Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Blij met Job Groot op kantoor!

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Het Puur Amsterdam team bestaat uit alleskunners! We zijn best wel bijzonder. Eventplanners die 100 bordjes kunnen hooghouden, spelmakers die elk teamuitje rimpelloos laten verlopen. Escapisten die mensen opsluiten in de leukste escaperoom van Nederland en dan is er ook nog het J team.

Wat doet het J-team?

Het J-team is ons geheime wapen. Onze stille kracht.

Coole mannen die zorgen dat de juiste spullen en woorden op de juiste plek bij het juiste uitje staan.

Je mag alleen bij het J team als je naam begint met een J. Of als je Steven heet.

Dit is Job. Hij loopt stage en hij is goed!!

Mijn naam is Job Groot. Ik ben 20 jaar en woon in Krommenie. Sinds 1 februari ben ik de nieuwe stagiair bij Puur Amsterdam. Ik volg nog de opleiding marketing en communicatie op het Regio College in Zaandam, die ik na deze stage periode heb afgerond.

Motto:
Geniet elke dag.

Functie:
Stagiair bij productie.

Studie:
Marketing en communicatie.

Ervaring:
Buiten schooltijd heb ik vaak gewerkt in de supermarkt wat ik nu ook nog steeds doe. Ook heb ik een periode gewerkt bij het distributiecentrum van Albert Heijn in Zaandam en heb ik stage gelopen bij het administratiebureau van Randstad.

Hobby’s:
Naast mijn school/stage voetbal ik graag, dit doe ik ook 3 tot 4 keer per week met vrienden. Ook ben ik een feestbeest. Op elk feestje wil ik zijn en daarom ga ik ook graag uit in Amsterdam.

Amsterdam op haar mooist:
Tijdens een zonnetje op een terras.

Favoriete arrangement:
Als ik de uitjes van Puur zie, denk ik dat de Borrelboot in Amsterdam mij het meest aanspreekt. Ik hou wel van een borrel en lekker eten is altijd welkom.

Held:
Mijn moeder.

Favoriete restaurant:
Sumo, hier kan je de lekkerste sushi eten.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief