Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Anouk is klaar voor Feesten!

Een jaar geleden zei Anouk, gewapend met veel vlieguren in de horeca en ervaring in diverse studiecommissies, als stagiaire “ja” tegen hoge werkdruk, veel verantwoordelijkheid en het mooiste uitzicht van Amsterdam. Na het organiseren van vele bedrijfsuitjes in Amsterdam, is ze nu aan boord als Eventplanner bij Puur* Feesten. Ohja en haar lievelingsdier is een giraf. Ook belangrijk om te weten.

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Naam: Anouk Gerse
Is: Eventplanner Puur* Feesten
Een goed feestje is voor mij: Een leuke avond hebben met de mensen met wie ik ben. Samen genieten en napret is zo leuk! Goede muziek van enthousiaste artiesten is ook heel belangrijk!
Dit denkt iedereen over mijn werk: Dat we standaard offertes leveren bij iedere aanvraag
Maar niemand weet dat: We iedere offerte persoonlijk op maat maken
Dit wou ik later worden toen ik klein was: Balletdanseres

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben elke keer trots als ik de verwachting van een klant weet te overtreffen, zoals laatst toen ik een groot programma had gemaakt voor een groep CEO’s uit Amerika. Zij waren zo tevreden dat ze mij weer als organisator willen bij hun volgende event.

Na je stage mocht je meteen blijven om uitjes in Amsterdam te organiseren. En nu ben je alweer doorgegroeid naar Puur* Feesten! Waar verheug je je het meest op?

Ik verheug me het meest op het persoonlijke contact met de opdrachtgevers. Telefoongesprekken vind ik erg leuk en ik probeer altijd een connectie te maken met de klant. Daarnaast heb ik veel zin in de combinatie van plannen en uitvoeren: zien wat je neerzet en hopelijk blije gasten!

Je bent dus dol op telefoongesprekken. Wat is jouw geheim?

Ik probeer eerst aan te voelen hoe iemand benaderd wil worden. Formeel of juist casual: dat maakt om te beginnen een groots verschil! Ik wil de opdrachtgever laten voelen dat ik speciaal voor hen een passend event maak. Daarom leg ik altijd vanuit mijn ervaring uit hoe ik denk dat het gezelschap een mooie dag zal hebben. Zo probeer ik ze een persoonlijk gesprek en daardoor persoonlijk evenement te geven.

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Ik heb mijn werk goed gedaan als….

Mensen blij worden van mijn event. Ik heb onlangs gewerkt op een groot event van een collega en daar zag je iedereen echt genieten. Zo mooi! Als je een complex evenement soepel kan laten verlopen en de gasten onbezorgd genieten, draag je iets bij aan een bedrijf en hun interne samenwerking. Daar geloof ik echt in!

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Over vijf jaar ben ik dertig. Ik ben dan zeker nog werkzaam in de evenementenwereld, want ik vind dit zo ik ontzettend leuk! Het belangrijkste vind ik dat er ontwikkeling en uitdaging in mijn werk zit. Bij Puur* Feesten kan ik ontzettend veel leren en daarom vind ik deze groei nu heel gaaf! Ik ben benieuwd wat dit mij gaat brengen.

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief