Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pure tips om de warmte op je kantoor te overleven. Hou het koel!

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Lekker warm hé?

Echt fijne dagen om lekker een uitje of event te boeken. Als je dan toch de pech hebt dat je op kantoor moet zwoegen dan hier een paar Puur* tips voor jou! Speciaal door Hannah voor jou op een rijtje gezet. Ja we denken wel met je mee…. Komende dagen zullen de temperaturen flink blijven stijgen. Perfecte mogelijkheid om naar het strand te gaan zou je denken. Maar werk wacht. Hoe zorg je dat het op kantoor nog leuk en lekker blijft? Hoe kom je deze dagen nou het beste door?

Blijf koel- Vijf tips van Hannah Puur* Events

Tip 1: Airconditioning  is king
Natuurlijk erg voor de hand liggend dat dit een must is tegen de hitte. Zorg er dan ook voor dat er in dit geval genoeg ventilatoren aanwezig zijn op de werkvloer. Neem desnoods zelf één mee naar je werk. Samen met een bevroren flesje water om voor je ventilator te zetten. Geniet van de frisse wind! Of lekker vaak dansen en zwieren…zorgt voor net dat frisse briesje voor jou en je collega’s. Cha, cha cha!

Tip 2: Deodorant sharing is caring
Één woord: deodorant. Nee het is niet erg tegen die collega te vertellen dat je graag (heel graag) je deo met hem of haar wilt delen. Laat die deeleconomie maar groeien op kantoor. Heel misschien krijg je een perenijsje ervoor terug. In elk geval heb je je eetlust weer terug rond lunchtijd want die lucht was echt niet te harden hé?

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Tip 3: Tropische kantoortijden
Stel een ander rooster voor. In overleg zou je  een paar uur eerder kunnen beginnen. Nee niet eerder naar huis…gewoon gezellig met elkaar eerder naar het park of strand voor een BBQ!

Tip 4: Samen lekker varen over de woelige baren
Aan klotsende oksels en plakkende kantoorstoelen kun je helaas niet altijd ontkomen met dit tropenrooster. Zoek samen met je collega’s in de middag verkoeling in de buitenlucht. Sterker nog, als er een perfect moment is om een uitje in te plannen, is dat nu! Ga bijvoorbeeld lekker varen in de stad. Bij Puur* Organiseren we graag de meest perfecte boottochten.  Van luxe salonboot tot sloep met BBQ of sta zelf aan het roer. Of lekker samen lunchen op een boot. dat is toch fijn? Eten moet je toch!

Tip 5: Warme thee  lurken 
Nu denk je waarschijnlijk: “hè?”. Maar het is echt waar  Warme dranken helpen je om jouw lichaam zo koel mogelijk te houden. Neem maar eens een warme douche voor het slapen gaan met deze hitte; je lakens ( en partner!) voelen ineens een stuk minder verstikkend aan.

 

Deze Pure tips kreeg je van Hannah. Puur* media expert.
Hannah@puurevents.nl

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief