Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pizzaboot

Jouw favoriete pizza’s vers aan boord
Pizzaboot
Pizzaboot
Pizzaboot

Waarom is de Pizzaboot zo goed?

Heb je iets te vieren en wil je je eens echt in de watten laten leggen? Dan is de Pizzaboot ideaal. Stap aan boord en je wordt meteen warm ontvangen door onze schipper en zijn gastvrije brigade. Je hebt alle tijd om lekker te genieten van een drankje en eens echt bij te praten terwijl de prachtigste Amsterdamse taferelen aan je voorbij trekken. Heb je al trek? Mooi, want de pizza’s zijn net klaar en worden vers aan boord gebracht. Buon appetito!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Laat alles maar los, want als de Pizzaboot boekt zorgen wij dat alles in orde komt. Je kiest je favoriete pizza, wij bestellen hem bij de Italiaan. Terwijl je pizza vers wordt bereid, zorgen wij dat je alvast een mooi rondje grachten voorgeschoteld krijgt. Wanneer de pizza’s klaar zijn, worden deze aan boord gebracht. De Pizzaboot is op iedere datum en tijdstip te boeken. Laat ons weten wanneer je wilt varen en wij regelen een boot naar keuze inclusief schipper en bemanning. Entertainment aan boord? Ook dat is mogelijk!

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. In Amsterdam zijn talloze opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij je adviseren hoe je de kosten voor je vaart met de Pizzaboot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de Pizzaboot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Amsterdamse botenaanbod als onze broekzak en adviseren je graag! Zo zijn bijna alle boten die over de Amsterdamse grachten varen voorzien van een toilet en verwarming. Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb je de keuze. Daarnaast zijn de meeste schepen voorzien van een muziekinstallatie waar je ook je telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 39,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Pizza naar keuze

Beoordeling van onze klanten

Pizzaboot

Puur is de plek voor een goed georganiseerd bedrijfsuitje in Amsterdam. Niet verder zoeken. Dit is gewoon het beste wat ... Lees verderer te vinden is.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lode | Pizzaboot

Alles is goed verlopen. Ik heb veel positieve reacties van mijn collega’s ontvangen. De opdrachten waren ook uitdagend en ... Lees verderniet te makkelijk. Bedankt voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lotte Haan

Deloitte Consulting B.V

Hartelijk dank voor alle goede zorgen rondom het evenement, het was prachtig geregeld. Zelfs met een aantal van onze deelnemers ... Lees verderdie te laat kwamen, is het allemaal nog goed gekomen. Ook gaven alle deelnemers aan dat ze het varen in combinatie met pizzadiner enorm gewaardeerd hebben
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anton Zeef | Deloitte Consulting B.V

Stryker

We hebben alweer een super ervaring met Puur* Amsterdam! Zodra ik een uitje moet organiseren voor ons bedrijf, schakel ik ... Lees verderhet prettige team van Puur* in. Contact met de vriendelijke Anouk Straver verliep heel soepel. We wilden graag een boottocht op 16 december voor Amsterdam Light Festival. Echter was het zo druk dat er in het begin van de avond geen boten meer vrij waren voor ons. Puur* kwam toen met het goede idee om een after dinner cruise te doen. Dit was een echte hit! Hele mooie boot, kundige schipper en hostess Marije was heel gastvrij. Echt een top uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Laura de Hoog | Stryker

Brand new live events

Ik was er zelf helaas niet bij maar alles is goed gegaan. Enige feedback die ik kreeg was dat de ... Lees verderpizza's wat groter hadden gekund. Verder was alles goed verzorgd en hebben ze een goede vaart gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jamel van Laarhoven | Brand new live events
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Amsterdam, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Amsterdam? Genieten van een fantastische avond op de Amsterdamse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het Floating Dinner in Amsterdam brengt je per boot naar drie verschillende restaurants. Dat is pas genieten!
Bekijk Floating Dinner