Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Stage bij Puur* Events maakt je beter, waarom is dat?

Leestijd: 3-5 minuten, geschreven door Alysha Ruitenberg

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes BlogDe laatste elf weken waren moeilijk, vermoeiend, geweldig maar vooral leerzaam. Het aller, aller moeilijkste vind ik dat mijn wekker elke ochtend om 6:00 uur gaat. Dat is écht heel vroeg. Maar het is het allemaal waard, want vanaf afgelopen september ben ik echt gegroeid als persoon. Professioneel en qua karakter. Dat is wat een goede stage met je doet. Waarom maakt een stage bij Puur* Events het verschil voor jou:

Een stage bij Puur* events is een stage waar ze je echt als volwaardig medewerker zien. Op zo’n moment heb je niet het idee dat je als een slaafje rondloopt. En dan zit je ook nog eens in het centrum van Amsterdam, dit maakt het extra gaaf. Amsterdam leeft en is dé stad voor evenementen. Puur* Events organiseert al jaren de leukste bedrijfsuitjes in Nederland vanuit de kantoren in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Hoeveel ik hier heb geleerd in een korte tijd is onvoorstelbaar. Ik heb het er thuis steeds over.

Het team van Puur*

Iedereen gaat chill met elkaar om en wordt overal bij betrokken. Goede en slechte ervaringen worden gedeeld, tips en geheimen. Iedereen staat klaar om elkaar te helpen. Maar dan ook echt. Ik merkte dat wanneer ik inzet toonde ik ook energie, hulp en waardering terugkreeg! Iedereen staat voor je klaar en dat maakt voor mij mijn stage onvergetelijk goed. Ik had niet gedacht dat het me zo zou liggen.

Uitjes, uitjes en uitjes!

Nog een pluspunt, je organiseert niet alleen de uitjes, maar je mag af en toe ook mee! Dit is top, je zit niet de hele tijd binnen door het raam te staren naar de zon. Door mee te lopen met een uitje zie je vanuit het perspectief van de klant hoe een uitje verloopt.

Doordat ik een locatie zag kon ik gelijk oordelen of het paste bij mijn klant. Voor een groep hysterische dames op een bachelor party regel ik natuurlijk een andere locatie dan voor een zakelijk diner van de plaatselijke golfvereniging voor boomers.

Wat brengt Puur* mij?

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Ja, ik zit hier zeker op mijn plek! In de tijd dat ik hier ben heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Zeker een beter beeld over wie ik zelf ben en wat ik wil met mijn leven. Echt nieuwe vrienden gemaakt en, last but not least, héél veel geleerd over het organiseren en plannen. Precies waarvoor ik hier kwam, en ik kwam er achter dat ik er ook heel goed in ben.

Wees snel!

Als dit je enthousiast maakt…

Er zijn elk jaar maar een paar plekken. Teamleiders en bazen staan altijd open voor een gesprek! Interested? Kijk dan tussen de vacatures of neem contact op met Puur!

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief