Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Smartlappenboot

Zing uit volle borst en ontdek Amsterdam vanaf het water
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot
Smartlappenboot

Waarom is de Smartlappenboot zo goed?

Ja, dit is Amsterdam ten voeten uit! Varen, uitzicht op de meest geweldige monumenten èn genieten van alle klassieke Amsterdamse smartlappen. Terwijl historisch Amsterdam aan jou voorbijglijdt zing je de sterren van de hemel. Hoe? Simpel: wij hebben de beste accordeonist van Amsterdam te gast aan boord! Van André Hazes tot Johnny Jordaan: deze topmuzikant kent alle Amsterdamse klassiekers uit zijn hoofd. Stap je bij ons aan boord? Dit is de gezelligste boot van Amsterdam!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Smartlappen zingen op een salonboot of toch liever op een rondvaartschip? Wij helpen jou met de keuze van de juiste boot en wij zorgen dat deze op de afgesproken plaats klaarligt. Stap aan boord en de accordeonist heet je een muzikaal welkom. Ben jij er klaar voor? Mooi, want je gaat samen met de accordeonist die prachtige liederen zelf ten gehore brengen terwijl de schipper jou door de Amsterdamse grachten navigeert. Geen paniek als je de teksten niet kent, want wij zorgen voor een smartlappenboekje waar alle tekst in staat. Verzoeknummers? Laat het van te voren weten, wij zorgen dat de accordeonist het in zijn repertoire opneemt. Ondertussen geniet je van onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar. De Smartlappenboot uitbreiden met hapjes of een andere activiteit eraan toevoegen? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat het goed komt! De Smartlappenworkshop nog persoonlijker? Neem dan een cd op of maak een eigen tekst op een bestaande smartlap.

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar jij wil. In Amsterdam zijn talloze opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij je adviseren hoe jij de kosten voor jouw vaart met de Smartlappenboot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten aan boord

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Amsterdamse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Zo zijn bijna alle boten die over de Amsterdamse grachten varen voorzien van een toilet en verwarming. Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 39,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • Bediening
  • Gezellige accordeonist
  • Smartlappenboekjes
  • Onbeperkt Hollandse bar (bier, wijn, fris)

Beoordeling van onze klanten

Wij hadden een fantastisch Teamuitje! Met een Herken de Mol, een prachtige salonboot met accordeonist (wat een muzikale man! en ... Lees verderwat kan hij zingen..) en een heerlijk Italiaans buffet. De stemming zat er goed in, kon niet beter! Personeel en entourage waren helemaal prima, tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Henriette Neerken

Café de Witte Zwaan

Fantastisch personeelsfeest gehad op de salonboot met accordeonist! Heerlijk smartlappen gezongen! De stemming zat er goed in! Hulde aan de ... Lees verderschippers en de zanger/accordeonist!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mark de Jong | Café de Witte Zwaan

Hebben zaterdag een vrijgezellenfeest gehad van me broertje. Hadden de smartlappenboot voor 2,5 uur gehuurd,was in 1 woord GEWELDIG. 2,5 uur plezier, ... Lees verdermuziek, en accordeonist, eten en drinken was er volop. Leanne onze schipper was geweldig, en de bediening was in de handen van Ted. En die verdient ook een pluim. Echt een aanrader. Bedankt voor de goede zorgen en service. Echt een dag om nooit meer te vergeten! Mvg, Berry van der Linden.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Berry van der Linden

Was een perfecte dag georganiseerd door Eline van Puur Events. De smartlappenboot met Jimmy de accordeonist , perfect !! Marye van de ... Lees verderboot, heel leuk en ook de dame aan boord . Ellen de gids heeft ons heerlijk wat laten genieten van een Jordaan wandeling met zeker ook bezoeken aan Cafe de Prins en Lowietje. Later heerlijk gegeten bij Sonneveld. Deze surprise party voor mijn vrouw, werd 50, zullen wij nooit vergeten. Wij komen zeker vaker in Amsterdam en voelen ons zeker thuis in deze gezellige stad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ronald K

Basisschool de Boomladder

We hebben genoten. Harry was geweldig heeft onderweg nog het een en ander verteld over Amsterdam voor leerkrachten altijd top ... Lees verderDe jongens hebben ons goed bijgehouden qua drank dus dat ging ook goed. Al met al een top uitje ga het zeker aanbevelen bij andere mensen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gerda van der Ploeg | Basisschool de Boomladder

de Politie

Net terug van onze MT-tweedaagse. We kijken terug op een geslaagd evenement. Alles was goed geregeld. De gidsen waren op ... Lees verdertijd en hebben hun uiterste best gedaan om ons te voorzien van informatie over cold case zaken. Best lastig hoor om dit te doen bij een deskundige groep professionals. De smartlappenboot is door iedereen als uitstekend ervaren. Boot lag op tijd op de afgesproken plek. De accordeonist (Vokko) was geweldig en zorgde voor een prima stemming. En de logistiek was top. Meer dan voldoende drinken en eten. Ook de pizza's waren overheerlijk. Kortom, een tevreden groep.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ruud van Harn | de Politie

Het was een heel heel erg gezellig en geslaagd uitje. Tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

Gemeente s-Hertogenbosch

Zoals ik van de directeuren en hun partners begrepen heb, was alles goed georganiseerd en is het bedrijfsuitje naar wens ... Lees verderverlopen. Ze vonden het leuke activiteiten en de dag was geslaagd. Nogmaals dank ook voor de inzet van jou en jullie organisatie Puur Events.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Annemie | Gemeente s-Hertogenbosch

Pastis

Het uitje is zeer geslaagd geweest! Mijn complimenten voor de schipper en de accordeonist, mede dankzij hen was het een ... Lees verdergroot succes!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Pastis

De Nieuwe Kracht

Ontzettend gezellig! Je ziet Amsterdam vanaf het water en dat in combinatie met een ervaren schipper en een zeer goede ... Lees verderaccordeonist (en wat drankjes natuurlijk) een compleet recept voor een heerlijke dag !!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Dirk Meijer | De Nieuwe Kracht

De Bareel

De collega's waren super enthousiast. Alleen maar leuke verhalen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yael Sluis | De Bareel

Wij hebben met ons team genoten! Het was gezellig, goed geregeld en vriendelijk personeel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lisette Dijkstra
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Amsterdam, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Amsterdam? Genieten van een fantastische avond op de Amsterdamse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het Floating Dinner in Amsterdam brengt je per boot naar drie verschillende restaurants. Dat is pas genieten!
Bekijk Floating Dinner