Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
 • Nederlands
 • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pubquiz Boot

Stap aan boord en test jouw algemene kennis onder genot van alles wat de Hollandse bar te bieden heeft!
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot

Waarom is de Pubquiz Boot zo goed?

Stap aan boord van de Pubquiz Boot en test jouw algemene kennis! Of je nu op zoek bent naar een gezellig bedrijfsuitje in Amsterdam of een leuke start van een vrijgezellenfeest: de Pubquiz Boot is altijd leuk. Wat is het eerste spel dat Atari ooit uitbracht? Voor welk jaartal staat het Romeinse cijfer MCMXCIX? Wat is een Labradoodle? Tijdens de Pubquiz komen de meest uiteenlopende vragen aan bod. Terwijl je ploetert op de vragen trekt heel historisch Amsterdam aan je voorbij. Puur genieten!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

De Pubquiz Boot is een ultiem geniet uitje, dus zorgen wij dat je bijna niets hoeft te doen. Het enige wat je hoeft te regelen is een goede datum en jouw favoriete vrienden, familieleden of collega’s. Wij doen de rest. We zorgen dat de schipper je oppikt op de afgesproken locatie en dat de quizmaster je verwelkomt. De quiz staat al klaar, dus als de trossen los zijn kunnen we meteen van start. Dorst gekregen van al dat geploeter? Geen probleem, want de Hollandse bar blijft de hele vaart geopend voor een heerlijk biertje, wijntje of glaasje fris. Na afloop staat er een prijs klaar voor het winnende team!

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. In Amsterdam zijn talloze opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe je de kosten voor jouw vaart met de Pubquiz Boot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de Pubquiz Boot

De Pubquiz vindt plaats aan boord van een overdekte boot. De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Amsterdamse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Zo zijn bijna alle boten die over de Amsterdamse grachten varen voorzien van een toilet en verwarming. De meeste schepen zijn voorzien van een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek. Leuk tussen de rondes door!

vanaf 42,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie

 • Prijs en details
 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 42,50 p.p. excl. btw
 • Privé boothuur
 • Schipper
 • Onbeperkt Hollandse bar (bier, wijn en fris)
 • Quiz met audiofragmenten
 • Quizmaster
 • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

ICLON

Ons bedrijfsuitje was erg geslaagd! Het bestond uit een gezellige rondvaart met Pub-quiz door de Amsterdamse grachten gevolgd door een ... Lees verdersmakelijk diner in het Groene Paleis. De communicatie vooraf met Sophia verliep heel soepel. Er werd goed meegedacht over het programma en de afstemming op onze wensen. Ook op de dag zelf was alles goed georganiseerd. Hartelijk bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Stefan Pouwelse | ICLON

AFM

11 oktober hebben wij ons bedrijfsuitje gehad op een rondvaartboot met pubquiz. Het was super mooi weer, het dak stond open ... Lees verderen je kon op het achterdek staan. Alles verliep heel soepel en de dame die de pubquiz organiseerde deed het erg leuk. Achteraf hadden we een etentje in CafŽ Sonneveld en ook daar was alles goed geregeld + comsumpties voor de drankjes. Sophia, bedankt voor het meedenken en het organiseren hiervan.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jaimy Krap | AFM

Top bedrijfsuitje gehad met een competitieve pubquiz aan boord die Sharon heel leuk gepresenteerd heeft. We hadden heerlijk weer, hier ... Lees verderwas rekening mee gehouden door een boot in te zetten waarvan de achterkant en het dak open kon!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- SCIOPENG Ivo Kloosterman

NUON

Beste Anouk, Conform afspraak zou ik nog even laten weten hoe het geweest is. We hebben een erg leuk bedrijfsuitje ... Lees verdergehad. Het varen door de Amsterdamse grachten was geweldig, mede door het mooie weer. Voor de buitenlanders op het project was het voor velen de eerste keer dat ze in de binnenstad waren, maar zeker ook de Nederlanders hebben weer eens kunnen ervaren hoe mooi Amsterdam is. We hebben tijdens de vaartocht erg genoten van de zon, de drankjes en de leuke quiz. Die zorgde voor veel hilarische momenten en dat is altijd goed voor de teambuilding. Dank ook aan Ellen die een grappige quizmaster was. Het eten in Harkema was prima verzorgd. Kortom: iedereen heeft genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Jeanette | NUON

TReNT Glasvezel

Hai Caro, we zijn uiterst tevreden! De pubquiz was zeer geslaagd, het eten was lekker en de stemming zat er ... Lees verderopperbest in. Heel erg bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | TReNT Glasvezel
Plaats een review
Floating Lunch

Floating Lunch

Varen van lunchgerecht naar lunchgerecht
Bekijk Floating Lunch
Borrelboot

Borrelboot

Één van de leukste manieren om Amsterdam met een drankje in je hand te leren kennen.
Bekijk Borrelboot
Rondvaart Diner

Rondvaart Diner

Genieten van een fantastische avond op de Amsterdamse grachten, met diner aan boord!
Bekijk Rondvaart Diner