Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De leukste workshops in Amsterdam!

Op zoek naar het perfecte uitje voor jou en jouw collega’s? Kies voor een leuke workshop in Amsterdam! Een workshop zorgt voor verbinding en leert je een nieuwe vaardigheid! Leer écht lekker koken of leer fijnproeven tijdens een van onze vele proeverijen. Wij hebben de leukste workshops in Amsterdam. Hier zijn onze favorieten. 

Instagramworkshop 

De beste keuze voor de leukste workshop? Onze Instagramworkshop! Laat je gezelschap glimmen, maakt je creatief én zorgt voor een nieuwe blik op de prachtige details in de stad. 

Waarom is Instagram zo magisch? Beleef het zelf tijdens deze Instagramworkshop. Een professionele fotograaf legt je tijdens een korte workshop uit hoe je een bijzondere Instagram foto’s maakt. Hierna ga je dit zelf in de praktijk brengen. Een goede Instagram foto is poëzie met licht, focus en kleuren. De stad, eten, sfeer en zelfs je geliefde ziet er vaak beter uit dankzij Instagram.. en je snapt het al…je leert het pas écht door het te doen. Dus na de uitleg stap je de stad in met een missie. Het echte werk! Samen met je team of individueel maak je de beste, mooiste en creatiefste plaatjes ooit. Afsluitend worden de foto’s besproken. Een beamer en duidelijke gouden tips helpen je bij het bekijken van het fotoresultaat. Het perfecte creatieve uitje of teambuilding workshop. 

Het prachtige licht over de daken, levendige taferelen op straat en de glanzende grachten vol bootjes. Door de aanwijzingen van onze insta expert én Amsterdam kenner wordt de stad extra bijzonder. Na deze dag heb je een geheel nieuwe blik op de stad én heb je een hele set aan fotografie skills erbij. Vanaf nu maak jij het perfecte plaatje! 

Speciale kerstborrel 

Vaar met de kerstman door de grachten van Amsterdam. Hij weet de weg wel. Beleef een speciale Kerst borrel en vaartocht 

Pak, proef en probeer. Dit is de kerstborrel die anders is dan anders. 

Speciaal voor jou creëerden we een culinaire kerstborrel die de zintuigen prikkelt. Stralende kerstengeltjes verwelkomen jou met heerlijke hapjes. De lucht hangt vol kaneel, chocolade en de geur van dennentakken. Diverse proeverijen en workshops maken de borrel interactief en bijzonder. Wat wil je het liefst? De lekkerste chocolade of toch de lekkerste likeurtjes van Amsterdam? Een Sushiworkshop of de beste kazen proeven en vergelijken Wij zorgen voor de regie…jij hoeft alleen maar te genieten en de complimenten in ontvangst te nemen.. 

Te combineren met: vaartocht door de grachten. De kerstman zelf nodigt je uit voor een boottocht langs Amsterdamse grachten en sluizen. Laat de stad aan je voorbijdrijven met op de achtergrond Tante Leen en Johnny Jordaan in kerstsfeer. Proost op elkaar en het nieuwe jaar. De kerstman vaart je uiteindelijk weer terug naar de kerstborrel locatie voor de laatste loodjes…. 

Kerstborrel

Kookworkshop van ING  

Op 13 november heeft Puur* een bedrijfsuitje verzorgd voor een internationaal gezelschap op uitnodiging van ING. Er stond hen ’s avonds een allesbehalve gewone kookworkshop te wachten in een fantastische kookstudio in Amsterdam-Zuid. 

We begonnen in Azië met 2 soorten sushi. Voor het tussengerecht verplaatsten we ons naar Noord-Amerika en maakten we een Caesar Salad. Het hoofd- en nagerecht vonden hun oorsprong in Europa, Italië en Frankrijk wel te verstaan.
Om het geheel helemaal af te maken waren er schorten en menukaarten. Een zeer geslaagde avond, waar je mee thuis kunt komen. Hoe ver deze ook van Amsterdam staat. 

Ook een Workshop in Amsterdam organiseren? Neem dan contact op met Puur* Amsterdam; 020-6260016 of info@puuramsterdam.nl. Wij denken graag met je mee! 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief