Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Nieuw Puur teamlid Susan Warmenhoven gaat Puur Puurder maken.

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Susan is al deel van Puur sinds 2006.

Ze is contentchick en beheert de plaatjes en de praatjes. Waarom is ze goed? Omdat ze gevoel heeft. In een tijd waarbij iedereen roept dat het om Content en Storytelling gaat is ze gewoon cool en stoer.  Het gaat er gewoon om dat het klopt en dat het geen bullshit is. Vertellen wat je belooft en zorgen voor voorpret. Ok, met soms het synoniemenboek paraat.

Mag ik je voorstellen aan Susan?

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Ik ben Susan en ik kom de komende tijd helpen met de Puur websites.

Ik schrijf teksten, redigeer waar nodig en kijk of de foto’s  aansprekend zijn. Kortom: ik zorg ervoor dat het gevoel klopt en dat mensen zich al verheugen voor ze gaan boeken. Ik heb een achtergrond in de filmwereld en heb veel geschreven voor filmfestivals. Eigenlijk hebben film en events veel met elkaar te maken. Je wilt in een andere wereld zijn en binnen die wereld is het verhaal consistent, anders haak je af. Ik zit dus goed op mijn plek bij Puur!
__________________________________________________________________________________
Susan Warmenhoven

Functie: Tekstschrijver

Studie: Journalistiek, Media & Cultuur

Levenservaring:  Via vrijwilligerswerk ben ik de filmfestival wereld in gekropen. Ik was Assistent Pers & Publiciteit en Online Marketing Assistent bij het Nederlands Film Festival, Coördinator Team Special Events bij het International Film Festival Rotterdam en werk nu als webredacteur bij Imagine Film Festival. Ik heb meer dan duizend films gezien (onderschat dat niet, daar leer je veel van) en een literair festival georganiseerd in de Oude Hortus in Utrecht.

Utrecht op haar mooist: Zonsondergang bij De Munt, zaterdagmiddag hysterie op de Kanaalstraat.

Favoriete restaurant: Ethiopisch Restaurant Sunshine in de Utrechtse Pauwstraat. Een echt familiebedrijf: moeder staat in de keuken, vader achter de bar en zoon serveert. Lekker en echt.

Muziek: Fijne jaren ’60 en ’70 iconen als Patti Smith, Blondie, David Bowie en Lou Reed, maar ook The Talking Heads, P.J. Harvey en Missy Elliott (de oplossing voor al je problemen).

Favoriet *Puur Programma:Mysterium escaperoom! Yoga voor de ziel: er komen emoties en gedachtes op waarvan je niet wist dat je ze had.

Held: Patti Smith

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief