Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pubquiz

Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
 • Vragen in verschillende categorieën
 • Geschikt voor iedereen in je groep
 • Eveneens mogelijk als pubquiz dinerspel
 • Ook op maat te maken met vragenronde over jouw bedrijf, vriendengroep of familie!

Waarom is de Pubquiz zo goed?

Een pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op ‘weetjes’ uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de pubquiz garant voor plezier voor jong en oud, man en vrouw en is het een aaneenschakeling van dijenkletsers en spanning. Wie is slim en sluw? En wie kan tussen de hilariteit, borrels en bitterballen door nog helder denken over films, geografie, geschiedenis, sport, muziek en showbizz? Een quiz vol muzikale, hilarische en spraakmakende vragen. Tijd voor een heuse pub battle!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Tijdens dit spel worden jij en je vrienden/collega’s verdeeld in teams van 5 á 6 personen. Kies de captain en dan kan de strijd losbarsten! Wij regelen een gezellige Amsterdamse kroeg, bier, wijn, fris en bitterballen. En natuurlijk de gekste, leukste pubquiz vragen en een gezellige quizmaster. Wat is het eerste spel dat Atari ooit uitbracht? Voor welk jaartal staat het Romeinse cijfer MCMXCIX? Wat is een Labradoodle? In de pubquiz komt er van alles voorbij. Hoeveel weetjes er ook wel (of niet) komen bovendrijven, één ding staat vast: het wordt een ouderwets gezellige avond!

vanaf 17,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Pubquiz

 • Vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • Vanaf 17,50 p.p. excl. btw
 • (6)

Inclusief

 • Gezellige quizlocatie in Amsterdam
 • Quiz met audio- en videofragment
 • Quizmaster
 • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

TalentMapper

Afgelopen vrijdagavond hadden wij een bedrijfsuitje dat ik als officemanager organiseerde. Samen met Nicole Baks van Puur Amsterdam verliep de Lees verderorganisatie hiervan soepel en hebben we een topavond gehad met veel plezier! Dank voor de flexibiliteit, het meedenken en de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Elke | TalentMapper

H3O

We hebben echt een fantastische dag gehad! Het zonnetje scheen heerlijk toen we gingen wandelen en zelfs met varen kon Lees verderhet dak open.Ik heb echt nergens iets op aan te merken. Het was van begin tot eind goed geregeld. Ook al mijn collegaÕs waren enthousiast.De gids was erg leuk en heeft ons veel verteld en laten zien. Het museum was zeker een goede keuze in combinatie met de wandeling. Erg leuk om zoÕn oud huis van binnen te zien met alle oude details en inrichting. De lunch op de boot was heerlijk en ook de tocht over het water was leuk in zoÕn oude boot. En als laatste natuurlijk de pubquiz; wat hebben we gelachen. We gingen allemaal met een grote grijns de bus in. Enorm bedankt voor je hulp bij het samenstellen van ons uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marloes | H3O

Sanquin

Goedemiddag Nynke, wij hebben het erg naar onze zin gehad. Alles is goed verlopen en iedereen heeft zich goed vermaakt. Lees verderHet weer deed ook heerlijk mee. Hartelijk dank voor het organiseren!''
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Sanquin

Iamsterdam

Hey Nadieh, het was hartstikke leuk gister, we hebben er allemaal echt van genoten, ik heb heel veel complimenten gehad Lees verdervoor het organiseren hiervan en daarom dus hierbij ook mijn complimenten naar jou! DANK
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Iamsterdam

Novawhere

Goedemorgen! Ja het was een geslaagde avond. Ontzettend leuke quiz dame vanuit Puur! Overall een geslaagde avond. Dank je wel Lees verdervoor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Novawhere

IKEA B.V.

Hey Anouk, het was erg leuk en goed geregeld! De pubquiz was ŽŽn groot schreeuwfestijn (in dit geval is dat Lees verderpositief) en het eten was lekker Žn gezellig. Het restaurant zag er prachtig uit. Echt een leuke locatie. Bedankt voor de goede organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | IKEA B.V.
Plaats een review
Bedrijfsquiz op maat

Bedrijfsquiz op maat

Stel samen met ons jouw persoonlijke quiz samen!
vanaf €29,50 p.p.
Bekijk Bedrijfsquiz op maat
De Mannen tegen de Vrouwen quiz

De Mannen tegen de Vrouwen quiz

Geniet van de strijd tussen Venus en Mars!
vanaf €17,50 p.p.
Bekijk De Mannen tegen de Vrouwen quiz
Hilarische bingo

Hilarische bingo

Bingo zoals je het nog nooit beleefde
vanaf €19,50 p.p.
Bekijk Hilarische bingo