Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

5 redenen om te vergaderen bij het Dak van Amsterdam

Vergaderen Amsterdam

Heb je ooit gedacht aan vergaderen met een adembenemend uitzicht over Amsterdam? Bij het Dak van Amsterdam wordt dit werkelijkheid. Of je nu kiest voor The Living of The Loft, deze vergaderlocaties hebben alles wat je nodig hebt voor een productieve en inspirerende sessie. Hier zijn vijf redenen waarom je je volgende vergadering hier zou moeten plannen.

Leestijd: 3 minuten

Geschreven door: Jesse Schotanus

1. Fenomenaal Uitzicht

Niets inspireert meer dan een geweldig uitzicht. Vanaf het Dak van Amsterdam heb je een 360° uitzicht over de stad, inclusief iconische grachtenpanden, het Paleis op de Dam en het historische Begijnhof. Of je nu in The Living of The Loft zit, het panorama zorgt ervoor dat je creativiteit de vrije loop kan gaan.

Vergaderen Amsterdam

2. Moderne Faciliteiten

Bij Dak van Amsterdam is alles aanwezig wat je nodig hebt voor een succesvolle vergadering. Denk aan snelle WiFi, een flatscreen-tv, een old skool flipover en zelfs een muziekinstallatie voor je presentaties. Plus, je kunt de hele dag genieten van heerlijke koffie en thee, wat altijd fijn is voor die extra energieboost!

Vergaderen Amsterdam

3. Flexibele Opstellingen

Of je nu een intieme vergadering hebt met 12 personen in een U-vorm, of een grotere sessie met 20 personen in een theateropstelling, Dak van Amsterdam heeft de flexibiliteit om aan je behoeften te voldoen. The Living en The Loft bieden diverse opstellingsmogelijkheden die passen bij jouw specifieke wensen.

Vergaderen Amsterdam

4. Heerlijke Catering

Vergaderen maakt hongerig, en bij Dak van Amsterdam zorgen ze ervoor dat je niets tekortkomt. Van koffie- en theearrangementen tot luxe broodjeslunches, alles kan op maat worden verzorgd. Heb je speciale dieetwensen? Geen probleem, ze passen de catering graag aan om aan al je behoeften te voldoen.

5. Bereikbaarheid en Service

Gelegen in het hart van Amsterdam, is Dak van Amsterdam makkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als auto. En het beste van alles? Ze zijn zeven dagen per week open, tot middernacht! Dus of je nu een vroege vogel bent of liever tot laat doorwerkt, zij staan voor je klaar.

Dus waar wacht je nog op? Boek je volgende vergadering bij Dak van Amsterdam en ervaar zelf waarom dit dé plek is voor inspirerende en effectieve vergaderingen in het hart van de stad. Neem contact op voor meer informatie en om je reservering te maken. Tot snel op het dak!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief