Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Hoe krijg jij de beste stagetijd ooit?

Puur Amsterdam Bedrijfsuitje Blog

Leestijd: 3 minuten, geschreven door Jaimy de Reuver.

Ik zocht een stage waar ik het verschil kon maken en niet alleen maar de agenda van mijn baas moest bijhouden. Omdat ik niet meer zo veel tijd had, raakte ik best wel in paniek. Uiteindelijk ben ik maar verder gaan zoeken wat mij fantastisch leek. Nee ik maakte het mijzelf niet makkelijk. Toen het begin augustus werd kreeg ik wel een beetje zweetoksels. Ik moest nu wel snel een stage gaan vinden voor 20 weken. Zou dit wel lukken…

Even voorstellen…

Mijn naam is Jaimy. Ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Amstelveen. Ik doe de opleiding Management Assistent. Na de zomervakantie moest ik stage gaan lopen. Wat het lastig maakte was de tijdsdruk en iedereen was op vakantie. De tijd tikte door en ik zag mijzelf al terecht komen op een horrorplek. Twintig weken lang!

Stage bij Puur* Events

Wat een geluk, ik vond Puur* Events. Puur* is een evenementenbureau. Ze organiseren bedrijfsuitjes en grote feesten. Puur* vind je in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Ik kwam terecht achter een computer bij Puur* Amsterdam. Midden in hartje centrum. Stage is niet makkelijk, maar wel uitdagend. Net als mijn karakter. Elke ochtend wanneer ik op kantoor zit kijk ik uit over de mooie stad. En dan denk ik: ”Tijd voor thee” en dan ga ik aan de slag.

Ik werk nu negen weken bij Puur* Amsterdam. In mijn team werken we met een gezellig team, met veel vrouwen. Ja, het is soms echt een kippenhok! Het maakt mij blij dat ik bij Puur* bezig kan zijn met mensen. Mensen blij maken en het organiseren van een leuk uitje is tof.

Hoe krijg jij de beste stage tijd ooit? Mijn zes tips:

  • Zoek op tijd en doe geen water bij de wijn. Twintig weken is echt lang, dus je kan het maar beter leuk hebben.
  • Wees lief voor jezelf. Gun je zelf de tijd om dingen te leren. Stagetijd is al moeilijk genoeg.
  • Neem de tijd je stageopdracht te maken. Start op tijd. Je wil geen paniek.
  • Wees lief voor je nieuwe collega’s en dan zijn ze hopelijk ook lief voor jou.
  • Blijf leren en vragen.
  • Maak goeie herinneringen. Maak het verschil.

Puur* is een leerzaam bedrijf, je leert iedere dag weer iets nieuws. De klanten kunnen iedere dag anders zijn. Dit is het leuke van Puur*. Puur* is anders.

Ook stage lopen bij Puur* Events?

Wil jij ook stage lopen bij Puur* Events? Neem dan een kijkje bij de vacatures.

Solliciteren kan altijd! Wel snel zijn.

Neem contact op via 020-6260016 of mail naar info@puuramsterdam.nl

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 08.30 – 17.30 uur

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief