Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Exclusief Varen

Een luxe boot, speciaal voor jouw gezelschap
Exclusief Varen
Exclusief Varen
Exclusief Varen
Exclusief Varen
Exclusief Varen
Exclusief Varen

Waarom is Exclusief Varen zo goed?

Huwelijk, een belangrijk moment met een zakenrelatie of een onvergetelijk personeelsfeest? Dan raden wij Exclusief Varen van harte aan. Wij hebben een ruime vloot aan exclusieve, bijzondere salonboten zodat je evenement onvergetelijk wordt. Een deskundige schipper navigeert je moeiteloos door de prachtige Amsterdamse grachten. Jouw taak? Helemaal niets: beleven, genieten, onthouden op het allerhoogste niveau.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Exclusief Varen is op allerlei manieren in te vullen. Een gids aan boord om je de mooiste verhalen over Amsterdam te vertellen? Dat kan! Of liever muzikanten, entertainment of extra hapjes? Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij zorgen dat het in orde komt. Een luxe rondvaart in Amsterdam moet memorabel zijn, dat weten wij als geen ander. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt tijdens het varen. Daarom regelen we de beste boot voor jou! Aan boord is toppersoneel, exclusieve catering en state-of-the-art techniek aanwezig.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • Bediening

Beoordeling van onze klanten

Floornet.nl

Dank voor het organiseren van het uitje! De boottocht was zeer geslaagd , leuke vrouw en een prima tocht. Nogmaals bedankt ... Lees verderen tot de volgende keer Amsterdam!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Floornet.nl

Ons uitje was zeer geslaagd, iedereen had het prima naar zijn zin en vermaakte zich prima. De kapitein en de ... Lees verderhostess waren zeer efficient en legden alles prima uit. Restaurant was prima, al met al zeer geslaagd. Dank je wel voor het inelkaar draaien van een prima programma.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Refinitiv

Ik wilde je nog even laten weten dat alles afgelopen donderdag super verlopen is. We hadden (wederom) prachtig weer voor ... Lees verderde boottocht, gezellig personeel die voor ons ook nog een drukdoende waren met borrelhapjes. Veel collega’s uit Luxemburg hadden Amsterdam zo nog niet gezien dus die waren extra enthousiast. Dus wederom missie geslaagd Puur, bedankt voor het meedenken, Amsterdam staat weer boven aan in de ranking als gewaardeerd kantoor!! Wij krijgen half september ook weer gasten uit Londen die ook iets willen gaan doen in de stad met gedeelte van Amsterdam team, wellicht Dat zij dan naar Madam willen, dat laat ik jou of Juke zo snel mogelijk weten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Carlette van Eeden | Refinitiv

IMC

Ik heb geweldige feedback gekregen. Allen super tevreden! Boot was geweldig, food en drinks ook. Aardige schipper en dames die ... Lees verderserveerden!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Tamara Heesakkers | IMC

Vlotte communicatie, zeer snel bij het voorstellen van locaties, begrijpt de wensen van de klant. Tip top in orde! Wij ... Lees verderwerken graag in de toekomst opnieuw met u samen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Babs Van Droogenbroeck

Ministerie van Defensie

Dank voor jullie inzet, ik heb vele positieve geluiden gehoord. Mede door Puur is het een fantastische dag geworden.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Paul Knops | Ministerie van Defensie
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Amsterdam, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Amsterdam? Genieten van een fantastische avond op de Amsterdamse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het Floating Dinner in Amsterdam brengt je per boot naar drie verschillende restaurants. Dat is pas genieten!
Bekijk Floating Dinner