Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

5 nuttige tips voor een topuitje

Wat fijn dat weer alles mag! De straten en restaurants lopen weer vol. Hoe weet jij of je uitje past bij je collega’s. Hier vijf tips. Dit gaat echt een verschil maken en bespaart je tijd.

Wat maakt je collega’s blij? Klik en kies

Puur

Resultaten uit het verleden geven JUIST garantie voor de toekomst. Zijn je collega’s vooral sportief of willen ze vooral lachen en extra verwend worden? Zoek je een educatieve meeting met een borrel of juist alleen maar lol en feesten? Zoek de foto’s op van je vorige uitje en denk na. waarom lachen die gezichten, wat maakt je colega’s blij? was het de competitie of die heerlijke cocktailworkshop? Boek dan een uitje waar iedereen zich op verheugd. Wat werkte altijd? Mijn tip? Een stadsspel met een borrelboot is altijd een schot in de roos! BBQ op het strand met een Expeditie Robinson ook!

Bepaal je doel. Welk effect zoek je?

Waarom is je bedrijfsuitje? Puur fun of vier je een jubileum. Hebben jullie elkaar zo gemist en wil je iedereen weer opnieuw leren kennen of smacht je naar een bedrijfs battle met flink veel competitie? Bedenk eerst wat je uitje geslaagd maakt en laat je adviseren door je Puur expert. Ieder event heeft een eigen energie en tijd. Dat is de start van alles. Collega’s in het zonnetje zetten kan het beste met een Culinaire Dinnerwalk. Drie restaurants en alle tijd voor een speech en lekker wandelen. Elkaar beter leren kennen kan het beste met een spel als Ranking your Collegues of mobiele escaperoom De Strijd.

Van A naar B met makkelijk parkeren of OV

Maak het je collega’s zo gemakkelijk mogelijk. Uitgeblust aankomen op de meetingplek is niet het plan en zeker niet de bedoeling. De reis naar het uitje is deel van de voorpret dus communiceer dat goed. Samen carpoolen of een feestbus kan 100 procent het verschil maken. Een uitnodiging met VIP OV kaart of een taxi als toetje maakt het uitje af zorgt voor een happy end. Samen op de fiets tijdens een fietspuzzeltocht vanaf de parkeerplek is ook best wel geweldig. Tandems? Alles kan!

Verwachtingen waarmaken

Dit is de makkelijkste tip. Dit bepaal je namelijk zelf met een leuke uitnodiging, een goed verhaal op de mail en een mooie startplek. Het uitje of event daar zorgen wij van Puur* voor…dat komt dus helemaal goed. Kies een leuk thema of geef het uitje een inspirerende naam. Zo lééft het. Overleg met je Puur contact ook wat je eigen verwachtingen zijn. Zo kom je dichterbij de vette tien die je dit uitje wil geven. Wil je dat mensen dansen op de borrelboot? Wij zorgen voor toffe silent disco apparatuur met top DJ. Liever een gedenkwaardig diner als afsluiting? Wij hebben de beste table magic goochelaars die iedereen doen verbazen. De uitnodiging kunnen we trouwens ook voor je maken. we regelen graag en denken graag mee. Zijn we ook goed in.

De afterglow

Het teamuitje is voorbij. De laatste confetti is weggeveegd en de glazen zijn gespoeld en weer teruggezet. Hoe zorg je voor een mooie herinnering? Foto’s en filmpjes laten je de hoogtepunten beter herinneren. Geef iedereen weggooicamera’s mee, organiseer via Puur een Instagram walk of laat een hele goede fotograaf de mooiste momenten vastleggen. Het event of uitje was al goed maar de foto’s daarna zorgen voor een extra lach en je zult dit uitje nog beter herinneren over 15 jaar. Want ja…je ziet je collega’s vaker dan sommige familieleden. Hoe leuk is het niet dat je dan ook een mooie fotoserie hebt. Zelf vind ik persoonlijk de Lipdub workshop ontzettend leuk. Een videoclip waar je nog jaren met een lach naar terugkijkt.

Extra tip

Je kunt het natuurlijk nooit ALLE collega’s naar de zin maken. Maar je kunt wel rekening houden en het extra leuk maken voor mensen die iets uit hun comfortzone raken door het programma. Voorbeeld: regel een fietstaxi tijdens een culinaire wandeling. Extra leuk en wel zo prettig als iemand moeilijk ter been is. Tweede tip. Zorg bij sportieve activiteiten ook voor extra onderdelen zodat de minder sportievelingen ook hun talent laten zien. Even overleggen met je Puur expert en het komt helemaal goed! Een goed uitje en event maakt iedereen gelukkig en verbindt.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief