Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Waarom Puur Events jou inspireert en helpt bij het bedenken en organiseren van je beste een meest gedenkwaardige bedrijfsevenementen

Soms weet je dat je het moet loslaten om een event EXTRA geweldig en onvergetelijk te maken. Puur Events helpt je en is je perfecte eventpartner. Gespecialiseerd is in het creëren van unieke en onvergetelijke events ervaringen  Niets is te gek, alles kan. Als het maar goed en Puur is. 

Leestijd: 4 minuten

Geschreven door: Anna-Maria Giannattasio

Onze diensten omvatten een breed scala aan evenementen, zoals bedrijfsuitjes, workshops, themafeesten, vergaderingen, vrijgezellenfeesten en groepsreizen. Puur Events staat bekend om hun creativiteit, professionaliteit en klantgerichtheid, en biedt op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de visie en wensen van de klant.

Wat doen ze?

Bedrijfsuitjes: Teambuildingactiviteiten, sportdagen, personeelsfeesten en meer, ontworpen om de teamgeest te versterken en medewerkers een geweldige tijd te bezorgen.

Workshops en Trainingen: Diverse creatieve en educatieve workshops, zoals kookworkshops, schilderlessen, en communicatie- en leiderschapstrainingen.

Themafeesten: Op maat gemaakte feesten met specifieke thema’s zoals jaren ’80, casino nights, of Hollywood glamour.

Vergaderingen en Congressen: Complete organisatie van zakelijke bijeenkomsten, inclusief locatiekeuze, catering, audiovisuele ondersteuning en entertainment.

Vrijgezellenfeesten: Originele en spannende activiteiten voor zowel mannen als vrouwen, van actieve dagprogramma’s tot feestavonden.

Groepsreizen: Georganiseerde reizen voor groepen, inclusief transport, accommodatie en activiteiten, zowel binnen Nederland als in het buitenland.

Bedrijfsevenementen

Sterke Punten van Puur Events

 1. Creativiteit: Innovatieve en creatieve benadering bij het plannen en uitvoeren van evenementen, wat zorgt voor unieke en memorabele ervaringen.
 2. Professionaliteit: Hoge mate van professionaliteit, van de eerste planning tot de uitvoer op de dag zelf.
 3. Klantgerichtheid: Maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de visie van de klant.
 4. Breed Aanbod: Divers aanbod aan evenementen en activiteiten voor elke gelegenheid en doelgroep.
 5. Netwerk en Relaties: Uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers en partners voor de hoogste kwaliteit.
 6. Flexibiliteit: Aanpassingsvermogen aan last-minute wijzigingen en speciale verzoeken om een succesvol evenement te garanderen.

Bedrijfsevenementen

Strategische Eventpartner

Puur Events kan ook fungeren als een strategische eventpartner, waarbij ze een strategisch eventplan opstellen om klanten te bereiken, te zorgen voor teambuilding, het werven en behouden van personeel en om merken sterker te maken. Wanneer je een evenement organiseert om een product, dienst of merk te promoten of om een relatie met een specifieke doelgroep te ontwikkelen, ben je bezig met eventmarketing. Het doel van eventmarketing is het creëren van een tastbare, gedenkwaardige ervaring voor potentiële klanten en het opbouwen van naamsbekendheid en loyaliteit. Daarnaast wordt eventmarketing ingezet om leads en verkopen te genereren en feedback van klanten te verzamelen.

Waarom Eventmarketing met puur Events ?

 • Het merk wordt positiever ervaren door de bezoekers na afloop van een event.
 • Je creëert emotionele merkbinding en daardoor trouwe klanten.
 • Live ontmoetingen zorgen voor directe leads.
 • Alle zintuigen worden geprikkeld, waardoor de boodschap beter beklijft.
 • Producten en diensten worden beter begrepen door de doelgroep.
 • Directe feedback op je merk of product.
 • Ieder event is uniek en biedt de doelgroep iets bijzonders.
Bedrijfsevenementen

Live en Online Events

Bij evenementen draait het om contact en beleving. Live events bieden de mogelijkheid om direct aan te voelen hoe de boodschap overkomt en hierop ter plekke te anticiperen. Door de onderlinge interactie creëer je samen een unieke beleving. Ook bij online events kun je contact leggen met de kijkers via live chat, polls of quizzen. De beste resultaten worden vaak bereikt met een combinatie van beide, zodat de doelgroep kan kiezen tussen live bijwonen of online volgen.

Begin bij Waarom

Wil je tijdens het event een product lanceren, leads genereren of je klantrelaties verdiepen? De eerste vraag bij eventmarketing is ‘waarom?’. Waarom wil je eventmarketing inzetten? Wat is het doel en wat wil je ermee bereiken? Naast het genereren van leads is eventmarketing ook effectief voor meer interactie, het vergroten van bewustzijn en het versterken van het imago. Dus kies voor Puur, kies voor Puur Events

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief