Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Smartlappenboot

Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
 • Zing Amsterdamse smartlappen met een accordeonist
 • Op een speciaal voor uw groep gereserveerde boot
 • Aan te vullen met lekkere borrelhapjes
 • Inclusief onbeperkt Hollandse bar

Waarom is de Smartlappenboot zo goed?

Ja, dit is Amsterdam ten voeten uit! Varen, uitzicht op de meest geweldige monumenten èn genieten van alle klassieke Amsterdamse smartlappen. Terwijl historisch Amsterdam aan jou voorbijglijdt zing je de sterren van de hemel. Hoe? Simpel: wij hebben de beste accordeonist van Amsterdam te gast aan boord! Van André Hazes tot Johnny Jordaan: deze topmuzikant kent alle Amsterdamse klassiekers uit zijn hoofd. Stapt u bij ons aan boord? Dit is de gezelligste boot van Amsterdam!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Smartlappen zingen op een salonboot of toch liever op een rondvaartschip? Wij helpen jou met de keuze van de juiste boot en wij zorgen dat deze op de afgesproken plaats klaarligt. Stap aan boord en de accordeonist heet je een muzikaal welkom. Ben jij er klaar voor? Mooi, want je gaat samen met de accordeonist die prachtige liederen zelf ten gehore brengen terwijl de schipper jou door de Amsterdamse grachten navigeert. Geen paniek als je de teksten niet kent, want wij zorgen voor een smartlappenboekje waar alle tekst in staat. Verzoeknummers? Laat het van te voren weten, wij zorgen dat de accordeonist het in zijn repertoire opneemt. Ondertussen geniet je van onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar. De smartlappenboot uitbreiden met hapjes of een andere activiteit eraan toevoegen? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat het goed komt! De smartlappenworkshop nog persoonlijker? Neem dan een cd op of maak een eigen tekst op een bestaande smartlap.

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar jij wil. In Amsterdam zijn talloze opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij je adviseren hoe jij de kosten voor jouw vaart met de Smartlappenboot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten aan boord

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Amsterdamse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Zo zijn bijna alle boten die over de Amsterdamse grachten varen voorzien van een toilet en verwarming. Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze.

vanaf 39,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Smartlappenboot

 • Vanaf 10 personen
 • 01:30 uur
 • Vanaf 39,50 p.p. excl. btw
 • (5)

Inclusief

 • Boothuur
 • Schipper
 • Bediening
 • Gezellige accordeonist
 • Smartlappenboekjes
 • Onbeperkt Hollandse bar (bier, wijn, fris)

Beoordeling van onze klanten

CafŽ de Witte Zwaan

Fantastisch personeelsfeest gehad op de salonboot met accordeonist! Heerlijk smartlappen gezongen! De stemming zat er goed in! Hulde aan de schippers en de zanger/accordeonist!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mark de Jong | CafŽ de Witte Zwaan

Wij hadden een fantastisch Teamuitje, met Herken de Mol, een prachtige salonboot met accordeonist (wat een muzikale man! en wat kan hij zingen..) en een heerlijk Italiaans buffet. De stemming zat er goed in, kon niet beter! Personeel en entourage waren helemaal prima!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Henriette Neerken

Wij hebben met ons team genoten! Het was gezellig, goed geregeld en vriendelijk personeel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lisette Dijkstra

De Nieuwe Kracht

Ontzettend gezellig! Je ziet Amsterdam vanaf het water en dat in combinatie met een ervaren schipper en een zeer goede accordeonist (en wat drankjes natuurlijk) een compleet recept voor een heerlijke dag !!!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Dirk Meijer | De Nieuwe Kracht

Pastis

Beste Lisa, het uitje is zeer geslaagd geweest! Mijn complimenten voor de schipper en de accordeonist, mede dankzij hen was het een groot succes!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- | Pastis
Plaats een review
Discoboot

Discoboot

Voetjes van de vloer op onze swingende discoboot!
vanaf €57,50 p.p.
Bekijk Discoboot
Exclusief varen

Exclusief varen

Een luxe boot, speciaal voor jouw gezelschap
vanaf €49,50 p.p.
Bekijk Exclusief varen
High tea boot

High tea boot

Thee, broodjes en zoetigheden terwijl u vaart
vanaf €47,50 p.p.
Bekijk High tea boot