Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Op zoek naar het perfecte uitje met buitenlandse gasten?

www.puuramsterdam.nl by you.

Eindelijk antwoord op de vragen waarom Nederlanders hun eten prakken, waar de fietscultuur vandaan komt en wat het Calvinisme precies inhoudt. Dit en meer wat je buitenlandse gasten en relaties altijd wilden weten!

Deze fietstocht laat je buitenlandse gasten genieten van de stad en maakt ze in korte tijd een Holland expert. Het geeft een kijkje in het leven van de gemiddelde Amsterdammer en inzicht in de bijzondere gewoonten. Ja, geef maar toe: soms is het voor ons ook moeilijk te begrijpen waarom sommige mensen geen gordijnen hebben of juist een verzameling beeldjes voor het raam. Onze bevlogen gids heeft de juiste kennis in huis en voorziet de groep van de sappigste anekdotes en meest onverwachte weetjes.

Ook graag op de fiets Amsterdam ontdekken? Boek hier uw Gek op Holland fietstocht langs gezellige Amsterdamse cafés en geniet onderweg van de stad en hollandse happen.

Je gasten niet laten stuntelen op de fiets? Snappen we. Daarom hebben we ook de Gek op Holland Tour. Zelfde idee, zelfde heerlijkheid. Maar dan lekker stappen in plaats van trappen. Meer zin in een competitie? Onze legendarische Gek op Holland Quiz is ook geschikt voor niet-Nederlanders!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief