Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Vier jouw jubileumfeest met Puur Feesten: maak het onvergetelijk!

Als het tijd is om een jubileum te vieren, wil je dat het een feest wordt dat niemand vergeet. Of je nu een bedrijfsjubileum van 1 jaar, 10 jaar, of zelfs 110 jaar viert, Puur Feesten staat voor je klaar om er een memorabel evenement van te maken. Met onze ervaring en creativiteit zorgen we ervoor dat je jubileumfeest de boeken in gaat als een van de beste evenementen ooit!

Leestijd: 4 minuten

Geschreven door: Jesse Schotanus

Een Onvergetelijk Jubileum!

Ik begrijp hoe belangrijk het is om een jubileumfeest perfect te organiseren. Je hebt maar één kans om dit moment te vieren, en Puur Feesten is er om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Wordt het een feestavond, een bijzonder dagprogramma of misschien een meerdaags evenement? Blijf je op je eigen locatie of ga je voor een externe locatie? Alles is mogelijk! Onze experts zitten vol ideeën voor concept, organisatie en uitvoering.

Jubileumfeest
Dompel jezelf om in een compleet andere, geweldige wereld

Ideeën voor een spectaculair jubileumfeest

Op zoek naar leuke ideeën voor je jubileumfeest? Wat dacht je van een themafeest? We regelen de bijpassende aankleding en zorgen voor uitnodigingen in dezelfde stijl. Geef je gasten een dresscode en het feest kan beginnen! Liever een feest op je eigen locatie? Geen probleem! We toveren je kantoor om in een heuse feestlocatie waar iedereen de tijd van zijn leven heeft. Of kies voor een bijzondere externe locatie voor een magisch tintje aan het feest. En wat dacht je van een bedrijfsfestival met foodtrucks voor lekkere versnaperingen?

Jubileumfeest

Of je nu het 10- of 25-jarig bestaan van je bedrijf viert, wij denken graag met je mee. Bij Puur Feesten vind je genoeg inspiratie voor evenementen. Dat wordt vast en zeker een onvergetelijke dag!

Onze favoriete feestthema’s

Een thema kan je jubileumfeest extra bijzonder maken. Denk aan een jaren ’70 of ’80 Disco thema voor een 40-jarig jubileum, een Hollywood thema voor een 50-jarig jubileum, of een tropisch thema voor een zomerjubileum. Een thema zorgt voor een feestelijke sfeer en biedt inspiratie voor de inrichting van de feestruimte, de kleding van de gasten, de catering en het entertainment. Bij Puur Feesten helpen we je graag met het kiezen en uitvoeren van het perfecte thema.

Personeelsfeest Puur Amsterdam
Ga los op de dansvloer met Puur!

Verschillende Soorten Jubileumfeesten

Voor elk jubileum is er een passend feest te organiseren. Geef je medewerkers een mooie avond of dag als beloning voor hun harde werk. Bekijk hier enkele leuke opties voor het perfecte jubileumfeest:

  • 25-jarig jubileum bedrijf: Vier groots met een festival op locatie of bij je bedrijf.
  • 10-jarig bestaan bedrijf: Tover je bedrijf om in een feestlocatie waar iedereen plezier kan maken.
  • 5-jarig bestaan bedrijf: Bedank je medewerkers met een geweldig themafeest.

Ga je een jubileumfeest vieren?

Een feest organiseren kan een uitdaging zijn, vooral als je niet weet waar te beginnen. Gelukkig staan wij klaar om je te helpen bij het organiseren van het perfecte feest. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van uiteenlopende feesten en evenementen en kunnen je helpen bij elke stap van het proces. Van het bedenken van het concept tot het vinden van de perfecte locatie, van het selecteren van de juiste catering en entertainment tot het regelen van de logistiek; Puur Feesten zorgt ervoor dat jouw jubileumfeest een onvergetelijk evenement wordt. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om jouw jubileumfeest tot een daverend succes te maken!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief