Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Hoe een bedrijfssportdag jouw team kan verbinden

Sportdag

Heb je ooit het gevoel gehad dat je team wel wat meer pit kan gebruiken? Nou, zoek niet verder! Een sportdag is dé manier om je team te verbinden, elkaar beter te leren kennen en tegelijkertijd een hoop lol te hebben. Bij ons kun je een volledig verzorgde sportdag op maat organiseren, met sportactiviteiten naar keuze en op de locatie die jij wilt. Denk aan een combinatie met een picknick of BBQ om het feest compleet te maken. Lees verder om te ontdekken waarom een sportdag een absolute hit is voor jouw volgende bedrijfsuitje!

Leestijd: 3 minuten

Geschreven door: Jesse Schotanus

Sportdag: actie, fun en teambuilding in één

Waarom is de sportdag zo goed? Nou, laat me je dat vertellen! Een sportdag is niet alleen goed voor het teamgevoel, maar ook voor een opgeruimd hoofd. Ons team van fanatieke sportievelingen weet precies hoe je een onvergetelijke sportdag organiseert. Of je nu een stormbaan wilt opzetten, boogschieten wilt proberen, of misschien wel bubble voetbal wilt spelen, wij regelen het allemaal. En na al die inspanning? Tijd voor een borrel of een BBQ. Klinkt als een topdag, toch?

Sportdag
Geniet van een volledig verzorgde sportdag op maat, inclusief BBQ en leuke sportactiviteiten!

Bubble voetbal: lachen, gieren, botsen

Als je op zoek bent naar een hilarische sportactiviteit, dan is bubble voetbal echt iets voor jouw team. Stel je voor: je hijst jezelf in een grote bubbel en gaat achter de bal aan. Staat er iemand in de weg? Geen probleem, botsen mag! Bubble voetbal zorgt gegarandeerd voor lachbuien en leuke momenten. Deze activiteit is perfect te combineren met andere sporten en kan op diverse locaties in Nederland georganiseerd worden. Dus, maak je klaar voor het meest lachwekkende potje voetbal ooit!

Sportdag
Teamwork en plezier tijdens bubble voetbal op je sportdag – de perfecte teambuilding activiteit!

Boogschieten: word de Robin Hood van jouw team

Denk je dat boogschieten iets voor middeleeuwse ridders is? Think again! Boogschieten is een spannende en leuke activiteit voor iedereen. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je binnen no-time de juiste technieken onder de knie hebt. Het draait allemaal om concentratie, kalmte en koelbloedigheid. Boogschieten is niet alleen een geweldige teambuilding activiteit, maar ook perfect te combineren met andere sporten tijdens jouw sportdag. Klaar om je innerlijke Robin Hood te ontdekken?

Sportdag
Boogschieten: ontdek je innerlijke Robin Hood op een spannende bedrijfs sportdag

Mountainbiken: trap je weg naar teambuilding

Ben je klaar voor wat actie en avontuur? Mountainbiken door de natuur is een geweldige manier om de adrenaline te laten stromen en te genieten van de buitenlucht. Of je nu door de bossen of langs de kust wilt scheuren, wij organiseren het voor je. Na een korte workshop over de basisprincipes van mountainbiken, zoals schakelen, remmen en bochten rijden, ben je klaar om op pad te gaan. Niets is leuker dan samen met je team door de modder te racen en obstakels te overwinnen. En na al dat crossen? Sluit af met een BBQ aan de kust of een diner in een gezellige strandtent.

Het mooiste van alles? Wij zorgen voor een volledig verzorgde sportdag op maat, waarbij al jouw wensen worden gerealiseerd. Wil je een specifieke locatie? Of misschien een mix van verschillende sporten? Geen probleem, wij regelen het. Op de afgesproken locatie word je verwelkomd door onze sportieve spelmakers die alles tot in de puntjes voor je hebben voorbereid. Van de speluitleg tot de prijsuitreiking, wij zorgen ervoor dat jouw team een fantastische dag beleeft.

Sportdag voor bedrijfsuitjes, teambuilding en meer

Een sportdag is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor de teamspirit. Het is de perfecte manier om collega’s beter te leren kennen en tegelijkertijd een geweldige tijd te hebben. Of je nu kiest voor bubble voetbal, boogschieten, mountainbiken of een combinatie van verschillende sporten, wij zorgen voor een onvergetelijke dag. Dus, waar wacht je nog op? Boek jouw sportdag vandaag en beleef de ultieme teambuilding ervaring!

Sportdag

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief