles te vertellen over de speurtocht en de regels op het water. Per team van zes à tien personen word je op een eigen elektrische sloep ingedeeld. Kies een kapitein, gooi de trossen los en navigeer langs de mooiste plekken van Amsterdam. Onderweg beantwoord je vragen over het scheepsleven, de flora en fauna in de gracht en de locaties waar je langs vaart. Na afloop zien we je weer op de startlocatie, waar we de prijs uitreiken aan het winnende team. Onderweg wat hapjes en drankjes aan boord? Wij zorgen met alle liefde voor een lunchpakket of borreltas voor onderweg!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:00 uur
  • vanaf 34,50 p.p. excl. btw
  • Ontvangst op een gezellige locatie in Amsterdam
  • Professionele spelbegeleiding
  • Huur van de sloepen
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

bluestream

Bedankt voor de prettige samenwerking en de geweldige dag die we hebben mogen ervaren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nicole Hoekstra | bluestream

Dijkstra Groep

Superleuke sloepenpuzzeltocht gehad in Amsterdam. Alles top geregeld door Puur Amsterdam!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Simone de Boer | Dijkstra Groep

Comscore

Het was heel erg leuk. Helaas waren er maar 33 mensen maar iedereen had erg van genoten. Maar een feedback gekregen ... Lees verderen dat is – “wellicht was het leuk geweest om het heel uur te besteden aan Haka oefeningen. Joshua was heel enthousiast maar het was te kort”. Het eten was erg lekker! alleen jus d’orange was op een gegeven moment op!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sheela van der Borgt | Comscore

Het Kofschip

We hebben vanmiddag onze segwaytour gehad. Het was erg leuk. Rik heeft ons goed begeleid.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Mirjam Hoogeveen | Het Kofschip

Adidas

Alles was helemaal naar wens, dank je voor de geode zorgen
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Hellen Engel | Adidas

UWV

Ondanks het wisselvallige weer hebben wij het gisteren enorm naar ons zin gehad. Het was een leuke tocht die jullie ... Lees verderbedacht hebben. De bootjes waren ook zeer geschikt voor beginnende vaarders. Tot slot willen wij als team ook een groot compliment maken aan Thomas de begeleider. Hij heeft het heel leuk gedaan!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marius | UWV

hetnet.nl

Het was super voor elkaar. Goed geregeld en wie weet tot volgend jaar. Bedankt voor alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wilma | hetnet.nl

Nederlandse Hersenbank

Wij hebben een prachtige dag op het water gehad met de sloepenpuzzeltocht. Met 16 mensen verdeeld over drie sloepen was er ... Lees verdergenoeg te doen voor iedereen met een leuke afsluiting in cafe de Blauwe Pan. Aansluitend hebben we in dit cafe nog geborreld en heerlijk gedineerd. Aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mark Mizee | Nederlandse Hersenbank

Leuke dag op het water gehad! Het besturen van de sloep was soms door de drukte op het water wel ... Lees verderwat lastig. De puzzeltocht had leuke vragen waar iedereen enthousiast van werd. In de route werd een kleine fout ontdekt, dit heeft Puur Amsterdam gelijk opgepakt als positieve kritiek en gaf aan hiermee aan de slag te gaan. Goede service! Iedereen heeft het ervaren als een leuke ontspannen middag.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Shirley Hagendoorn

Onwijs gezellig teamuitje gehad met deze Amsterdamse puzzeltocht op het water. Opgedeeld in twee teams met een eigen boot, genieten ... Lees verdervan het weer, eigen borrel mee en weer een hoop kennis over Amsterdam en lachwekkende herinneringen rijker. Duidelijke uitleg, fijne bootjes, goede begeleiding en top geregeld. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lara

Onwijs leuk teamuitje gehad varend op de grachten. Weer een hoop Amsterdamse weetjes en hilarische momenten rijker. Fijne bootje waarmee ... Lees verderje makkelijk zelf kunt varen, leuke quiz, heerlijk eigen borrel mee, zonnetje, duidelijk uitleg en top geregeld. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- I. Gerse

Bakkerij-Bouman

De keuze voor de restaurants was uitstekend, gezellige restaurants, prima. De gidsen waren geweldig, wat een enthousiasme. De fluisterboten was ... Lees verderop zich goed maar de routes klopten niet helemaal. De opdrachten waren goed en het varen op zich ook leuk. We kijken terug op een prima dag.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Albert Lentink | Bakkerij-Bouman

Borstkanker Vereniging Nederland

We hebben het echt superleuk gehad! Iedereen heeft zich prima vermaakt en was bloedje fanatiek. Leuk begeleid ook door Thomas ... Lees verderen z’n maatje, knap dat Thomas zo relaxed bleef bij zo’n kippenhok aan vrouwen. Wellicht tot een volgende keer, aan jullie organisatie zal het niet liggen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Maaike Schuurman | Borstkanker Vereniging Nederland
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Amsterdam, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Amsterdam? Genieten van een fantastische avond op de Amsterdamse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het Floating Dinner in Amsterdam brengt je per boot naar drie verschillende restaurants. Dat is pas genieten!
Bekijk Floating Dinner