Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bedrijfsuitje in Amsterdam in Corona tijd. Wat te doen? Drie inspiratie tips.

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Tips voor het tofste bedrijfsuitje in Amsterdam. Corona-proof en veilig. Op afstand en volgens de regels.

Herfst in Amsterdam is altijd prachtig. De stad is van jou.

Helemaal in Corona tijd. Hoe zorg je voor verbinding tussen jou en te team? Welk bedrijfsuitje gaat zorgen gezelligheid, verbintenis en effect?  Daarom hier de leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam tips. Offline en online!

Mijn favorieten

bubbelvoetbal, corona-proof bedrijfsuitje, amsterdam

1 Bubbelvoetbal in Amsterdam.

Ultieme teambuilding en zeker op de anderhalve meter. Samen sporten is lekker maar met bubbels is het nóg leuker en voor iedereen net even anders. Zelfs de Ronaldo’s hebben evenveel kans om te scoren als de niet-sportievelingen. Lach en voel je vrij! Geniet van je bubbel! Klik en boek hier je corona-proof Bubbelvoetbal bedrijfsuitje 

Bubbels zijn leuk maar extra leuk in combinatie met een BBQ of picknick. Graag denken en organiseren we met je mee.

2 Mobiele escaperoom DE STRIJD

Samen ontsnappen op een locatie naar keuze.  Veilig en op afstand. De Strijd is een bekroonde mobiele escaperoom. Echt een avontuur en zicht op de kwaliteiten en talenten van je team. Klik hier voor meer informatie over corona-proof genieten van een mobiele escaperoom 

teamuitje, amsterdam, mindmap, mindmapping, Amsterdam, corona-proof

3  Teamtraining Amsterdam. Samen leren, samen genieten.

Educatie gaat door. Een goede training blijft nagalmen. Plots zie je overeenkomsten en snap je waarom je elkaar nodig hebt. Je begrijpt jezelf en patronen ook beter. Een goede training is de springplank voor strak projectmanagement en betere samenwerking.

Liever online. Dat kan zeker!

Positief
Kijk en kies wat het beste bij de huidige situatie past. Een workshop met warme choco? Is het tijd voor meer positiviteit en het boosten van teamspirit dan is een teamtraining perfect.  Ook echt heel goed: Een strategische social media workshop voor jou en je team. Dit is de tijd om te bouwen aan je bedrijf en merk. Groei met je team.

Amsterdam, grachten, bedrijfsuitje, varen, herengracht

4 Varen en genieten. Stap in een sloep en doe mee aan de Amsterdamse sloepenpuzzeltocht. Op afstand en met net genoeg mensen in je sloep. Dobber door de stad en speur naar antwoorden op de vragen en maak samen de opdrachten. Wat deze sloepen speurtocht door Amsterdam extra leuk maakt? Jij en je collega’s natuurlijk. Als jullie het leuk hebben dan is de dag geslaagd en blijft er een mooie herinnering aan een perfecte dag samen. Maar het is niet voor niets mijn favoriet. Alles klopt!

Anna Maria Giannattasio, Puur, Amsterdam, Event, expert

door Anna-Maria Giannattasio Puur Amsterdam expert

Eventorganisator sinds 2007. Organisatietalent. Weet als geen ander het verschil tussen een bedrijfsuitje dat ‘mwah’ of juist FANTASTISCH is. gelooft dat uitjes en events ook in Corona tijd mogelijk zijn en juist extra nodig. Maakt ons menselijk en kan veilig volgens de regels van het RIVM.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief