Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

BBQ Boot

Geniet van de BBQ boot in Amsterdam. Een gevarieerd menu op de Amsterdamse grachten!
BBQ Boot
BBQ Boot
BBQ Boot
BBQ Boot
BBQ Boot
BBQ Boot
BBQ Boot

Waarom is de BBQ boot in Amsterdam zo goed?

Een barbecue op een boot geeft net een andere dimensie aan de doodnormale barbecue. Samen genieten van allerlei lekkers terwijl je over de Amsterdamse grachten vaart: weer eens wat anders dan in je achtertuin! Smeulende kooltjes op het vuur, een tap aan boord en het gelach van je vrienden of collega’s op de achtergrond. Is het vlees al klaar? Mooi, dat wordt smullen!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Waar heb je zin in? Vlees, vis of allebei? Laat het ons weten en wij zorgen voor een heerlijk gevarieerd menu! Uiteraard vullen we dit aan met vers brood, smakelijke sauzen en knisperende salades. Wil je volledig in de watten gelegd worden door een BBQ-kok of draai je liever zelf het vlees om? Aan jou de keuze. De BBQ Boot is beschikbaar op iedere datum en tijdstip en kan op verschillende boten worden gehouden: van sloep tot salonboot.

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. In Amsterdam zijn talloze opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe je de kosten voor jouw vaart met de BBQ Boot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de BBQ Boot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Amsterdamse botenaanbod als onze broekzak en adviseren je graag! Zo zijn bijna alle boten die over de Amsterdamse grachten varen voorzien van een toilet en verwarming. Wil je gedeeltelijke overkapping of een volledig open boot? Ook daarin heb je de keuze. Daarnaast zijn de meeste schepen voorzien van een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • BBQ kok
  • BBQ-menu naar keuze: vlees, vis, brood, salades en sauzen

Beoordeling van onze klanten

Cryptohopper BV.

Ook al was het een beetje een last minute boeking maar evengoed top geregeld en tot in de puntjes verzorgd. ... Lees verderGenoeg en gevarieerd eten voor iedereen. Aardige en behulpzame crew. Leuke route gevaren op een prachtige boot. Een echte aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Linda Hagelaar | Cryptohopper BV.

Hele fijne samenwerking met ''Puur gehad. Heel behulpzaam, alles top geregeld, niets teveel gevraagd! Mijn collega''s hebben een super avond ... Lees verdergehad (rondvaart op een boot incl bbq). Eva, bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende keer!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Manon Wijnen

Leuke avond gehad, heerlijk gevaren en goed gegeten. Gelukkig konden we onze vaartocht een uur naar voren plaatsen ivm het ... Lees verderuitlopen van werkzaamheden. Goede service en zeer behulpzame schipper en barmatroos!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Suzan van Veelen

Sodexo Remote Sites Netherlands

Leuke dag gehad in Amsterdam met een internationaal gezelschap. Gestart met een lunch in het Stedelijk die goed verzorgd was. ... Lees verderVervolgens een rondleiding in het Rijks met een hele enthousiaste gids. Afsluiting was een rondvaart op de BBQ boot. Alles prima verzorgd met vriendelijke en enthousiaste mensen. Dankjewel.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Angelique Grooteman | Sodexo Remote Sites Netherlands

Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra

Ons bedrijfsuitje door de Amsterdamse Grachten tijdens het Amsterdam Light Festival was geweldig goed geregeld! Mooie boot, lekker warm en ... Lees verdervan alle gemakken voorzien! Op de heenweg werd de eerste helft van de pizza''s opgehaald en op de terugweg de andere helft, dit om te voorkomen dat de pizza''s koud werden, heel goed over nagedacht! Dank je wel Eva voor de goede organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Stefanie Denters | Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra

Uitje door Puur laten organiseren. Allemaal goed bevallen. Fijne organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jack Bleeker

Stryker

Het team vond de boottocht erg leuk en gezellig. Ze vonden de kok en de schipper enorm aardig en zeer ... Lees verderattent. De kwaliteit van het eten was prima
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Nicoline Niehorster | Stryker

We hebben afgelopen zaterdag een leuke vaart gehad. Alles was goed geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Antoinette Hardeman

Onmicrosoft

De boottocht was super en we zijn allemaal zeer enthousiast. De ontvangst was zeer hartelijk en zette meteen een goede ... Lees verdersfeer. De boot was perfect en het eten prima verzorgd. Dit is een aanrader voor velen! Nogmaals bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Onmicrosoft

Mijn collega''s hebben het leuk gevonden, sommige mensen waren voor het eerst in Amsterdam. Dank je wel voor alles! Ik ... Lees verderben erg blij hoe snel je ons verzoek hebt behandeld en hoe duidelijk je communicatie was en hoe flexibel je was. Super service!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Geodis Wilson

Hello Fresh

Everything was alright, thank you very much we had a great time. But next time we definitely need to book ... Lees verderat least 4 hours.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Thomas | Hello Fresh

Gemeente Amsterdam

We hebben genoten. Het was erg leuk. Iedereen vond het erg goed georganiseerd.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gerrit-Jan | Gemeente Amsterdam
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Amsterdam, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Amsterdam? Genieten van een fantastische avond op de Amsterdamse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het Floating Dinner in Amsterdam brengt je per boot naar drie verschillende restaurants. Dat is pas genieten!
Bekijk Floating Dinner