Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Feest organiseren. GAAT MIS!

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Een ledvloer in de vangrails, alle drank bevroren en suikerspinnen met kans op besmetting. Wat doe je dan? We vertellen het hier! Disclaimer: elke gelijkenis met bestaande gebeurtenissen berust 100% op de waarheid. Ja, dit maakten we allemaal echt mee.

BUSJE KOMT ZO

Leuk en logisch, een feest organiseren in december. Klein probleemje: het kan weleens gaan sneeuwen. In ons geval: een ENORME SNEEUWSTORM. De bestelde LED dansvloer belandde door de gladheid in de vangrail, al het personeel stond vast op treinstations en ook de catering kwam niet vooruit.

Oplossing: Uiteindelijk hebben we met onze eigen busjes een tourtje Nederland gedaan en alles en iedereen opgehaald. Move over Ice Road Truckers!

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

ICE ICE BABY

Een koud drankje is lekker, maar diepgevroren rode wijn is ook weer niet de bedoeling. Gebeurde ons ook met die vrieskou. Daar sta je dan, met 50 flessen rode wijn en de tijd die steeds sneller wegtikt.

Oplossing: Soms is het zo simpel. De locatie had een grote oven waar de flessen prima in pasten. Temperatuur opschroeven, paar minuutjes in de oven en je gasten hebben een lekker wijntje. Met een hele interessante voorgeschiedenis…..

SUIKERSPIN MET KANS OP BESMETTING

Hoe goed je het ook regelt: gaten in het rooster liggen altijd op de loer. Zo belde een van onze candy girls eens een paar uur van tevoren met de melding dat ze acute buikgriep had. Tja, een suikerspin met kans op besmetting is niet wat je je gasten graag aanbiedt. Maar wat te doen?

Oplossing: Het Puur* Events kantoor barst gelukkig van de gastvrije, goedlachse medewerkers. Dus plukten we een van onze stagiaires achter haar computer vandaan. Laat dat typwerk maar liggen en kom onze feestgangers verblijden! Ohja en maak even een pitstop bij Van Haren voor pumps….

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

LEGE KOELKASTEN EN WOESTE COWBOYS

Een locatiehouder gaat uit van zijn ervaring, kijkt naar het aantal gasten en koopt ruim in. Of dat dacht je! Want sommige feesten zijn zo gezellig dat de koelkast sneller leeg gaat dan je met je ogen kan knipperen. Op een Western feest betekent dat boze cowboys, dus berg je maar….

Oplossing: En dan is er dat moment dat je in de plaatselijke avondwinkel staat, met de complete biervoorraad voor je op de toonbank. De winkelier kijkt je meewarig aan en je stamelt: ”Het is voor een feestje, echt waar.” Wat maakt het ook uit. Feestgangers blij, eventmanager blij en de plaatselijke middenstand kan weer een tijdje vooruit.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief