Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De leukste speurtochten in Amsterdam

Dit is Amsterdam op haar mooist! Speurend door de stad kom je op plekken waar je nog nooit bent geweest. Een speurtocht is de ultieme manier om de stad te verkennen! Lees verder voor de leukste speurtochten in Amsterdam.

Beleef de Amsterdam rally

Zin in een Tuk Tuk door Amsterdam scheuren? Beleef de Amsterdam rally!

Op de tuk-tuk, segway en speuren door de Rosse buurt. Spannend en snel! Hoe kun je Amsterdam nóg intenser beleven? Deze rally is niet voor niets onze favoriet.  Samen ga je de strijd aan met de andere teams. De Zeedijk, Chinatown, warme buurt en de oergezellige Jordaan wachten op je. Zet je zintuigen op scherp tijdens deze speurtocht. Een scherp observatievermogen en slim navigeren zullen je helpen de vragen en opdrachten sneller op te lossen dan de anderen. Want jij bent natuurlijk de beste!

Al eens in een TukTuk gezeten?  Gordels vast, muziekje aan: here we go! Een ritje per TukTuk is een echte belevenis. De chauffeur weet niets… jij roept de aanwijzingen en route. Hij zorgt ervoor dat hij je veilig en snel door Amsterdam crost. Je ontdekt onderweg de geheimen van het oude Mokum en  geniet van de grachten en de Amsterdamse sfeer.

Hoe voelt dat … een segway?  Balans en evenwicht zijn de sleutel tot succes. Er is een speciaal Puur parcours voor je… even oefenen en dan los! Tijd en snelheid gaan je punten opleveren

Warme buurt Adventure Quest Puzzel jezelf door de Rosse buurt en Chinatown. Ontmoet het echte Amsterdam. Hofjes en grachten verbazen je tijdens deze speurtocht door de smeuigste buurt van de stad.

Zie ik je daar? Boek snel!

De perfecte speurtocht voor buitenlandse gasten

www.puuramsterdam.nl by you.

Eindelijk antwoord op de vragen waarom Nederlanders hun eten prakken, waar de fietscultuur vandaan komt en wat het Calvinisme precies inhoudt. Dit en meer wat je buitenlandse gasten en relaties altijd wilden weten! Het perfecte uitje voor buitenlandse gasten.

Deze fiets speurtocht laat je buitenlandse gasten genieten van de stad en maakt ze in korte tijd een Holland expert. Het geeft een kijkje in het leven van de gemiddelde Amsterdammer en inzicht in de bijzondere gewoonten. Ja, geef maar toe: soms is het voor ons ook moeilijk te begrijpen waarom sommige mensen geen gordijnen hebben of juist een verzameling beeldjes voor het raam. Onze bevlogen gids heeft de juiste kennis in huis en voorziet de groep van de sappigste anekdotes en meest onverwachte weetjes.

Ook graag op de fiets Amsterdam ontdekken? Boek hier jouw Gek op Holland fietstocht langs gezellige Amsterdamse cafés en geniet onderweg van de stad en hollandse happen.

Je gasten niet laten stuntelen op de fiets? Snappen we. Daarom hebben we ook de Gek op Holland Tour. Zelfde idee, zelfde heerlijkheid. Maar dan lekker stappen in plaats van trappen. Meer zin in een competitie? Onze legendarische Gek op Holland Quiz is ook geschikt voor niet-Nederlanders!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief