Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Even terug in de tijd… Prachtig Amsterdam!

Onze stagiaire Larissa Loman gaat op zoek naar de highlights van Amsterdam en Utrecht. Zo bezoekt ze musea en bijzondere plekken. Ze schrijft haar beleving op. Jij zweeft mee met haar gedachten.

Vandaag zijn al onze nieuwe stagiaires op locatiebezoek gegaan. Larissa vertelt over deze leuke dag, waarin zij even terug in de tijd gingen.

 

Amsterdam, winter 2015

We zouden vandaag alle partners van Puur* Amsterdam gaan bezoeken. We startten met een korte introductie ‘Ken je je stad?’ in de lobby van een NH hotel, door Anna-Maria, en liepen door de oude binnenstad langs en door de mooiste locaties! Te leuk voor prachtige dagen met een leuk programma. Of bijvoorbeeld voor jullie gaafste bedrijfsuitje!

Rond 2’en kregen we trek en aten heerlijk bij de Bakkerswinkel.. Overheerlijke latte macchiato’s, verse sapjes en smoothies stonden er even later op onze tafel… We genoten van onze quiches en luxe broodjes, en toen we helemaal maar dan ook helemaal vol zaten liepen we weer verder.

We bezochten nog een laatste locatie en liepen terug naar mijn canta’tje. Dat werd dus proppen. Het werkte dan ook niet helemaal mee dat mijn achterdeurtje niet in het slot viel enzo…

 

  

Maar toch is het…

Gelukt!

Lachen, gieren, brullen… Geen van hen had ooit eerder in een canta gezeten. We reden naar de Rozengracht en parkeerde het canta’tje op de stoep. (Natuurlijk kon er een rolstoel langs, haha)

We liepen naar buiten, en gingen de Mengformule in. Een leuk, hip, nieuw winkeltje, waar je buiten het kopen van tierelantijntjes, het eten van een taartje of het drinken van een kopje koffie ook foto’s kunt laten maken van jezelf in Rembrandt-schilderijen!

Zeker een aanrader! en zulke vriendelijke mensen!

Larissa Loman

Boek hier de leukste en beste gidsen van Amsterdam.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief