Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

INSPIRERENDE VERGADERLOCATIE IN AMSTERDAM MET HET MOOISTE UITZICHT!

Wij zijn verwend. Ons kantoor is op de vijfde etage van het Oxford House aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Iedere dag hebben we vanuit ons Puur* kantoor het mooiste uitzicht van Amsterdam.  Op dezelfde hoogte als de Begijnhofkerk, de grachtenpanden lijken poppenhuizen en de mensen op straat miniaturen. Soms vergeten we hoeveel geluk we hebben. Maar vaker kijken we tussen de werkzaamheden door uit het raam om te genieten van het uitzicht. Goed voor de inspiratie om de leukste uitjes in Amsterdam te organiseren!

Vergaderruimte in Amsterdam huren? Kies voor ons Dak!

Uiteraard houden we dit prachtige uitzicht niet voor onszelf. Mooie dingen zijn er ten slotte om te delen en daarom creëerden wij Het Dak van Amsterdam. Absoluut de mooiste vergaderlocatie van Amsterdam, waar u de energie van de bruisende stad voelt. Deze meetingroom maakt knopen hakken makkelijker en geeft elke training of workshop nét dat extra duwtje. Geniet van het adembenemende uitzicht over Rijksmuseum, Dam, de grachten en het historische hart van Amsterdam.  Alle moderne faciliteiten aanwezig.; WiFi, beamer, laptop, flatscreen en een old skool flipover. Maar wat maakt deze vergaderruimte nu echt onweerstaanbaar? Uw eigen dakterras voor het ‘koning van Amsterdam’-gevoel en vele gezellige kroegjes op een koprol afstand voor de naborrel!

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Workshops, spellen en meer

Tuurlijk zijn er meer dingen mogelijk op Het Dak van Amsterdam. De locatie is flexibel en voor van alles in te zetten. Zo gebruiken we Het Dak ook regelmatig als workshopruimte. Stel je eens voor…een schilderworkshop met uitzicht op de stad….Als dat je geen inspiratie brengt! Ook het spelen van onze unieke spellen of het ervaren van een smakelijke proeverij behoort tot de opties. Onze favoriet? Mobiele Escape Room De Vloek, waarbij we de ruimte omtoveren tot VOC-wereld waar je binnen een uur uit moet ontsnappen. Zo waan je je binnen de kortste keren in het Amsterdam van weleer.

Wil jij in het nieuwe jaar knopen doorhakken, je creatieviteit loslaten of werken aan teambuilding met het mooiste uitzicht op Amsterdam? Bel ons op 020-6260016 en laat ons je wensen weten!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief