Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Tips voor deze warme zomerdagen

Tijdens deze warme zomerdagen zit er niks anders op dan het rustig aan doen. Thuis, buiten of op kantoor, waar je ook bent, deze warmte zul je gaan merken. Neem een stapje terug en doe het rustig aan. Ga het water op, geniet van een picknick of organiseer een teamuitje. Lees in dit blog hoe je de warmte door komt op kantoor en waar je heerlijk kunt picknicken in Amsterdam zodra je wat vrije tijd hebt.

Hoe kom je de warmte door op kantoor?

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Lekker warm hé? Echt fijne dagen om lekker een uitje of event te boeken. Als je dan toch de pech hebt dat je op kantoor moet zwoegen dan hier een paar Puur* tips voor jou! Speciaal door Hannah voor jou op een rijtje gezet. Ja we denken wel met je mee…Komende dagen zullen de temperaturen flink blijven stijgen. Perfecte mogelijkheid om naar het strand te gaan zou je denken. Maar werk wacht. Hoe zorg je dat het op kantoor nog leuk en lekker blijft? Hoe kom je deze warme zomerdagen op kantoor het beste door?

Tip 1: Airconditioning is king
Natuurlijk erg voor de hand liggend dat dit een must is tegen de warmte. Zorg er dan ook voor dat er in dit geval genoeg ventilatoren aanwezig zijn op de werkvloer. Neem desnoods zelf één mee naar je werk. Samen met een bevroren flesje water om voor je ventilator te zetten. Geniet van de frisse wind! Of lekker vaak dansen en zwieren…zorgt voor net dat frisse briesje voor jou en je collega’s. Cha, cha cha!

Tip 2: Deodorant sharing is caring
Één woord: deodorant. Nee het is niet erg tegen die collega te vertellen dat je graag (heel graag) je deo met hem of haar wilt delen. Laat die deeleconomie maar groeien op kantoor. Heel misschien krijg je een perenijsje ervoor terug. In elk geval heb je je eetlust weer terug rond lunchtijd want die lucht was echt niet te harden hé?

Tip 3: Tropische kantoortijden
Stel een ander rooster voor. In overleg zou je een paar uur eerder kunnen beginnen. Nee niet eerder naar huis…gewoon gezellig met elkaar eerder naar het park of strand voor een BBQ!

Tip 4: Warme thee  lurken 

Nu denk je waarschijnlijk: “hè?”. Maar het is echt waar  Warme dranken helpen je om jouw lichaam zo koel mogelijk te houden. Neem maar eens een warme douche voor het slapen gaan met deze hitte; je lakens (en partner!) voelen ineens een stuk minder verstikkend aan.

Tip 5: Samen lekker varen over de woelige baren

Aan klotsende oksels en plakkende kantoorstoelen kun je helaas niet altijd ontkomen met dit tropenrooster. Zoek samen met je collega’s in de middag verkoeling in de buitenlucht. Sterker nog, als er een perfect moment is om een uitje in te plannen, is dat nu! Ga bijvoorbeeld lekker varen in de stad of geniet van een heerlijke picknick. Bij Puur* Organiseren we graag de meest perfecte boottochten.  Van luxe salonboot tot sloep met BBQ of sta zelf aan het roer. Of lekker samen lunchen op een boot. dat is toch fijn? Eten moet je toch!

Picknicken in Amsterdam

Hoef je tijdens deze warme zomerdagen niet op kantoor te zitten? Dan betekent deze zon dat het tijd is om te picknicken in de Amsterdamse parken! Dé ultieme activiteit in de Amsterdamse zon! Het Vondelpark is natuurlijk fantastisch, maar ook de minder beroemde plekken als Westerpark en Flevopark zijn geweldig. Maak het af met een bloedstollende citygame of sportieve activiteit en voilà….het perfecte uitje in Amsterdam! In deze blog onthullen wij de mooiste picknickplekken van Amsterdam.

Zorgeloos picknicken in de zomer

Een perfecte dag… Eerst samen genieten van een picknick in je favoriete Amsterdamse park. Wat staat er op het menu? Lekkere sandwiches met fruit en goede sapjes? Sushi of Tapas? Of een heerlijke BBQ lunch? Waar je ook trek in hebt: wij regelen jullie lunch van ontvangst tot het opruimen van de spullen. Geniet zorgeloos van een heerlijke zomer picknick! Zo kunnen jullie écht van het eten, de Amsterdamse buitenlucht en natuurlijk elkaars gezelschap genieten!

Pret na picknick!

Genieten van meerdere activiteiten met je gezelschap? Onze enthousiaste eventplanners zorgen voor pret na picknick! Wij hebben een geweldig assortiment aan activiteiten die je team sterker maken, zorgen voor lol en alle deelnemers nog lang laat napraten. Wat dacht je van een sportdag of Expeditie Robinson in het park? De stad ontdekken met één van onze citygames? Of een sloepenrace door de grachten?  Perfect voor deze warme zomerdagen. Het kan allemaal. En dan natuurlijk lekker de dag afsluiten met een borrel. Ideaal!

Picknickplekken

Wat is het leven mooi, wat is Amsterdam mooi! Blote voeten in de warme stad. Vrienden en wijn. Een picknick roept je. Maar welke plek? Dit zijn de mooiste Picknickplekken ven Amsterdam.

Vondelpark
Herrie, hippies en hemels. Het vondelpark is altijd heerlijk! Voor elk soort mens wat wils. Papa’s en mama’s met kleintjes lonken naar elkaar op kleedjes bij het pierenbadje. Liever de rust? Ga dan wat verder de natuur in richting deftig zuid. Old skool BBQ-en in het park kan ook nog steeds… maar wel op de aangewezen grasmat. Dit is Holland toch? TIP: Buikje rond? Laat je dan in juni verassen door het Vondelparktheater. Agenda is hier: Jan Jaap van der Wal is er 16 juni.

Artis
Het entreekaartje kost wat…maar in Artis picknicken is geweldig. Elke zaterdag in juni, juli en augustus speciale ZOOmermaanden. Picknicken, BBQ-en met z’n allen tot zonsondergang. Iedere ZOOmeravond een optreden van een bijzonder artiest. Hier meer info.

Amstelpark
Voor velen jeugdsentiment. De picknickplek voor het kleine gezin. Het Amsterpark. Ooit was hier de Floriade. Heel bijzonder. Verlies jezelf in het doolhof… entree gratis.

Een drijvende picknick
Met een mand vol aan boord stappen van electrobootjes. Een drijvende picknick is pas echt te gek! Vooral tijdens deze warme dagen. Ze zijn niet snel, maar kauwend sturen is al moeilijk genoeg. Beste aanlegplek? Gewoon niet! Dobberen op het Oosterdok tijdens zonsondergang. De stad in alle kleuren en genoeg flessen aan boord. Boek bij ons een fluisterbootje!

Het Waterland
Huur dan een electroscooter en zoef richting de achtertuin van Amsterdam. Snel de pont over en dan via het Noord-Hollands kanaal richting het Waterland. Te lui voor een picknick? Dan kun je hier of hier ook stoppen. Altijd erg prettig.

Nog minder zin in gedoe? Laat Puur* je picknick regelen. Wij vinden dat leuk en we zijn er goed in. Kijk hier voor jouw picknick in Amsterdam!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief